master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
επειδη ειναι και γαμω τα ατομα πιστευα οτι δεν θα εβρισκε καμια να τον ανεχτει.Ο Πίτσι είναι και γαμώ τα άτομα! Πρόσεχε τα λόγια σου.
επειδη ειναι και γαμω τα ατομα πιστευα οτι δεν θα εβρισκε καμια να τον ανεχτει.Ο Πίτσι είναι και γαμώ τα άτομα! Πρόσεχε τα λόγια σου.
Γιατι δεν παντρευτηκε; Οτι ειναι γαμησε τα το ατομο συμφωνω
Eτσι ειναι αυτα.........Πρωτα θα βγαλουμε τον κωλο μαs φορα παρτιδα και μετα θα κανουμε την παπια.........Οι φωτογραφιεs που ειδατε "μου ανηκουν" ....Μπηκατε κρυφα στην ιδιωτικη μου ζωη ...Κι επειδη δεν σαs φτανω, ειστε ολοι ανεργοι κι εγω μια σοβαρη πτυχιουχαΤερμα βλητο η γκομενα
Ακου "εγω εχω πτυχια δεν ειμαι η Τζουλια Αλεξανδρατου" και "δεν θα κατσω να ασχοληθω με αργοσχολους ανεργους αγραμματους"...
Φαινεται η μορφωση σου η βαθια κοπελια στο οτι σε δουλευουν ψιλο γαζι
Τύπε θα αναλαβω δικηγορος της και θα την ξεσκισω τη χολη στην αποζημιωσηΤερμα βλητο η γκομενα
Ακου "εγω εχω πτυχια δεν ειμαι η Τζουλια Αλεξανδρατου" και "δεν θα κατσω να ασχοληθω με αργοσχολους ανεργους αγραμματους"...
Φαινεται η μορφωση σου η βαθια κοπελια στο οτι σε δουλευουν ψιλο γαζι
Eτσι ειναι αυτα.........Πρωτα θα βγαλουμε τον κωλο μαs φορα παρτιδα και μετα θα κανουμε την παπια.........Οι φωτογραφιεs που ειδατε "μου ανηκουν" ....Μπηκατε κρυφα στην ιδιωτικη μου ζωη ...Κι επειδη δεν σαs φτανω, ειστε ολοι ανεργοι κι εγω μια σοβαρη πτυχιουχα
Τύπε θα αναλαβω δικηγορος της και θα την ξεσκισω τη χολη στην αποζημιωση
Σαρρη και Λαζοπουλο μου θυμιζει το θεμα τύπεαμα αυτη το πηγαινε νομικα το θεμα θα ειχε καταληξει να κανει το επαγγελμα της Τζουλιας για να μπορεσει να ξεπληρωσει την χολη
Τι επρεπε να φοραει, ρασο?Aν δείτε το προφίλ της ξέρω γω όλο φωτογραφίες με γαγιό είναι κ κάνει ας πούμε κάποιο σχόλιο από πολιτικά μέχρι γκομενικά της φίλης της χαχαχ θεούλα
Σαρρη και Λαζοπουλο μου θυμιζει το θεμα τύπε
Aν δείτε το προφίλ της ξέρω γω όλο φωτογραφίες με γαγιό είναι κ κάνει ας πούμε κάποιο σχόλιο από πολιτικά μέχρι γκομενικά της φίλης της χαχαχ θεούλα
Τι επρεπε να φοραει, ρασο?
Επειδη δηλαδη φοραει μαγιο, ειναι απαραιτητα χαζη?
Τσκ, τσκ, ρατσισμος...
Εχει σφαιρικη αντιληψη των πραγματων
Με το βαμβακι σφαζουμε ε?γαμάτη είναι καλέ , μακάρι όλες οι πενηντάρες να ταν έτσι
Απεναντιαs .......Το ειπε με καλη προθεση.......Και οι 50αρεs ειναι καλεs, φτανει ναναι μουγγεs(δεν την ειπε ολη την φραση!)Με το βαμβακι σφαζουμε ε?
Eτσι ειναι αυτα.........Πρωτα θα βγαλουμε τον κωλο μαs φορα παρτιδα και μετα θα κανουμε την παπια.........Οι φωτογραφιεs που ειδατε "μου ανηκουν" ....Μπηκατε κρυφα στην ιδιωτικη μου ζωη ...Κι επειδη δεν σαs φτανω, ειστε ολοι ανεργοι κι εγω μια σοβαρη πτυχιουχα
Μεταπτυχιακές σπουδές
peiraia
Έτος αποφοίτησης: 2013 · doikish epixirisewn
Mιά Φιλόλογος που κάνει μεταπτυχιακό στην Διοίκηση επιχειρήσεων
Mιά Φιλόλογος που κάνει μεταπτυχιακό στην Διοίκηση επιχειρήσεων και ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ( σύμφωνα με την Φατσοβίβλο ) το 2013 !
όλα υπό έλεγχο ...