Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 875 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.984

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.369
Πόντοι
6.056
Οι πιο πολλες απορριπτουν απλα και μονο για να απορριψουν.Εχουν γινει απιστευτα περιπλοκα τα πραγματα!
Τα ίδια ήταν πάντα.

Τώρα, είναι πιο φτωχική εποχή από το 1990 ... το 2000 ... και το 2008 ....
Μεγαλύτερη φτώχια, ευκολότερο το γαμήσι.
ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ... εύκολο δεν ήταν ποτέ !

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το προβλημα σου ειναι οτι τα βλέπεις ολα ανταγωνιστικα.
Δεν υπαρχει ηττημενος και κερδισμένος ειδικα στο ντειτινγκ
Ολοι χάνουμε και ολοι κερδιζουμε στο ντειτινγκ
Αντιγράψτε κάποιοι αυτά που λέω και πείτε ως δικά σας. Δεκτό.:2funny: Εγώ πάντως δεν είμαι ανταγωνιστικός. Το ξερό σας κεφάλι φταίει. Ότι γράφω είναι ακριβώς έτσι. Η ήττα σας είναι ιδεολογική διότι δεν είναι πλήρης η θεωρία σας, υστερεί και δεν έχει εφαρμογή
άρα και απόδοση. Γι αυτό χάνετε.Αυτά τα ολίγα.

:rockon:

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
301
Τα ίδια ήταν πάντα.

Τώρα, είναι πιο φτωχική εποχή από το 1990 ... το 2000 ... και το 2008 ....
Μεγαλύτερη φτώχια, ευκολότερο το γαμήσι.
ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ... εύκολο δεν ήταν ποτέ !
Τι να σου πω ρε φιλε...Πραγματικα δε ξερω πλεον.Στα 24 μου,περα απο βιζιτες,δε βλεπω κατι που να αξιζει...Και απο τη μια εχω βολευτει στην ιδεα αυτη.Θα μου πεις οτι ειμαι μικρος σχετικα κ.ο.κ,αλλα εγω θα πω αυτο που αισθανομαι.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.369
Πόντοι
6.056
Τι να σου πω ρε φιλε...Πραγματικα δε ξερω πλεον.Στα 24 μου,περα απο βιζιτες,δε βλεπω κατι που να αξιζει...Και απο τη μια εχω βολευτει στην ιδεα αυτη.Θα μου πεις οτι ειμαι μικρος σχετικα κ.ο.κ,αλλα εγω θα πω αυτο που αισθανομαι.
Μικρός είσαι . Δεν λες αλήθεια όμως. Βλέπεις γκόμενες που γουστάρεις , αλλά δεν μπορείς να τις φας.
Κι εγώ έχω δει το ίδιο σήριαλ, πριν 25 χρόνια όμως. Μη σκας.
Αν δεν είσαι τέρμα ρεμπεσκές με πολλά λεφτά ... και προσπαθείς με σπουδές, δουλειά κτλ ... φυσιολογικό είναι.
Σε όλους στην ίδια φάση , συμβαίνει .
Πας μπροστά. Οπότε θα γυρίσει .
Αν στο μεταξύ μπορείς να γαμάς καλές πουτάνες, περνάει εύκολα ο χρόνος.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.379
Πόντοι
3.656
Σαλονικιός ... να πας μόνος διακοπές Χαλκιδική ;;;
Μαζοχιστής ;
Θα κοιτάς τις γκόμενες των άλλων και θα τον παίζεις τα βράδια μονάχος ;

Τον παίζεις και σπίτι ... και τρως τα λεφτά στις τάνες ....

Γενικά λέω,να έχεις την οικονομική δυνατότητα.Και μιλάω για Καλλιθέα,Πευκοχώρι,τα χοτ σποτ.

Γνωρίζεις πχ κάποια αρχές καλοκαιριού.Ε άμα πέσει θέμα διακοπών στο τραπέζι,να δει ότι μπορείς να την πας.Και δεν είσαι για μέχρι...Αγία Τριάδα,Περαία κλπ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.961
Πόντοι
9.297
To καλύτερο είναι ότι γενικά αυτοί οι τύποι φοράνε βερμούδες από τον Μάρτιο για να φαίνεται η "επένδυση" που έχουν κάνει...
Δεν ξέρω βέβαια αν ο συναγωνιστής κυκλοφορεί έτσι από τώρα.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
12.338
Πόντοι
6.166

Από το ποίημα “Το Ματωμένο Σάλι” του Αλέξανδρου Πούσκιν: Μες το αίμα βαμμένο, βλέπω τούτο το σάλι όπου είχε σκεπάσει, το ξανθό της κεφάλι. Και γεννά τόση πίκρα, στην ψυχή μου τη μαύρη, που ποτέ ησυχία και γαλήνη δε θα βρει. Όταν ήμουνα νέος, όταν μ’ έτρεφε η ελπίδα, σαν τρελός αγαπούσα, μια ξανθιά Ελληνίδα. Όπου είχε η ματιά της, τη ματιά μου μαγέψει και τους πόθους μου αρπάξει και τα μάτια μου κλέψει. Με παλιούς μου συντρόφους, ένα βράδυ γλεντούσα και να σβήσω στο γλέντι, κρυφό πόνο ζητούσα. Όταν κάποιος Εβραίος, πονηρά με κοιτάει και μου λέει σιγά, «η ξανθιά σ’ απατάει». Του μετράω φλουριά, που θολώνουν το μάτι καβαλάω ευθύς, το γοργό μου το άτι. Και στο σπίτι της τρέχω, στη φτωχή κάμαρά της όπου είχα περάσει, γλυκές νύχτες κοντά της. σπάω την πόρτα… … και μες την κάμαρα μπαίνω και στου λύχνου το φως, που σιγά τρεμοσβούσε, η ξανθιά Ελληνίδα, έναν άλλο φιλούσε. Την αρπάζω ευθύς, με τ’ ανδρείο μου χέρι Και το φίλημα κόβει, το χρυσό μου μαχαίρι. Η ξανθιά Ελληνίδα, με ντροπή χλωμιασμένη εις το πάτωμα κάτω, εκυλίστη σφαγμένη. Και από τότε, καμιανής γυναικός δεν εμίλησα ούτε τ’ όμορφα χείλη αλληνής δεν εφίλησα. Όσο θε να βλέπω, μες το αίμα βαμμένο ετούτο το σάλι όπου είχε σκεπάσει, το ξανθό της κεφάλι..

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.537
Πόντοι
206
To καλύτερο είναι ότι γενικά αυτοί οι τύποι φοράνε βερμούδες από τον Μάρτιο για να φαίνεται η "επένδυση" που έχουν κάνει...
Δεν ξέρω βέβαια αν ο συναγωνιστής κυκλοφορεί έτσι από τώρα.
Εμ αυτές είναι οι επενδύσεις που μετράνε!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.961
Πόντοι
9.297
Είδα έναν τέτοιο τύπο σήμερα ...βερμούδα για να φαίνεται το τατουάζ ...και σπορτεξ σαν παιδάκι...κι όμως σίγουρα ήταν γύρω στα 30.
Πες θα είναι άραγε αυτός ο τύπος σε πέντε η δέκα χρόνια;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.369
Πόντοι
6.056
Είδα έναν τέτοιο τύπο σήμερα ...βερμούδα για να φαίνεται το τατουάζ ...και σπορτεξ σαν παιδάκι...κι όμως σίγουρα ήταν γύρω στα 30.
Δεν σου αρέσει όμως κι η χλίδα κυρίλα.
Ροκάδικα πέτσινα και μαλακίες γουστάρεις, για μαλλιάδες.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.750
Πόντοι
1.706
Το ποιοι στρεψοδικούν
το βλέπουμε καιρό τώρα.
Ο κλωνο-Ανέστης (όσο κι αν προσπαθείς να τα μαζέψεις όπως συνηθίζεις) :2funny:απέρριψε τις γκόμενες (το έγραψε φορά παρτίδα) από την (ανεφάρμοστη) θεωρία του. :confused: Από μόνο του αυτό, τερματίζει, ακυρώνει και ενταφιάζει ότι γράφει.
Εν ολίγοις θέλει κι αυτός
να έρθουν μόνες τους :2funny:κάααααααααποια στιγμή, αφουυυυυυυυυυυυύ αυτοβελτιωθεί κι αααααααααν τα καταφέρει. Δεν μπορεί να την πέσει κι αυτός λόγω δειλίας. Απλό. :2funny:
Και βέβαια δεν μας είπε πως θα την βγάζει μέχρι τότε.
Άρα αφού εξοστράκισε τις γκόμενες, έμειναν οι πουτάνες και το χειρογλύκανο.
Η θεωρία του Zapata χωλαίνει κάπως στη διατύπωση, αλλά όχι στην ουσία. Δεν απορρίπτει τις γυναίκες, λέει να πάψουμε να τις έχουμε στην πρώτη θέση και να ασχοληθούμε με την αυτοβελτίωση μας. Η αυτοβελτίωση δεν είναι τίποτα πανεπιστημιακές σπουδές να κρατάνε χρόνια. Μόλις κάνεις βελτιώσεις η διαφορά φαίνεται. Οι γυναίκες το μυρίζονται κι έρχονται από μόνες τους.

Εσύ μας λες να κάνουμε τους μουνοζητιάνους στο δρόμο και να τρώμε φτύσιμο κάθε μέρα με την ελπίδα να κάτσει μία στις χίλιες.

Πραγματικά η δική σου είναι η γελειωδέστερη και πιο αναξιοπρεπής τακτική που έχω ακούσει. Είσαι η ντροπή του ανδρικού φύλου.

Zapata - Πάπιος 1 - 0

:rockon:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.537
Πόντοι
206
Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο θέμα με αυτούς που έχουν τατουάζ και πίρσινγκς (δεν έχω τίποτα από τα 2), δικαίωμά του καθενός στη τελική. Τα θεωρώ τα περισσότερα αντιαισθητικά το λιγότερο, για να μην επεκταθώ σε άλλους χαρακτηρισμούς και αναλύσεις. Και αναφέρομαι και στα 2 φύλα.
Απλά παρέθεσα το συγκεκριμένο γιατί "τατουάζ ΒΙΖΙΤΑ στο μπούτι" δλδ κάπου έλεος ρε τύποι :confused:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.537
Πόντοι
206
τατουάζ βίζιτα ....

πως είναι ;
Δεν έχω τη παραμικρή ιδέα. Θα μπορούσα βέβαια να προσπαθήσω να σχεδιάσω ένα στο paint. Ίσως με τέτοιο πρωτοποριακό τατουάζ να υπάρχει έκπτωση στις πουτάνες στο μεταξουργείο. Αξίζει πιστεύω
Τώρα που το σκέφτομαι, επειδή μου αρέσει η ιδέα, λέω να το εξελίξω και να βαρέσω τατουάζ μια βίζιτα, αλλά πρεζού, στο κωλομέρι. Βέβαια θα πρέπει να κυκλοφορώ ξεβράκωτος για να το μοστράρω

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
301
τατουάζ βίζιτα ....

πως είναι ;
Νεος και εγω οπως καταλαβαινεις πανω στη καυλα μου δε πολυσκεφτομουν...Δεν το εχω μετανιωσει,αλλά ειχα φαει κολλημα με τη συγκεκριμενη και ηθελα να χω κατι πανω μου να τη θυμαμαι.Δεν περιμενω να με καταλαβετε αλλα ας πω οτι ειναι να πω και ο καθενας ας βγαλει οποιο συμπερασμα θελει.Δεν ειναι και το πρωτο μου βεβαια...Πεντε εχω πανω μου και παω και για εκτο το καλοκαιρι.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.369
Πόντοι
6.056
Δεν έχω τη παραμικρή ιδέα. Θα μπορούσα βέβαια να προσπαθήσω να σχεδιάσω ένα στο paint. Ίσως με τέτοιο πρωτοποριακό τατουάζ να υπάρχει έκπτωση στις πουτάνες στο μεταξουργείο. Αξίζει πιστεύω
Τώρα που το σκέφτομαι, επειδή μου αρέσει η ιδέα, λέω να το εξελίξω και να βαρέσω τατουάζ μια βίζιτα, αλλά πρεζού, στο κωλομέρι. Βέβαια θα πρέπει να κυκλοφορώ ξεβράκωτος για να το μοστράρω
Εγώ τυπάρα, λέω να χτυπήσω στον ψώλο τατουάζ την Ιλιάδα. Σε καβλωμένο πούτσο.
Όταν θα είναι πεσμένος θα φαίνεται μόνο το αρχικό

«Μῆνιν ἄειδε, θεά, Πηληϊάδεω Ἀχιλῆος
οὐλομένην, ἥ μυρί’ Ἀχαιοῖς ἄλγε’ ἔθηκε,
πολλάς δ’ ἰφθίμους ψυχάς Ἄϊδι προΐαψεν
ἡρώων, αὐτούς δέ ἑλώρια τεῦχε κύνεσσιν
οἰωνοῖσί τε πᾶσι, Διός δ’ ἐτελείετο βουλή,
ἐξ οὗ δή τά πρῶτα διαστήτην ἐρίσαντε
Ἀτρεΐδης τε ἄναξ ἀνδρῶν καί δῖος Ἀχιλλεύς.»

Σε σηκωμένο θα τη διαβάζουν ολόκληρη τα μουνέτα.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.537
Πόντοι
206
Νεος και εγω οπως καταλαβαινεις πανω στη καυλα μου δε πολυσκεφτομουν...Δεν το εχω μετανιωσει,αλλά ειχα φαει κολλημα με τη συγκεκριμενη και ηθελα να χω κατι πανω μου να τη θυμαμαι.Δεν περιμενω να με καταλαβετε αλλα ας πω οτι ειναι να πω και ο καθενας ας βγαλει οποιο συμπερασμα θελει.Δεν ειναι και το πρωτο μου βεβαια...Πεντε εχω πανω μου και παω και για εκτο το καλοκαιρι.
Εντάξει χαβαλέ κάνω εννοείται. Μη το μπαχαλέψουμε
PS. Μη κάνεις άλλες "μαλακίες" όμως. Γενικά μιλώντας, όχι για τα τατουάζ μόνο :hi:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.537
Πόντοι
206
Εγώ τυπάρα, λέω να χτυπήσω στον ψώλο τατουάζ την Ιλιάδα. Σε καβλωμένο πούτσο.
Όταν θα είναι πεσμένος θα φαίνεται μόνο το αρχικό

«Μῆνιν ἄειδε, θεά, Πηληϊάδεω Ἀχιλῆος
οὐλομένην, ἥ μυρί’ Ἀχαιοῖς ἄλγε’ ἔθηκε,
πολλάς δ’ ἰφθίμους ψυχάς Ἄϊδι προΐαψεν
ἡρώων, αὐτούς δέ ἑλώρια τεῦχε κύνεσσιν
οἰωνοῖσί τε πᾶσι, Διός δ’ ἐτελείετο βουλή,
ἐξ οὗ δή τά πρῶτα διαστήτην ἐρίσαντε
Ἀτρεΐδης τε ἄναξ ἀνδρῶν καί δῖος Ἀχιλλεύς.»

Σε σηκωμένο θα τη διαβάζουν ολόκληρη τα μουνέτα.
Αρχηγέ ούτε εγώ δε μπορώ να το διαβάσω αυτό, από τα μουνέτα το περιμένεις? :confused:

_TELIS_

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2022
Like
547
Πόντοι
81
Τι κάθομαι και ασχολούμαι. Μιλάω για ανδρισμό και ηγετικές ικανότητες σε ένα νήμα για κλαψιάρηδες
Έτσι ακριβώς

Τα ίδια και τα ίδια, κλάψα από το πρωί μέχρι το βράδυ, πραγματικά ναυάγια οι τύποι

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.369
Πόντοι
6.056
Αρχηγέ ούτε εγώ δε μπορώ να το διαβάσω αυτό, από τα μουνέτα το περιμένεις? :confused:
Ρε μεγάλε, λες να πηγαίνω με αγράμματες;
Τι με πέρασες ;
Για κανά τριπιτσόλι ;

Όπου να'ναι θα μας πείτε ότι πάμε και με πουτάνες εδώ μέσα ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom