Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
και γιατι δε τον γαμας ρε φιλε? καθεσαι και σου κανει τον μαγκα κλειστου κανα ραντεβουδακι να δουμε αν τερματιζει την πιστα ή μονο τσαμπα μαγκας.
Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ. Αλλωστε με μπλόκαρε αυτή και μου έστειλε μήνυμα ότι είναι καλύτερα να ξεκόψουμε.
Αντε βγάλε άκρη...

Αλλωστε 1-2 φορές βρεθήκαμε..

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Αν μπορούσα δε θα υπολόγιζα κανέναν στον κόσμο. Αυτή είναι η ελευθερία τελικά.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ. Αλλωστε με μπλόκαρε αυτή και μου έστειλε μήνυμα ότι είναι καλύτερα να ξεκόψουμε.
Αντε βγάλε άκρη...

Αλλωστε 1-2 φορές βρεθήκαμε..

ναι αλλα τον εκανες μαγκα. απαραδεκτο. και τσαμπα. επρεπε να του σπασεις τον τσαμπουκα να πεσει και στα ματια της γκομενας. ο τσαμπας πεθανε.

alex88

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ναι αλλα τον εκανες μαγκα. απαραδεκτο. και τσαμπα. επρεπε να του σπασεις τον τσαμπουκα να πεσει και στα ματια της γκομενας. ο τσαμπας πεθανε.

και ο μαλακας στην τηλεοραση ποιος ειναι?

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Σιγά μην λερώσω τα χέρια μου για τον μαλάκα. Αν του δινα και ραντεβού για σούτια εγώ θα φαινόμουν 10 φορές πιο μαλακας

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δουλειές του ποδαριού κάνω, από δω, από κει... Το ακούει η άλλη και σκέφτεται τριαντατόσο χρονών άνθρωπος, ανασφάλιστος κ με τρεις κι εξήντα. Δε σου λέει τίποτα, αλλά βλέπεις στην έκφραση του προσώπου της ότι σε βλέπει σαν περιθωριακό, σα ζητιάνο; Δε μπορώ να το περιγράψω ακριβώς. Έχω δοκιμάσει να λέω κάνα ψιλοψέμα, αλλά δε μου βγαίνει, δεν τα καταφέρνω σε αυτά. Έτσι μου δημιουργείται μία τάση αποφυγής και απομόνωσης.

Καθεσαι και ασχολεισαι με την γνωμη των γυναικων για το οτιδηποτε  :S
Ωραιος ρε τυπε  :2funny: :2funny: :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
Επίσης, άσχετο με το θέμα σας, έχω βαρεθεί να με ρωτάνε τι δουλειά κάνω και πόσα λεφτά βγάζω. Αυτές είναι οι πρώτες ερωτήσεις μιας Ελληνίδας όταν γνωρίζει έναν άντρα. Το όνομα του το ρωτάει πιο μετά.
Η πλάκα ποια είναι; πως όσο βαθαίνει η οικονομική κρίση και διευρύνονται τα οικονομικά προβλήματα στον κόσμο, οι περισσότερες αντί να βάλουν μυαλό και να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση, ψάχνουν ακόμη περισσότερο τον ''λεφτά' και το ''ματσωμένο''. Αντί η κρίση να λειτουργήσει τουλάχιστον παιδαγωγικά στο μυαλό των γυναικών, τις στράγγιξε εντελώς από τα όποια ψήγματα μυαλού μπορεί να διέθεταν κάποιες.....

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Η πλάκα ποια είναι; πως όσο βαθαίνει η οικονομική κρίση και διευρύνονται τα οικονομικά προβλήματα στον κόσμο, οι περισσότερες αντί να βάλουν μυαλό και να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση, ψάχνουν ακόμη περισσότερο τον ''λεφτά' και το ''ματσωμένο''. Αντί η κρίση να λειτουργήσει τουλάχιστον παιδαγωγικά στο μυαλό των γυναικών, τις στράγγιξε εντελώς από τα όποια ψήγματα μυαλού μπορεί να διέθεταν κάποιες.....
pαντως σε ενα γνωστο κολομπαρο που παω ειχε μονο ρωσιδες ρουμανες αλβανιδες φυγαν οι ρωσιδες και ηρθε ενα γκομενακι κατσε καλα ελληνιδα μουναρος αλλα 1,64(ενταξει ελληνιδα ειναι δεν την θελουμε και 1.80 :grin:) στο υψως αν κρινω που τιν εριχνα κανα 20 ποντους.. την λεω τοσο καλο μουνι στην βιζιτα και ελληνιδα.. με λεει κρισι :grin:.. Τουλαχιστον οσοι γαμαν σε κωλομπαρα θα το χwνουν σε ελληνιδες αν ειναι και καλα μουνια ενα παραπανω οπως αυτη.. :grin:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
pαντως σε ενα γνωστο κολομπαρο που παω ειχε μονο ρωσιδες ρουμανες αλβανιδες φυγαν οι ρωσιδες και ηρθε ενα γκομενακι κατσε καλα ελληνιδα μουναρος αλλα 1,64 στο υψως αν κρινω που τιν εριχνα κανα 20 ποντους.. την λεω τοσο καλο μουνι στην βιζιτα και ελληνιδα.. με λεει κρισι :grin:.. Τουλαχιστον οσοι γαμαν σε κωλομπαρα θα το χονουν σε ελληνιδες αν ειναι και καλα μουνια ενα παραπανω οπως αυτη.. :grin:
Φίλτατε εν μέρει με επιβεβαιώνεις. Τι έκανε το ''μουνάκι το ωραίο'' εν μέσω κρίσης; επειδή ακριβώς νιώθει και η ίδια πως ''περνάει η μπογιά της'' πήγε σε κωλόμπαρο, να πουλάει ''έρωτες'' για να την κερνάνε κάποιοι καψουρεμένοι πελάτες ώστε να βγάλει εύκολα η ίδια κανένα φράγκο...... Και πού ξέρεις; μπορεί να βρει και κανέναν καψούρη μόνιμο χορηγό εκεί μέσα.....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
Αν πας να μιλησεις σε μια κατευθειαν στιγματιζεσαι ως πεφτουλας  :uglystupid:
Και ως λιγούρης... Εάν δεν της μιλήσεις καθόλου, είσαι μαλάκας και ξενέρωτος.... Διαλέγεις και παίρνεις.....

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Φίλτατε εν μέρει με επιβεβαιώνεις. Τι έκανε το ''μουνάκι το ωραίο'' εν μέσω κρίσης; επειδή ακριβώς νιώθει και η ίδια πως ''μετράει η μπογιά της'' πήγε σε κωλόμπαρο, να πουλάει ''έρωτες'' για να την κερνάνε κάποιοι καψουρεμένοι πελάτες ώστε να βγάλει εύκολα η ίδια κανένα φράγκο...... Και πού ξέρεις; μπορεί να βρει και κανέναν καψούρη μόνιμο χορηγό εκεί μέσα.....
αδερφε το χωνει κιολας και πηπα 20 ευρω το γαμηση 50 και τα ποτα αν ειναι κανας μερακλης και του σηκωσει το πορτοφολι απο τα κερασματα :grin: Αυτο που με ειπε οταν την ρωτησα καλο μουνη και κολωμπαρο μου ειπε κρισι δεν επεκταθηκα προσπαθω να τα κοψω αυτα και να επικεντρονομαι στο γαμηση πχ η πιπα ενταξει και χαβαλε αλλα εκει θελω και παρεα για καμια μπιρα με κανα φιλαρακι :grin: Στο ερωτιμα σου τωρα εγω λεω οτι εξω τα γουστα ειναι ακριβα και το να βρεις καποιον να σου κανει τα γουστα μπορει να θελει πχ ψαξιμο στο κολομπαρο ομος ευτιχως η διστιχως θα μαθεις θα δεις ποιος τα ακουμπαει και θα εχεις γνωση ιδιος ομασι για το ποιος τα εχει η οχι για να βρει τον χορηγο της ενταξει καλο μουνακι ελληνικο οχι <<θεα>> που λεμε ειναι το γκομενακι με τον καμαροτο κωλο τσιτομενος <<πιπινι :grin:>> ελληνικο κανα 22 χρονον βαρια  την κανω :grin: θα την ρωτησω την παρασκευη η το σαββατο πρωτα ο θεος ποσο χρονον ειναι :grin:

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Αν πας να μιλησεις σε μια κατευθειαν στιγματιζεσαι ως πεφτουλας  :uglystupid:
σκηνικο τυποι που μου ετυχε σαββατοβραδο για εξοδο 
  μονος στο αμαξι πλησιαζουν δυο γκομενες διπλα καλοντυμενες και αυτες για εξοδο
λεω ωραια θα γινει σκηνικο θα πω καμια ωραια μαλακια να γελασουν να πουμε καμια μαλακια τεσπα
η οδηγος κομπλεξικη ηλιθια με υφος ειμαι πιο μουναρα και απο θεα
η συνοδηγος μου εριχνε ματιες και γελακια
πλησιαζουμε στο φαναρι ωραια λεω
ημουνα λιγο πιο πισω απο αυτες θελω να πλησιασω διπλα να πω κατι
παει πιο μπροστα η καριολα παω και εγω πιο μπροστα 
εγινε δυο τρεις φορες κοντευαμε να βγουμε απο το φαναρι εξω
μωρη ηλιθια ελλειηνιδα κομπλεξαρα του κερατα 
μπορει να ηθελα να ζητησω οδηγιες να παω καπου!!!!!!
θα μου πεις μπορει να ηταν λεσβια και να μην ηθελε να μου μιλησει η φιλη της

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σκηνικο τυποι που μου ετυχε σαββατοβραδο για εξοδο 
  μονος στο αμαξι πλησιαζουν δυο γκομενες διπλα καλοντυμενες και αυτες για εξοδο
λεω ωραια θα γινει σκηνικο θα πω καμια ωραια μαλακια να γελασουν να πουμε καμια μαλακια τεσπα
η οδηγος κομπλεξικη ηλιθια με υφος ειμαι πιο μουναρα και απο θεα
η συνοδηγος μου εριχνε ματιες και γελακια
πλησιαζουμε στο φαναρι ωραια λεω
ημουνα λιγο πιο πισω απο αυτες θελω να πλησιασω διπλα να πω κατι
παει πιο μπροστα η καριολα παω και εγω πιο μπροστα 
εγινε δυο τρεις φορες κοντευαμε να βγουμε απο το φαναρι εξω
μωρη ηλιθια ελλειηνιδα κομπλεξαρα του κερατα   
μπορει να ηθελα να ζητησω οδηγιες να παω καπου!!!!!!
θα μου πεις μπορει να ηταν λεσβια και να μην ηθελε να μου μιλησει η φιλη της
Η απλα σε εκοψε οτι εισαι μαλακας τυπε.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
δεν βγαζεις ακρη με αυτες τυπε...ειναι για τον μπουτσον... :P :P
xaxaxaxaaxxaxaa το ωραιο ειναι οταν τα μπαζα φορανε κανα κολλητο κολαν μαυρο ο κωλος ειναι 2 μετρα απο την μια στην αλλη μερια και την βλεπουν και καλα =ειμαι γκομενα και τουπε και δεν μασαω.. Για ολα φτεμε εμεις αφου και τα μπαζα ντινοντε σεξυ ενο ειναι τοφαλοι και ας φενοντε τα παχια τους απο το διαστημα :grin: ειναι χοντρεσ και εχουν αυτοπεποιθηση και οι αντρες κανουν και ουρα για να γαμησουν :grin:χαχααχχααχα:PPΥΓ.. ΕΥΤΗΧΩς υπαρχουν πουτανες ομορφες και μουναρες :grin: :grin: Την βλεπω την δουλεια σε λιγο καιρο στα κωλομπαρα να γαμαμε με ανταλαγη αγαθων θα πηγαινουμε πχ 5 κιλλα φασολια πρεσπων και θα μας κανει η πουτανα 1 πηπα :2funny:Τα 3 κιλλα θα τα παιρνει ο ιδιοκτητης του κωλομπαρου τα 2 η πουτανα :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
xaxaxaxaaxxaxaa το ωραιο ειναι οταν τα μπαζα φορανε κανα κολλητο κολαν μαυρο ο κωλος ειναι 2 μετρα απο την μια στην αλλη μερια και την βλεπουν και καλα =ειμαι γκομενα και τουπε και δεν μασαω.. Για ολα φτεμε εμεις αφου και τα μπαζα ντινοντε σεξυ ενο ειναι τοφαλοι και ας φενοντε τα παχια τους απο το διαστημα :grin: ειναι χοντρεσ και εχουν αυτοπεποιθηση και οι αντρες κανουν και ουρα για να γαμησουν :grin:χαχααχχααχα:PP
δικιο εχεις...εχουν δυστηχως περαση κ οι χοντρες...εχει πεσει πυρφοριαση τυπε κ εχουμε γεμισει λιγουρια...βγαινουν εξω κ δινουν αξια στην καθε τελευταια μπαζολα... :P :P :P

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Σκηνικό που έχει τύχει σε μένα Σάββατο απόγευμα.
2 τύποι με SLK ανοιχτή στη παραλιακή να κάνουν καμάκι σε 2 τύπισσες με Fiat 500. Σε συνδυασμό με τους ποδηλάτες που πήγαιναν πλάι-πλάι και είχαν κλείσει όλη τη δεξιά λωρίδα, πηγαίναμε με 30 χλμ για κάνα εικοσάλεπτο. Ήμαρτον….

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom