OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Το ξέρεις κι αυτό ε;Μπορεί εσύ να την βλέπεις έτσι και ο άνδρας της αλλιώς
Και επίσης το ότι ο άνδρας της την κρατάει το κάνει για χάρη των παιδιών του’
Μην χοντραίνεις γιατί δε θέλω να βριστούμε. Δεν υπάρχει λόγος αλλά εγώ δε σε έβρισα. ΟΚ?Και αυτό εσείς οι καριόλες το βλέπεται σαν αδυναμία άρα ο τύπος είναι βλάκας
Αντιθέτως. Εγώ την καλοσύνη δεν την εκμεταλλεύομαι και την εκτιμώ σε υπέρμετρο βαθμό. Αντιθέτως απ ό,τι έχεις πιστέψει για μένα, βρίσκω πολλά καλά στο χαρακτήρα των αντρών κάτι που εμείς οι γυναίκες δεν έχουμε.Καλός =βλάκας ε?
Θεωρώ ότι οι άντρες είναι πιο ειλικρινή όντα (καθώς δεν μπορούν να κρύψουν και εύκολα τις ορμές τους) αλλά και με πιο καλοσυνάτη ψυχή από τις γυναίκες. Αυτά όλα πολύ γενικά. Παντού υπάρχουν εξαιρέσεις.
Κάνεις λάθος. Δεν έχω εκμεταλλευτεί ποτέ κανέναν και έχω το κούτελό μου ψηλά γι αυτό το λόγο. Δε φέρομαι όπως δε θέλω να μου φερθούν. Και να ξέρεις ότι εγώ τους άντρες τους έχω πολύ ψηλά (τους σωστούς όμως και που τιμούν τα παντελόνια που φοράνε)Άρα ας τον εκμεταλλευτούμε και εμείς λίγο
Το χοντραίνεις........ πρόσεξε...Είσαι για φτύσιμο
Χωρίς να με ξέρεις με έχεις σκυλοβρίσει.Είπα να μην σε ξαναενοχλήσω αλλά δεν άντεξα
Γιαυτο λέω και άμα τύχει και γκαστρωσετσαι καμία σαν τούτη δω
Έκτρωση έστω και με το ζόρι
Εγώ δεν υποστήριξα ποτέ τίποτα από ό,τι μου έχεις προσάψει. Είμαι υπέρ της - σωστής - οικογένειας, υπέρ του σεβασμού της προσωπικότητας του άλλου και εννοείται υπέρ της σωστής διαπαιδαγώγησης των παιδιών. Σε πληροφορώ όμως ότι τίποτε από αυτά δε συμβαίνει στη συγκεκριμένη οικογένεια.
Πες ότι ήθελες απλά να με βρίσεις και να δείξεις το επίπεδό σου. Εκτός και αν είσαι κι εσύ σαν και αυτόν που περιγράφω και θίχτηκες προσωπικά