Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960
Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Μερικοι λενε οτι οι γκομενες βγαινουν μονο με λεφτα... ε αμα δεν το χεις ρε φιλε λογικο να πρεπει να παιξεις με χρηματα... δεν βγαινουν ολες με τα χρηματα αυτο ειναι μαλακια τελειως σαν αποψη δυστυχως οσοι την εχουν δεν σας προσβαλλω παιδια αλλα ετσι ειναι.

Μπορει να βγαινουν με τα χρηματα μπορει οχι , ολα παιζουν. Το σιγουρο οτι οτι με  σενα δε βγαινει ουτε κατσικα  :headbang:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
να πω και γω την εμπειρια μου απο τις ελλεινιδες...παντα ημουνα πολυ καλος πελατης του πληρωμενου ερωτα και αυτο γιατι ειχα φαει πολυ ζυμμαρικο(χυλοπιτα)στα μαθητικα μου χρονια.οχι λογω της εμφανισης  μου αλλα επειδη η γλωσσα μου παντα δενοτανε κομπος οταν μιλουσα σε κοπελα.μια ασχημη εμπειρια που ειχα που ειναι καθαρα θεμα κομπλεξ και ξυνιλας,ειναι με μια φιλη μου με την οποια ειχαμε παει διακοπες οι δυο μας,ειχαμε κοιμηθει στο ιδιο κρεβατι,ειχαμε δει τσοντα μαζι!!τη ειχα δει ημιγυμνη και με ειχε δει και αυτη και οταν ειπα εδω ειμαστε και της τα ζητησα εφαγα μια ωραιοτατη και ζεστη χυλλοπιττα.βεβαια η πορεια της ζωης με δικαιωσε καθως αυτη εκανε εναν εντελως συμβατικο γαμο ενω εγω το αντιθετο.παρ'ολα αυτα αν και ειναι λιγο ξυνες,οι ελληνιδες πιστευω ειναι οι ωραιοτερες γυναικες στον κοσμο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παρ'τ'αλλιωωωως  :grin:

Συνημμένα

• German_Girls.jpg
    German_Girls.jpg
    63,9 KB · Εμφανίσεις: 15
  • gg2.jpg
    gg2.jpg
    44,1 KB · Εμφανίσεις: 21

the big cock

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εγω πιστευω οτι η απανηση ειναι οτι απο την μια περιμενουν τον αντρα που θα κανει την πρωτη κινηση πιστευοντας οτι ζουν σε μια αλλη εποχη,και αφου δεχτουν το καμακι ριχνουν την χυλοπιτα,αυτο ειναι ηδονη για αυτες.Η αυτοπεποιθηση τους ανεβαινει αποτομα και βλεπουν υποτιμητικα τους αντρες.Η λυση για να τις τρελανουμε τελειως ειναι να καταφευγουμε στον πληρωμενο ερωτα ωστε να μην τις εχουμε αναγκη σεξουαλικα και να τις εχουμε γραμμενες.Και πιστευω οτι αρκετες ειναι και στερημενες και ο ρολος τους ειναι απλα διακοσμητικος.Ας τις αφησουμε στην καταντια τους γιατι το παιχνιδι το χασανε.Οι ελληνιδες θελουν απλα τον αντρα που ειναι ικανος να τις πληγωσει και αυτος επιλεγουνε και στο τελος μενουν ολομοναχες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και δεν ξεχνάω ότι σε άλλο ποστ ομολόγησες ότι βλέπεις πορνό με παιδιά γυμνασίου!

Τώρα ομολογείς ότι παρακολουθείς τα φβ 15χρονων κοριτσιών ( :huh:) και σχολιάζεις πικρόχολα και στενοχωρημένα τους 40αρηδες-45αρηδες (τόσο είσαι;) που τους γράφουν "είσαι καύλα!".

Αλήθεια στα μπουρδέλα γαμάς καθόλου; Ή δε βρίσκεις κορίτσια του γούστου σου;
Πας καλα βρε πανηλιθιε;Ειχα πει οτι ειχε πεσει στα χερια μου πακετο με βιντεακια ελληνικα τα οποια κυκλοφορουν στο διαδικτιο και μεσα ειχε τιτλους γυμνασιο ταδε λυκειο ταδε.
εσυ με το καθηστερημενο σου μυαλο εβγαλες το συμπερασμα οτι τα βλεπω κιολας.στο φεις υπαρχουν ενα σωρο γκρουπ και σελιδες που βλεπεις διαφορες και διαφορους να ανεβαζουν φωτο.Και παλι με το μογγολικο σου μυαλο εβγαλες το συμπερασμα οτι παρακολουθω 15χρονα.Να πας σε ενα ψυχιατρο να το κοιταξεις,στο ειπα εχεις σοβαρο προβλημα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Πας καλα βρε πανηλιθιε;Ειχα πει οτι ειχε πεσει στα χερια μου πακετο με βιντεακια ελληνικα τα οποια κυκλοφορουν στο διαδικτιο και μεσα ειχε τιτλους γυμνασιο ταδε λυκειο ταδε.
εσυ με το καθηστερημενο σου μυαλο εβγαλες το συμπερασμα οτι τα βλεπω κιολας.στο φεις υπαρχουν ενα σωρο γκρουπ και σελιδες που βλεπεις διαφορες και διαφορους να ανεβαζουν φωτο.Και παλι με το μογγολικο σου μυαλο εβγαλες το συμπερασμα οτι παρακολουθω 15χρονα.Να πας σε ενα ψυχιατρο να το κοιταξεις,στο ειπα εχεις σοβαρο προβλημα.

Την Τρέμη μου θυμίζεις, που έλεγε ότι δεν είχε δει το cd με το Ζαχόπουλο

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
εγω πιστευω οτι η απανηση ειναι οτι απο την μια περιμενουν τον αντρα που θα κανει την πρωτη κινηση πιστευοντας οτι ζουν σε μια αλλη εποχη,και αφου δεχτουν το καμακι ριχνουν την χυλοπιτα,αυτο ειναι ηδονη για αυτες.Η αυτοπεποιθηση τους ανεβαινει αποτομα και βλεπουν υποτιμητικα τους αντρες.Η λυση για να τις τρελανουμε τελειως ειναι να καταφευγουμε στον πληρωμενο ερωτα ωστε να μην τις εχουμε αναγκη σεξουαλικα και να τις εχουμε γραμμενες.Και πιστευω οτι αρκετες ειναι και στερημενες και ο ρολος τους ειναι απλα διακοσμητικος.Ας τις αφησουμε στην καταντια τους γιατι το παιχνιδι το χασανε.Οι ελληνιδες θελουν απλα τον αντρα που ειναι ικανος να τις πληγωσει και αυτος επιλεγουνε και στο τελος μενουν ολομοναχες.

Παπάρια θα πετύχουμε φίλε ! Αυτές όλο και κάποιον θα βρίσκουν πάντα να της πηδάει ! Δεν είναι και δύσκολο...αν δεις τις τελευταίες έρευνες οι Ελληνίδες έχουν κατά μέσο όρο δέκα ερωτικούς συντρόφους !  Ούτε είναι για'μας λύση να πηγαίνουμε μόνο σε πουτάνες,αφού οι περισσότεροι θέλουμε κατά καιρούς και το συναίσθημα και την αγκαλιά και όχι μόνο το "ψεκάστε,σκουπίστε,τελειώσατε" της πόρνης...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε παιδια μην τσακωνεστε ....

μαλακια ειναι χωρις λογο  :P

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
  παπουτσι απ τον τοπο σ κ ας ειναι μπαλωμενο.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

Άσε να μην κάνω κουότ και σε ξεφτιλίσω. Δεν σε πιστεύει κανένας άλλωστε.

Δε μου απάντησες, συμπτωματικά μήπως είσαι 40-45; Γιατί σχόλια κάνουν και τριανταπεντάρηδες, και εικοσηπεντάρηδες, αλλά εσένα οι 40-45 σε ενόχλησαν. ;)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Παλιά είχαν το έθιμο να πασάρουν τη γυναίκα τους όταν έρχονταν επισκέπτες στο σπίτι !
Αμα οι γυναικες τους ειναι σαν την φωτο του Απολυτου γαμα τα. Καλλιτερα να μεινω εξω στο κρυο και ψοφησω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom