baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.366
- Πόντοι
- 5.097
εχει περασει την ηλικια της παντρειας γι'αυτο συνταξιοδοτηται οπου νανεχαίρομαι που συμφωνούμε...
εχει περασει την ηλικια της παντρειας γι'αυτο συνταξιοδοτηται οπου νανεχαίρομαι που συμφωνούμε...
εχει περασει την ηλικια της παντρειας γι'αυτο συνταξιοδοτηται οπου νανε
της εχω κανει ηδη προταση και με απεριψε ασε που μας βλεπει ο μοντ διαγραψαςΔεν της ανοίγεις ένα thread με τίτλο:
''Ενας γαμπρός για την sexoula???''
της εχω κανει ηδη προταση και με απεριψε ασε που μας βλεπει ο μοντ διαγραψας
ασε θα θελει ανταλαγματα αυτος και εγω δεν δινωΣτείλε πμ στον τάλο ρε...
καλη ιδεα ....αντε να τις αποκαταστησουμε μια μια μπας και φυγουν.....Δεν της ανοίγεις ένα thread με τίτλο:
δεν μας καθονται λεμεκαλη ιδεα ....αντε να τις αποκαταστησουμε μια μια μπας και φυγουν.....
Δεν της ανοίγεις ένα thread με τίτλο:
καλη ιδεα ....αντε να τις αποκαταστησουμε μια μια μπας και φυγουν.....
τι να μας κατσουν;θα τις δωσουμε σε τιμη ευκαιριας λεμε .......δεν μας καθονται λεμε
μας καθονται αλλα ειναι φολες ρε τυπε.ασε εχω σπαστει αγρια.καλομαθα και με τις σλαβες και τωρα το ελληνικο μουνι μου φαινεται σαπιο. :-δεν μας καθονται λεμε
μήπως μας θέλετε κι έτσι?
οχι να μαθετε να το κανετε θελουμε.οχι να κανετε αγγαρεια.παρτε το χαμπαρι δεν θα ερθει ο χιου τζακμαν να σας γαμησει για να περιμενετε αυτον να το ευχαριστηθειτε.μήπως μας θέλετε κι έτσι?
που χαθηκες αγωνιστη του ανατολικου μπλοκ?Eλληνιδες??????
Υπαρχουν αυτες???
τι ρογα ειναι αυτημήπως μας θέλετε κι έτσι?
οχι να μαθετε να το κανετε θελουμε.οχι να κανετε αγγαρεια.παρτε το χαμπαρι δεν θα ερθει ο χιου τζακμαν να σας γαμησει για να περιμενετε αυτον να το ευχαριστηθειτε.
ολες ειστε ετσι.δεν μπορει στις 12 οι 11 να ειναι ξενερωτες.και απο τις 4 ξενες και οι 4 να ειναι ερωτικες μηχανες.καταρχην εσεις δεν εχετε αυτοπεποιθηση.κατι που στο σεξ ειναι καταστροφικο.επειδή σου κάσανε εσένα 5 ξενέρωτες δεν σημαίνει πως όλες ειναι έτσι, κι έμενα μου έχουν τύχει γελοίες περιπτώσεις, τι σημαίνει οτι πρέπει να σας πω ελλεηνες και να ψάχνω στα αλλοδαπα? δεν κρίνω τον άνθρωπο απο την καταγωγή του προς θεού, αλλα αν δε σου αρεσει το σεξ με εναν συγκεκριμενο άνθρωπο δεν το ξανακάνεις και στην τελική μήπως φταίς εσύ που δεν την έβγαλες τπτ αλλο εκτος απο το να είναι ξενέρωτη και να συμπεριφέρεται σαν έπιπλο?