The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
67 είπες τώρα πρόσφατα.
Μας διάβαζε η Αγγελικούλα και είπα να κρύψω χρόνια. Αντιλαμβάνεστε το λόγο φαντάζομαι.
67 είπες τώρα πρόσφατα.
Καλά παίζει να είσαι ο μεγαλύτερος εδώ στο μπου η μέση ηλικία χρηστών είναι 40-50.Μας διάβαζε η Αγγελικούλα και είπα να κρύψω χρόνια. Αντιλαμβάνεστε το λόγο φαντάζομαι.
Καλά παίζει να είσαι ο μεγαλύτερος εδώ στο μπου η μέση ηλικία χρηστών είναι 40-50.
με το ποδι στο λαρυγγι θα σε εχω αξούριστο γίδι...σου μιλανε οι ανθρωποι και βγαζεις κομπλεξΚαλα εφόσον σου χωσει τη στραπονα αλλιως δεν εχει κουβέντα
τα κομπλεξικά σου..Μωρη ποια εισαι εσυ που θα εκπροσωπησεις τους αλλους.
Εγω με τοσους τα παω καλα εκτος απο το τσιρακι σου.
Αντε βουλωστο
Ακροατης που ειναι;τα κομπλεξικά σου..
κανει πραξικόπημα στο μυθο του ωραίου..Ακροατης που ειναι;
παρατήρησες πως έβγαλε τα ταγκς από μένα και την Μάγκυ, ο ανεστακος μας.... ο Ζαν κλων πουστραμ του Λεοντίου ?Nιώθεις πως είσαι ο Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ;
Εννοείται ότι πάς καλά με πολύ κόσμο!!!Αφού κάθεσαι και σε γαμάνε και σε χύνουν όλοι μαζί στη μούρη μπουκάκε, γιατί να μην πηγαίνεις καλά;;;;Μωρη ποια εισαι εσυ που θα εκπροσωπησεις τους αλλους.
Εγω με τοσους τα παω καλα εκτος απο το τσιρακι σου.
Αντε βουλωστο
Μη τα γράφεις αυτά έτσι ρε τύπε.Εχω γκομενα ρε μπρο, οχι απο κονε σε καφετερια την ειχα γνωρισει μονος μου
Έχουν χαθεί μέλη σαν τον Πάπια και τον Τροβαδούρο , με ακροατή θα ασχοληθούμε.Ακροατης που ειναι;
Ο συγκεκριμένος είναι ειδική περίπτωση. Κρυπτοομοφυλοφιλος και έχει παραιτηθεί από τη ζωή.Αποκλείεται ρε μπρο να παιζει αυτο, στα καφε που αραζω κοζαρω πολλες γκομενες με διαφορους γκικ και χωνομαι
Τζιμακος στο όνομα μόνο , γιατί στο μέγεθος…..Ελληνίδα είναι?δεν είναι αλβανίδα?περιοχή?δυτικά προάστια?το να πω..δεν πας.να παίξεις κανένα τζόκερ..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλά ο κρυφογκει ξέρουμε ποιος.ειναι.ο χοντρός ποιος είναι?ο τζιμακος?
εφιάλτης ειπε ...παρατήρησες πως έβγαλε τα ταγκς από μένα και την Μάγκυ, ο ανεστακος μας.... ο Ζαν κλων πουστραμ του Λεοντίου ?
με καθρεφτάκι θα το βλέπει κατοτακατοΝομίζω έχει πει ότι τον εχει 12ποντους ο τζιμακος..δε θα κλέβει και κάνα δυο πόντους?
...στο δρόμο της αγκυρας με τους ανεστηδεςεφιάλτης ειπε ...
ειμαστε γεροντια και θελει νεο κοσμο..μπηκε νεο κοσμο και βγηκε αιγαίο...στο δρόμο της αγκυρας με τους ανεστηδες
θα απαντησεις?? εχει απορίες ο κοσμος...στο δρόμο της αγκυρας με τους ανεστηδες
Εννοούσα στο μέγεθος της κοιλουμπας. Βέβαια αν είναι σαν το ανθρωπάκι της μισελιν δε θ τον βλέπει και ποτεΜήπως είναι βορειοηπειρωτισα και έτσι?η αλβανίδα γεννημένη εδώ?γιατι ελλεινιδα και να μιλάει σε άγνωστο..πολύ δυκολο μου.φαινεται..πειριοχη?δυτικά?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νομίζω έχει πει ότι τον εχει 12ποντους ο τζιμακος..δε θα κλέβει και κάνα δυο πόντους?