Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Η απλα σε εκοψε οτι εισαι μαλακας τυπε.
ναι τυπε το βρηκες  :thumbsup:
παντως μου φαινεσαι  απο αυτους που τις πανε βολτες και το παιζουν φιλαρακια και στο τελος μενουν με το πουτσο στο χερι

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
δικιο εχεις...εχουν δυστηχως περαση κ οι χοντρες...εχει πεσει πυρφοριαση τυπε κ εχουμε γεμισει λιγουρια...βγαινουν εξω κ δινουν αξια στην καθε τελευταια μπαζολα... :P :P :P
δεν ειναι μονο οι χοντρες μαν ειναι και οι ασχημες και χοντρες δηλαδη ρε μαν κοιτα να δεις που καταντησαμε οι ασχημες(ενταξει ολοι ανθρωποι ειμαστε δεν ειμαι κανα μοντελο στην φατσα και εγω αλλα εδω θελω να δειξω να θηξω που φτασαν οι γκομενες :grin:) και χοντρες παραληλα ενω αν πριν 13-14 χρονια τις ελεγες πχ ενα για θα σε καναν πιπα μεχρι να σου ρουφουσαν και τα νυχια απο τα ποδια :grin:.. Ενω τωρα και οι ασχημες και χοντρες ταυτοχρονα την εχουν δει και ολες θελουν τον <<μπραντ πιτ>> και την τσεπη να βγαζει φλογες απο τα ευρω μεσα :grin:.. Δηλαδη αφου φτασαμε εκει να την βλεπουν γκομενες αυτες που δεν τις βλεπει ουτε τυφλος τελειωσε το θεμα ελληνικο μουνη και γαμηση απο ελληνα σε ελληνιδα.. :grin:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
παντως μου φαινεσαι  απο αυτους που τις πανε βολτες και το παιζουν φιλαρακια και στο τελος μενουν με το πουτσο στο χερι

oχι

στο τελος του στελνουν σουπερμαρκετ να τους αγορασουν τις σερβιετες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μπα δεν ειναι καλη η φωτο τυπε

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
δεν ειναι μονο οι χοντρες μαν ειναι και οι ασχημες και χοντρες δηλαδη ρε μαν κοιτα να δεις που καταντησαμε οι ασχημες(ενταξει ολοι ανθρωποι ειμαστε δεν ειμαι κανα μοντελο στην φατσα και εγω αλλα εδω θελω να δειξω να θηξω που φτασαν οι γκομενες :grin:) και χοντρες παραληλα ενω αν πριν 13-14 χρονια τις ελεγες πχ ενα για θα σε καναν πιπα μεχρι να σου ρουφουσαν και τα νυχια απο τα ποδια :grin:.. Ενω τωρα και οι ασχημες και χοντρες ταυτοχρονα την εχουν δει και ολες θελουν τον <<μπραντ πιτ>> και την τσεπη να βγαζει φλογες απο τα ευρω μεσα :grin:.. Δηλαδη αφου φτασαμε εκει να την βλεπουν γκομενες αυτες που δεν τις βλεπει ουτε τυφλος τελειωσε το θεμα ελληνικο μουνη και γαμηση απο ελληνα σε ελληνιδα.. :grin:
παντα γυρναει ο τροχος...οταν πατανε τα 30 τις πιανουν οι ανασφαλειες,ειτε ειναι μουναρες,ειτε ειναι μπαζα χοντρα κ μετα εχεις εσυ το πανω χερι...στο ενδιαμεσο εσυ ριχνεις αβερτα  :knockinb: :knockinb: :knockinb: στα μπουρδελα του λαου κ εχεις ξεκαθαρο μυαλο του ποιος εισαι,τι ζητας κ τι ψαχνεις....μετα ερχεται η ωρα να διαλεξεις τις ηττημενες μουναρες του χθες ή τα ξεχασμενα μπαζα που ξεροσταλιαζουν για εναν γλυκο μπουτσον....

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Σκηνικό που έχει τύχει σε μένα Σάββατο απόγευμα.
2 τύποι με SLK ανοιχτή στη παραλιακή να κάνουν καμάκι σε 2 τύπισσες με Fiat 500. Σε συνδυασμό με τους ποδηλάτες που πήγαιναν πλάι-πλάι και είχαν κλείσει όλη τη δεξιά λωρίδα, πηγαίναμε με 30 χλμ για κάνα εικοσάλεπτο. Ήμαρτον….
ναι ρε τυπε δε λεω για καγκουριλικια και ιστοριες  15 ατομα στο αμαξι να τρεχουν πισω απο γκομενες     

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
παντα γυρναει ο τροχος...οταν πατανε τα 30 τις πιανουν οι ανασφαλειες,ειτε ειναι μουναρες,ειτε ειναι μπαζα χοντρα κ μετα εχεις εσυ το πανω χερι...στο ενδιαμεσο εσυ ριχνεις αβερτα  :knockinb: :knockinb: :knockinb: στα μπουρδελα του λαου κ εχεις ξεκαθαρο μυαλο του ποιος εισαι,τι ζητας κ τι ψαχνεις....μετα ερχεται η ωρα να διαλεξεις τις ηττημενες μουναρες του χθες ή τα ξεχασμενα μπαζα που ξεροσταλιαζουν για εναν γλυκο μπουτσον....
ετσι ειναι τυπε 
σοφα τα λογια σου γεροντα

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
ναι ρε τυπε δε λεω για καγκουριλικια και ιστοριες  15 ατομα στο αμαξι να τρεχουν πισω απο γκομενες     

Εγώ πάντως όποτε βλέπω γκόμενα να οδηγάει και ειδικά με το τσιγαράκι στο χέρι το καφέ στη ποτηροθήκη και το bluetooth στο αυτί μου έρχεται να τη πλακώσω στο ξύλο...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ετσι!!! Πεσταααα!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ποιος γαμει το πανο χερι και το κατω :grin: Το θεμα ειναι αδερφε να καταλαβουμε οτι για μουνη δεν αξιζει να στεναχωριομαστε πολυ απλο οι γυναικες ζουν κατα μεσο ορο 5 χρονια παραπανο απο τους αντρες στην ελλαδα.. Δεν αξιζει να αγχωνομαστε για τιποτα σε σχεση με το αν γαμησουμε η οχι.. Θελουμε να γαμησουμε γκομενα ελληνιδα την πεφτουμε μια διο φορες αν δεν γουσταρειστα @@ μας λουλουδια και γαρδενιες παμε σε αλλη να μην κωλλαμε ουδης αναντικαταστατος τα χρονια που ηπιρχε ηθικη στην ελλαδα περασε ανεπιστρεπτη και αυτοι ηταν οι γονοις μας... Δεν χρειαζεται να στεναχωριομαστε και αν δεν υπαρχουν λεφτα για κολομπαρο ας κανουμε και λιγο κρατη υπομονη πρεπει και λιγο να εχουμε αυτοελεγχο και εγω θελω να γαμαω καθε μερα αλλα ελλα που η πηπα πχ σε κολωμπαρο εχει 20 ευρω και το γαμηση 50 + καμια μπυρα 5 ευρω οποτε δεν γινετε πρεπει να ειμαστε ανετοι ψυχολογικα πανω απο ολλα και αν δεν θελει μια γκομενα πχ ελληνιδα εξω για πουτσο δεν παρακαλαμε ουτε λεπτο σε sec σε αλλη ολες κοιταζουν τζεπη ενταξει και εμφανιση δουλεια αμαξι οπια θελει ας κατσει στο παπαρι μας υγεια να ειναι αυτες καλα και εμεις πανω απο ολλα :grin:Δεν θελουμε το κακο τους ενα πουτσο να της ρηξουμε αλλα οχι να μας κανουν και την ψηχη κοματια εκει φτεμε εμεις ολα ειναισ το μυαλο μας παιδια γιαυτο επειδη στο μυαλο μας τις δοσαμε αξια σαν να ειναι θεες οι ελληνιδες γιαυτο σηκωσαν την μητη λες και ειναι καμηλοπαρδαλις και ας ειναι χοντρες και ασχημες καβαλησαν το καλαμι απο εμας.. Ας γαμιουντε με αλβανους φραγκατους(δεν ειναι χαζες παντα στην τσεπη) Και εμεις ας γαμαμε στα κωλομπαρα στα μπουρδελα στα ξεοδοχεια με τα κωλ γκερλ κτλ.. Αλλα το θεμα που εγινε ολο αυτο ειναι οτι ο αντρας δεν θελησε λιγο να τιθασευσει τις ορμες του σκεφτομαστε κε το κατο κεφαλι και οχι με το πανω εμεις φταιμε για ολλα αλλα και αυτες οι ελληνιδες το εκμεταλευτικαν σου λει τι μουνοδουλοι ειναι για το γαμηση τρελενονται και σου λεει θες να γαμησεις ελληνα ελληνιδα θα σου γαμησουμε πρωτα την ψηχολογια θα σου τα φαμε ολα τα φραγκα απο την τσεπη και θα γαμας και μπαζο.. :grin: υγεια μορε και να μην χαλαμε την ζαχαρενια μας για καμια παρεα με τους φιλους τους καλους και η ζωη συνεχιζεται :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ετσι!!! Πεσταααα!!!
:rockon: :rockon:
αυτο που λεω ειναι εφαρμοσιμο...κ για να συμπληρωσω, εαν στο ενδιαμεσο σας τυχει καμμια καλη κοπελιτσα (ειναι λιγες,αλλα υπαρχουν) η οποια σας γεμιζει κ ΄΄συμπληρωνετε΄΄ ο ενας τον αλλον,μη το ξοσκινιζετε κ πολυ go for it κ οτι βγαλει...εαν δεν βγαλει,εσεις να ειστε καλα κ τα μπουρδελα... :grin: :grin:
ο κοσμος εχει γεμισει μιζερια κ δυστηχια,ας δινουμε καθε μερα μια ελπιδα κ ενα κινητρο στην ζωη μας...μη χολοσκαμε για καθε κακκομαθημενη μουναρα ή μπαζολα Ελληνιδα ή μη...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
υγεια μορε και να μην χαλαμε την ζαχαρενια μας για καμια παρεα με τους φιλους τους καλους και η ζωη συνεχιζεται :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
:thumbsup: :thumbsup:
σχεδον τα ιδια ειπαμε αλλιως διατυπωμενα,,,συμφωνω τυπε μου,ας ειμαστε καλα να γαμαμε τα μουνια...(ομοιοκαταληξια?) :grin: :grin:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
:rockon: :rockon:
αυτο που λεω ειναι εφαρμοσιμο...κ για να συμπληρωσω, εαν στο ενδιαμεσο σας τυχει καμμια καλη κοπελιτσα (ειναι λιγες,αλλα υπαρχουν) η οποια σας γεμιζει κ ΄΄συμπληρωνετε΄΄ ο ενας τον αλλον,μη το ξοσκινιζετε κ πολυ go for it κ οτι βγαλει...εαν δεν βγαλει,εσεις να ειστε καλα κ τα μπουρδελα... :grin: :grin:
ο κοσμος εχει γεμισει μιζερια κ δυστηχια,ας δινουμε καθε μερα μια ελπιδα κ ενα κινητρο στην ζωη μας...μη χολοσκαμε για καθε κακκομαθημενη μουναρα ή μπαζολα Ελληνιδα ή μη...
Συμφωνουμε απολυτα!
Να περναμε καλα οντας αντισυμβατικοι κοντρα στο ρευμα.
Αν βρουμε μια καλη κοπελλα που δεν μας τα πρηζει εχει καλως.
Αλλιως τα στουντια να 'ναι καλα...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Συμφωνουμε απολυτα!
Να περναμε καλα οντας αντισυμβατικοι κοντρα στο ρευμα.
Αν βρουμε μια καλη κοπελλα που δεν μας τα πρηζει εχει καλως.
Αλλιως τα στουντια να 'ναι καλα...
ετσι θα κερδισουμε κ χρονια ζωης...γιατι να σπαμε τα στομαχια μας κ να μας φευγουν τα μαλλια της κεφαλης μας?δεν εχει νοημα...κοιταμε μπροστα. :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
:grin:
:thumbsup: :thumbsup:
σχεδον τα ιδια ειπαμε αλλιως διατυπωμενα,,,συμφωνω τυπε μου,ας ειμαστε καλα να γαμαμε τα μουνια...(ομοιοκαταληξια?) :grin: :grin:
αδερφε ενα πραγμα που καταλαβα απο τον συγχωρεμενο τον πατερα μου αισιοδοξια η ζωη ειναι μικρι και εμενα μου χρωστανε 2000 ευρω και πριν λιγο μου την ειπανε κιολας :grin: πριν μπω σπιτι. Αλλα λεω γιατι να χαλασω την ζαχαρενια μου..Εμ και δεν φταιω εμ και θα στεναχωριεμε που με χρωστανε ενω τους φερομαι γαντι :grin: και ενω ξερω οτι εχουν να με τα δωσουν τα λεφτα :grin:.. Δεν πηραζει θα σκεφτω τι θα κανω με αυτους λεω μεσα μου τωρα που εκατσα σπιτη..Ολα γινοντε μονο η υγεια δεν γινετε :grin:.. Γιαυτο αισιοδοξια παιδια σε ολους και να σκεφτομασται ταπεινα ασχετα που αυτο το βλεπουν καποιοι σαν αδυναμια η αχλαδα πισω την εχει την ουρα :grin: θα γυρισει ο τροχος :grin: αισιοδοξια σε ολους τους μπουρδελιαριδες :grin: και μη ελληνες και ξενους μωρε δεν ειμαστε ρατσιστες :grin: ολα γινονται :grin: αισιοδοξια :)..

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Σκηνικό που έχει τύχει σε μένα Σάββατο απόγευμα.
2 τύποι με SLK ανοιχτή στη παραλιακή να κάνουν καμάκι σε 2 τύπισσες με Fiat 500. Σε συνδυασμό με τους ποδηλάτες που πήγαιναν πλάι-πλάι και είχαν κλείσει όλη τη δεξιά λωρίδα, πηγαίναμε με 30 χλμ για κάνα εικοσάλεπτο. Ήμαρτον….

εμείς κάναμε πατιλίκια στο ύψος της Βουλιαγμένης με τα μωρά να βρίσκονται στην στάση του λεωφορείου και μας κοιτούσαν επίμονα......

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

giovani_silva

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Nα προσθεσω και εγω την άποψή μου...
Ειμαι 40αρης.. εχω περασει από γαμους, σχεσεις, ξενοπηδημτα κλπ κλπ
Η απόψή μου... η Ελληνίδα δεν αξίζει ούτε το σάλιο που θα χαλάσεις για να της μιλησεις... μονο να εισαι εσυ ξαπλωμενος, "αμιλητος" και αν εισαι τυχερος να σου παρει καμια πιπα της προκοπής!!
Ολες μα όλες οι γυναικες.. κοιτουν "αλλα πράγματα"... αν εισαι απο αυτούς που τα "εχουν" η "εχεις" αυτό που θα την κάνει να αισθανθεί μια "σιγουριά", θα πηδηξεις τα καλύτερα, εως την στιγμή που θα βγειτε κανενα "επαγγελματικό" δείπνο, οπότε θα την πηδήξει αυτός που θα εχει τα περισσοτερα στο τραπέζι....
Πολλές φιλες μου (αληθινες φίλες) "παραπονιούνται" για το ότι οι αντρες ειναι "ψευτες, υποκριτες, δεν τους εχουν φερθει όμορφα, τις απατανε, τις παρατανε" κλπ κλπ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝΕ...
Να ξέρετε καμία, μα καμία γυναίκα δεν εχει την ανάγκη μας.. Ολες καπου θα βρουν να "βολευτουν"... Θα επιβιωσουν, ο κόσμος να χαλάσει... ειτε ειναι γκομενάρες, είτε ειναι μπαζόλες και κομπλεξαρες...
Δυστυχως τα θυματα σε αυτη την υπόθεση ειμαστε εμείς.. γιατι ανεχομαστε την καθε κομπλεξαρα-αγαμητη-μπαζολα που το παιζει "γκομενα"...
Για αυτό λοιπόν, μια "συμβουλή".... Ορματε και πηδατε τες και παρατειστε τες οπου τις βρείτε.. μην εχετε τυψεις... αυτες να ειστε σιγουροι δεν εχουν.. ΠΟΤΕ  !!!!

Επισκέπτης
Η απόψή μου... η Ελληνίδα δεν αξίζει ούτε το σάλιο που θα χαλάσεις για να της μιλησεις... μονο να εισαι εσυ ξαπλωμενος, "αμιλητος" και αν εισαι τυχερος να σου παρει καμια πιπα της προκοπής!!
Ολες μα όλες γυναικες.. κοιτουν "αλλα πράγματα"... αν εισαι απο αυτούς που τα "εχουν" η "εχεις" αυτό που θα την κάνει να αισθανθεί μια "σιγουριά", θα πηδηξεις τα καλύτερα, εως την στιγμή που θα βγειτε κανενα "επαγγελματικό" δείπνο, οπότε θα την πηδήξει αυτός που θα εχει τα περισσοτερα στο τραπέζι....
Πολλές φιλες μου (αληθινες φίλες) "παραπονιούνται" για το ότι οι αντρες ειναι "ψευτες, υποκριτες, δεν τους εχουν φερθει όμορφα, τις απατανε, τις παρατανε" κλπ κλπ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝΕ...
Να ξέρετε καμία, μα καμία γυναίκα δεν εχει την ανάγκη μας.. Ολες καπου θα βρουν να "βολευτουν"... Θα επιβιωσουν, ο κόσμος να χαλάσει... ειτε ειναι γκομενάρες, είτε ειναι μπαζόλες και κομπλεξαρες...
Δυστυχως τα θυματα σε αυτη την υπόθεση ειμαστε εμείς.. γιατι ανεχομαστε την καθε κομπλεξαρα-αγαμητη-μπαζολα που το παιζει "γκομενα"...
Για αυτό λοιπόν, μια "συμβουλή".... Ορματε και πηδατε τες και παρατειστε τες οπου τις βρείτε.. μην εχετε τυψεις... αυτες να ειστε σιγουροι δεν εχουν.. ΠΟΤΕ  !!!!

ετσι ειναι τυπε :rockon:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ολες μα όλες γυναικες.. κοιτουν "αλλα πράγματα"... αν εισαι απο αυτούς που τα "εχουν" η "εχεις" αυτό που θα την κάνει να αισθανθεί μια "σιγουριά", θα πηδηξεις τα καλύτερα, εως την στιγμή που θα βγειτε κανενα "επαγγελματικό" δείπνο, οπότε θα την πηδήξει αυτός που θα εχει τα περισσοτερα στο τραπέζι....
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝΕ...
Για αυτό λοιπόν, μια "συμβουλή".... Ορματε και πηδατε τες και παρατειστε τες οπου τις βρείτε.. μην εχετε τυψεις... αυτες να ειστε σιγουροι δεν εχουν.. ΠΟΤΕ  !!!!
Συμφωνο σε πολλα το μονο που με βρισκει σκεπτικο ειναι οτι  ωντος θελουνε να τα εχεις ?Δηλαδη εγω ειχα μια γκομενιτσα που πληρωνε τα δικα τις και δεν μου ζητησε ποτε να πληρωσω και ειχα μια γκομενιτσα που τις πληρωνα καφεδες και ρεστα (καμια φορα)δεν νομιζω οτι εχει να κανει με θεμα λεφτα γιατι ολες τους εχουν πλεον πανω κατω ολο και κατι κανα σπιτι κανα χωραφι  κτλ κτλ (π.χ σημερα γνωρισα μια και μου ειπανε οτι εχει πολυκατοικια δικη τις και εμεινα μαλακας).
δεν ξερω ρε παιδια οκ θελουν ασφαλεια αλλα αυτο δεν γινεται δεν γινεται να ειναι ασφαλης με κανεναν οσο χαζοσ και να ειναι ο αλλος θα την παρει χαμπαρι.Μηπως  θελουνε καποιον απλα που θα ειναι μαζι ?Οσο για τα αλλα ωντος οι Ελληνιδες δεν αξιζουν ουτε το φτυμα αυτο ισχυει εχουν πεσει πολλη χαμηλα και υστερα λενε για τις ξενες αυτες ειναι πιο οκ μαζι σου.

Τι να πω ρε παιδια πραγματικα δεν ξερω τι γινεται .Οσο αυτο για τις τυψεις ισχυει τα ειχα με μια 4 χρονια και απο την μια στιγμη στην αλλη εληξε.Απαραδεκτο η μαλλον ανεπιτρεπτο σκεψου να ειχες παιδια στο μουνι τις φευγει που να εχεις λεφτα που να μην εχεις λεφτα τι να πω ?Ετσι και εχεις λεφτα και με την κριση δεν εχεις τι γινεται φευγει και οταν δεν εχει κριση ερχεται ?Ξερω ατομα που ειναι παντρεμενα και δεν εχουν τετοια μηνπως ειναι τα πιτσιρικια μονο η και οι μεγαλες ?τι να πω  .Αρα ολες οι γυναικες μας δουλευουν  οποτε δεν πρεπει κανενας να πληρωνει καμια γκομενα γιατι χανει τα λεφτα του αφου ετσι και αλλιως θα φυγει ?Η κανω λαθος?οποτε δεν τις παντρευομαστε απλα κανουμε παιδια μαζι τους και τις πηδαμε?

Βεβαια ολο και καποιος μαλακας μπαζος θα βρεθει να πληρωσει μια γκομενα για να γαμιση γιατι αλλιως δεν μπορει !Η ετσι εχει μαθει  τι να πω?Δεν ξερω πραγματικα.

οσο για το τυξψεις ισχυει πως το κανουν οι πουτανες δεν καταλαβαινω  :think: να το μαθω και εγω θελω .... βεβαια μαλλον βλεπουν την σχεση χαλαρα απο την αρχη...η βρισκουν ατομο που δεν τους ενδιαφερει

Ισωσ γιαυτο πρεπει να μαθαινεις το παρελθον τις πρωην να ξερεις τι σου ερχεται γιατι συνηθως η ιστορια επαναλαβανεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom