Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Επισκέπτης
Δεν μπλεκω με γκομενους σατραπηδες ποτε,δεν με αντεχουν και δεν τους αντεχω αλλα παω στοιχημα οτι κυκλοφορουν με την σεσουλα εκει εξω.η μιρλα γκρινια και η ζηλια ειναι ανυποφορη.
αλλα..
παρα μα παρα πολλες γυναικες σε διαβεβαιω κανουν αυτο που λεει ο γκομενος γιατι θα κανει και αυτος αυτο που θα του πουν ειναι αλληλενδετα αυτα. πχ) δεν θα βγεις με φιλες δεν θα βγω με φιλους κ.α
απο κει και περα, τι δουλεια εχεις εσυ να σχολιασεις το τραγουδι που εβαλε να το δει ο γκομενος της;...; για σενα το βαλε νομιζεις;

;) τι κανει το γουνακι σου μωρακι μου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σε 2-3 μήνες που θα την κερατώσει και αυτός θα κλαίγεται πάλι...όπως κλαιγόταν κάθε 2-3 μήνες το τελευταίο εξάμηνο...
Αυτό το μήνυμα πήγα να της περάσω, γιατί όποτε χώριζε με παιρνε τηλέφωνο για να μου πει για τον μαλάκα που την κεράτωσε. Σε 1 μήνα πότε πρόλαβε να αγαπήσει...

Και το block/delete το είπε ο μπαγλαμάς, και το έκανε μετά αυτή πράξη...σαν να έρθω εγώ να σου πω, μην μιλάς στη Μαρία.

Εδώ είμαστε, σε 2-3 μήνες θα σκάσει τηλέφωνο χώρισα, και τι μαλάκας που ήταν...

Και να στο θέσω και διαφορετικά; Οταν το βάζεις στον τοίχο σου και εμφανίζεται σε όλους τους διαδικτυακούς φίλους σου, δεν είναι σαλιάρισμα; Τα αισθήματά σου, δεν μπορείς να τα κρατήσετε για τους εαυτούς σας;

δεν μπορεις να φτιαξεις την προσωπικοτητα καποιου ανθρωπου και αν θες να τον βοηθησεις μπας και δει αστον να φαει τα μουτρα του και σαν ερθει σε σενα πες του τι λαθος κανει. δεν μπορεις να κανεις και πολλα..

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εβαλε κρυο αλλα γουνακι δεν βαζεις ακομα  :cheesy:
τι κανεις τετοια ωρα ρεπα  ξυπνητουλι; που γυρναγες;ολα καλα;; :grin:
που το βλεπεις το κρυο  ρε αστερι?ακομη το ερκοντισιον εχω  :headbang:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
απο γνωστους να περιμενεις τα παντα, ειναι ανθρωποι που δεν σε ξερουν δεν τους ξερεις ουσιαστικα και δεν εχεις ψυχικη επαφη. εξυπνο ειναι να μαθεις να διαχωριζεις την φιλια απο την γνωριμια..
Υ.Γ σε ρωτησα αν εργαζεσαι γιατι μεσα απο την δουλεια μαθαινεις αυτες τις βασικες αρχες  εμπειρικα,που φαινεται να μην γνωριζεις :think:

Υπάρχουν άνθρωποι που απαιτούν από εσένα πράγματα σαν να ήσουν φίλος τους και μετά σου φέρονται σα να ήσουν άγνωστος.

Επίσης, άσχετο με το θέμα σας, έχω βαρεθεί να με ρωτάνε τι δουλειά κάνω και πόσα λεφτά βγάζω. Αυτές είναι οι πρώτες ερωτήσεις μιας Ελληνίδας όταν γνωρίζει έναν άντρα. Το όνομα του το ρωτάει πιο μετά.

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Υπάρχουν άνθρωποι που απαιτούν από εσένα πράγματα σαν να ήσουν φίλος τους και μετά σου φέρονται σα να ήσουν άγνωστος.

Επίσης, άσχετο με το θέμα σας, έχω βαρεθεί να με ρωτάνε τι δουλειά κάνω και πόσα λεφτά βγάζω. Αυτές είναι οι πρώτες ερωτήσεις μιας Ελληνίδας όταν γνωρίζει έναν άντρα. Το όνομα του το ρωτάει πιο μετά.

Μη ξεχνας και τις πλαγιες ερωτησεις,μενεις μονος,εχεις εξοχικο,με το αμαξι ηρθες... αντε γαμησου με το τραμ τους λεω και κατεβαζουν τα μουτρα τους μεχρι απεναντι

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
χαχα! Εγώ όμως ντρέπομαι να τους πω τι δουλειά κάνω και κάπου έχω αρχίσει να αποφεύγω τις πολλές κουβέντες...

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
χαχα! Εγώ όμως ντρέπομαι να τους πω τι δουλειά κάνω και κάπου έχω αρχίσει να αποφεύγω τις πολλές κουβέντες...

το να ντρεπεσαι για την δουλεια σου δεν ξερω τι κανεις αλλα μη λες τετοια πραγματα...να ντραπεις τα πορνιδια? ασε τωρα... εγω αναλογα την διαθεση τους λεω διαφορα κουλα..π.χ. συνδικαλιστης του ΠΑΣΟΚ , μαναβης, βοηθος σκουπιδιαρη...κτλ. :P :P

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φιλια δεν το λες, μπορεί να χρησιμοποίησα λάθος λέξη, μιλάγαμε μια στο τόσο, την ειχα κάνει κάτι εξυπηρετήσεις και αυτή σε εμένα.
Τι σχέση έχει αν εργάζομαι, μπορείς να μου πεις;
Και πολύ εύκολα κόβουν κάποιοι άνθρωποι παρτίδες δεν νομίζεις;
Οποιος σου πει κάτι διαφορετικό, block, delete, ωραίο ε;
Σε 365 μέρες αν ακούσεις 365 διαφορετικές απόψεις, πόσους θα διαγράψεις;;;;

Με τη συγκεκριμένη μια φορά πήγαμε για καφέ και μιλούσαμε μια στο τόσο στο τηλέφωνο, με εξυπηρετούσε και την εξυπηρετούσα σε κάποια θέματα (τι θεματα δεν σε αφορούν).

Μάλλον θέλετε να σας χαϊδεύουν αυτάκια...σε 2 μήνες πάλι με κάποιον άλλον θα είναι ερωτευμένη και πάλι τραγουδάκια για αγάπες και μαλακίες. Αμα αγαπάς το δείχνεις με πραξεις όχι με λόγια. Αυτό της είπα και στράβωσε και αυτή και ο μπαγλαμάς (ο οποίος άρχισε τις απειλές δια του πληκτρολογίου)

τυπε πολυ ασχολεισαι και δεν ειναι καλο

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μην μιλατε στις ελεεινιδες νομιζουν οτι τις καμακωνετε και οτι εχουν κατι να πουν

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτό της είπα και στράβωσε και αυτή και ο μπαγλαμάς (ο οποίος άρχισε τις απειλές δια του πληκτρολογίου)

και γιατι δε τον γαμας ρε φιλε? καθεσαι και σου κανει τον μαγκα κλειστου κανα ραντεβουδακι να δουμε αν τερματιζει την πιστα ή μονο τσαμπα μαγκας.

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
τυπε πολιτικος εισαι?

το να ντρεπεσαι για την δουλεια σου δεν ξερω τι κανεις αλλα μη λες τετοια πραγματα...να ντραπεις τα πορνιδια? ασε τωρα... εγω αναλογα την διαθεση τους λεω διαφορα κουλα..π.χ. συνδικαλιστης του ΠΑΣΟΚ , μαναβης, βοηθος σκουπιδιαρη...κτλ. :P :P

Δουλειές του ποδαριού κάνω, από δω, από κει... Το ακούει η άλλη και σκέφτεται τριαντατόσο χρονών άνθρωπος, ανασφάλιστος κ με τρεις κι εξήντα. Δε σου λέει τίποτα, αλλά βλέπεις στην έκφραση του προσώπου της ότι σε βλέπει σαν περιθωριακό, σα ζητιάνο; Δε μπορώ να το περιγράψω ακριβώς. Έχω δοκιμάσει να λέω κάνα ψιλοψέμα, αλλά δε μου βγαίνει, δεν τα καταφέρνω σε αυτά. Έτσι μου δημιουργείται μία τάση αποφυγής και απομόνωσης.

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Δουλειές του ποδαριού κάνω, από δω, από κει... Το ακούει η άλλη και σκέφτεται τριαντατόσο χρονών άνθρωπος, ανασφάλιστος κ με τρεις κι εξήντα. Δε σου λέει τίποτα, αλλά βλέπεις στην έκφραση του προσώπου της ότι σε βλέπει σαν περιθωριακό, σα ζητιάνο; Δε μπορώ να το περιγράψω ακριβώς. Έχω δοκιμάσει να λέω κάνα ψιλοψέμα, αλλά δε μου βγαίνει, δεν τα καταφέρνω σε αυτά. Έτσι μου δημιουργείται μία τάση αποφυγής και απομόνωσης.

Μενιο δε χρειαζεται να νρεπεσαι για κατι και ολοι τα περασαμε - καποιοι τωρα και καποιοι στο μελλον ,οι τασεις φυγης και αυτα τα θεματα θελουν προσοχη και ανθρωπους διπλα σου να σε καταλαβουν, συνηθως ειναι η οικογενεια μας γιατι και οι φιλοι γινανε μουνοδουλοι και στερεψαν....δυστυχως...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

πας καλα ρε τυπε? η δουλεια ειναι μαγκια σημερα. ο ανεργος και ο πολιτικος ντρεπεται τη σημερον. τωρα αν καθεσαι και υπολογιζεις τη γνωμη της καθε αρχιδομυαλης τοτε τι να πω ισως και ναχει δικιο και καλα κανεις και ντρεπεσαι αφου την υπολογιζεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom