Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

  • αυτο εχει μαθει απο την μανα της

    Ψήφοι: 867 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

    Ψήφοι: 173 5,9%
  • δεν ξερει τι της γινεται

    Ψήφοι: 510 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

    Ψήφοι: 321 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

    Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

    Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

    Ψήφοι: 573 19,4%
  • αλλο

    Ψήφοι: 90 3,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.953
OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Μηνύματα
1.120
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Φυσικά    τα αποτελεσματα του στρες( πως θα βρω μακακα με...λεφτα..υφακι , και σνομπ ..απαιτησεις)  εχει τις ακολουθες συνεπειες:

1) Aυξηση της πωλησης των δονητων  .....(αναδυομενη αγορά/emerging market)
2) Χρησιμοποηση της ..φτερνας ..ως masturbation technique..
3) Ξινες φατσες στο Μετρο...
4) Στα clubs καθονται με στυλ Αντουανετας..(αγγουρι εχουν καταπιει??)
5) Συμφωνα με το σεξολογικο Ινστιτουτο .σε δειγμα  10,300 Ελληνιδων(16 χρ-82χρ)
 
  * Το  23% εχει προβλημα οργασμού...

  * Το  60%  εχει μειωμενη σεξουαλικη επιθυμια (Λες και δεν το ξεραμε)!!!

 
   

 
Ενω αυτες που ειναι απο 82-100 χρονων ειναι οκ? :2funny: :2funny:
 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Παιδιά τί λέτε;
Είναι καλοδεχούμενες από εσάς ;;;

Άρθρο:
Νέες πρακτικές υιοθετούν οι ιδιοκτήτες μπαρ και καφετεριών προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες και να τους προκαλέσουν «εξάρτηση». Η νέα πρακτική ακούει στο Τατιάνα, Ολγα, Μαρούσκα ή οποιοδήποτε άλλο, είναι νέα, όμορφη, καλλίγραμμη και προέρχεται από την πρώην Σοβιετική Ενωση.
Όλο και περισσότερα μπαρ και καφετέριες στη Ρόδο προσλαμβάνουν νεαρές ρωσίδες για την εξυπηρέτηση των πελατών τους και καταφέρνουν με τον τρόπο αυτό να δημιουργούν νέα δεδομένα για την επιχείρησή τους. Ρωσίδα δεν σημαίνει εκδιδόμενη κοπέλα. Απλώς είναι μια κοπέλα όμορφη ταυτόχρονα δεν έχει ιδιαίτερες μισθολογικές απαιτήσεις. Τα δύο αυτά στοιχεία δίνουν συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων γυναικών οι οποίες διεκδικούν μια θέση σερβιτόρας.
Οι Ρωσίδες σερβιτόρες αυξάνονται όλο και περισσότερο και σύμφωνα με τα στοιχεία του ΙΚΑ οι κοπέλες που προέρχονται από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης βρίσκονται στη δεύτερη θέση της κλίμακας με τους περισσότερους εργαζομένους σε επιχειρήσεις των νησιών του Αιγαίου, που προέρχονται από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Μικρής ηλικίας κορίτσια, από 18 ετών έως 25, εργάζονται για ένα μεροκάματο, όμως ταυτόχρονα η ομορφιά τους αποτελεί κράχτη για όλους εκείνους που αρέσκονται στο να βλέπουν το ωραίο φύλο. Η ομορφιά αυτή προκαλεί, ωστόσο και σοβαρά προβλήματα, καθώς η μεσογειακή γυναίκα δεν ανέχεται έστω και την σκέψη ότι κάποια μπορεί να τη συναγωνίζεται. Σε αυτό τον παράγοντα αποδίδονται και οι αντιδράσεις που ήδη ξεσήκωσε η είδηση πως σε χωριό της βόρειας πλευράς της νήσου Ρόδου θα λειτουργήσει καφετέρια με Ρωσίδες σερβιτόρες. Δεν θα πρόκειται για μπαρ με κονσομασιόν, αλλά για μια απλή καφετέρια, που το πρωί σερβίρει «φρεντουτσίνα» και «ρουμιτσίνα» και το απογευματάκι μπυρίτσες και άλλα οινοπνευματώδη. Όπως έγινε γνωστό, οι γυναίκες του χωριού έχουν αρχίσει να αντιδρούν και να δρομολογούν κινητοποιήσεις για να μην λειτουργήσει η συγκεκριμένη καφετέρια, ή τουλάχιστον να λειτουργήσει χωρίς την παρουσία των καλλίγραμμων κοριτσιών. Οι φόβοι των γυναικών αυτών δεν αφορούν μόνο τους συζύγους τους, αλλά και τους γιους τους, οι οποίοι ως γνήσιοι Έλληνες δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν «ενδιαφέροντα» ποδόγυρο χωρίς να τον διεκδικήσουν.
Οι Ρωσίδες, οι Ουκρανές και οι λοιπές κοπέλες από τη πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ φεύγουν από τον τόπο τους σε αναζήτηση ενός καλύτερου αύριο. Στοιχεία που συγκέντρωσε η Δράση σε ό,τι αφορά στο βιοτικό επίπεδο των γυναικών αυτών δείχνουν δραματικές καταστάσεις. Εάν η νεαρή Ρωσίδα δεν παντρευτεί μέχρι τα 20 της χρόνια, τότε θεωρείται ότι θα βρεθεί στο ράφι. Οι ξυλοδαρμοί των γυναικών είναι υπόθεση ρουτίνας... Οι στατιστικές έδειξαν ότι 12.000 Ρωσίδες σκοτώνονται κάθε χρόνο από τους συζύγους τους. Οι γυναίκες αυτές στη χώρα τους αφού δουλέψουν σκληρά όλη την ημέρα, θα πληρωθούν πολύ λιγότερο απ' ό,τι οι άνδρες στα αντίστοιχα πόστα. Το χειρότερο απ' όλα όμως είναι η άρνηση των συντρόφων τους στο να παίρνουν μέτρα αντισύλληψης. Στις δέκα κυήσεις μόνο τέσσερις γυναίκες γεννούν ενώ οι υπόλοιπες έξι επιλέγουν την άμβλωση.
Όλα αυτά τα δεδομένα οδηγούν τις νεαρές προς την αναζήτηση καλύτερης τύχης και σε αυτό το όνειρο εισέρχονται σ’ ένα δρόμο που ουδείς μπορεί να γνωρίζει για το που αυτός θα οδηγήσει. Οι πιο τυχερές μπορεί να βρεθούν σε κάποιο καφέ για να εργαστούν ως σερβιτόρες ή σε κάποιο ξενοδοχείο καμαριέρες. Σε αντίθετη περίπτωση είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν σε κάποιο κακόφημο μπαρ και να πωλούν το κορμί τους για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Η Ρόδος και γενικότερα η Δωδεκάνησος όχι μόνο δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτή τη πτυχή της κοινωνίας, αλλά επιπρόσθετα τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι Αμερικανικές υπηρεσίες έδειξαν ότι η διακίνηση αλλοδαπών γυναικών από τα νησιά μας είναι αυξημένη.

 

is2001

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Μηνύματα
213
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
1
Οντως  τα  στατιστικα στην Ελλαδα ειναι συκλονιστικά...

Διαβαστε...

Αντίστοιχα στην χώρα μας, πρόσφατη μελέτη του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας αποκάλυψε πως ούτε καν η μία στις δύο Ελληνίδες είχε υψηλή ερωτική επιθυμία το τελευταίο εξάμηνο - το 41% των γυναικών ηλικίας 18 έως 54 ετών που συμμετείχαν δήλωσαν πως είχαν μέτρια σεξουαλική επιθυμία, το 10% χαμηλή και το 3% καθόλου. Επιπλέον, οι δύο στις τρεις δήλωσαν πως δεν νιώθουν πάντοτε ερωτική διέγερση όταν κάνουν σεξ, ενώ μόλις το 23,3% είπαν πως έχουν οργασμό κάθε φορά που κάνουν σεξ. Μοιραία, λοιπόν, οι μισές δήλωσαν πως απέχουν από την σεξουαλική ζωή για χρονικό διάστημα που κυμαίνεται από 6 μήνες έως 2 χρόνια ή περισσότερο.














































*  54%  των Ελληνιδων (με μετρια/χαμηλή /καθολου  σεξουαλική επιθυμια)
*  75% (δεν νιωθουν ερωτική διέργεση..





 

is2001

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Μηνύματα
213
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
1
Αν και τα στατιστικά  διαφερουν απο πηγη σε πηγη  ...ειναι εκπληκτικα..!!!!

Μετα αναριωτιουνται  ...
* Γιατι η πορνεια  εχει παρει την αγουσα...
  (Μακακας...μπακουρος...
  +  Μακακας και..παντρεμενος η ανικανοποιητος)..

καπου θα σκασει η φουσκα!!
 
OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Μηνύματα
1.120
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Μαγκες θυμηθηκα κατι θεικο:Περισυ τετοια εποχη ειχα παει Φυλης για να ριξω εναν στα γρηγορα και καθως εμπαινα στο μπουρδελο,ετυχε να περνα απο εξω μια παρεα κοριτσιων γυρω στα 18 με 20...και με το που με ειδαν να βαδιζω προς την πορτα του μπουρδελου αρχισαν τα 'δε ντρεπεσαι να πηγαινεις στο μπουρδελο νεο παληκαρι?'και 'γι αυτο δε βρισκεις αντρα σημερα...οι μισοι ειναι μαλακες οι αλλοι μισοι λυσαρηδες που πανε στο μπουρδελο'Κι εγω τους λεω 'νταξει,δε θα παω στο μπουρδελο...θα παω μαζι σας!!!Πααααμεεεεεεεε?!!!??Και μου λενε 'βρε αντε απο εκει παλιολυγουρι,εμας για να μας γαμησεις θα πρεπει να δουλευεις σα πουτανα για ολη σου τη ζωη'...Εκει ειπα να μη χαλασω τη διαθεση μου και τους απαντησα απλα 'Μπρε κουτα, παμε εμεις πρωτα και στο τελος  κανουμε και το λογαριασμο...' :2funny: :2funny:
 

is2001

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Μηνύματα
213
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
1

Θα ηθελα να ερθει αυτη η παρεα των Ελληνιδων να παμε ενα ταξιδακι στην Μοσχα..
να δουμε την νυχτερινή ζωη ..και τις γυναικες..
Θα εχουν και εκει υφακι οπως  εδω?
 

Επισκέπτης
Οι Ελληνίδες γυναίκες έχουν απηυδήσει από κομπλεξικά παλικαράκια που θεωρούν ότι θα τους κάτσει γυναίκα ενώ τα μόνα χαρακτηριστικά που διαθέτουν είναι αγένεια, τεμπελιά,  εξυπνακισμός, εγωισμός και θράσσος.
Βαρέθηκε να βλέπει πορνοδιεστραμμένους 50 +, αγάμητους που περνάς δίπλα τους και σε κοιτάνε με λάγνο ύφος και με την ατάκα, μωρό μου θέλεις να την βρούμε», ενώ εσύ έχεις την ηλικία της κόρης και του γιου τους.
Βαρέθηκε να ακούει το πόσο γαμιάδες είναι οι Έλληνες, οι οποίοι αν μορφωθούν τους τρέφει ο μπαμπάς και η μαμά μέχρι τα 3- 35 και κατά τα άλλα θέλουν να χρίζουν εκτίμησης.
Που η μπάκα από τα σουβλάκια κ τις μπύρες έχει φτάσει στο πουλί τους, αμφιβόλου χρήσης και στύσης.
Που ξαφνικά επειδή πήδηξαν πουτάνες νόμισαν ότι ξέρουν να φερθούν σε μια γυναίκα.
Και επειδή η μοίρα τους αδίκησε και είναι σαν παραγεμισμένα φαλακρά σακιά, χωρίς τρόπους και χωρίς λεφτά, η αδύνατοι σαν στύλοι, νομίζουνε ότι τους χρωστάει η ζωή και οι γυναίκες.
Ότι και καλά θα φερθεί σαν την ιερόδουλη και θα κάτσει να την πηδήξει. Αυτή η ζωώδη συμπεριφορά του θεωρεί είναι άριστη και σοβαρή, χωρίς κανένα ψυχικό πρόβλημα.

Να αναφέρω πόσα θρέντ έχετε ανοίξει αγαπητοί κύριοι για τα χημικά που χρειάζεστε μπας και γαμήσετε γιατί από μόνοι σας δεν μπορείτε, η θα τα βρείτε μόνοι σας. Να αναφέρω το γεγονός ότι δεν ξέρετε να μιλήσετε και να φερθείτε. Ότι αν δεν εχετε λεφτά μας πρίζετε και αν έχετε επίσης; ¨Ότι αν κάτσει και βγάζουμε πιο πολλά από εσάς σας πέφτει;
Να αναφέρω την νοοτροπία  την ανατολίτικη και τους μαμάκηδες;
Όσο για την κατηγορία παντρεμένων, δεν θα αναφερθώ πολύ στα παλικάρια αυτά. Έχω ήδη πολλές φορές  ότι είναι γελοίοι, ειδικά όταν προσπαθούν να πείσουν για το πόσο καλή και ωραία ζωή έχουν καθώς και οικογένεια. Του οικτίρω και τους φτύνω οπότε δεν θα αναφερθώ άλλο σε αυτούς.

Θα συνεχίζω όμως μιλώντας για τον υπέροχο κόσμο όσων ενώ είναι ΤΙΠΟΤΑ θεωρούν ότι θέλουν τα πάντα. Επίσης όσων ενώ  μας ανέφεραν εμπαθως το πόσο κακές είναι οι ελληνίδες, με εμφανή πίκρα από φτυσίματα διαρκή εξακολουθητικά και έντονα, δεν μας αναφέρουν πότε αποχωρούν από την χώρα και γιατί δεν  την βρίσκουν απλά, χωρίς φωνές και οδυρμούς με  ιερόδουλες  και γρινιάζουν  εδώ.

Αλλά θα μου πεις αν σε φτύνουν κάθε μέρα στην μούρη η οποία είναι σαν του κουασιμόδου – ε θα τσινήσεις και θα βρεις ένα ωραίο σαιτ που σε καταλαβαίνουν να το παίζεις μάγκας και να ξεδίνεις τον πόνο σου. ΑΝΩΝΥΜΑ… (η πουστιά στο μεγαλείο της)
Σας εύχομαι καλές χυλόπιτες και εις υγείαν.  Α.. και καλό ταξίδι….
 

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Μηνύματα
1.422
Like
2
Πόντοι
16
το όλο κείμενο δείχνει πως δεν έψαξες ποτέ γιατί τα μπουρδέλα είναι γεμάτα και σου είναι πιο εύκολο να κατηγορήσεις.
εφόσον προτιμάτε αυτή την λύση μην παραπονιέστε που τα "ακούτε"
 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
17
Πόντοι
66
Οι Ελληνίδες γυναίκες έχουν απηυδήσει από κομπλεξικά παλικαράκια που θεωρούν ότι θα τους κάτσει γυναίκα ενώ τα μόνα χαρακτηριστικά που διαθέτουν είναι αγένεια, τεμπελιά,  εξυπνακισμός, εγωισμός και θράσσος.
Βαρέθηκε να βλέπει πορνοδιεστραμμένους 50 +, αγάμητους που περνάς δίπλα τους και σε κοιτάνε με λάγνο ύφος και με την ατάκα, μωρό μου θέλεις να την βρούμε», ενώ εσύ έχεις την ηλικία της κόρης και του γιου τους.
Βαρέθηκε να ακούει το πόσο γαμιάδες είναι οι Έλληνες, οι οποίοι αν μορφωθούν τους τρέφει ο μπαμπάς και η μαμά μέχρι τα 3- 35 και κατά τα άλλα θέλουν να χρίζουν εκτίμησης.
Που η μπάκα από τα σουβλάκια κ τις μπύρες έχει φτάσει στο πουλί τους, αμφιβόλου χρήσης και στύσης.
Που ξαφνικά επειδή πήδηξαν πουτάνες νόμισαν ότι ξέρουν να φερθούν σε μια γυναίκα.
Και επειδή η μοίρα τους αδίκησε και είναι σαν παραγεμισμένα φαλακρά σακιά, χωρίς τρόπους και χωρίς λεφτά, η αδύνατοι σαν στύλοι, νομίζουνε ότι τους χρωστάει η ζωή και οι γυναίκες.
Ότι και καλά θα φερθεί σαν την ιερόδουλη και θα κάτσει να την πηδήξει. Αυτή η ζωώδη συμπεριφορά του θεωρεί είναι άριστη και σοβαρή, χωρίς κανένα ψυχικό πρόβλημα.

Να αναφέρω πόσα θρέντ έχετε ανοίξει αγαπητοί κύριοι για τα χημικά που χρειάζεστε μπας και γαμήσετε γιατί από μόνοι σας δεν μπορείτε, η θα τα βρείτε μόνοι σας. Να αναφέρω το γεγονός ότι δεν ξέρετε να μιλήσετε και να φερθείτε. Ότι αν δεν εχετε λεφτά μας πρίζετε και αν έχετε επίσης; ¨Ότι αν κάτσει και βγάζουμε πιο πολλά από εσάς σας πέφτει;
Να αναφέρω την νοοτροπία  την ανατολίτικη και τους μαμάκηδες;
Όσο για την κατηγορία παντρεμένων, δεν θα αναφερθώ πολύ στα παλικάρια αυτά. Έχω ήδη πολλές φορές  ότι είναι γελοίοι, ειδικά όταν προσπαθούν να πείσουν για το πόσο καλή και ωραία ζωή έχουν καθώς και οικογένεια. Του οικτίρω και τους φτύνω οπότε δεν θα αναφερθώ άλλο σε αυτούς.

Θα συνεχίζω όμως μιλώντας για τον υπέροχο κόσμο όσων ενώ είναι ΤΙΠΟΤΑ θεωρούν ότι θέλουν τα πάντα. Επίσης όσων ενώ  μας ανέφεραν εμπαθως το πόσο κακές είναι οι ελληνίδες, με εμφανή πίκρα από φτυσίματα διαρκή εξακολουθητικά και έντονα, δεν μας αναφέρουν πότε αποχωρούν από την χώρα και γιατί δεν  την βρίσκουν απλά, χωρίς φωνές και οδυρμούς με  ιερόδουλες  και γρινιάζουν  εδώ.

Αλλά θα μου πεις αν σε φτύνουν κάθε μέρα στην μούρη η οποία είναι σαν του κουασιμόδου – ε θα τσινήσεις και θα βρεις ένα ωραίο σαιτ που σε καταλαβαίνουν να το παίζεις μάγκας και να ξεδίνεις τον πόνο σου. ΑΝΩΝΥΜΑ… (η πουστιά στο μεγαλείο της)
Σας εύχομαι καλές χυλόπιτες και εις υγείαν.  Α.. και καλό ταξίδι….
ειμαι περιεργος να σε δω!!!!!!
μην το παρεις στραβα!!
απλα για να λες τα παραπανω πρεπει να σαι και πολυ ******** σε ολα τα θεματα και τους τομεις!

τεσπα!!
οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται!!!
εγω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα, αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι εσεις εχετε την σφιγκα και σφιγκεστε!
 

Επισκέπτης
Erilan_w :cheesy:
Οτι και να γραψεις ειναι αερολογιες μπροστα στα ποστ του is2001 και μην μου πεις οτι αυτα δεν ισχυουν που εγραψε.
Για αυτο και ο αγοριαιος ερωτας εχει παρει τετοιες διαστασεις στην Ελλαδα.Γιατι οι σχεσεις των 2 φυλλων ειναι για τον πεολα...
Εκτος απο την εμφανιση που δεν συγκρινεται με χωρες βορειες Σουηδια κτλ οι περισσοτερες εχετε και μια κομπλεξικη συμπεριφορα.Οσο για σεξουαλικη απελευθερωση αυτο δεν το συζητω καν.Ζειτε μεσα στον πουριτανισμο σας για αυτο και βαφτιζεται ολες τις ξενες πουτανες που ερχονται εδω.
Εμ πηραν χαμπαρι τα Ρωσακια και οχι μονο τι παιζει εδω και να η κατασταση τωρα.

Τωρα σχετικα με τους 55+ λιγουρηδες κτλ ειναι οντως αξιολυπητοι οπως και οι παντρεμενοι που αφορμη ψαχνουν να τρεξουν σε κανενα μπουρδελακι να ξενογαμησουν καθε εβδομαδα και γενικως ψαχνονται.
Ποιος ο λογος να παντρευτεις αν ειναι να το κανεις αυτο?
Βεβαια σιγουρα δεν θα ειναι ικανοποιημενοι απο τις ελεινιδες που εχουν παρει και βγαζουν τα σεξουαλικα τους απωθημενα εκει αλλα να μην παντρευοντουσαν ελεινιδες αν θελανε να εχουν εναν καλο γαμο.
 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
17
Πόντοι
66
το όλο κείμενο δείχνει πως δεν έψαξες ποτέ γιατί τα μπουρδέλα είναι γεμάτα και σου είναι πιο εύκολο να κατηγορήσεις.
εφόσον προτιμάτε αυτή την λύση μην παραπονιέστε που τα "ακούτε"
και μετα θ αρχισουνε τα γνωστα!!!
να κατηγορουμε εμεις τις γυναικες και εκεινες αυτες!!
κλασικα σκηνικα αυτα!!
 

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Μηνύματα
306
Like
1
Πόντοι
1
Είσαι άκυρη γιατί έχω δει-φίλοι- έλληνες που είναι αυτοδημιούργητοι, έχουν καλή εμφάνιση αλλά δεν έχουν και την όρεξη να εκθέτουν τα λεφτά τους με την μορφή κάμπριο κτλ να τρώνε χυλόπιτες γιατί δεν...Το γεγονός ότι ελληνίδα δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να γνωρίσει ένα καλό παιδί που όμως δεν ανήκει στην παρέα της αλλά της την πέφτει κόσμια όμορφα και ρομαντικά με όλα τα σύνεργα-λουλούδια πχ-τι σου λέει. Το ότι ντύνονται για την λαική λες και βγαίνουν για τα μπουζούκια και αφού προκαλέσουν με ην εμφάνισή τους τα αντρικά σχόλια το παίζουν μυξοπαρθένες και αγίες,τι σου λέει?Το ότι δεν ξέρουν να μιλήσουν ή να συμπεριφερθούν ακόμα και σε άτομα που τις πλησιάζουν χωρίς άγριες διαθέσεις -έστω και για ένα αναπτήρα όπως προαναφέρθηκε- και νομίζουν ότι το μόνο που θέλουν είναι να τις πηδήξουν αλλά αυτές όχι είναι κυρίες βεβαίως βεβαίως με τα ανύπαρκτα μίνι και τα μηδενικά μπλουζάκια,τι σου λέει? Εμένα πάντως μόνο κόμπλεξ κατωτερότητας και έλλειψη σεξουαλικής παιδίας μου δείχνει. Το  γεγονός ότι έχεις απεναντί σου έναν κοιλαρά χωρίς αρ***α που θεωρεί ότι το αυτοκινητό του είναι προέκταση του πέους του και το μόνο που μπορεί κάνει  είναι να τρώει από τα έτοιμα, δεν λέει τίποτα από την στιγμή που εσύ σαν ελληνίδα και σαν γυναίκα με την συμπεριφορά σου δείχνεις ότι μόνο αυτός ο άντρας σε τραβάει και σου αξίζει τελικά! Μην κοιτάς μόνο τι βλεπουν οι γυναίκες στους έλληνες αλλά και τι αντιμετωπίζουμε καθημερινά από εσάς. Πίστεψέ με θα σιχαινόυν και θα σ'επιανε αηδία! Δυστυχώς....
 

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.837
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Όλοι έχουν τα δίκια τους κ δε μπορούν να καταλάβουν οτι η ψευτομαγκιά κ η καλοπέραση έχει γίνει χαραχτηριστικό του νεοέλληνα εδώ κ 2 δεκαετίες τουλάχιστον. Στην ουσία η erinal_w μας "επιστρέφει" τις κατηγορίες κ δυστυχώς δεν έχει άδικο, αλλά δεν καταλαβαίνει οτι ακριβώς το ίδιο κ χειρότερο έχουν γίνει οι γυναίκες λόγο των κομπλεξ κατωτερότητας που κουβαλούσαν τόσα χρόνια.
 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αγαπητή erinal_w

Στα λόγια κάθε άποψη μπορεί να στηριχθεί.
Στην πράξη όμως μόνο η αλήθεια τιμάτε.

Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα. Πρόβλημα παιδείας αλλά και κακομοιριάς. Και σε αυτή την Ελληνική κοινωνία νοσούν και οι άντρες αλλά και οι γυναίκες. Όχι όμως στο ίδιο βαθμό. Εσείς είστε σε πολύ χειρότερη μοίρα. Η πράξη αυτό έχει δείξει. Δεκαετίες ολόκληρες η Ελλάδα ήταν προορισμός σεξοτουρισμού για βορειοευρωπαίες γυναίκες. Σας αρέσει ή όχι, οι έλληνες εκτιμώνται ως άντρες από αρκετές κοπέλες στην Ευρώπη. Αντίθετα οι Ελληνίδες δεν έχουν τη φήμη της «μουνάρας» σε κανένα μέρος του κόσμου. Εμείς λοιπόν, στον διεθνή αντρικό ανταγωνισμό καλά τα πήγαμε. Εσείς ; Εσείς χάλια ! Στον ανταγωνισμό με τις βορειοευρωπαίες παλιότερα και με τις ανατολικοευρωπαίες τώρα πάντα χάνετε. Τον ανταγωνισμό δεν τον αντέχετε καθόλου.
Παρόλα αυτά, τις Ελληνίδες πάντα τις είχαμε σε εκτίμηση παραδοσιακά. Είναι γνώρισμα των τελευταίων ετών να μην σας αντέχουμε άλλο. Έχουν γίνει όλες αποκρουστικές, επίσημα πόρνες και το δηλώνουν κιόλας με περηφάνια (εγώ τον άντρα τον θέλω με λεφτά).

Αυτό είναι λοιπόν που δεν αντέχουμε άλλο με την Ελληνίδα. Την άσχημη συμπεριφορά.

Αν είσαι ειλικρινείς, θα παραδεχτείς, ότι οι περισσότερες κοπέλες πλέον είναι απαράδεχτες. Και οι άντρες έχουμε πρόβλημα, αλλά σε μικρότερο βαθμό νομίζω.
 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
17
Πόντοι
66
και επειδη ανεφερε τους 50αρηδες!!!
ποιος ειναι υπευθυνος στην τελικη???
θες κυρια μου να με κρατησεις μην γινεσαι φακλανα (και δεν θα κανω και γω κοιλια)
οταν τις λες για σεξ και ειναι αχ οχι τωρα αχ οχι αχ ΜΗ..................
και πολλα αλλα!!δεν ξεκινανε ολα απο εμας!!
για να φτασουνε οι 50αρηξδες να ξενοκοιτανε καποιος-α φταει!!!
[youtube=425,350]MbL-1jLxUp8&feature=related[/youtube]

αυτο τα λεει ολα!!!
 

Επισκέπτης
Στις Σκανδιναβικες χωρες που εχω γνωστους θεωρουν γελοιο να πληρωνεις για να γαμας για 10-15 λεπτα.
Γνωστος μου Σουηδος μου λεει γιατι εχετε πουτανες στην Ελλαδα ?Σε ενα μπαρ πηγαινε παρασκευη βραδυ και γνωρισε καμια κοπελα.
Που να ξερες του λεω τι ειναι οι Ελεινιδες...
Εκει δεν υπαρχει ο ψευτοπουριτανισμος  ουτε πρεπει να εισαι στην παρεα της γκομενας για να σε γνωρισει και να σου μιλαει.
 

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Μηνύματα
460
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Θα συνεχίζω όμως μιλώντας για τον υπέροχο κόσμο όσων ενώ είναι ΤΙΠΟΤΑ θεωρούν ότι θέλουν τα πάντα.

Τα όνειρα είναι το μόνο που απομένει στους κατατρεγμεμένους αυτού του κόσμου και όχι μόνον σ' αυτούς. Γιατί θέλεις να τους το στερήσεις και αυτό???

