Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.860
- Πόντοι
- 736
Απο το Ιραν ακούγεται,,......
βρε τον ανεστακο μας
Απο το Ιραν ακούγεται,,......
βρε τον ανεστακο μας
που εμπλεξες μερα μεσημερι λεβεντη μουΑνώμαλη βρωμα που μισεις το αντρικό φυλο.
Θα σε στειλω στο ιραν να σε περιποιηθουν καταλληλα.
μη μου τονε εξαγριωνεις και τον στειλουν παλι το γιδοταγαρο του λεοντιου.Απο το Ιραν ακούγεται,,......
το κωλαντερο? ειπαμε λεβεντη και θα του βαλουμε και ένσημα ...και εχει άσυλο στην πολιτικη ... ε ενταξει τρελο βύσμαμη μου τονε εξαγριωνεις και τον στειλουν παλι το γιδοταγαρο του λεοντιου.
αποκλειστικα μονο τζι/εφ/η για μεγαλυτερη ηδονικη και πορνικη απολαυση
τσιμπουκι στα ρηχά και τον κωλο για τραπεζι ...Μην τον παρεξηγείς τον Ανέστη μας.
Νιώθει ότι είναι ο Πολακης του μπου (φάση "μόνος μου και όλοι σας,σας έχω") ενώ τη βρίσκει με τον Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ.
βαλε ανεμιστήρα μωρη ρομπα και παρε το σακατεμενο σου κωλο απο εδω ..θελουμε φρεσκο ...Καλα καντε ντεμεναδες εσεις στη μαγκι να σας γαμησει τσαμπα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν με νοιαζει καν
Ρε μαλακα ολο μαλακοερωτησεις μου κανεις.
κουμαντο στο φελεκι σου...γκαρσοναΠηγαινε γαμησου μωρή μισοριξια να δεις χαρά συα σκελια σου γιατι εχουν πιασει αράχνες.
Ολο ενα στραπον φορας και διακόρευεις πουστροκωλαρακια.
Σίχαμα
σε αντιθεση με εσενα που σάπισες απο την αγαμια ...Εδω το σαιτ ειναι για τις ελλεινιδες και οχι για τις ανωμαλες λεσβιες αχρηστες στη κοινωνια που τη βρισκουν να γαμανε πουστρακια για να βγαλουν παραδακι.
Γαμιοσουν γαμιεσαι και θα γαμιεσαι και ολο θα γαμιεσαι μωρή γαμημενη παλιομπαλοτσα
Γιατι ρε μαλακα δεν ριχνεις γκομενα?
Αν θες για σεμιναρια θα με πληρώσεις
σκούριασες...Εδω το σαιτ ειναι για τις ελλεινιδες και οχι για τις ανωμαλες λεσβιες αχρηστες στη κοινωνια που τη βρισκουν να γαμανε πουστρακια για να βγαλουν παραδακι.
Γαμιοσουν γαμιεσαι και θα γαμιεσαι και ολο θα γαμιεσαι μωρή γαμημενη παλιομπαλοτσα
Γιατι ρε μαλακα δεν ριχνεις γκομενα?
Αν θες για σεμιναρια θα με πληρώσεις
μεγαλη καριολα η μαγκι ετσι καυλωνει να μειωνει αντρες γτπ η γκομενα.Πηγαινε γαμησου μωρή μισοριξια να δεις χαρά συα σκελια σου γιατι εχουν πιασει αράχνες.
Ολο ενα στραπον φορας και διακόρευεις πουστροκωλαρακια.
Σίχαμα
περσινά ξινά σταφύλια ..φλωρεμεγαλη καριολα η μαγκι ετσι καυλωνει να μειωνει αντρες γτπ η γκομενα.
βγαλτα περα στην πατριδα σου και μετα πιάσε και το ιρανμαλαπερδα της ερημουΒουλώσε το μωρη μη σε στειλω στη περσια και πλανταξεις
και τι ειναι ο μαλακας σου για τις μπουγαδες σου..τεμπελα...κουτουλας μεσημεριάτικοΟ Χομεϊνί μωρή θα σε κρεμασει απο τη γλώσσα παλιοβρωμα
ελα λεσβια βουλωσετο δε εχεις αποψη παλιοβρωμα.περσινά ξινά σταφύλια ..φλωρε
παπαφιλιπ και υπουργαρα ειναι γκει να ξερεις γιαυτο και κανουν παρεα με μια λεσβια.Και τα αλλα καργιολια που την κωλογλυφουν παπαφιλιπς και υπουργαρας.
η μαρια της γειτονιάς...βραζιλιανικο στιλακιΑκόμη να βάλεις φώτο του Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ;
ανοίξατε γραφειο με πιστοποίηση μαλακιας ρε μπατιρια..ελα λεσβια βουλωσετο δε εχεις αποψη παλιοβρωμα.
παπαφιλιπ και υπουργαρα ειναι γκει να ξερεις γιαυτο και κανουν παρεα με μια λεσβια.
δε εχεις αποψη καν βρε λεσβια αστο που σου λεω για κλοτσιες εισαι.ανοίξατε γραφειο με πιστοποίηση μαλακιας ρε μπατιρια..
πισω εχει η αχλάδα την ουρα...δε εχεις αποψη καν βρε λεσβια αστο που σου λεω για κλοτσιες εισαι.
τραβα να τον φας απο κανα τραβελι βρε τελειωμενηπισω εχει η αχλάδα την ουρα...
τσαμπα φουσκωνεις ....και τωρα αντε να δεις αν έρχομαιτραβα να τον φας απο κανα τραβελι βρε τελειωμενη