bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Ποιος μιλησε για σουργελο???
Εισαι αγαπουλας???
Χαχαχαχχααχ
Αντε παραπερα σουργελο
Ποιος μιλησε για σουργελο???
Εισαι αγαπουλας???
Χαχαχαχχααχ
Αντε παραπερα σουργελο
ελα για να παει κατω η γουλια σου ευχαρισταμισο να πιω λιγο καφε ..να διαβασω λιγο τα πολιτικα και μετα θα ραψω τα αρχιδια του στο λαιμο του για γραβατα...
αψογα .. μπιλιαρδο ο κωλος τουελα για να παει κατω η γουλια σου ευχαριστα
το σταυρο σου και στο συνταγμαΠοτε εγινε αυτο ρε βλαμμένε...
Στο προηγούμενο προφιλ η μαγκι με παρακαλουσε να σταματησω σε π.μ,ναι αυτο το σκληρο κοριτσάκι που το παίζει ιστορια....
η πετσα σου οσο και να την τραβας πουτσα δεν θα γινει...οσο για την τρυπα σου σαν τσουβαλι άδειο οπως το κεφαλι σου..Και εσυ ρε βλημα περιμένεις να σου πει η μαγκι την αλήθεια?
Πόσο μουνογλυφτρας εισαι ρε...
το παντελονατο κλωνοπουστρακι ειναι αρρωστο μεχρι καλτσα, εκτος απο χρόνια πανηλιθιοαψογα .. μπιλιαρδο ο κωλος του
Παιζω μονο με Κοριτσια Styl Lolita και τις Αγαπω οπως πιστευω και αυτες
Οι Γυναικες 23+ χρονων δεν υπαρχουν για μενα ως Συντροφοι ως Φιλες εχω παρα πολλες
Τι να δοκιμασω εγω ασε σκεφτομαι την 19 χρονη Φιλη της δικη μου με το Supermini ...και εχω αρρωστησει
Ασε που εχω πιει και μισο μπουκαλι Grants
Εχω ψιλοκλασει χαχα
Παντως χωρις πλακα ενα Κοριτσι 18 χρ σε σχεση με ενα Κοριτσι 26 χρονων Ρε Μαγκες Μερα με την Νυχτα οχι Μαλακιες
Η διαφορα ειναι... τεραστια
Εγω παντως αν η Γκομενα δεν ειναι Lolita Styl... δεν κανω τιποτα
Παλια που δεν επαιζα ετσι πηγαινα και με "Ηλικιωμενες" 28 και 30 χρονων
Τωρα ουτε με... ενεσεις
Και μονο που ακουω τις Φωνες τους Καυλωνω Ενα τρομερο πραγμα τι να πω ?
μου θυμιζει το ανεκδοτο που εφυγε με τον ηχο της πορδης..το παντελονατο κλωνοπουστρακι ειναι αρρωστο μεχρι καλτσα
αυτο το γιδι θελει να κανεις ενα γυναικειο προφιλ, να ψησεις μια φιλη σου να την βγαλεις καμια 10αρια σεξουλιαρικες φωτος και να τις πασαρεις για δικες σου για δολωμα, να ξεκινησεις τα γνωστα "τι ωραιος που εισαι-μωρο μου-καβλα μου-σε θελω να βρεθουμε-κλπ σαχλα", να το ψησεις για ραντεβου σε κανα απομερο σεξυ και μουρατο μερος και να του σαπισεις οτι εχει ζωντανο.μου θυμιζει το ανεκδοτο που εφυγε με τον ηχο της πορδης..
δεν κανει δημοσιες εμφανισεις το κλωνοπουστρακι, αλλα το ποιημα για το θεαθηναι ξερει να το πειΘα αναφερω μια περιπτωση που ειχα πριν 4 μηνες Γνωρισα μια Γκομενα στο Putanona 24 χρονων (Εγω ειμαι πολυ πιο μεγαλος)
Ενω στην αρχη μου ελεγε για Sugar και Μαλακιες της ειπα ξεκαθαρα οτι δεν ειμαι Sugar και το δεχτηκε Πριν κλεισουμε Date
Μου ειπε οτι αν ειμαι αυτος στην Photo που ειχα βαλει στο Putanona δεν εχει προβλημα να τα βρουμε Της λεω που θελεις να
Κανουμε Date μου λεει καπου με πολυ Κοσμο Της λεω ελα στο παλιο Galaxy στο Hilton Παντα στα Date παω μια ωρα πιο μπροστα
Οταν εφτασα ρωτησα καποια παιδια εκει που ξερω αν εχουν δει κατι περιεργο και μου ειπαν "Προσεξε πισω απο το Bar 2 Ρωσους"
Εκατσα και περιμενα αργοτερα ηρθε η Γκομενα τα ειπαμε χαλαρα Οι τυποι "Επαιζαν" με τα κινητα την πηρα χαμπαρι και της το ειπα
Μου ειπε οτι θελει Video μαζι μου... Την εκανα στα γρηγορα
Τελικα ηταν Βιζιταρα του κερατα που παιρνουν Video Photo και Ηχο και σε απειλουν με διαφορους "Τροπους"
το κουφάρι του...αυτο το γιδι θελει να κανεις ενα γυναικειο προφιλ, να ψησεις μια φιλη σου να την βγαλεις καμια 10αρια σεξουλιαρικες φωτος και να τις πασαρεις για δικες σου για δολωμα, να ξεκινησεις τα γνωστα "τι ωραιος που εισαι-μωρο μου-καβλα μου-σε θελω να βρεθουμε-κλπ σαχλα", να το ψησεις για ραντεβου σε κανα απομερο σεξυ και μουρατο μερος και να του σαπισεις οτι εχει ζωντανο.
δεν κανει δημοσιες εμφανισεις το κλωνοπουστρακι, αλλα το ποιημα για το θεαθηναι ξερει να το πει
Δεν έχεις βαρεθεί να ασελγείς συνεχόμενα στους τύπους?ελα μωρη λολιτα με το αρκουδακι σου ..με το αριστερο χερι θα σου κανω χαδακια με το δεξι τρενακια με διαδρομη τα σπλαχνα σου...
πισσα και πουπουλα το κλωνοπουστρακι.το κουφάρι του...
σκεψου τι κουραδοφατσα κουβαλαει και αυτο το γιδοταγαρο με χαιτη απο το λεοντιοστη συγκεκριμένη περίπτωση είναι λες και κλείνεις ραντεβού μεσω αιδοιυ εοδυ.
για αρχη δεν ειναι τυπος ...ουτε βαριεμαι ουτε κουραζομαι στις φαπες...αντιθετα ειναι χρήσιμες ...και εδω εχω επιλεξει να πινω τον καφε μου δεν ιδρωνω..οσο για τον ανεστακο ...οσο αντεξει το νταντεμαΔεν έχεις βαρεθεί να ασελγείς συνεχόμενα στους τύπους?
αυτος να σκεφτεί που βγαινει και τα λεει..το σίχαμα ...τουμπεκι τωρα στο βεσε τουπισσα και πουπουλα το κλωνοπουστρακι.
25 χρονια νυχτα ειχε γραψει, σκεψου ποσα κοριτσακια θα ειχε παρενοχλησει και εδω μας ελεγε οτι του την πεφτουν το γαμηδι.
ανεστακο πως τονε κοβεις που κανει 2η προσπαθεια να πηδηξει αγγελικουλα και του'ριξε παλι πορτα ?
σκεψου τι κουραδοφατσα κουβαλαει και αυτο το γιδοταγαρο με χαιτη απο το λεοντιο
παλι χαπακωμένη ηρθε η πουτανα..περιμενω κλωνοπουστρακι και εσυ, οπως η ακροατουλα, να πεις
ε αφου το λεει το ονομαΈνα μήνα του κρατάνε τα νικ του
ΛΟΥΖΕΡο
Μπέρδεψε το μικρό όνομα ,ήθελε να γράψει Κασσιανή και μπερδεύτηκεε αφου το λεει το ονομα
ΛΟΥΖΕΡ - Ο !!
αυτο πρεπει να ειναι το νικ του επομενου κλωναροπροφιλ... αν δεν ειναι μπουστης τελικαΜπέρδεψε το μικρό όνομα ,ήθελε να γράψει Κασσιανή και μπερδεύτηκε