Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.788
Πόντοι
736
Η ατάκα "δεν υπάρχουν αντρες "που λένε ορισμένες σημαινει οτι δεν βρίσκω τον αντρα που εχω χτισει στο μυαλο μου.
Θα δείτε πολλες που λενε αυτη την ατάκα.
Αυτες οι ιδιες ομως μη νομίζεται οτι δεν εχουν δεχτει πέσιμο απο αντρες απλα αυτές ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα.
Εχουν υψηλα στανταρς και προτιμουν να μείνουν σ αυτη τη φαση μεχρι να βρουν τον κατάλληλο.
Σου λεει δεν θα κανω σχεση με τον καθενα αλλα με τον τελειο που εχω χτίσει στο μυαλό μου.
Θα το αναλύσω αργοτερα το φαινόμενο αυτων των γυναικών πιο λεπτομερώς
Να σου θυμισω κατουρας ορθιος οποτε χαλαρωσε με το φαινομενο γυναικων,,,ειπαμε αντρας γυναικα διαφορετικη κατασταση

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Ποτε οι γυναίκες δεν μπορούσαν να ξεχωρίσουν τους καλούς απο τους σκαρτους,πολλες νομίζουν οτι ξερουν οτι ειναι της πιατσας οτι εχουν εμπειρία κλπ στην ουσία δεν ξερουν τίποτα πανε στα τυφλά.
Και ακριβως επειδή δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν βάζουν μια αμυνα στην αρχή με βοηθο το χρόνο τις γνωμες των αλλων οπου εκει θα μπορέσουν να ξεκαθαρισουν τι ειναι ο αλλος.
Αλλη μια απόδειξη καταρριψης της θεωρίας της παπιας.
Δεν ξέρουν οι καημένες ότι αν βρουν κάποιον μουρατο ,"μέσα σε όλα" κτλ πρέπει να είναι ανεκτικές σε τυχόν ξενοκοιταγματα του αν είναι κομοδίνα οι ίδιες η έστω να μπορούν να ανταποκριθούν στην υψηλή δημοφιλία του με το να μην είναι μυγιαγγχτες και ξενερωτες.
Οι χρηματοδότες μπορεί να έχουν απαιτήσεις.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.788
Πόντοι
736
Ανέπτυξε τη σκεψη σου να δουμε τι θες να πεις?
1, φραση που λειτουργει ως υπενθύμιση οτι ειμαστε σε πολλα διαφορετικοι και διαφορετικοι σε πολλα θεματα αντρας γυναικα οποτε δεν μπορεις να φτασεις τοσο πολυ κοντα στην αναλυση
2.καλη η ενημερωση για τετιου ειδους γυναικες ομως εχεις αρκετα επιθετικο τροπο και το παρουσιαζεις σαν γενικη κατασταση για τις ελληνιδες πραγμα που η προσπαθεις να κανεις τους αντρες πουστιδες η καποιες με σάπιο ηθικο κωδικα σε σκασαν οποτε οκ θα περασει ..
3, ασχημο ο αντρας να βλεπει τη γυναικα σαν σκυλι . Ασχημο το καθε γύναιο να θεωρει τον αντρα θυμα

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.268
Πόντοι
206
3, ασχημο ο αντρας να βλεπει τη γυναικα σαν σκυλι . Ασχημο το καθε γύναιο να θεωρει τον αντρα θυμα
Γενικό επίσης αυτό! Καλό είναι τον καθένα να τον βλέπεις έτσι όπως σου παρουσιάζεται και να τον αντιμετωπίζεις με βάση τις πράξεις του και τη νοοτροπία του. Όταν την άλλη λόγου χάρη τη βλέπω στα social στα 4 γιατί να μη τη δω σα σκυλί?

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.788
Πόντοι
736
Γενικό επίσης αυτό! Καλό είναι τον καθένα να τον βλέπεις έτσι όπως σου παρουσιάζεται και να τον αντιμετωπίζεις με βάση τις πράξεις του και τη νοοτροπία του. Όταν την άλλη λόγου χάρη τη βλέπω στα social στα 4 γιατί να μη τη δω σα σκυλί?
1, Αυτη που ειναι στα 4 σαν το σκυλι και την βλεπουμε γιατι κατι θελει ,,,οπως και εμεις οταν την βλεπουμε κατι θελουμε ..
2 Ηρεμησε και ασε την σταυροβελονια (μην κεντας λεξεις για να γεννήσεις θεμα)
3.σωστο οτι ο καθε ενας θα λαβει αναλογα με οτι επραξε

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.354
Πόντοι
496

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.268
Πόντοι
206
1, Αυτη που ειναι στα 4 σαν το σκυλι και την βλεπουμε γιατι κατι θελει ,,,οπως και εμεις οταν την βλεπουμε κατι θελουμε ..
2 Ηρεμησε και ασε την σταυροβελονια (μην κεντας λεξεις για να γεννήσεις θεμα)
3.σωστο οτι ο καθε ενας θα λαβει αναλογα με οτι επραξε
Ναι μύστη μου. Θέλει να είναι το σκυλάκι μου (ή κάποιου τέλος πάντων). Να το βγάζω τη βόλτα του, να του αγοράζω το φαγητό του, να του αγοράζω τα "παιχνίδια" του, να φροντίζω τον καλλωπισμό του κλπ κλπ
Είμαι φουλ ήρεμος τυπάρα μου :hi:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.788
Πόντοι
736
Ναι μύστη μου. Θέλει να είναι το σκυλάκι μου (ή κάποιου τέλος πάντων). Να το βγάζω τη βόλτα του, να του αγοράζω το φαγητό του, να του αγοράζω τα "παιχνίδια" του, να φροντίζω τον καλλωπισμό του κλπ κλπ
Είμαι φουλ ήρεμος τυπάρα μου :hi:
Ειπαμε για αυτην που ειναι στα 4 δικαίωμα σου να την βλεπεις σαν σκυλι...και εγω εχω μεγαλη καυλα για 2ποδα σκυλια και μεγαλη εμπειρία που σημαίνει
1, Δες τι ρατσα ειναι δεν ειναι ολα το ιδιο
2.αν εχει αλυσίδα το νου σου όπως λεει και ο λαος για το που καταλήγει η αλυσίδα του

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
πωωωω ρε που σας βρήκανε ;
Τι αετοί μαζεμένοι είστε όλλοι εδώ…
όλλοι για της κακομοίρας Β ρόλους είστε

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.268
Πόντοι
206
πωωωω ρε που σας βρήκανε ;
Τι αετοί μαζεμένοι είστε όλλοι εδώ…
όλλοι για της κακομοίρας Β ρόλους είστε
Καλός τον. Εσύ είσαι ο επιστήμονας από το βράδυ, με τα αρκετά αγάμητα 10ράκια? Που όσες τις γαμάς τις παντρεύεσαι κιόλας. Κοιμήθηκες καλά?

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Εδώ είμαι… για να σε δω που γαμας μόνο σε πουτανες ότι βρεις
Δεν στα βγάζει η μαθηματική σου εξίσωση καλά στην ζωή ;

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.788
Πόντοι
736
Ειμαστε λες σε πολλα διαφορετικοι,αυτο το ξέρουμε δεν λες κατι καινούργιο,εγω εδω μεσα αναλύω με επιχειρήματα εσυ μιλάς με γενικόλογα.
Επιθετικός ειναι ο τονος μου επειδή ενημερώνω και λεω εμπειρίες σε μια ομάδα αντρων?
Ειναι κακο οι αντρες να ειναι ενημερωμένοι να ξέρουν πώς πρέπει να φερθουν αλλα και να αντιμετωπίσουν μια γυναικα?
Οι γυναίκες τόσα χρονια δεν ενημερώθηκαν απο τα σοσιαλ απο περιοδικά και αλλα μεσα και βελτιώθηκαν,γιατί αν διαβασεις πίσω ειπα πως η θέση της γυναίκας εχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια και πως πρέπει και ο άντρας να ανεβει επίπεδο να αυτοβελτιωθει σε ολους τους τομείς ετσι ωστε να εχει περισσότερη επιτυχία στο dating.
Σκοπος ειναι ο άντρας να γινει καλύτερος να έχει επιτυχιες στο γκομενικο και αν ο μεσος άντρας εχει πιο πολλες γκομενες αντίστοιχα και οι γυναίκες θα εχουν πιο πολλούς γκομενους,αυτο ισως σε καποιες να μην αρεσει γιατι προτιμουν να εχουν ενα υποτακτικο διπλα τους.
Αν τωρα πιστεύεις οτι αν ο αντρας με την αυτοβελτίωση γινει πουστης όπως λες ειναι δικο σου πρόβλημα,η αυτοβελτίωση και δεν επιμένω στη λέξη αυτή βοηθάει ο αντρας να ανεβει επίπεδο να αποκτησει αξια να γίνει πιο αρεστός και σε καθε γνωριμία του να εχει οσες περισσότερες γυναίκες θέλει ή να εχει πιο ποιοτικές.
Τι τρεχει επιτελους με αυτες τις ελληνιδες ,,, ενα θεμα που αφορα πολλες κατηγοριες με διαφορετικα χαρακτηριστικα,,πραγμα που το ισοπέδωσες..Εγραψες να ξερουν πως να αντιμετοπισουν μια γυναικα σωστα? εσυ μας πετας σε ενα καζανι στο γενικα...Εγραψες σκοπος ειναι του αντρα να γινει καλύτερος να εχει επιτυχίες στα γκομενικα να εχει πολλες γκομενες και αντιστοιχα ..Εδω παλι γενικα και ενα αχταρμα δεν μας ειπες για που το νοημα? απο χριστιανικα προτυπα? μονογαμικους πολυγαμικους απο ποια πρότυπα μιλας , υπαρχει και το χασμα γενεών που φυσικα οταν εχεις ρεντα το αγνοείς.....
Φυσικα και ειναι ομαδα αντρων και ευχαριστουμε που εχουμε την δυνατοτητα να διαβασουμε θεματα που ως ελληνιδες καποιες δεν ξεραμε πολλα πραγματα γιατι καποιες τον αντρα ελληνα τον εχουν σε θαυμασμο οποτε που να φαντασουμε πολλα θεματα που συζητάτε..
Και συνεχίζω μιλας τοσο γενικα που κανεις τραγικο λαθος αν νομιζεις οτι ο σκοπος του αντρα ειναι να εχει πολλες γυναικες αυτο αφορα τους πολυγαμικους ...για παραδηγμα ενας μονογαμικος αντρας θα πει τι πουτανια σε σέρνει..αλλα ξεχασα εγω μιαλαω γενικολογα

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Τι τρεχει επιτελους με αυτες τις ελληνιδες ,,, ενα θεμα που αφορα πολλες κατηγοριες με διαφορετικα χαρακτηριστικα,,πραγμα που το ισοπέδωσες..Εγραψες να ξερουν πως να αντιμετοπισουν μια γυναικα σωστα? εσυ μας πετας σε ενα καζανι στο γενικα...Εγραψες σκοπος ειναι του αντρα να γινει καλύτερος να εχει επιτυχίες στα γκομενικα να εχει πολλες γκομενες και αντιστοιχα ..Εδω παλι γενικα και ενα αχταρμα δεν μας ειπες για που το νοημα? απο χριστιανικα προτυπα? μονογαμικους πολυγαμικους απο ποια πρότυπα μιλας , υπαρχει και το χασμα γενεών που φυσικα οταν εχεις ρεντα το αγνοείς.....
Φυσικα και ειναι ομαδα αντρων και ευχαριστουμε που εχουμε την δυνατοτητα να διαβασουμε θεματα που ως ελληνιδες καποιες δεν ξεραμε πολλα πραγματα γιατι καποιες τον αντρα ελληνα τον εχουν σε θαυμασμο οποτε που να φαντασουμε πολλα θεματα που συζητάτε..
Και συνεχίζω μιλας τοσο γενικα που κανεις τραγικο λαθος αν νομιζεις οτι ο σκοπος του αντρα ειναι να εχει πολλες γυναικες αυτο αφορα τους πολυγαμικους ...για παραδηγμα ενας μονογαμικος αντρας θα πει τι πουτανια σε σέρνει..αλλα ξεχασα εγω μιαλαω γενικολογα
ποτ πουρί έχει γίνει το bourdela.com
Έχει μπει μεσα η κάθε μανταμιτσα και γράφει πλέον ότι δεν μπορούσε να πει στο site του cosmopolitan… η οποίο άλλο κλαίνε μαζικά τα κορίτσια.
Πάρε το 15900 αν σε έθιξε κανείς ,κοινωνιολογικές απόψεις δεν χρειάζεται να γραφείς !
Ποσό μάλλον να διαβάζω περί θρησκείας…
Για τους λοιπούς αετούς εδώ σε αυτό το νήμα… η ζωή θα συνεχίσει ως έχει ως μπουρδελιαριδες αποκλειστικά, και δεν θα μπορούν να βρουν γκομενα (προδιαγραφών star Ρωσίας και βάλε) γιατί τέτοια κελεπούρια τα παρακαλάνε…
Άντε γιατί από 0 που είστε, τυχεροί αν θα γίνεται νούμερο

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.788
Πόντοι
736
ποτ πουρί έχει γίνει το bourdela.com
Έχει μπει μεσα η κάθε μανταμιτσα και γράφει πλέον ότι δεν μπορούσε να πει στο site του cosmopolitan… η οποίο άλλο κλαίνε μαζικά τα κορίτσια.
Πάρε το 15900 αν σε έθιξε κανείς ,κοινωνιολογικές απόψεις δεν χρειάζεται να γραφείς !
Ποσό μάλλον να διαβάζω περί θρησκείας…
Για τους λοιπούς αετούς εδώ σε αυτό το νήμα… η ζωή θα συνεχίσει ως έχει ως μπουρδελιαριδες αποκλειστικά, και δεν θα μπορούν να βρουν γκομενα (προδιαγραφών star Ρωσίας και βάλε) γιατί τέτοια κελεπούρια τα παρακαλάνε…
Άντε γιατί από 0 που είστε, τυχεροί αν θα γίνεται νούμερο
δεν σε καταλαβαίνω βαση με αυτα που εγραψα εδω...τωρα αν ειμαι μανταμιτσα λογικα ειναι στην εκφραση σου ...και απο τι διαβαζω πολυ γαργαρα για τα γουστα μου...

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
δεν σε καταλαβαίνω βαση με αυτα που εγραψα εδω...τωρα αν ειμαι μανταμιτσα λογικα ειναι στην εκφραση σου ...και απο τι διαβαζω πολυ γαργαρα για τα γουστα μου...
Θα είναι που όταν γαμουσα εγώ, εσυ θα ήσουν σε καμία πλατεία να κανείς ποδηλατάκι…

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.268
Πόντοι
206
Εγώ πάντως ξέρω γυναίκες από τον κύκλο μου (7αρια αληθινά, μερικές και 9αρια με δουλειές ανεξάρτητες οικονομικά ) που είναι αγαμητες… πολυυυυ καιρό (προσεχε !!! Όχι έχω κάποιον να μου τον καρφώνει, και ψάχνω τον τέλειο παράλληλα, αλλά… έχω να τον φάω 1 χρόνο + )
Σε ερώτηση… γιατί ;
Δεν υπάρχουν άντρες μου λένε… και οι καλοί είναι καπάρω …και τους απαντάω “δαχτυλάκι… δεν κακό…αλλά μια φορά ζεις”
Τώρα παρακάτω δεν ασχολούμαι μαζί τους… είμαι στον 3ο γάμο και η Κυρά είναι αρκετή σε ολααα της, και την ζηλεύουν οι καργιολες
Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω γιατί τα 9ρακια αγάμητα μουνέτα ζηλεύουν τη γυναίκα του τύπου που γαμάει από τα 14 στα μπουρδέλα. Με τέτοιον γαμιά σύζυγο, υψηλού επιπέδου πως να μη ζηλεύουν τύποι? :zombie::confused:

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω γιατί τα 9ρακια αγάμητα μουνέτα ζηλεύουν τη γυναίκα του τύπου που γαμάει από τα 14 στα μπουρδέλα. Με τέτοιον γαμιά σύζυγο, υψηλού επιπέδου πως να μη ζηλεύουν τύποι? :zombie::confused:

ακόμα εδώ είσαι και γραφείς ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom