Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Α ρε κακομοιρη και να ξερες ποσες φορες παιζει να χω ξεσκισει τη καριολα τη μανα σου...Ξερεις ποσες εσκορτ-μαναδες εκδιδονται στα πρακτορεια???Αστο δεν εχεις ιδεα...Παιζει να με εχεις για πατερα σου και να μη το ξερεις πουτανακι μου...Που θα με πεις και μικρο ανυπαρκτε...Μικρο ειναι το τσουτσουνακι σου!
24 εσυ 45 εγω… να σε ‘χω πατέρα ;
Μάλλον η μανούλα σου γαμηθηκε με κάνα σκύλο και το IQ δεν πάει… και γραφείς αβασάνιστα τις μαλάκιουλες σου

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
24 εσυ 45 εγω… να σε ‘χω πατέρα ;
Μάλλον η μανούλα σου γαμηθηκε με κάνα σκύλο και το IQ δεν πάει… και γραφείς αβασάνιστα τις μαλάκιουλες σου
Ποναει πολυ ο πατος σου απ'οτι φαινεται καημενε...Εγω μια φορα αυτο ξερω.Οταν ξεσουρωσεις απο τα μπαφιδια τα ξαναλεμε σκουπιδι.Πισω απο ενα πληκτρολογιο,ολοι μαγκες το παιζετε!Απο κοντα ομως εχει κυνηγητο ως συνηθως...

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Ποναει πολυ ο πατος σου απ'οτι φαινεται καημενε...Εγω μια φορα αυτο ξερω.Οταν ξεσουρωσεις απο τα μπαφιδια τα ξαναλεμε σκουπιδι.Πισω απο ενα πληκτρολογιο,ολοι μαγκες το παιζετε!Απο κοντα ομως εχει κυνηγητο ως συνηθως...
Γιατί δεν τα λέμε τώρα Λαλάκη μου φουσκωτέ… ?
θα μας δείρεις πίσω από το πληκτρολόγιο ή νομίζεις ότι βλέποντας το ROCKY … και επειδή είσαι λίγο φουσκωτόυλης… μοντάρεις κόσμο και κοσμάκη ;

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Δεν σου είπα τραβά στην μαμά σου και ρουφα το ΝΟΥΝΟΥ σου ;
μην πετάγεσαι σαν την πουτσα σε συζητήσεις ανδρών… ακόμα 24 είσαι και σου μαγειρεύει η μαμά σου + τα λοιπά της καθημερινότητας σου

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Γιατί δεν τα λέμε τώρα Λαλάκη μου φουσκωτέ… ?
θα μας δείρεις πίσω από το πληκτρολόγιο ή νομίζεις ότι βλέποντας το ROCKY … και επειδή είσαι λίγο φουσκωτόυλης… μοντάρεις κόσμο και κοσμάκη ;
Μαλιστα...Ζηλευεις κιολας τα καλο-γυμνασμενα σωματα...Ποτε ειπα εγω οτι ειμαι φουσκωτος???Δεν εχω αναγκη να παραστησω κατι,απλως νιωθω καλα με το σωμα μου.Εν αντιθεσει με εσενα...Αντε για υπνο τωρα γιατι εχουμε και δουλειες.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Μαλιστα...Ζηλευεις κιολας τα καλο-γυμνασμενα σωματα...Ποτε ειπα εγω οτι ειμαι φουσκωτος???Δεν εχω αναγκη να παραστησω κατι,απλως νιωθω καλα με το σωμα μου.Εν αντιθεσει με εσενα...Αντε για υπνο τωρα γιατι εχουμε και δουλειες.
Τι να ζηλέψω ;
Όταν εγώ ήμουν Junior NABBA 75kg εσυ ήσουν ακόμα στα αρχιδια του πατέρα σου…
Το κορμί που έχεις, ο γιος μου που είναι 15 είναι αλυσοπρίονο μπροστά σου.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Τι να ζηλέψω ;
Όταν εγώ ήμουν Junior NABBA 75kg εσυ ήσουν ακόμα στα αρχιδια του πατέρα σου…
Το κορμί που έχεις, ο γιος μου που είναι 15 είναι αλυσοπρίονο μπροστά σου.
Σε αφηνω στο παραμυθι σου τελειωμενε...Στους ασθενεις εχω μαθει να λεω παντα ναι...Το παιδι σου λυπαμαι μονο που εχει τετοιο "πατερα"...Τιποτα αλλο!Περαστικα...

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.543
Πόντοι
206
Pop Corn GIF by WWE

• Χαχα
Αντιδράσεις: Iso14

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Σε αφηνω στο παραμυθι σου τελειωμενε...Στους ασθενεις εχω μαθει να λεω παντα ναι...Το παιδι σου λυπαμαι μονο που εχει τετοιο "πατερα"...Τιποτα αλλο!Περαστικα...
Υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν την γνώμη σου στα σοβαρά, και είναι ασθενείς κιόλας ;
Εδώ για να δεις ποσό Λαλάκης είσαι… γραφείς ότι οι πουτανες σου φέρονται ποιο ανθρώπινα, από τα λοιπά κοριτσάκια εκεί έξω !
Μια συναλλαγή €€€ είσαι και σου πουλάνε φούμαρα
Να μην σχολιάσω ότι στα 24 σου… δεν σου σηκώνεται με τον αέρα και μόνο…. που μάλλον το κόμπλεξ που σου βγαίνει εδώ μεσα είναι ότι είσαι ανίκανος…!!! και σε κανονική σχέση δεν μπορείς.
Όσο για τον γιοκα μου, μην αγχώνεσαι και λυπάσαι… αυτός λυπάται για κάτι Λαλακηδες σαν εσένα.

Συνημμένα

• IMG_1264.jpeg
    IMG_1264.jpeg
    229,5 KB · Εμφανίσεις: 21
  • IMG_1265.jpeg
    IMG_1265.jpeg
    723,1 KB · Εμφανίσεις: 19
Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν την γνώμη σου στα σοβαρά, και είναι ασθενείς κιόλας ;
Εδώ για να δεις ποσό Λαλάκης είσαι… γραφείς ότι οι πουτανες σου φέρονται ποιο ανθρώπινα, από τα λοιπά κοριτσάκια εκεί έξω !
Μια συναλλαγή €€€ είσαι και σου πουλάνε φούμαρα
Να μην σχολιάσω ότι στα 24 σου… δεν σου σηκώνεται με τον αέρα και μόνο…. που μάλλον το κόμπλεξ που σου βγαίνει εδώ μεσα είναι ότι είσαι ανίκανος…!!! και σε κανονική σχέση δεν μπορείς.
Όσο για τον γιοκα μου, μην αγχώνεσαι και λυπάσαι… αυτός λυπάται για κάτι Λαλακηδες σαν εσένα.
Απο το στομα σας κατουραω και τους δυο μουνοσκυλα!!!Και εσενα και το γιο σου μαζι παλιοκαριολα!Που θα τολμησεις να με μειωσεις κιολας πεταμενε...Να σαι σιγουρος πως μια χαρα μου σηκωνεται εν αντιθεσει με εσενα...Τα χω μια χαρα με τον εαυτο μου χωρις κανενα κομπλεξ και δε μετανιωνω για τιποτα.Συνεχισε να κλαις...Αν εισαι τοσο μαγκας οσο ισχυριζεσαι,θα χαρω παρα πολυ να τα "πουμε"και απο κοντα.Νικηφορου Ουρανου 22 η διευθυνση μου.Περιοχη Εξαρχειων.Κοιτα μονο μη χασεις το δρομο μουλε...Θα αφησω το γιοκα σου χωρις πατερα.Το ορκιζομαι,μα τη Παναγια!!!Δοκιμασε με αρχιδι!!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Από τις βρωμοελλεινιδες,η αλήθεια είναι ότι οι πουτανες πιο ανθρώπινες είναι..δεν έχω παράπονο από τη συμπεριφορά τους στα Ντελα,μια χαρά..οι σκατοελλεινιδες από την αλλη είναι για πολλές φαπες..
Ενδομυχη διαφυγή ώστε
να αβαντάρεις μόνο πουτάνες. Πάσχει το στυλ σου. :2funny:
Ο σωστός άνδρας
που επιβιώνει στον γυναικοκεντρισμό της χολέρας :2funny: έχεις τις γυναίκες μόνο
για γαμήσι. Γκόμενες για ποιότητα και πουτάνες
για τα χοντρά.

