Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 582 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.981

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν μας καθονται λεμε :2funny:
μας καθονται αλλα ειναι φολες ρε τυπε.ασε εχω σπαστει αγρια.καλομαθα και με τις σλαβες και τωρα το ελληνικο μουνι μου φαινεται σαπιο. :-

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
μήπως μας θέλετε κι έτσι?

Συνημμένα

• 1270252427053.jpg
    1270252427053.jpg
    7 KB · Εμφανίσεις: 14

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μήπως μας θέλετε κι έτσι?
οχι να μαθετε να το κανετε θελουμε.οχι να κανετε αγγαρεια.παρτε το χαμπαρι δεν θα ερθει ο χιου τζακμαν να σας γαμησει για να περιμενετε αυτον να το ευχαριστηθειτε.

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
οχι να μαθετε να το κανετε θελουμε.οχι να κανετε αγγαρεια.παρτε το χαμπαρι δεν θα ερθει ο χιου τζακμαν να σας γαμησει για να περιμενετε αυτον να το ευχαριστηθειτε.

επειδή σου κάσανε εσένα 5 ξενέρωτες δεν σημαίνει πως όλες ειναι έτσι, κι έμενα μου έχουν τύχει γελοίες περιπτώσεις, τι σημαίνει οτι πρέπει να σας πω ελλεηνες και να ψάχνω στα αλλοδαπα? δεν κρίνω τον άνθρωπο απο την καταγωγή του προς θεού, αλλα αν δε σου αρεσει το σεξ με εναν συγκεκριμενο άνθρωπο δεν το ξανακάνεις και στην τελική μήπως φταίς εσύ που δεν την έβγαλες τπτ αλλο εκτος απο το να είναι ξενέρωτη και να συμπεριφέρεται σαν έπιπλο?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
επειδή σου κάσανε εσένα 5 ξενέρωτες δεν σημαίνει πως όλες ειναι έτσι, κι έμενα μου έχουν τύχει γελοίες περιπτώσεις, τι σημαίνει οτι πρέπει να σας πω ελλεηνες και να ψάχνω στα αλλοδαπα? δεν κρίνω τον άνθρωπο απο την καταγωγή του προς θεού, αλλα αν δε σου αρεσει το σεξ με εναν συγκεκριμενο άνθρωπο δεν το ξανακάνεις και στην τελική μήπως φταίς εσύ που δεν την έβγαλες τπτ αλλο εκτος απο το να είναι ξενέρωτη και να συμπεριφέρεται σαν έπιπλο?
ολες ειστε ετσι.δεν μπορει στις 12 οι 11 να ειναι ξενερωτες.και απο τις 4 ξενες και οι 4 να ειναι ερωτικες μηχανες.καταρχην εσεις δεν εχετε αυτοπεποιθηση.κατι που στο σεξ ειναι καταστροφικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom