papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.445
- Πόντοι
- 27.261
ενω μια αλλη, αστερατη και καραμετρατη 9.5αρα εξισου, τον περιμενει ΤΟΠ-ΛΕΣ στο διπλανο δωματιο με ανυπομονησια...
Εχεις συλλογή μεγάλη...μωρή πουστρίνα του Site bourdela.comενω μια αλλη, αστερατη και καραμετρατη 9.5αρα εξισου, τον περιμενει ΤΟΠ-ΛΕΣ στο διπλανο δωματιο με ανυπομονησια
Τύπε γεια σου. Να σε ρωτήσω, μου περισσεύουν πενήντα ευρώ , να στα δώσω μια να σου ρίξω ένα αρχοντικό χεσιμο ;Εχεις συλλογή μεγάλη...μωρή πουστρίνα του Site bourdela.com
σε ενοχλεί που εγω η αφραγκη περνάω ωραία και απολαμβανω την καθε μου στιγμη...και σαν 5αρι που ειμαι χυνω και το απολαμβανω και ο παρτενερ με κανει να νιωθω δεκαρι μαζι του..πως το εξηγείςΚαθόλου άβολα δεν νοιώθω...αν και μετά απο τόσα χρόνια έντονης ερωτικής ζωής...
βέβαια για εμένα δεν σου κρύβω...οτι είναι μια συνήθεια!!
Εσυ μπύρα θα πίνεις...διότι είσαι και άφραγκη...
Το καλό ουίσκι είναι ακριβό!!
Εσυ χαμηλοκώλα καραφλή...τράβα καμία μαλακία να έρθεις στά ίσια σου πρώτα...Τύπε γεια σου. Να σε ρωτήσω, μου περισσεύουν πενήντα ευρώ , να στα δώσω μια να σου ρίξω ένα αρχοντικό χεσιμο ;
Ρε τύπε και εσυ καράφλας είσαι.Εσυ χαμηλοκώλα καραφλή...τράβα καμία μαλακία να έρθεις στά ίσια σου πρώτα...
και μετα βάλε τα 50 ευρώ στόν κώλο σου...πουστράκι!!
Το 5άρι στο είχα βάλει για να μήν κλαίς...δεν θέλεις να πω την αλήθεια για το πόσο αξιολογικά σε βλέπω...σε ενοχλεί που εγω η αφραγκη περνάω ωραία και απολαμβανω την καθε μου στιγμη...και σαν 5αρι που ειμαι χυνω και το απολαμβανω και ο παρτενερ με κανει να νιωθω δεκαρι μαζι του..πως το εξηγείς
Μωρή άσχημη καραφλή σκατόγρια τι λές ?Ρε τύπε και εσυ καράφλας είσαι.
Ο μόνος που πλήρωσε για μεταμόσχευση μαλλιών και έμεινε με πιο λίγα.
Δείξε μας καμία μογγολα με πιροσκί λίγο. Και τις μοντέρνες σοβιετικές ταπετσαρίες από πίσω
καταλαβα ...Το 5άρι στο είχα βάλει για να μήν κλαίς...δεν θέλεις να πω την αλήθεια για το πόσο αξιολογικά σε βλέπω...
ωραία δεν περνάς διότι είσαι μια δυστυχισμένη ύπαρξη...
Παρτενέρ ??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τίποτα δεν κατάλαβες διότι είσαι Ufo...καταλαβα ...
κομπλεΤίποτα δεν κατάλαβες διότι είσαι Ufo...
Μια βλαμμένη αγράμματη και άσχημη λεσβία!!
Απο σένα δεν ξέρω και ούτε με νοιάζει...αν είναι κομπλέ...κομπλε
Τύπε είσαι Ελλάδα ; Φοβάσαι την επιστράτευση έτσι; Έχεις σίγουρη τη θέση στο πυροβολικό , σαν βλήμα που είσαιΑπο σένα δεν ξέρω και ούτε με νοιάζει...αν είναι κομπλέ...
απο εμένα δεν είναι...
Μίσανδρη διεστραμμένη και κακιά λεσβία!!
γαμας?Απο σένα δεν ξέρω και ούτε με νοιάζει...αν είναι κομπλέ...
απο εμένα δεν είναι...
Μίσανδρη διεστραμμένη και κακιά λεσβία!!
Εκει υπηρετείς μωρή καραφλή ?Τύπε είσαι Ελλάδα ; Φοβάσαι την επιστράτευση έτσι; Έχεις σίγουρη τη θέση στο πυροβολικό , σαν βλήμα που είσαι
Λογαριασμό θα σου δώσω μωρή άρρωστη τι κάνω ?γαμας?
Μαγκι ποιος είναι ;
Πουσταρέλι με υπογραφή!!ασχημονια Ακροατη_ έχεις μήνυμα
λεσβια να καυλωνει μαζι σου ..λογικα θα μυρίζεις μουνακι...το έκοψες?Εκει υπηρετείς μωρή καραφλή ?
στο πυροβολικό ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λογαριασμό θα σου δώσω μωρή άρρωστη τι κάνω ?
Για να με φαντασιώνεσαι και να παίζεις την ξεχειλωμένη σου μούνα ?
Αυτό βγάλτο απο το άρρωστο μυαλό σου βρώμα!!
Εχω και την άλλη που σου έχω πεί την Demisexual την γκόμενα...και με θέλει πολύ...λεσβια να καυλωνει μαζι σου ..λογικα θα μυρίζεις μουνακι...το έκοψες?