Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 1.706
Είσαι στο μεταίχμιο Demi με λεσβία...λεσβια ειπες χρυσο μου
Βασικά ούτε εσυ δεν ξέρεις την σεξουαλική σου ταυτότητα!!
Σίχαμα!!
Είσαι στο μεταίχμιο Demi με λεσβία...λεσβια ειπες χρυσο μου
Κάνα βίντεο θα κανεις; Η φοβάσαι μη σε πάει η FSB στο μέτωπο ;Είσαι στο μεταίχμιο Demi με λεσβία...
Σίχαμα!!
λοιπον ..αυτο εκει το δαχτυλάκι που εχεις στο κυλωτακι σου στους αντρες ειναι ποιο μεγαλο και λεγετε πουτσα με τεραστια δυναμικη ..Εισαι στο μεταίχμιο Demi με λεσβία...
Σίχαμα!!
Με Video τραβας μαλακία ρε καράφλα ?Κάνα βίντεο θα κανεις; Η φοβάσαι μη σε πάει η FSB στο μέτωπο ;
Θα μου κλάσεις μια μάντρα αρχίδια βρωμιάρα...λοιπον ..αυτο εκει το δαχτυλάκι που εχεις στο κυλωτακι σου στους αντρες ειναι ποιο μεγαλο και λεγετε πουτσα με τεραστια δυναμικη ..
το να σκουζεις την τρελα σου δεξια και αριστερα καλπη δεν εχει το τσαρδι ..
σου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσεις και το μονο που κανεις ειναι να σκουζεις ...
θα σου σπασω κωλο και στομα καριολα σε καθε κιχ που θα βγαζεις
βόθρος η σκεψη σου ....γρια πουταναΜε Video τραβας μαλακία ρε καράφλα ?
Καλά το είχα καταλάβει...ρε νούμερο!!
Θα μου κλάσεις μια μάντρα αρχίδια βρωμιάρα...
Μην μου σηκώνεις εμένα βρώμα την φωνή...διότι θα βάλεις τα κλάματα...
Ξεκωλιάρα του 10άρικου!!
Εσένα βόθρος είναι η ψυχή σου...βόθρος η σκεψη σου ....γρια πουτανα
με το εντερο σου θα ρουφας τη χολη σουΕσένα βόθρος είναι η ψυχή σου...
Χαμούρα!!
Τι είναι αυτά που γράφεις μωρή άρρωστη ?με το εντερο σου θα ρουφας τη χολη σου
και λιγο πριν μελανιασεις θα σου ανοιξω τερμα τα σαγονια να δω αν το ρουφηξες πριν να σκασειςΤι είναι αυτά που γράφεις μωρή άρρωστη ?
Πάς καλά ?
Βρώμα!!
Ετσι κάνεις στα πουστράκια σου ?και λιγο πριν μελανιασεις θα σου ανοιξω τερμα τα σαγονια να δω αν το ρουφηξες πριν να σκασεις
θα ψαρευω τα σαπια σου οργανα με πετονια και αγκίστρι...ενω η αναγωγη γλωσσα σου θα σπαρταράειΕτσι κάνεις στα πουστράκια σου ?
Και το έχεις καμάρι ?
Οχετός σκέψης και πραγματικότητας...
μπράβο σου μωρή πρεζού...και σε ανώτερα!!
Τίς πιάτσες πουστράκι τις ξέρεις καλά...Μαρκελα δεν έχει πιάτσα σήμερα στο παράδρομο της Συγγρού?πάρε και τη Σαντμανα μαζί σου για παρέα!!
Σιγά μωρή μην σκίσεις κανένα καλσόνθα ψαρευω τα σαπια σου οργανα με πετονια και αγκίστρι...ενω η αναγωγη γλωσσα σου θα σπαρταράει
παγωμένο κρεας...Τίς πιάτσες πουστράκι τις ξέρεις καλά...
εκεί σε γαμούν τα Πάκια...
Σιφιλιάρη!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαρκέλα ντύθηκες πάλι καουμποισα και πηγές σε σκάφη ;Τίς πιάτσες πουστράκι τις ξέρεις καλά...
εκεί σε γαμούν τα Πάκια...
Σιφιλιάρη!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σιγά μωρή μην σκίσεις κανένα καλσόν
δεν πιστεύω από τα φυτά που έχει εδώ να έχει έρθει κανείς μαζί σου!!
Αλλά να μου πείς...απο αγάμητους και ψυχάκηδες έχει πολλούς!!
Παγωμένες θα είναι οι φάπες που θα φάς γαμιόλα!!παγωμένο κρεας...
Καράφλα όλο μαλακίες λές...Μαρκέλα ντύθηκες πάλι καουμποισα και πηγές σε σκάφη ;
Σου δώσανε 100 ευρώ για το σόου λένε , μισό χεσιμο δηλαδή
με τα ματια ανοιχτα και παγωμενα θα σου ριχνω κλοτσιες στη μουρη...να δω ψοφια θα σκουζεις?Παγωμένες θα είναι οι φάπες που θα φάς γαμιόλα!!
Σε λίγο θα το πιστέψεις...σίχαμα της κοινωνίας...με τα ματια ανοιχτα και παγωμενα θα σου ριχνω κλοτσιες στη μουρη...να δω ψοφια θα σκουζεις?
τωρα κανεις γελακια παράσιτο...και αραξε στην πετσα σουΣε λίγο θα το πιστέψεις...σίχαμα της κοινωνίας...
εσένα έχουν για Promo εδώ ?
Μάλιστα...
Δεν πείθεις!!
Θα σου γαμήσω ότι σου έχει μείνει αγάμητο...κατάλαβες μουνοπανάρα!!τωρα κανεις γελακια παράσιτο...και αραξε στην πετσα σου