Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968
Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Θα είναι που όταν γαμουσα εγώ, εσυ θα ήσουν σε καμία πλατεία να κανείς ποδηλατάκι…
Χαλαρωσε τα αρχιδια σου γερο...Υπαρχουν γαμιαδες καλυτεροι και απο εσενα και απο εμενα...Δεν εισαι δα και ο Rocco Sifredi!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
Το 9 για την εμφάνιση το λέω άμα βάλεις και το οικονομικά ανεξάρτητες πάμε στο 10.
Αλλά πες μου τώρα, που είναι ο προβληματισμός σου…
Τύπε ... 9/10 σε εμφάνιση , έβαζα στα νιάτα τους , τις Κάρεν Μιούλντερ και τη Λίντα Εβανγκελίστα.
Στην Κρίστυ Τέρλιννγκτον , έβαζα 8/10 .

Για τέτοια 9αρια μου μιλάς ;
Ελληνίδα πορνοστάρ, έβαζα μαξ 7 ας πούμε ....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
σκέψου αυτη τη θεωρεία που μας λες.

Βλέπεις οτι απο 10 ατομα ποση ζημια μπορεί να γίνει?Δεν χρειάζεται να ειναι πολλοί αυτοί που θα χαλάσουν τη πιάτσα, αρκει να ειναι λίγοι τη ζημια τη κανουν.
Φίλε .... Αυτοί που την πέφτουν στο δρόμο ... ελάχιστα ανεβάζουν την ψυχολογία των ελλεηνίδων ...
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΛΑΝΕ ....

είναι ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ... που θα τις πάρουν με το αμάξι ... θα τις πάνε σε χλιδάτο ρεστοράν ...
και θα τις κεράσουν 3 πιατέλες ορεκτικά .... γκουρμέ ριμπ άϊ ... και σατό ρότσιλντ ....
και θα σκάσουν 250€ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΤΙ ....

Ένας τέτοιος ΜΑΛΑΚΑΣ , με ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΟΔΟ ... κάνει ζημιά μεγαλύτερη από
10 μεραρχίες που την πέφτουν σε 50 κάθε μέρα στο δρόμο για 3 χρόνια.

Υ.Γ. Τα Θεωρεία της όπερας παίρνουν ΕΙ.
Η θεωρία της σχετικότητας κτλ .. παίρνει Ι .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
Η κάθε κακομοίρη κοπελα ομως αν το σκεφτηται παντα της δόθηκε η ευκαιρία να βρει ενα καλο παιδί αλλα το ακύρωσε το χειλοπιτιασε.
Καλά ... και τα καλά παιδιά ... πάνε να κάνουν πρόταση ; πιάνουν κανάν κώλο ;
κάνουν κεφαλοκλείδωμα για γλωσσόφιλο ;
χαλβάδες είναι ...
και όπως έλεγε στην ταινία Καζαμπλάνκα για τους απεκλεισμένους στην Καζαμπλάνκα που περίμαναν να βγάλουν βίζα ...

and waiting ... and waiting ... and waiting ...

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.424
Πόντοι
456
Σε κάθε μικρή κλειστή κοινωνία έτσι γίνεται.
Ακόμα και αν μιλάμε για μεγάλες πόλεις ,όλες λειτουργούν συντηρητικά σαν να είναι σε χωριό όλη την ζωή τους.Δηλαδη πρέπει συνήθως να kανει δουλειά ένα ενδιάμεσο άτομο που θα στήσει το κονέ.
Δεν αντιλαμβάνομαι τι λες, πραγματικά.
Ποιό κονέ; Είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος ότι η γκόμενα ανοίγει τα πόδια σε κονέ με στόχο; Δηλαδή να τους φέρουν σε επαφή με μόνο σκοπό τη σοβαρή σχέση ή γάμο;
Εγώ θα έλεγα ότι απλά κάνεις γνωριμία, ανοίγεις κύκλο. Και αν προκύψει κάτι, καλώς.
Και εδώ κάνω την επισήμανση: Αν είσαι τόσο καλός γαμιάς και ωραίος και γυμνασμένος και με λεφτά, καμία φίλη δε θα σου γνωρίσει τη φίλη της ή γνωστή της. Δε θα εξηγήσω το λόγο, είναι αυτονόητος.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλημέρα στους περισσότερους! :rockon:
Ισοπέδωσα για άλλη μία φορά κάποια ναυάγια του φόρουμ και τώρα σέρνονται ως συνήθως να βρουν δικαιολογίες για 20η ευκαιρία διαλόγου. :2funny: Πορωμένοι πουτανάκηδες και σοσια-λούληδες. Μόνος μου κι όλοι τους αλλά πάλι ξεφτιλίζονται. Εδώ και καιρό παλεύουν
με στρεψοδικία, βρισίδι
και άχρηστα επιχειρήματα. Στις απαντήσεις λίγοι ενώ στις προκλήσεις για αποδείξεις άφαντοι. :2funny:Απο αυτούς, επιστρέφουν κάποιοι ξανά
και ξανά τρέμοντας
από το γαμήσι που τρώνε. :confused:
Οι υπόλοιποι ακόμα ράβουν τις κωλοτρυπίδες τους.
Μια ζωή με το χέρι στην τσέπη να νοικιάζουν πουτάνες
σε ψεύτικα γαμήσια
ή κάνοντας λάικ σε γκόμενες ως δειλοί στο να την πέσουν.
Με ζηλεύουν και με φθονούν που παίζω μπάλα παντού
και κερδίζω. :rockon:

Τους ξεσκίζω τα εσώψυχα
εδώ, στο ιερό νήμα της αλήθειας.

giphy.gif

:2funny:

• Like
Αντιδράσεις: ALX79

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Καλημέρα στους περισσότερους! :rockon:
Ισοπέδωσα για άλλη μία φορά κάποια ναυάγια του φόρουμ και τώρα σέρνονται ως συνήθως να βρουν δικαιολογίες για 20η ευκαιρία διαλόγου. :2funny: Πορωμένοι πουτανάκηδες και σοσια-λούληδες. Μόνος μου κι όλοι τους αλλά πάλι ξεφτιλίζονται. Εδώ και καιρό παλεύουν
με στρεψοδικία, βρισίδι
και άχρηστα επιχειρήματα. Στις απαντήσεις λίγοι ενώ στις προκλήσεις για αποδείξεις άφαντοι. :2funny:Απο αυτούς, επιστρέφουν κάποιοι ξανά
και ξανά τρέμοντας
από το γαμήσι που τρώνε. :confused:
Οι υπόλοιποι ακόμα ράβουν τις κωλοτρυπίδες τους.
Μια ζωή με το χέρι στην τσέπη να νοικιάζουν πουτάνες
σε ψεύτικα γαμήσια
ή κάνοντας λάικ σε γκόμενες ως δειλοί στο να την πέσουν.
Με ζηλεύουν και με φθονούν που παίζω μπάλα παντού
και κερδίζω. :rockon:

Τους ξεσκίζω τα εσώψυχα
εδώ, στο ιερό νήμα της αλήθειας.

giphy.gif

:2funny:
Το σιμούλταντε που κολλάει ρε σύ…

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Χαχαχαχααχααχαχα
Χαχαχαχαχα αχαχχα α
Χααχαχχαχααχααχααχ
Καλημέρα λες στις 16.30 ????
Σαμπως εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του ο συγκεκριμενος???Ενας ακομα μουνοδουλος πενηνταρης ειναι που παρακαλαει κοριτσακια μπας και γαμησει αλλά δεν...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το σιμούλταντε που κολλάει ρε σύ…
Έχω πάρει κάποιους αμπάριζα μύστη μου. Που να ξέρουν όμως από αυτά; μόνο για "πεντόβολα" είναι. :2funny:Ελπίζω να περνάς καλά και να παίζεις οπότε μπορείς. :rockon: Έχουμε εμείς καμία σχέση με αυτούς; ούτε να μας δέσουν τα κορδόνια δεν μπορούν. :2funny:

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
50ρης με μηδεν έμπειρια δυστυχώς.
Εγω πιστεύω οτι τίποτα δεν κάνει ουτε οτι τη πέφτει στην Ερμού σε άγνωστες οπως λέει
Εγω ενα πραγμα ξερω αδερφε:Αυτος που γαμαει πολλες φορες και καλά μαλιστα,δεν χρειαζεται να πολυ-μιλαει και να δειχνεται.Κραταει μερικα πραγματα για τον εαυτο του!Ειναι αυτο που λεμε:"Όπου ακους πολλα λογια,κρατα μικρο καλαθι".

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Έχω πάρει κάποιους αμπάριζα μύστη μου. Που να ξέρουν όμως από αυτά; μόνο για "πεντόβολα" είναι. :2funny:Ελπίζω να περνάς καλά και να παίζεις οπότε μπορείς. :rockon: Έχουμε εμείς καμία σχέση με αυτούς; ούτε να μας δέσουν τα κορδόνια δεν μπορούν. :2funny:

Στην ηλικία αυτών είχα χρόνια δικό μου γραφείο και ότι έβλεπε το μάτι μου δεν το άφηνε το χέρι μου… αυτοί ζουν εξαρτημένη εργασία από κάποιον στην καλύτερη των περιπτώσεων…

Μάλλον έχουν μπερδέψει μερικοί το μένω με την μαμά και τον μπαμπά νορμαλ μέχρι να βγάλουν άσπρες πουτσότριχες… και ότι βγάζουν σε κάνα μεροκαματάκι και το τρώνε στις πουτανες ότι κάνουν και τους επιλεκτικούς σε normal γκόμενες….

πχ

Συνημμένα

• IMG_1259.jpeg
    IMG_1259.jpeg
    213,9 KB · Εμφανίσεις: 25
  • IMG_1261.jpeg
    IMG_1261.jpeg
    369,3 KB · Εμφανίσεις: 25
  • IMG_1258.jpeg
    IMG_1258.jpeg
    380,4 KB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Στην ηλικία αυτών είχα χρόνια δικό μου γραφείο και ότι έβλεπε το μάτι μου δεν το άφηνε το χέρι μου… αυτοί ζουν εξαρτημένη εργασία από κάποιον στην καλύτερη των περιπτώσεων…

Μάλλον έχουν μπερδέψει μερικοί το μένω με την μαμά και τον μπαμπά νορμαλ μέχρι να βγάλουν άσπρες πουτσότριχες… και ότι βγάζουν σε κάνα μεροκαματάκι και το τρώνε στις πουτανες ότι κάνουν και τους επιλεκτικούς σε normal γκόμενες….

πχ
Την καλυτερη διαφημιση μου εκανες μολις παππου...Να σαι καλα και να μας διασκεδαζεις πιο συχνα!Και την επομενη φορα που θα αναφερεις το ονομα μου,θα πλενεις το γαμωστομα σου!Δε γνωριζομαστε και απο χθες...Ενταξει ειμαστε???Ενταξει ειμαστε...

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Την καλυτερη διαφημιση μου εκανες μολις παππου...Να σαι καλα και να μας διασκεδαζεις πιο συχνα!Και την επομενη φορα που θα αναφερεις το ονομα μου,θα πλενεις το γαμωστομα σου!Δε γνωριζομαστε και απο χθες...Ενταξει ειμαστε???Ενταξει ειμαστε...
Γιατί τι θα κάνεις… θα μας γαμησεις πίσω από το πληκτρολόγιο ;
Άμα είναι να κάνω μπάνιο…

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Που θα με κρινεις κιολας ανοητο ανθρωπακι
Γιατί τι θα κάνεις… θα μας γαμησεις πίσω από το πληκτρολόγιο ;
Άμα είναι να κάνω μπάνιο…
Σε λαθος ατομο ηρθες μπαρμπα...Αμα θελεις πουτσο τραβα στα τραβελια στη Συγγρου να σου κανουν τη κωλοτρυπιδα σαν καλτσα!Εμεις εδω ειμαστε συντηρητικοι straight.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Που θα με κρινεις κιολας ανοητο ανθρωπακι

Σε λαθος ατομο ηρθες μπαρμπα...Αμα θελεις πουτσο τραβα στα τραβελια στη Συγγρου να σου κανουν τη κωλοτρυπιδα σαν καλτσα!Εμεις εδω ειμαστε συντηρητικοι straight.
τι είναι μαύρο και πετάει στον ουρανό ξέρεις ;

Απάντηση :

Το μουνι της μάνας σου…!!! Μικρούλη

άντε τρέχα τώρα στην μαμά σου και ρουφα το ΝΟΥΝΟΥ σου, που ακόμα δεν έχεις κάνει τίποτα από το να γραφείς ότι σου μιλάνε ποιο καλά οι πουτανες από τα κοινά κοριτσάκια και να νομίζεις ότι έχεις και σουξέ.

Αν κρίνω και από την φωτό στο προφίλ… για strapόνιαρη σε κόβω !!!

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
τι είναι μαύρο και πετάει στον ουρανό ξέρεις ;

Απάντηση :

Το μουνι της μάνας σου…!!! Μικρούλη

άντε τρέχα τώρα στην μαμά σου και ρουφα το ΝΟΥΝΟΥ σου, που ακόμα δεν έχεις κάνει τίποτα από το να γραφείς ότι σου μιλάνε ποιο καλά οι πουτανες από τα κοινά κοριτσάκια και να νομίζεις ότι έχεις και σουξέ.

Αν κρίνω και από την φωτό στο προφίλ… για strapόνιαρη σε κόβω !!!
Α ρε κακομοιρη και να ξερες ποσες φορες παιζει να χω ξεσκισει τη καριολα τη μανα σου...Ξερεις ποσες εσκορτ-μαναδες εκδιδονται στα πρακτορεια???Αστο δεν εχεις ιδεα...Παιζει να με εχεις για πατερα σου και να μη το ξερεις πουτανακι μου...Που θα με πεις και μικρο ανυπαρκτε...Μικρο ειναι το τσουτσουνακι σου!

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
@PanosK13

Τι έγινε… έκθεση γραφείς ;
Βριζεις και μανες κιολας πουτανας παιδι...Γαμω το σοι σου μεσα!Αντι να ζητησεις συγγνωμη,εχεις το θρασος και το συνεχιζεις...Σκατογερε εε σκατογερε!Παγωμενο να σε βρουν το επομενο πρωι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom