Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οκ αλλα γενικα ο ιδ.τομεας ηταν πολυ μαζεμενος και απλα τωρα γαμηθηκε.
πολύ μαζεμένος δεν ήτανε.. κι εκεί γίνονταν υπερβολές , μαζεμένος μπορεί να ήτανε ο μικρομεσαίος κυρίως έμπορος που ούτως ή άλλως δεν είχε και πολλά περιθώρια να κάνει ασυλόγιστες σπατάλες.. γενικά επικρατούσε μία γενική ευδαιμονία ( διαπίστωση κάνω όχι κριτική/ αυτό είναι άλλο θέμα) αλλά κάποια στιγμή τέλειωσε το παραμύθι. Καλώς ή κακώς είχαμε προσαπρμόσει λίγο πολύ όλοι τη χωή μας και τις καταναλωτικές μας συνήεθιες ανάλογα με τα πόσα βγάζαμε. αναμενόμενο και σεβαστό.. Η βίαα αναπροσαρμογή είναι το χειρόερο απ' όλα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ε και με τη δουλειά που κολλάει αυτό ?  :grin:

Λεμε αν θελει κανεις αποφοιτος πανεπιστημιου να μπει σε στρατιωτικη σχολη για κανα χρονο με ΑΣΕΠ και να ειναι αξιωματικος μετα. Με την κριση που παιζει πλεον εγω το σκεφτομαι

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
δεν εχω Σαμαρα,εχω ομως Ντορα... :s&m_2:

k2.jpg
γκρεμλιν :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα πας σε ιδιωτικη και αμα ζητησεις πρωτο μισθο 1000 ευρω ή 900 θα φυγεις με κλοτσιες χαχαχαχ

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
πολύ μαζεμένος δεν ήτανε.. κι εκεί γίνονταν υπερβολές , μαζεμένος μπορεί να ήτανε ο μικρομεσαίος κυρίως έμπορος που ούτως ή άλλως δεν είχε και πολλά περιθώρια να κάνει ασυλόγιστες σπατάλες.. γενικά επικρατούσε μία γενική ευδαιμονία ( διαπίστωση κάνω όχι κριτική/ αυτό είναι άλλο θέμα) αλλά κάποια στιγμή τέλειωσε το παραμύθι. Καλώς ή κακώς είχαμε προσαπρμόσει λίγο πολύ όλοι τη χωή μας και τις καταναλωτικές μας συνήεθιες ανάλογα με τα πόσα βγάζαμε. αναμενόμενο και σεβαστό.. Η βίαα αναπροσαρμογή είναι το χειρόερο απ' όλα
γενικα ηταν μαζεμενος.Οταν ο δημοσιος επαιρνε στην ευδαπ 2200 ο ιδ.επαιρνε 1200.Ενα παραδειγμα σου εφερα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο στουρναρας ειπε οχι αλλες μειωσεις

το μουνοπανο ο Κεδικογλου εβαλε την γκομενα του σε γραφειο

εμεις θα δωσουμε ΑΣΕΠ αν ειναι να μπουμε και ορισμενα μουνια βαζουνε απο το παραθυρο

λεχριτες. Ο Κεδικογλου ευχομαι να παρει πουλο απο την ΝΔ.

Και για να προλαβω αριστερους ακομη και ετσι την ΝΔ την προτιμω απο ΣΥΡΙΖΑ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το ξερω το εμαθα οτι παραιτηθηκε.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Για να σου δωσω να καταλαβειs , η ΙΒΜ  μαs ξερει ολουs με τα μικρα , σ αυτα τα ποστα

Altec Integration
Velti / VCI
Uni Systems
European Dynamics
Globo Technologies
European Profiles

Πες μου οτι πετυχα την εταιρια σου ή εστω οτι εφτασα κοντα  :grin:

4,5 χιλ για τοσες ωρες ?? με τις υπερωριες μεσα , τσαμπα σε ειχαν

Τυπε δεν παιζουν πολυ υψηλοτεροι μισθοι στον ιδιωτικο τομεα, τι νομιζεις πως ειναι η Ελλαδιτσα, New York να παιρνουν τα διευθυντικα στελεχη καποια μυρια το ετος και stock options?

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
οχι, :grin: :grin:
μακαρι βεβαια να μην ισχυει...ειδωμεν... :dunno:
αν το προσπαθησουν απο οτι εχω διαβασει και ακουσει δεν θα περασει.Βεβαια ποτε δεν ξερεις με δαυτους αλλα η λογικη λεει οτι δεν περναει ουτε με σφαιρες

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Λεμε αν θελει κανεις αποφοιτος πανεπιστημιου να μπει σε στρατιωτικη σχολη για κανα χρονο με ΑΣΕΠ και να ειναι αξιωματικος μετα. Με την κριση που παιζει πλεον εγω το σκεφτομαι
ένα χρόνο μόνο στη στρατιωτική σχολή;Ναι όντως οι χρόνοι πιάνονται εύκολα

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Μήπως λές για αξιωματικός στο λιμενικό;

Γιατί σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη στρατιωτική σχολή μπαίνεις μέσω πανελληνίων και με όριο ηλικίας τα 21 έτη.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ναι εχεις δικιο.Ηρθε η ωρα να φυγω μου φαινεται.2 φορες πιαστηκα μαλακας δεν λεει και τριτη
Εγώ την έκανα ήδη στα γεράματα μεν αλλά δεν γινότανε αλλιώς. Κωλοφαρδία γιατί βρήκα καλή δουλειά αμέσως ( εσωτερική μεταγραφή για Αφρική στην πολυεθνική που ήμουνα) αλλά όπως και να το κάνεις ξεπληρώνουμε εφορίες/ Το 2010 βρήκαν να πεθάνουν τρεις ενενηντάχρονες θείες σε ένα χρόνο ( μη γελάτε αλήθεια είναι) και τα κληρονομικά, εξανέμησαν οικονομίες και άφησαν και αρκετό χρέος. Κάτι τα χαράτσια κάτι ο,τι δεν πουλιέται τίποτα, η μόνη λύση ήταν να τα μαζέψουμε με τη γυναίκα μου και να φύγουμε.. και τώρα πάλι με τον τρόμο μην πεθάνει κάνας γονιός  των οποίων σημειωτέον οι συντάξεις έχουν εξανεμιστεί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom