Καλησπέρα σε όλους.Διαβάζω αρκετά χρόνια τα θέματα του forum.Ειδικά στο συγκεκριμένο topic έχω διαβάσει αρκετές απόψεις.
Νομίζω ότι πολλοί έχουν μπει σε μια λογική μηδενισμού στην προσπάθεια τους να καλύψουν δικές τους ανεπάρκειες και αδυναμίες.Οι Ελληνίδες έτσι ή Ελληνίδες αλλιώς.Λες και οι Ελληνίδες ζουν σε άλλη χώρα.Μάγκες αλυσίδα είναι όλα.Μαλακισμένες Ελληνίδες υπάρχουν γιατί μαλάκες είμαστε και οι Έλληνες.Προφανώς όταν στην μια κατηγορία ανεβαίνουν τα ποσοστά της μαλακίας,θα ανέβουν και στην άλλη κατηγορία.Με λίγα λόγια υπάρχει γενικότερο πρόβλημα στην κοινωνία και δεν έχει να κάνει με το φύλο του ανθρώπου.Από πιτσιρικάς θυμάμαι (16-18) όταν είχαμε καμία γκόμενα,διάφοροι πέφτουλες που ήταν 25αρηδες τότε,να προσπαθούν να χωθούν.Και μιλάω για περιπτώσεις που τους ξέραμε τους τύπους (π.χ μεγαλύτερα αδέλφια φίλων μας).Όταν λοιπόν ο μαλάκας ο 25αρης αντί να βρει καμία γκόμενα πιο κοντά στην ηλικία του,κοιτάει να φάει την γκόμενα του πιτσιρικά (που ήταν και ανήλικη π.χ 16-17) δεν είναι μαλάκας;Όταν λοιπόν μια κοπέλα από τόσο μικρή ηλικία έχει ένα τσούρμο από μαλάκες τέτοιους να της την πέφτουν.πως να μη πάρει το μυαλό της αέρα;Εγώ το πολύ μέχρι τα 20 μου θα έμπαινα στην διαδικασία να κοιτάξω κοπέλα που πηγαίνει ακόμα σχολείο.Γιατί πέρα από το νομικό ζήτημα είναι μαλακία να είσαι ολόκληρος μαντράχαλος και να έχεις γκόμενα που πάει στο λύκειο και ας τα έχει κλείσει τα 18.Κοντεύω 30 και τέτοιες μαλακίες ποτέ δεν τις έχω κάνει στη ζωή μου.Ίσα-ίσα άμα τύχει να βρεθώ με 18-20αρηδες (π.χ με κάνα μικρότερο αδελφό φίλου μου) και έχουν καμία πιτσιρίκα στην παρέα τους (18-19)θα κοιτάξω να τους συμβουλέψω (με όποια παραπάνω εμπειρία μπορεί να έχω) μπας και φάνε αυτοί παρά να κοιτάξω να φάω εγώ.
Πόσες φορές επίσης έχει τύχει σε όλους μας (είτε σε εμάς προσωπικά είτε σε κοντινό μας πρόσωπο) φίλος να παίξει πουστιά και να βάλει λόγια ή να χωθεί σε γκόμενα μας ή σε γκόμενα που έχουμε ήδη κάνει κίνηση (και προφανώς το γνωρίζει ότι έχουνε κάνει κίνηση);Όταν λοιπόν μια γκόμενα βλέπει φίλους να σφάζονται για πάρτη της,προφανώς και θα πάρουν τα μυαλά της αέρα.Και αυτά είναι παραδείγματα που τα βιώνουμε από τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσής μας και πέρα.Μεγαλώνοντας και αποκτώντας μια δραχμή στη τσέπη γινόμαστε ακόμα περισσότερο μαλάκες.Σίγουρα δεν έχω προλάβει λόγω ηλικίας τις εποχές που έπαιζε χρήμα,αλλά από τα λίγα που έχω δει καταλαβαίνω πόσο χειρότερα ήταν τα πράγματα παλιότερα.Γενικότερα δεν είμαι των σκυλάδικων,μαγαζιών που παίζουν ελληνική μουσική κτλ. αλλά μια μικρή εμπειρία την έχω για το τι παίζει εκεί.Εν μέσω κρίσης και ο μαλάκας ο Έλληνας να ανοίγει κιβώτια σαμπάνιες για να κάνει μόστρα στην γκόμενα.Και δεν μιλάμε για μεγάλα μαγαζιά που πάνε λεφτάδες ,ούτε για πανάκριβες σαμπάνιες.Μιλάω για τρίτο-τέταρτα συνοικιακά μαγαζιά.Αυτή δεν ήταν η διασκέδαση του Έλληνα εδώ και δεκαετίες;Να ανοίξουμε σαμπάνιες,να σπάσουμε πιάτα για να κάνουμε την μόστρα στην γκόμενα και για να νιώσουμε και εμείς λίγο σαν τους εφοπλιστάδες. Αυτή ήταν η λογική που επικρατούσε για πολλά χρόνια.Όταν λοιπόν λειτουργείς και ζεις με αυτό τον τρόπο,δημιουργείς μια τέτοιου είδους κοινωνία.Μαλάκες άντρες που προσπαθούν να δείξουν την μαγκιά τους με το πορτοφόλι τους και γκόμενες που θα κοιτάξουν τον μαλάκα με το μεγαλύτερο πορτοφόλι.
Κατά την άποψη μου λοιπόν το πρόβλημα είναι γενικότερο.Και προφανώς δεν είναι όλες οι Ελληνίδες το ίδιο όπως δεν είναι και όλοι οι Έλληνες ίδιοι.Σε μια κοινωνία όμως σαν την δική μας τα ποσοστά που θα βρεις τέτοιου είδους ανθρώπους είναι μεγάλα.Η λύση για μένα αρχικά είναι να μην είμαστε απόλυτοι.Απόψεις του τύπου μόνο με πουτάνες και οι ελληνίδες είναι έτσι είναι αλλιώς τις θεωρώ λανθασμένες και πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί από μια σειρά απορρίψεων από γυναίκες.Έχω 2-3 περιπτώσεις γνωστών μου που είχαν τις ίδιες απόψεις.Μόλις τους έκατσε μια Ελληνίδα τα ξεχάσανε όλα αυτά.Σίγουρα είναι δύσκολο να βρεις μια σοβαρή κοπέλα (όπως και είναι δύσκολο για μια γυναίκα να βρει ένα σοβαρό άντρα) για να δημιουργήσεις μια σχέση αλλά πρώτα απ΄όλα πρέπει να είμαστε εμείς σωστοί και να δούμε τι κάνουμε εμείς λάθος.Για μένα κάποια πράγματα που μπορεί να επικεντρωθεί κάποιος είναι τα εξής
1)Καθαριότητα και εμφάνιση γενικότερα.Το τι απλυσιά κυκλοφορεί έξω δεν λέγεται.Ε δεν θα γυρίσει να μας κοιτάξει η μουνάρα που μας γυάλισε άμα ζέχνουμε από χιλιόμετρο είτε επειδή κάνουμε μπάνιο μια φορά στις 15 ή αλλάζουμε ρούχα μια φορά την εβδομάδα.Η όταν δεν βλέπουμε το πουλί μας από τα κιλά.Και δεν μιλάω να γίνουμε χτιστοί αλλά να έχουμε τουλάχιστον ένα υγιές σώμα.Στην τελική δεν μπορούμε να έχουμε τις όποιες απαιτήσεις σε μια γυναίκα και εμείς να είμαστε σαν μπουλντόζες.Και φυσικά τα παραπάνω πρέπει να τα κάνουμε πρώτα απ΄ όλα για τον εαυτό μας.
2)Να μην είμαστε απόλυτοι.Όταν ξεκινάς με την λογική αυτή κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπεις ούτε καν στην διαδικασία να κάνεις παιχνίδι με μια γυναίκα.Κάτι που κολλάει στο επόμενο που θέλω να γράψω
3)Δημιουργία κύκλου.Αν δεν έχεις γνωριμίες και γενικότερα ευρύ κύκλο,μειώνεις και τις πιθανότητες να βρεις κάτι αξιόλογο ή να βρεις κάτι γενικά.Άμα σκας στην δουλειά σου και δεν μιλάς σε κανένα ή πας σε ένα γυμναστήριο και δεν έχεις κάνει μια γνωριμία και γενικότερα είσαι βαρύς, δύσκολα θα γνωρίσεις κόσμο και φυσικά με το πέρασμα του χρόνου και οι όποιες επαφές έχεις με ανθρώπους θα μειωθούν.Κακά τα ψέμματα οι γνωριμίες και τα κονε κατά ένα μεγάλο ποσοστό συμβαίνουν μέσω κοινών γνωστών-φίλων.
4)Χώσιμο αλλά πάνω απ΄όλα να είσαι ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ και εντάξει με τον εαυτό σου.Από την στιγμή που δεν είμαστε λεφτάδες,διάσημοι οι πιθανότητες να μας την πέσουν χύμα οι γκόμενες είναι πολύ λιγότερες.Ας κάνουμε καμία κίνηση και εμείς.Όταν ήμουν πιτσιρικάς έβλεπα μια γκόμενα να κοζάρει για παράδειγμα και να μην κάνω κίνηση.Αμέτρητες οι φορές που γυρνούσα σπίτι π.χ μετά απο καφέ ή δουλειά κτλ. και έμενα με το πουλί στο χέρι γιατί δεν έκανα κίνηση.Σίγουρα δεν θα φας και τις π.χ 10 που κοζάρουν,αλλά αν δεν κάνεις κίνηση δεν θα φας καμία.Αλλά όπως έγραψα και παραπάνω πάντα με αξιοπρέπεια.Για καμία γυναίκα δεν αξίζει να γίνουμε μαλάκες.Κάνεις την κίνηση σου 1-2 φορές με ωραίο τρόπο και χωρίς σάλια και αν δεις ότι δεν ψήνεται η κατάσταση πας για άλλα.Δεν θα πάθεις τίποτα να φας και κάνα άκυρο.Αλλά όταν συνεχίζεις σαν μαλάκας να τρως άκυρο από την ίδια γκόμενα χάνεις την αξιοπρέπεια σου.