Για τους δεσμευμένους (παντρεμένους κτλ.) που αναφέρεσαι οι οποίοι αναζητούν την ηδονή αλλού ή και αλλού μάλλον θα φταίει και η ή ο σύντροφός τους, απλώς its a mens world και έχουν αυτή τη δυνατότητα να το κάνουν απ'αρχής του κόσμου τούτου.

Για όλα τα υπόλοιπα θα σου απαντήσω με την εξής πρόταση:

Αν δεν έχεις δει την ταινία Arizona Dream, είμαι στη διάθεσή σου να τη δούμε μαζί για να σου παραθέσω και από κοντά τις υπόλοιπες απόψεις μου επί των θεμάτων που έθιξες.

Τέλος, περιμένω με αγωνία να δω τα μηνύματα που θα δεχθείς υπό αυτή τη μορφή  :uzi:
Με εκτίμηση,
therion.
 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
17
Πόντοι
66
και επειδη ανεφερε τους 50αρηδες!!!
ποιος ειναι υπευθυνος στην τελικη???
θες κυρια μου να με κρατησεις μην γινεσαι φακλανα (και δεν θα κανω και γω κοιλια)
οταν τις λες για σεξ και ειναι αχ οχι τωρα αχ οχι αχ ΜΗ..................
και πολλα αλλα!!δεν ξεκινανε ολα απο εμας!!
για να φτασουνε οι 50αρηξδες να ξενοκοιτανε καποιος-α φταει!!!
[youtube=425,350]MbL-1jLxUp8&feature=related[/youtube]

αυτο τα λεει ολα!!!
 

Επισκέπτης
και επειδη ανεφερε τους 50αρηδες!!!
ποιος ειναι υπευθυνος στην τελικη???
θες κυρια μου να με κρατησεις μην γινεσαι φακλανα (και δεν θα κανω και γω κοιλια)
οταν τις λες για σεξ και ειναι αχ οχι τωρα αχ οχι αχ ΜΗ..................
και πολλα αλλα!!δεν ξεκινανε ολα απο εμας!!
για να φτασουνε οι 50αρηξδες να ξενοκοιτανε καποιος-α φταει!!!
[youtube=425,350]
]

Τι λες ρε παιλικαρι εχεις δει πως ειναι οι 50+??? που θέλουν και πιπινια.... Σε παρακαλω τωρα που θα μας πεις οτι είναι αυτοι καλοδιατηρημενοι για να εχουν απαιτησεις...
Και δεν το και αλλοιώς... οι ανθρωποι γερνάνε.. αν επελεξαν να παντρετουν και να κανουν παιδια με καποιον υποτίθεται οτι ήθελαν να γερασουνε παρέα.. ειτε κακογεράσουν είτε όχι...

Αλλοιως μεινε μονος - και πηδα τα ρωσσάκια επι χρήμασι και μούγκα.
 

Επισκέπτης
Η πράξη αυτό έχει δείξει. Δεκαετίες ολόκληρες η Ελλάδα ήταν προορισμός σεξοτουρισμού για βορειοευρωπαίες γυναίκες. Σας αρέσει ή όχι, οι έλληνες εκτιμώνται ως άντρες από αρκετές κοπέλες στην Ευρώπη. Αντίθετα οι Ελληνίδες δεν έχουν τη φήμη της «μουνάρας» σε κανένα μέρος του κόσμου. Εμείς λοιπόν, στον διεθνή αντρικό ανταγωνισμό καλά τα πήγαμε. Εσείς ; Εσείς χάλια ! Στον ανταγωνισμό με τις βορειοευρωπαίες παλιότερα και με τις ανατολικοευρωπαίες τώρα πάντα χάνετε. Τον ανταγωνισμό δεν τον αντέχετε καθόλου.

Τα ειπε ολα ο Nearxos!!!Φυσικα και εκτος του οτι δεν εχετε την φημη της μουναρας σε κανενα μερος του κοσμου και δεν πιανεται μια μπροστα στα τρελα μωρα απο Ρωσια/Σκανδιναβια κτλ εχετε και διπλασιες απαιτησεις απο αυτες.Ε αντε γεια.Φτυσιμο και βουρ στα εισαγωμενα!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom