Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Επισκέπτης
Τι επρεπε να φοραει, ρασο?
Επειδη δηλαδη φοραει μαγιο, ειναι απαραιτητα χαζη?
Τσκ, τσκ, ρατσισμος...

Ρε τρελοδικηγόρε
οι αναρχοαυτόνομες πασιονάριες βρωμιάρες του φόρουμ
τα έχουν με όσες δεν φοράνε μαύρα/κόκκινα all star, ινδική φούστα
και δεν κρατάνε ταγάρι ....

και βέβαια δεν έχουν αξύριστη μασχάλη και τζίβα ........

τα έχουμε πει αυτά ........

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Mιά Φιλόλογος που κάνει μεταπτυχιακό στην Διοίκηση επιχειρήσεων και ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ( σύμφωνα με την Φατσοβίβλο ) το 2013 !

όλα υπό έλεγχο ...

Με το μαγιώ έκανε το μεταπτυχιακό κατά πως φαίνεται..... :grin:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Για πολλά γέλια...
Γνωστή μου, η οποία έχει αλλάξει 3 σε 6 μήνες που την ξέρω, έγραφε στιχάκια σαλιάρικα, χωρίς να φαίνεται για ποιον είναι...
Της απαντάω "σάλια" και αρχίζει να απαντάει...ότι εσύ δεν μπορείς να ερωτευτείς και λοιπές ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
Της απαντάω από πευράς μου ότι σε 1 μήνα δεν προλαβαίνεις να αγαπήσεις, απαντάει με επιχειρήματα του κώλου.
Επεμβένει και η τσαπού ο φίλος της...ότι οποιος δεν γουστάρει...block, delete.

Ω ναι, το έκανε πράξη η τύπισσα...
Νέες διαπροσωπικές σχέσεις...block, ban, delete.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Για πολλά γέλια...
Γνωστή μου, η οποία έχει αλλάξει 3 σε 6 μήνες που την ξέρω, έγραφε στιχάκια σαλιάρικα, χωρίς να φαίνεται για ποιον είναι...
Της απαντάω "σάλια" και αρχίζει να απαντάει...ότι εσύ δεν μπορείς να ερωτευτείς και λοιπές ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
Της απαντάω από πευράς μου ότι σε 1 μήνα δεν προλαβαίνεις να αγαπήσεις, απαντάει με επιχειρήματα του κώλου.
Επεμβένει και η τσαπού ο φίλος της...ότι οποιος δεν γουστάρει...block, delete.

Ω ναι, το έκανε πράξη η τύπισσα...
Νέες διαπροσωπικές σχέσεις...block, ban, delete.

Ηρθε ο γκομενοφυλακας για διασωση τυπε  :grin:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Αυτός θα φάει πολύ ξύλο πάντως, όχι από εμένα, στα @@ μου, αλλά αν την έχει δει γκομενοφύλακας, από κάπου θα τις αρπάξει (και έτσι όπως τον έκοψα τη μία φορά που τον είδα είναι πολύ φλούφλης).
Γαμιάς του πληκτρολογίου.

Και να πεις ότι την πείραξα, την προσωπική μου γνώμη είπα για ένα θέμα...

Τράβα λεει βρες καμια γυναίκα...ε το μαλακα...

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.486
Πόντοι
1.720
το έχει πει κι ένας συμφορουμίτης : της γυναίκας ο καημός, πούτσα, λούσα και χορός !

τιτανοτρισμεγιστοτεράστιε τα είπες ΟΛΑ !!!

Επισκέπτης
Ρε τρελοδικηγόρε
οι αναρχοαυτόνομες πασιονάριες βρωμιάρες του φόρουμ
τα έχουν με όσες δεν φοράνε μαύρα/κόκκινα all star, ινδική φούστα
και δεν κρατάνε ταγάρι ....

και βέβαια δεν έχουν αξύριστη μασχάλη και τζίβα ........

τα έχουμε πει αυτά ........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
λακις ξεχασες να πεισ για το μαγκικο υφακι και το βρισιμο και καλα της ανεξαρτητης γκομενας που εχουνε  :2funny: για πολλες μπατσες

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αυτός θα φάει πολύ ξύλο πάντως, όχι από εμένα, στα @@ μου, αλλά αν την έχει δει γκομενοφύλακας, από κάπου θα τις αρπάξει (και έτσι όπως τον έκοψα τη μία φορά που τον είδα είναι πολύ φλούφλης).
Γαμιάς του πληκτρολογίου.

Και να πεις ότι την πείραξα, την προσωπική μου γνώμη είπα για ένα θέμα...

Τράβα λεει βρες καμια γυναίκα...ε το μαλακα...

Χεστον μωρε τον βλακα...Οταν θα φαει και αυτος την φολα θα κραζει μετα τις ελλεινιδες  :2funny: :2funny: :2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Προσωπικά στα @@ μου, αυτή όμως η ηλίθια να χαλάσει μια φιλία επειδή της είπα τη γνώμη μου και ο παπαρας ήθελε να το παίξει Δερβέναγας;;;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Προσωπικά στα @@ μου, αυτή όμως η ηλίθια να χαλάσει μια φιλία επειδή της είπα τη γνώμη μου και ο παπαρας ήθελε να το παίξει Δερβέναγας;;;

Αμα εφαγες μπλοκ για ενα απλο σχολιο κατω απο ενα ποιημα δεν ηταν ποτε φιλη σου....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

ρε κουασιμοδε τι εννοεις φιλια με την τυπισσα; μηπως απλα ειστε γνωστοι; μηπως εχετε μπερδεψει την πουτσα και την βουρτσα;
γιατι πιστευεις οτι μπορεις να μπεις να γραφεις οτι σου κατεβει απο το κεφαλι και οτι ο αλλος δεν θα παρεξηγηθει ; δηλαδη αν εγω μπω στο δικο σου φεισμπουκ και σχολιασω σε μια αποψη σου με ειρωνια η με απαξια δεν θα εκνευριστεις; θα πεις για δες τι καλη κοπελα μου πε ενα αρνητικο σχολιο μπραβο της; ρε πλακα με κανετε; θα μπορουσε να σε αφησει και να μην σου απαντησει θα μου πεις παροτι ενοχληθηκε. αλλα ξεχνας οτι εσεις τα αρσενικα ειστε ανταγωνιστικα.. ειδε ο γκομενος της σχολιο απο αντρα τα πηρε και της ειπε σβηστον. και μην μου πεις οτι πολλοι απο σας δεν θα το εκαναν. για σκεψου τωρα την αλλη πλευρα. της λεει απο ζηλια ο γκομενος σβηστον (λογικο να εχει ζηλια τραβηγμενη μεν αλλα τεσπα καπως μπορω να το κατανοησω) η γκομενα του λεει οχι,θα τα παρει ο γκομενος ναι η ου;
εγω σου λεω θα γινει καυγας και μαχη πρωτης ταξεως.. οποτε η τυπισσα σε εσβησε και ο τυπος φοβηθηκε οτιτης κολλας και το παρατραβηξε.
και μια ερωτηση ασχετη. εργαζεσαι;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Για πολλά γέλια...
πραγματικός διάλογος προ 6ετίας με ΕΠΟΠ (έχει σημασία :grin: ) :

(ΕΠΟΠ)-φίλε σ'αρέσει ο Βασίλης Καρράς?
(ΕΓΩ) -όχι
(ΕΠΟΠ)- αυτό δείχνει ότι δεν έχεις ερωτευτεί ποτέ

:2funny:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πραγματικός διάλογος προ 6ετίας με ΕΠΟΠ (έχει σημασία :grin: ) :

(ΕΠΟΠ)-φίλε σ'αρέσει ο Βασίλης Καρράς?
(ΕΓΩ) -όχι
(ΕΠΟΠ)- αυτό δείχνει ότι δεν έχεις ερωτευτεί ποτέ

:2funny:

Περιμενες εμενα ερωτα....    :)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Αμα εφαγες μπλοκ για ενα απλο σχολιο κατω απο ενα ποιημα δεν ηταν ποτε φιλη σου....
Φιλια δεν το λες, μπορεί να χρησιμοποίησα λάθος λέξη, μιλάγαμε μια στο τόσο, την ειχα κάνει κάτι εξυπηρετήσεις και αυτή σε εμένα.

ρε κουασιμοδε τι εννοεις φιλια με την τυπισσα; μηπως απλα ειστε γνωστοι; μηπως εχετε μπερδεψει την πουτσα και την βουρτσα;
γιατι πιστευεις οτι μπορεις να μπεις να γραφεις οτι σου κατεβει απο το κεφαλι και οτι ο αλλος δεν θα παρεξηγηθει ; δηλαδη αν εγω μπω στο δικο σου φεισμπουκ και σχολιασω σε μια αποψη σου με ειρωνια η με απαξια δεν θα εκνευριστεις; θα πεις για δες τι καλη κοπελα μου πε ενα αρνητικο σχολιο μπραβο της; ρε πλακα με κανετε; θα μπορουσε να σε αφησει και να μην σου απαντησει θα μου πεις παροτι ενοχληθηκε. αλλα ξεχνας οτι εσεις τα αρσενικα ειστε ανταγωνιστικα.. ειδε ο γκομενος της σχολιο απο αντρα τα πηρε και της ειπε σβηστον. και μην μου πεις οτι πολλοι απο σας δεν θα το εκαναν. για σκεψου τωρα την αλλη πλευρα. της λεει απο ζηλια ο γκομενος σβηστον (λογικο να εχει ζηλια τραβηγμενη μεν αλλα τεσπα καπως μπορω να το κατανοησω) η γκομενα του λεει οχι,θα τα παρει ο γκομενος ναι η ου;
εγω σου λεω θα γινει καυγας και μαχη πρωτης ταξεως.. οποτε η τυπισσα σε εσβησε και ο τυπος φοβηθηκε οτιτης κολλας και το παρατραβηξε.
και μια ερωτηση ασχετη. εργαζεσαι;
Τι σχέση έχει αν εργάζομαι, μπορείς να μου πεις;
Και πολύ εύκολα κόβουν κάποιοι άνθρωποι παρτίδες δεν νομίζεις;
Οποιος σου πει κάτι διαφορετικό, block, delete, ωραίο ε;
Σε 365 μέρες αν ακούσεις 365 διαφορετικές απόψεις, πόσους θα διαγράψεις;;;;

Με τη συγκεκριμένη μια φορά πήγαμε για καφέ και μιλούσαμε μια στο τόσο στο τηλέφωνο, με εξυπηρετούσε και την εξυπηρετούσα σε κάποια θέματα (τι θεματα δεν σε αφορούν).

Μάλλον θέλετε να σας χαϊδεύουν αυτάκια...σε 2 μήνες πάλι με κάποιον άλλον θα είναι ερωτευμένη και πάλι τραγουδάκια για αγάπες και μαλακίες. Αμα αγαπάς το δείχνεις με πραξεις όχι με λόγια. Αυτό της είπα και στράβωσε και αυτή και ο μπαγλαμάς (ο οποίος άρχισε τις απειλές δια του πληκτρολογίου)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Αν έρθω και σου πω, erinal, μην κάνεις παρέα με τον Νίκο, εσύ θα με ακούσεις.
Ο,τι πει ο Δερβέναγας, άβουλο όν εισαι;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Φιλια δεν το λες, μπορεί να χρησιμοποίησα λάθος λέξη, μιλάγαμε μια στο τόσο, την ειχα κάνει κάτι εξυπηρετήσεις και αυτή σε εμένα.
Τι σχέση έχει αν εργάζομαι, μπορείς να μου πεις;
Και πολύ εύκολα κόβουν κάποιοι άνθρωποι παρτίδες δεν νομίζεις;
Οποιος σου πει κάτι διαφορετικό, block, delete, ωραίο ε;
Σε 365 μέρες αν ακούσεις 365 διαφορετικές απόψεις, πόσους θα διαγράψεις;;;;

Με τη συγκεκριμένη μια φορά πήγαμε για καφέ και μιλούσαμε μια στο τόσο στο τηλέφωνο, με εξυπηρετούσε και την εξυπηρετούσα σε κάποια θέματα (τι θεματα δεν σε αφορούν).

Μάλλον θέλετε να σας χαϊδεύουν αυτάκια...σε 2 μήνες πάλι με κάποιον άλλον θα είναι ερωτευμένη και πάλι τραγουδάκια για αγάπες και μαλακίες. Αμα αγαπάς το δείχνεις με πραξεις όχι με λόγια. Αυτό της είπα και στράβωσε και αυτή και ο μπαγλαμάς (ο οποίος άρχισε τις απειλές δια του πληκτρολογίου)

καταλαβα τι εγινε και σου εξηγησα μερικα πραγματα που αρνεισαι να δεις. Φιλοι δεν ειστε, απλα γνωστοι. τα ορια του καθενος λοιπον δεν τα ξερεις και προφανως η συγκεκριμενη σου ειπε ωπα στοπ μεχρι εδω μιστερ δεν θα μας πεις και αν αγαπαμε η οχι. Για μενα λοιπον συμγωνα με αυτα που βλεπω γυρω μου ειναι απολυτα φυσικο που παρεξηγηθηκε. Απο κει και περα η εικονκη ζωη και τα σοσιαλ μιντια εχουν κανονες που θα επρεπε να τους ξερεις. ειναι αρπα κολλα. Κουμπακια. το αν αυτο ειναι σωστο η οχι ειναι μια αλλη συζητηση. Το αν ειναι αναμενομενο; νομιζω ναι.
α ..και αυτο που λες με το γνωμες, μεγαλε το σαλια ως απαντηση ειναι απαξιωτικο δεν ειναι γνωμη.εθιξες και εκρινες την σχεση της ενα ιδιαιτερα προσωπικο θεμα... στο οποιο αν θες την αποψη μου δεν εχεις θεση η λογο, δεν σε αφορα. απο κει και περα απο γνωστους να περιμενεις τα παντα, ειναι ανθρωποι που δεν σε ξερουν δεν τους ξερεις ουσιαστικα και δεν εχεις ψυχικη επαφη. εξυπνο ειναι να μαθεις να διαχωριζεις την φιλια απο την γνωριμια..
Υ.Γ σε ρωτησα αν εργαζεσαι γιατι μεσα απο την δουλεια μαθαινεις αυτες τις βασικες αρχες  εμπειρικα,που φαινεται να μην γνωριζεις :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Αν έρθω και σου πω, erinal, μην κάνεις παρέα με τον Νίκο, εσύ θα με ακούσεις.
Ο,τι πει ο Δερβέναγας, άβουλο όν εισαι;
Δεν μπλεκω με γκομενους σατραπηδες ποτε,δεν με αντεχουν και δεν τους αντεχω αλλα παω στοιχημα οτι κυκλοφορουν με την σεσουλα εκει εξω.η μιρλα γκρινια και η ζηλια ειναι ανυποφορη.
αλλα..
παρα μα παρα πολλες γυναικες σε διαβεβαιω κανουν αυτο που λεει ο γκομενος γιατι θα κανει και αυτος αυτο που θα του πουν ειναι αλληλενδετα αυτα. πχ) δεν θα βγεις με φιλες δεν θα βγω με φιλους κ.α
απο κει και περα, τι δουλεια εχεις εσυ να σχολιασεις το τραγουδι που εβαλε να το δει ο γκομενος της;...; για σενα το βαλε νομιζεις;

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Σε 2-3 μήνες που θα την κερατώσει και αυτός θα κλαίγεται πάλι...όπως κλαιγόταν κάθε 2-3 μήνες το τελευταίο εξάμηνο...
Αυτό το μήνυμα πήγα να της περάσω, γιατί όποτε χώριζε με παιρνε τηλέφωνο για να μου πει για τον μαλάκα που την κεράτωσε. Σε 1 μήνα πότε πρόλαβε να αγαπήσει...

Και το block/delete το είπε ο μπαγλαμάς, και το έκανε μετά αυτή πράξη...σαν να έρθω εγώ να σου πω, μην μιλάς στη Μαρία.

Εδώ είμαστε, σε 2-3 μήνες θα σκάσει τηλέφωνο χώρισα, και τι μαλάκας που ήταν...

Και να στο θέσω και διαφορετικά; Οταν το βάζεις στον τοίχο σου και εμφανίζεται σε όλους τους διαδικτυακούς φίλους σου, δεν είναι σαλιάρισμα; Τα αισθήματά σου, δεν μπορείς να τα κρατήσετε για τους εαυτούς σας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom