Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μόρτη ... θα σπείρω ζιζάνια στις θεωρίες σου ... είναι λίγο ρηχές ...

Σε γουστάρει γκόμενα .... την ξεσκίζεις στον πούτσο ......
πάτε ΠΣΚ σε ξενοδοχεία καλοκαίρι ... και από παρασκευή μεσημέρι ... μέχρι δευτέρα πρωί ...
πέφτουν πάνω από 15 γαμήσια.

Κάνεις μαραθώνιους.
Τη γαμάς κάθε φορά πάνω από 90' .
Τσιμπούκια, ρουφάει αρχίδια , πάει τον πούτσο μέχρι το λεπτό της έντερο , τα καταπίνει όλα και καθαρίζει τον πούτσο από τα χύσια ... κώλο πάντα , τα πάντα όλα.

ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ;;;;;;
Λόγω αγάπης στις θετικές επιστήμες και συμπάθειας κάποιων που γράφεις...δεν θα θεωρήσω κουτή την ερώτηση αλλά θα σου απαντήσω
ότι ήδη έχω απαντήσει. :rockon:

Όταν μια γκόμενα δεν στα κάνει πάντα αυτά που εξυπακούεται ότι δεν θα τα κάνει όπως εξυπακούεται ότι ουτε κι εσύ θα καυλώνεις μαζί της συνέχεια, ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ!

Έχει λυθεί το θέμα.

:rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Όταν μια γκόμενα δεν στα κάνει πάντα αυτά που εξυπακούεται ότι δεν θα τα κάνει όπως εξυπακούεται ότι ουτε κι εσύ θα καυλώνεις μαζί της συνέχεια, ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ!
Μα λέω ότι τα κάνει όλα. Και μετά αραιώνει .

Για το αν καυλώνω συνέχεια με κάποια, κανονικά καυλώνω, εφόσον δεν χαλάσει .

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Εδώ έχω κάποιες ενστάσεις.
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ... ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ... ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ...

Αλλά , αν έχεις κάποια γλωσσική ικανότητα , εμπειρίες και δεν είσαι ο άστεγος άσχημος αδελφός του κουασιμόδου
ΜΠΟΡΕΙ να είσαι σε θέση ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ! Ανθρώπινα, χωρίς σεξιστικά και προτάσεις να τις γαμήσεις.

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ... μπορείς να προτείνεις .... να σε βρουν κάποια στιγμή ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ... με παρέα ... να πιείτε καφέ ....... σε πολυσύχναστο μέρος ..... νορμαλ ώρα .......

Αν το σερβίρεις έτσι ..... ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ....
δείχνει ζώον αυτή αν αρνηθεί ..........

Αν γίνει το βήμα αυτό ... μπορείς να το πας παραπέρα .....

Ρεζίλι δεν βλέπω πως μπορείς να γίνεις με αυτή τη διαδικασία!
Με αυτη τη διαδικασια,με βλεπω παλι στο friendzone...Το'χω κανει και αυτο πιο παλια χωρις τυχη ομως...Ολο δικαιολογιες μου εβρισκε το τουβλο για να μη βγουμε.Με περιοριζε μονο σε τυπικες συζητησεις και απο ενα σημειο και μετα σταματησα να ασχολουμαι διοτι καταλαβε πως μου ελεγε ψεματα.Περσι μια αλλη κοπελα στη σχολη μου,σταματησε να μου μιλα διοτι δε της αρεσε το tattoo με τη βιζιτα που βαρεσα στο δεξι μου μπουτι.Βγαλε τωρα ακρη εσυ με τα νουμερα αυτα...Απ'αυτα που εχω βιωσει εως τωρα πιο πολυ φιλους ψαχνουν παρα κανονικους γκομενους!Θεωρουν τη κανονικη σχεση ως κατι το καταπιεστικο και καλα...Θελουν ανεξαρτησια και οχι δεσμευσεις λενε κ.ο.κ...!Ας αλλαξουν μυαλα και βλεπουμε...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μα λέω ότι τα κάνει όλα. Και μετά αραιώνει .

Για το αν καυλώνω συνέχεια με κάποια, κανονικά καυλώνω, εφόσον δεν χαλάσει .
Είναι φυσικό να αραιώσει
ρε μαν. Θα βαρεθεί ή θα κορεστεί όπως κι εσύ. Όποτε ισχύει ότι σου έγραψα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Με αυτη τη διαδικασια,με βλεπω παλι στο friendzone...Το'χω κανει και αυτο πιο παλια χωρις τυχη ομως...Ολο δικαιολογιες μου εβρισκε το τουβλο για να μη βγουμε.Με περιοριζε μονο σε τυπικες συζητησεις και απο ενα σημειο και μετα σταματησα να ασχολουμαι διοτι καταλαβε πως μου ελεγε ψεματα.Περσι μια αλλη κοπελα στη σχολη μου,σταματησε να μου μιλα διοτι δε της αρεσε το tattoo με τη βιζιτα που βαρεσα στο δεξι μου μπουτι.Βγαλε τωρα ακρη εσυ με τα νουμερα αυτα...Απ'αυτα που εχω βιωσει εως τωρα πιο πολυ φιλους ψαχνουν παρα κανονικους γκομενους!Θεωρουν τη κανονικη σχεση ως κατι το καταπιεστικο και καλα...Θελουν ανεξαρτησια και οχι δεσμευσεις λενε κ.ο.κ...!Ας αλλαξουν μυαλα και βλεπουμε...

Ποιός μίλησε για σχέση ;
Φίλος ; Γιατί να γίνεις φίλος ;
Άσε που αν κάνεις φίλες, χωρίς σκοπό να τις γαμήσεις ... είναι χρήσιμες.
Αν τις γαμήσεις μετά τα 2-3 χρόνια φιλίας, είναι άλλο .
Μέχρι τα 2-3 χρόνια πάντως, ήσασταν φίλοι .

Επίσης, γράψτο ... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ... ΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙΣ .... και μαλακίες ...

Παπάτζα κουβέντα ... για ιδέες και καταστάσεις φλου... που την καυλώνουν και την φτιάχνουν ......
αρκεί να έρχεσαι όσο και πιο κοντά .... αρχικά ακουμπάνε ώμοι ... μετά κώλοι ... μετά πιάνεις πλάτη ... μέση ...
μπούτια ...

θες να σου πω και που τον βάζεις ;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Είναι φυσικό να αραιώσει
ρε μαν. Θα βαρεθεί ή θα κορεστεί όπως κι εσύ. Όποτε ισχύει ότι σου έγραψα.

Εγώ είμαι ακόρεστος τύπε.
Και μονογαμικός.
Μόνο γαμάω.

Είμαι και ρομαντικός και αγαπησιάρης .... και σαλιάρης και ιππότης ... αλλά με όλες όσες μου αρέσουν ........
Και κάνω και σόου.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Στη καλύτερη φάση μπήκα στο thread ρε αλάνια μου :confused:
Κάτσε , ακόμη στη δουλειά είμαστε .. λεπτά μετά τον τελευταίο καφέ.

Μετά που θα μπουν αι μουσικαί και τα ξύδια και θα κάνουμε κεφάλι θα αρχίσει το σόου.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν απερριπτα τις γκόμενες παπια τοτε γιατι να τα εγραφα ολα αυτα και σ αυτο το νημα?
Αλλο απορριπτω αλλο απαξιώ δεν τρεχω ξωπισω τους ζητιανευοντας στην ερμου να μου δωσουν λογη σημασία.
Ξέρεις πως λεγεται αυτος που το κάνει αυτο? Γκομενοζητιανος.
Εσυ έχεις ανάπτυξη μια καλη θεωρεία πως να γινουν ολοι οι άντρες γκομενοζητιανοι με ταυτοχρονη ανοδο της αντικείμενικης των γυναικων.
Συγχαρητήρια μ αυτη τη θεωρεία που μας λες στο τελος ουτε η αφρόκρεμα δε θα πηδάει...
Εχω να πω και αλλα κανονιζω ραντεβού με γκομενα,την εριξα απο το διαδίκτυο και χωρις γλύψιμο και ζητιανεμα.
Θα πω αλλη φορα καποια τρικ και για διαδικτιακο οχι πέσιμο αλλα διαδίκτυακη γνωριμία,εχει διαφορά
Αυτο-ακυρώθηκες.
Εγώ μόνο την διαπίστωση
και την σύνθεση έκανα. Εύκολα. :2funny:
Άστο, δεν μπαλώνεται.
Ηττηθήκατε κατά κράτος κάποιοι. Ομιλούντες και μη.

Δεν έχετε ταλέντο. Δεν έχετε πολυχρωμία και στυλ.

Δεν, δεν, δεν το έχετε.

IMG_20240321_162453.jpg

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Κάτσε , ακόμη στη δουλειά είμαστε .. λεπτά μετά τον τελευταίο καφέ.

Μετά που θα μπουν αι μουσικαί και τα ξύδια και θα κάνουμε κεφάλι θα αρχίσει το σόου.

Καφέ στις 12;

Εκτος αν έχεις βραδυνή δουλειά

Εγώ έχω κόψει και τον μεσημεριανό...για να κοιμάμαι το βράδυ

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Τωρα θα σου ζητήσει Ντουμπάι κινητο ταμπλετ ιφον ρουχα dior και οτι μπρνατ υπάρχει,οι επιλογες η γκαμα ειναι μεγαλη,το 90 δεν υπηρχε ταμπλετ ιφον και το Ντουμπάι δεν το ηξερε κανεις μονο οι γεωγράφοι
Και τώρα, δεν είναι για την κάθε γαλότσα.
Το 1990 ... δεν ζήταγαν ίμπιζα , παρίσι κτλ οι αντίστοιχες ντίβες ;;;;;;

Άστο ....

ΑΥΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ... ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ........

Απλά τότε, έδιναν πολλοί περισσότεροι , πολλά περισσότερα.
Τώρα, οι χορηγοί είναι λιγότεροι και φτωχότεροι .

Η πίτα έχει μικρύνει .

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλα φιλε αλλα αντ αλλων
Μια ακυρώνεις τις πουτανες μια μετα λες πας σ αυτες.
Τοτε γιατι τις βρίζεις και αυτους που πάνε επισης?
Ποτέ είπα εγώ ότι τις ακυρώνω; για τα χοντρά τις έχω κι όποτε τύχει. :2funny:

Τώρα αν κάποιοι άλλοι δεν έχουν άλλες λύσεις κι είναι προσκολλημένοι μόνο σε αυτές παρουσιάζοντάς τες ως ιδανικές (σε στημένο γαμήσι συν όλα αυτά που έχουμε πει κατά καιρούς) λογικό είναι να έρχεται κι ο σχολιασμός. Εξάλλου κι αυτοί σχολιάζουν εκτός όλων των υπολοίπων που έχουν πει. Δεκτό.

:2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Και τότε ρε φιλε έριχνες ξενες με ενα γεύμα 5αρια.
Εγω θελω να πω πως τώρα ζητναε πιο πολλα η βεντάλια ειναι πιο ανοιχτή.
Τωρα θα σου ζητήσει Ντουμπάι κινητο ταμπλετ ιφον ρουχα dior και οτι μπρνατ υπάρχει,οι επιλογες η γκαμα ειναι μεγαλη,το 90 δεν υπηρχε ταμπλετ ιφον και το Ντουμπάι δεν το ηξερε κανεις μονο οι γεωγράφοι

Ποιο Ντουμπάι ρε φίλε...

Όσες θέλουν Ντουμπάι,θα βγαίνουν σε στέκια που συχνάζουν γόνοι...ποδοσφαιριστές...τραγουδιστές...μπας και τους κάτσει η καλή

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.267
Πόντοι
206
Αυτο το φαγητό μονο οι παπιες το τρώνε.
Φαει εσυ και οτι θες για συμβουλή στειλε μου π.μ να σου πω τρικ
Και γιατί αγαπητέ να τα μάθει τα τρικς μόνο ο Πάπιας? Εμείς να ζηλεύουμε δηλαδή? Γράψε τα εδώ να τα μάθω και εγώ (και οι υπόλοιποι), γιατί εγώ το μόνο τρικ που ξέρω είναι να τους κουνάω μερικά πράσινα :confused::confused::confused:
*Γράψε λάθος, ξέχασα, θα χαλάσει το παιχνίδι

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτο το φαγητό μονο οι παπιες το τρώνε.
Φαει εσυ και οτι θες για συμβουλή στειλε μου π.μ να σου πω τρικ
Εν καιρώ. Εγώ να ξέρεις είμαι της μάθησης. Από όλους έχω κάτι να μάθω. Ακόμα κι από τους ηττημένους. :2funny: Τα λέμε γιατί νύσταξα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Μη το λες φιλε,εσυ παίρνεις παράδειγμα απο ελλαδα..
Αν πας Ντουμπάι και δεις τι κασερι πεφτει λες οτι εδω ειναι ο ιδανικος λεφτοτοπος για τις χρηματορουφιχτρες gold diggers.
Εκει πολλες πανε ξεβρακωτες και μεσα σε λιγους μηνες μαζευουν οσα δεν θα μαζευαν αν δούλευαν στις χωρες τους κανα 3αρι χρονια
Μιλάς για τέρμα βίζιτες. Τις γαμάνε οι άραβες με παρέα 30 ατόμων μαζί με σκυλιά τις κατουράνε και τις χέζουν .
Έτσι ναι .

Νόμιζα λέγαμε για γκόμενες, που γκομενίζουν και ελλάδα. ΟΧΙ ΒΙΖΙΤΕΣ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.799
Πόντοι
3.656
Τώρα,αν έχεις δυνατότητα να πας 1 βδομάδα...Χαλκιδική τον Αύγουστο,λεφτάς θεωρείσαι

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Ποιός μίλησε για σχέση ;
Φίλος ; Γιατί να γίνεις φίλος ;
Άσε που αν κάνεις φίλες, χωρίς σκοπό να τις γαμήσεις ... είναι χρήσιμες.
Αν τις γαμήσεις μετά τα 2-3 χρόνια φιλίας, είναι άλλο .
Μέχρι τα 2-3 χρόνια πάντως, ήσασταν φίλοι .

Επίσης, γράψτο ... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ... ΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙΣ .... και μαλακίες ...

Παπάτζα κουβέντα ... για ιδέες και καταστάσεις φλου... που την καυλώνουν και την φτιάχνουν ......
αρκεί να έρχεσαι όσο και πιο κοντά .... αρχικά ακουμπάνε ώμοι ... μετά κώλοι ... μετά πιάνεις πλάτη ... μέση ...
μπούτια ...

θες να σου πω και που τον βάζεις ;
Εγω ξερω ενα πραγμα αδερφε...Δεν εχει σημασια τι θελει το αρσενικο!Δεν παιζεις μπαλα μονος σου.Αν η αλλη δε δεν εχει μαθει να ξεχωριζει τους καλους και μετρημενους απο τους σκαρτους,τοτε αστο...Ή μπορει και να μη θελει(χωρις να στο λεει ξεκαθαρα)και απλως να σου μιλα απο αναγκη!Τσαμπα τον παιζεις που λενε...Οι πιο πολλες απορριπτουν απλα και μονο για να απορριψουν.Εχουν γινει απιστευτα περιπλοκα τα πραγματα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom