Αμα εφαγες μπλοκ για ενα απλο σχολιο κατω απο ενα ποιημα δεν ηταν ποτε φιλη σου....
Φιλια δεν το λες, μπορεί να χρησιμοποίησα λάθος λέξη, μιλάγαμε μια στο τόσο, την ειχα κάνει κάτι εξυπηρετήσεις και αυτή σε εμένα.
ρε κουασιμοδε τι εννοεις φιλια με την τυπισσα; μηπως απλα ειστε γνωστοι; μηπως εχετε μπερδεψει την πουτσα και την βουρτσα;
γιατι πιστευεις οτι μπορεις να μπεις να γραφεις οτι σου κατεβει απο το κεφαλι και οτι ο αλλος δεν θα παρεξηγηθει ; δηλαδη αν εγω μπω στο δικο σου φεισμπουκ και σχολιασω σε μια αποψη σου με ειρωνια η με απαξια δεν θα εκνευριστεις; θα πεις για δες τι καλη κοπελα μου πε ενα αρνητικο σχολιο μπραβο της; ρε πλακα με κανετε; θα μπορουσε να σε αφησει και να μην σου απαντησει θα μου πεις παροτι ενοχληθηκε. αλλα ξεχνας οτι εσεις τα αρσενικα ειστε ανταγωνιστικα.. ειδε ο γκομενος της σχολιο απο αντρα τα πηρε και της ειπε σβηστον. και μην μου πεις οτι πολλοι απο σας δεν θα το εκαναν. για σκεψου τωρα την αλλη πλευρα. της λεει απο ζηλια ο γκομενος σβηστον (λογικο να εχει ζηλια τραβηγμενη μεν αλλα τεσπα καπως μπορω να το κατανοησω) η γκομενα του λεει οχι,θα τα παρει ο γκομενος ναι η ου;
εγω σου λεω θα γινει καυγας και μαχη πρωτης ταξεως.. οποτε η τυπισσα σε εσβησε και ο τυπος φοβηθηκε οτιτης κολλας και το παρατραβηξε.
και μια ερωτηση ασχετη. εργαζεσαι;
Τι σχέση έχει αν εργάζομαι, μπορείς να μου πεις;
Και πολύ εύκολα κόβουν κάποιοι άνθρωποι παρτίδες δεν νομίζεις;
Οποιος σου πει κάτι διαφορετικό, block, delete, ωραίο ε;
Σε 365 μέρες αν ακούσεις 365 διαφορετικές απόψεις, πόσους θα διαγράψεις;;;;
Με τη συγκεκριμένη μια φορά πήγαμε για καφέ και μιλούσαμε μια στο τόσο στο τηλέφωνο, με εξυπηρετούσε και την εξυπηρετούσα σε κάποια θέματα (τι θεματα δεν σε αφορούν).
Μάλλον θέλετε να σας χαϊδεύουν αυτάκια...σε 2 μήνες πάλι με κάποιον άλλον θα είναι ερωτευμένη και πάλι τραγουδάκια για αγάπες και μαλακίες. Αμα αγαπάς το δείχνεις με πραξεις όχι με λόγια. Αυτό της είπα και στράβωσε και αυτή και ο μπαγλαμάς (ο οποίος άρχισε τις απειλές δια του πληκτρολογίου)