papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
εχει καυσωνα τωρα, σεηβ ενερτζυμου ειπες με το μαλακο ....αν αλλάξεις γνωμη πες το...
εχει καυσωνα τωρα, σεηβ ενερτζυμου ειπες με το μαλακο ....αν αλλάξεις γνωμη πες το...
πως παει η επιχειρηση-το ντετινγκ στο λεοντιο ανεστακο, εχεις αφησει καμια κατσικα αγαμητη η' σε βλεπουν και αλλαζουν λιβαδι?Ναι ρε ενα χρονο κανω σεμιναρια ψυχολογιας και εχω τελειωσει διοικηση επιχειρησεων τει Μεσολογγίου
Εδώ ρε τρόμπα τι θα δηλώσεις? Πολιτικός μηχανικός?Καλα εσυ τον χαβα σου
Έπρεπε να επιλέξετε το τμήμα τεχνολογίας Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών. Θα τα πηγαίνατε πολύ καλύτερα.Ναι ρε ενα χρονο κανω σεμιναρια ψυχολογιας και εχω τελειωσει διοικηση επιχειρησεων τει Μεσολογγίου
Εγώ πάντως σβλεπω ότι οι ελλεινιδες όταν έχει κόσμο σε προκαλούν..όταν είναι μόνες τους σα κοτουλες καθοντε και φοβούντε..Μαρκελα και Σαντμανα που είστε κορίτσια??
Γουστάρει το ξεφτίλισμαΠιο μαζόχα πεθαίνεις είναι ο άτιμος
Ρε παπαρι παψε να ειρωνεύεσαι ηλίθιε.
Πες ρε αρχιδα εσυ ριχνεις καμια γκομενα η το πας εναλαξ δεξι αριστερο?
λες να ηταν και αυτη στο λιβαδι με τις κατακτησεις σου ?Αγαμητη ναι ηταν η πρωην σου όσο σε ειχε.
Τωρα που βρηκε γαμια δεν κρατιέται με τιποτα
Χαχαχαχαχαχα
με τέτοια σκατοφατσα που κουβαλάς μόνο για μπουκεκακι είσαι ανεστακο. μουτρακια κάνουνε στο αγκυρας όταν έχεις καιρό να εμφανιστείςΑ ρε μπατμαν υποστηρικτή μου.
Φωναξε ρε εκεινο το κοντο τον σπόρο,μου κάνει μουτράκια..
θα αυτοβελτιωσουμε εσένα ανεστακο μην ανησυχείς, ο πάτος σου είναι απυθμενος.Παιδες αυτοβελτιωθειται ειναι η μονη λυση και να μην δινεται αξία στη καθε μια.
Φτιαχτε τον εαυτο σας και παιξτε το ανετοι χωρις να σας ενδιαφέρει καμια.
Θα συνεχισω να λεω για την αυτοβελτιωση και τους τρόπους προσέγγισης γιατι οι καιροί εχουν αλλάξει και το καμακι εχει ψωφισει
βεσε κανει χαρουλες ...ειχε σκασει τοσες μερες..θα αυτοβελτιωσουμε εσένα ανεστακο μην ανησυχείς, ο πάτος σου είναι απυθμενος.
έψαχνε νικνεημ για το νέο κλωναρι, ώστε να μην τον καταλάβουμε.στο
βεσε κανει χαρουλες ...ειχε σκασει τοσες μερες..
Παιδες αυτοβελτιωθειται ειναι η μονη λυση και να μην δινεται αξία στη καθε μια.
Θα συνεχισω να λεω για την αυτοβελτιωση και τους τρόπους προσέγγισης γιατι οι καιροί εχουν αλλάξει και το καμακι εχει ψωφισει
έψαχνε νικνεημ για το νέο κλωναρι, ώστε να μην τον καταλάβουμε.
Κάρλος ζαπατα πριν
Κάρλος λουζερο τώρα.
μιλάμε για πτυχιούχο ηλίθιο
Γιατι ρε μαλακα δεν ριχνεις γκομενα?
Αν θες για σεμιναρια θα με πληρώσεις
ρε μαλακα γιατι εγω δεν σε στηριζω;εισαι αφιλοςΑ ρε μπατμαν υποστηρικτή μου.
Φωναξε ρε εκεινο το κοντο τον σπόρο,μου κάνει μουτράκια..
Ναι ρε σκατοπουστα!Παιδες αυτοβελτιωθειται ειναι η μονη λυση και να μην δινεται αξία στη καθε μια.
ρε μπουστη θα φας μπαν πιο γρηγορα και απο τον ροαντ ραννερ και δεν προκειται να σε υπερασπιστωΜη κλαψεις ρε βλακακο...
Ολοι οι καλοί χωράνε..
Πρώτα μαγκιές και μετά κλαις.Κανε μωκο μωρή σουρλουλου μη σου τραβηξω το κοτσιδι και βαλεις τα κλαματα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βγες μπροστατζας και σε φτιάξω εγω.
τελικα ο dmtrsxxx κανει το εξης σα προγραμμα σηκωνεται το πρωι απο το κρεβατι του εκει στο μεταξουργειο που νοικιαζει απο κατω σε αλλα διαμερισματα της πολυκατοικιας συγουρα νοικαρηδες πακιστανοι μετα παιρνει το πατινι το πακιστανικο και τρεχει στα μπουρδελα του μεταξουργειου,πχ σημερα θελω βανεσσα μεταξουργειο τρεχει με χιλια με το πατινι να ειναι ο πρωτος πελατης να τη χαρει καθαρη και αμαγαριστη τη αλλη μερα θελει χοντρουλα παει με το πατινι και τρεχει να βρει χοντρουλα ειναι θεμα να μη αργει γιαυτο εχει και το πατινι και οταν οδηγαει το πατινι ακουει και μουσικουλα ανατολιτικη και βαλκανικη πακιστανικα βουλγαρικα και αραβικα τραγουδια χαχα.Ξεχασα και το πιο βασικο μαζι με το πατινι οταν το οδηγει θα κουβαλαει στο χερι και κουτακι για ουρα να πηγαινει να τον γεμιζουν τσισα οι κορασιδες και να τα πινει σπιτι του με μπισκοτακια,θα βουταει μπισκοτακια στα κατουρα και θα τα τρωει,αυτο ειναι το γευμα του δημητρουλη μας τσισα κορασιδων μεταξουργειου με μπισκοτακια.