Αν βρεθεί καμιά
με καλό χαρακτήρα, την κρατάμε μόνο για βοήθεια και μαγείρεμα. :confused:
Η επίσημη ανδρική απάντηση στα γυναικεία "θέλω" είναι η ισοπέδωση σε αυτά. Κοτζάμ Ηρώδης δεν έκανε διακρίσεις
και θα κάνω εγώ;

:rockon:

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Απο το στομα σας κατουραω και τους δυο μουνοσκυλα!!!Και εσενα και το γιο σου μαζι παλιοκαριολα!Που θα τολμησεις να με μειωσεις κιολας πεταμενε...Να σαι σιγουρος πως μια χαρα μου σηκωνεται εν αντιθεσει με εσενα...Τα χω μια χαρα με τον εαυτο μου χωρις κανενα κομπλεξ και δε μετανιωνω για τιποτα.Συνεχισε να κλαις...Αν εισαι τοσο μαγκας οσο ισχυριζεσαι,θα χαρω παρα πολυ να τα "πουμε"και απο κοντα.Νικηφορου Ουρανου 22 η διευθυνση μου.Περιοχη Εξαρχειων.Κοιτα μονο μη χασεις το δρομο μουλε...Θα αφησω το γιοκα σου χωρις πατερα.Το ορκιζομαι,μα τη Παναγια!!!Δοκιμασε με αρχιδι!!!
αυτή η διεύθυνση δεν είναι το μπουρδελο της μάνας σου ;
Καλά όταν γραφείς ότι δεν σου σηκώνεται σε μπουρδελο στα 24…
Ξεκινά το δάχτυλο να σου βάζουν

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Να γράψεις κάτι μωρή Ντακότα… δεν έχεις !!!
Άντε ανίκανε που δεν σου σηκώνεται !!!

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
Οχι μαναδες ρε μαλακες ελεος ρε μην ειστε τοσο γκιοζηδες λες και εχετε να χωρισετε κατι...Ωπα ρε μαγκες λιγο

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Να γράψεις κάτι μωρή Ντακότα… δεν έχεις !!!
Άντε ανίκανε που δεν σου σηκώνεται !!!
Οσο συνεχιζεις να απαντας,αλλο τοσο θα εκτιθεσαι τραβελοπουστα...Ελα απο εξαρχεια μερια αν εχεις το θαρρος(που δε το χεις)και ασε τις ειρωνειες!Ενα ακομα μηδενικο εισαι μπροστα μου και το ξερεις.Ψευτομαγκες σαν και εσενα εχω δει πολλους...Γελαει ολο το μπου με τη παρτη σου πουστογερε...Εγω παιζω ανοιχτα χωρις να ψευδομαι!Ενταξει ειμαστε αδέρφω???Τραβα να κλαψουρισεις πουθενα αλλου τωρα...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έφαγα σαρδέλες. Ολόφρεσκες και άοσμες.

IMG_20240321_160232.jpg

Αρχιδάτο ψάρι η σαρδέλα
από αυτά
που δεν ζευγαρώνουν
στην "αιχμαλωσία".
Δεν είμαστε όλοι αποτυχημένοι σαν μερικούς μερικούς που έχουν πάρει εργολαβία το "στημένο" χωρίς άλλες λύσεις.

giphy (1).gif

Έχουμε λύσεις!!! Τα λέμε!

:2funny:

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Οσο συνεχιζεις να απαντας,αλλο τοσο θα εκτιθεσαι τραβελοπουστα...Ελα απο εξαρχεια μερια αν εχεις το θαρρος(που δε το χεις)και ασε τις ειρωνειες!Ενα ακομα μηδενικο εισαι μπροστα μου και το ξερεις.Ψευτομαγκες σαν και εσενα εχω δει πολλους...Γελαει ολο το μπου με τη παρτη σου πουστογερε...Εγω παιζω ανοιχτα χωρις να ψευδομαι!Ενταξει ειμαστε αδέρφω???Τραβα να κλαψουρισεις πουθενα αλλου τωρα...
ΕΣΥ εκτίθεσαι που δεν σου σηκώνεται ούτε στα μπουρδελα…!!!
Σου έβαλα screenshot τα λόγια που γραφείς… και μας λες το άσπρο μαύρο μικρούλη !!!
Πήγαινε στην μανούλα σου και ρουφα το ΝΟΥΝΟΥ σου !!!
όσο για το αν δέρνεις και είσαι σκληρό αγόρι… φτιάξε πρώτα να σου σηκώνεται με τον αέρα για την ηλικία σου (24) και μετά μας γαμας… εδώ μεσα στο bourdela.com
Θα έχω κάνει μπάνιο να σε περιμένω Λαλάκη μου φουσκωτέ…

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
ΕΣΥ εκτίθεσαι που δεν σου σηκώνεται ούτε στα μπουρδελα…!!!
Σου έβαλα screenshot τα λόγια που γραφείς… και μας λες το άσπρο μαύρο μικρούλη !!!
Πήγαινε στην μανούλα σου και ρουφα το ΝΟΥΝΟΥ σου !!!
όσο για το αν δέρνεις και είσαι σκληρό αγόρι… φτιάξε πρώτα να σου σηκώνεται με τον αέρα για την ηλικία σου (24) και μετά μας γαμας… εδώ μεσα στο bourdela.com
Θα έχω κάνει μπάνιο να σε περιμένω Λαλάκη μου φουσκωτέ…
Πες το αλλη μια φορα μπας και το πιστεψεις αυτιστικε...Μια χαρα ικανος ειμαι και γαμαω δυνατα χωρις φαρμακα και λοιπες μαλακιες...Γιατι να πω ψεματα???Δεν ειμαι σαν και εσενα...Απο φαρμακα ξερεις φανταζομαι εσυ.Στην ηλικια που εισαι πως αλλιως θα ενεργοποιηθει το εργαλειο???Βαζω στοιχημα πως δε μπορεις να τραβηξεις μαλακια ουτε με κλειστα τα ματια...

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Πες το αλλη μια φορα μπας και το πιστεψεις αυτιστικε...Μια χαρα ικανος ειμαι και γαμαω δυνατα χωρις φαρμακα και λοιπες μαλακιες...Γιατι να πω ψεματα???Δεν ειμαι σαν και εσενα...Απο φαρμακα ξερεις φανταζομαι εσυ.Στην ηλικια που εισαι πως αλλιως θα ενεργοποιηθει το εργαλειο???Βαζω στοιχημα πως δε μπορεις να τραβηξεις μαλακια ουτε με κλειστα τα ματια...
Ρωτά την μάνα σου… που μου τον παίζει και έχει πάθει ρήξη τένοντα στον καρπό της !!!
Voltaren να της κανείς στην κωλάρα της και αν δεν μπορεί να σκύψει, πάρε με τηλεφωνο να στην μοντάρω στα 4.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λαλάκη εδώ θα είμαι κάθε μέρα να στην λέω μωρή λουλού…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom