Filislover
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 766
- Πόντοι
- 86
εγω λεω ρε λεσβια του κερατα να φυγεις οπως ηρθες σε αυτο το σαιτ γιατι κουρασες τρομερα.τσαμπα φουσκωνεις ....και τωρα αντε να δεις αν έρχομαι
εγω λεω ρε λεσβια του κερατα να φυγεις οπως ηρθες σε αυτο το σαιτ γιατι κουρασες τρομερα.τσαμπα φουσκωνεις ....και τωρα αντε να δεις αν έρχομαι
εφαγες ακυρο σε πμ και τωρα βγηκες να σκουξεις ..κλαην φλωρεεγω λεω ρε λεσβια του κερατα να φυγεις οπως ηρθες σε αυτο το σαιτ γιατι κουρασες τρομερα.
δε εφαγα κανενα ακυρο γιατι πολυ απλα δε σου εστειλα ποτε σε πμ απο το μυαλο σου ολα τελειως.εφαγες ακυρο σε πμ και τωρα βγηκες να σκουξεις ..κλαην φλωρε
αρχάριος ...δε εφαγα κανενα ακυρο γιατι πολυ απλα δε σου εστειλα ποτε σε πμ απο το μυαλο σου ολα τελειως.
ειναι γκει και παπαφιλιπ και υπουργαρα για να κανουν παρεα με μια λεσβια,επισης δε εχω στειλει ποτε πμ σε μαγκι μα ποτε.Το ξερω ειδικά ο παπαφιλιπς ειναι και οι κριτικες ειναι η φαντασία του εδω μεσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν εχει στειλει π.μ βγαλτο στη φορα μωρη βρωμα.
Αλλιως παλι θα ξεφτυλιστεις
το ολα στη φορα εισαι εσυ καιρο τωρα ...Το ξερω ειδικά ο παπαφιλιπς ειναι και οι κριτικες ειναι η φαντασία του εδω μεσα
Αν εχει στειλει π.μ βγαλτο στη φορα μωρη βρωμα.
Αλλιως παλι θα ξεφτυλιστεις
παπατζα αλανιαρα ....σε καφενε ...προσοντα ?ειναι γκει και παπαφιλιπ και υπουργαρα για να κανουν παρεα με μια λεσβια,επισης δε εχω στειλει ποτε πμ σε μαγκι μα ποτε.
ξεραθηκες ...αντε να το βρεξεις λιγο...Το ξερω αλλα η βρωμα ειναι μονο συκοφαντίες
Λοιπον εφαγες στο κωλο το δικο σου το στραπον
Βουλώσε το..
απο εδω μεχρι εκει και ξανα εδω ...παρε ανασαΜαγκι γαμιολα τα χυσια μας πιες τα ολα.
βαλε το τιμημενο αβαταρΕισαι μια ανοργασμικια
Που απο την αγαμια θα σε πιασει όστρακια.
Χαχαχαχαχαψαχα
Χαχαχαχαχαχαχ
Γαμιολα πουτανα βρωμα κατακάθι της κοινωνιας
να σου βαλω ροδακια για την κατηφόρα...Εισαι μια ανοργασμικια
Που απο την αγαμια θα σε πιασει όστρακια.
Χαχαχαχαχαψαχα
Χαχαχαχαχαχαχ
Γαμιολα πουτανα βρωμα κατακάθι της κοινωνιας
εισαι σαν την κοκα κολα που παει με ολα...Μαγκι εισαι μια βρωμα που σερνεται απο το πιωμα
Χαχαχαχαχαχαχα
Σου λέω εγώ. Το αντίθετο ισχύει. Κι όχι για να της φερθείς καλύτερα. Δεν έχει ανάγκη.Προτιμω ζ..ν
Στη μαγκι δεν χρειαζεται κανεις να φερθει αξιοπρεπως.
Το ατομο αυτο να ξερετε κουβαλαει 2 ψυχικες διαταραχες διεστραμμένες.
Μισεί απεχθανεται το αντρικο φυλο.
Αν εχει τα κοτσια εδω δημοσια να πει το αντίθετο και θα της φερθουμε καλύτερα
τα ειπαμε...Προτιμω ζ..ν
Στη μαγκι δεν χρειαζεται κανεις να φερθει αξιοπρεπως.
Το ατομο αυτο να ξερετε κουβαλαει 2 ψυχικες διαταραχες διεστραμμένες.
Μισεί απεχθανεται το αντρικο φυλο.
Αν εχει τα κοτσια εδω δημοσια να πει το αντίθετο και θα της φερθουμε καλύτερα
δεν εχεις και αρχιδια ρε γαμωτο...Εισαι ενα σαδιστακι που γουστάρει του παπαφιλιπς το κωλαρακι.
Διάβασε προσεκτικά. Το αντίθετο.Τι ισχυει
το κωλαρακι σου και στα βράχια..Ενω Εσύ είσαι εξυπνος??.χαχαχαχχα
Αιντε απο εδω ρε σαχλοκουδουνο που γλυφεις και τη μαγκι παλιοξεφτιλα
εκανες τον εφιάλτη χαβα ..Αξιόλογος άνθρωπος και επιχειρηματίας ο Κύριος Βαγγέλης,δεν συμφωνείς;
ας παραμείνουμε στον βανταμα δεν εχω χωρο και για μαρινακι...Μιλάει άσχημα για τον Μαρινάκη,ενώ δεν πρέπει!
ακομα στη μαλακια τον εχεις αφησει τον ανεστακο μας?ας παραμείνουμε στον βανταμα δεν εχω χωρο και για μαρινακι...
μου ειπες με το μαλακο ....αν αλλάξεις γνωμη πες το...ακομα στη μαλακια τον εχεις αφησει τον ανεστακο μας?