Πες τα, γιατί έχω την εντύπωση ότι κάποιοι δεν κατανοούν πλήρως την ελληνική γλώσσα.Στρεψοδικείς. Τύπος Zapata εννοεί να δώσουμε προτεραιότητα στην αυτοβελτίωσή μας και οι γυναίκες θα ακολουθήσουν. Εσύ λες να εννοούσε ότι πρέπει να παγώσουμε τη διαδικασία μέχρι να ολοκληρωθεί η αυτοβελτίωση και μετά να ασχοληθούμε με γυναίκες;;
Επίσης η αυτοβελτίωση δεν σημαίνει κούφιος εντυπωσιασμός, σημαίνει πραγματική αναβάθμιση.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Katikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 940
- Πόντοι
- 81
Τέτοια εμπειρία δεν έχω ξανά ακούσει φίλε μου.Μου είναι αδιανοητο να μπω στην θέση του παιδιού,βασικά δεν θα μπορούσα ούτε να κρατησω φιλια αν δεν έκανε κάτι να αλλάξει για το καλό του.Άσχετο θέμα συναγωνιστές. Εχθές ήμουν στο Μπραχάμι, σε φιλικό σπίτι και χαζεύαμε λίγο μπάσκετ (Μπράβο στον Παναθηναικό).
Το σπίτι είναι σε πολυκατοικία των 70s που δεν φημίζονταν για την άποψη περί ηχομόνωσης. Στο δίπλα διαμέρισμα ζεί ένα νεαρό, σχετικά, ζευγάρι, το οποίο μετακόμισε πριν 1-2 χρόνια, αφου παντρεύτηκε και τους έχω δεί πολλές φορές, καθώς η πολυκατοικία είναι μικρή, αλλά εγώ πηγαίνω και πολύ συχνά. Είχαν εχθές τσακωμό μεγάλο. Βασικά η τύπισσα είχε τσακωμό, ο άλλος δεν ακουγόταν και πολύ. Το θέμα ηταν η τεκνοποίηση. Απο ότι καταλάβαμε η τύπισσα είχε κάνει πολλές εκτρώσεις με πρώην γκομενους και πλέον που είναι κοντά στα 40 δυσκολεύεται ακόμα περισσότερο. Μάλλον ο γιατρός επισημανε ότι η δυσκολία αυτή οφείλεται όχι μονο στην ηλικία, αλλά και στο παρελθόν της τύπισσας. Και να ουρλιάζει σε δαύτον και να του λέει πως είναι άχρηστος και πως όλοι την είχαν γκαστρώσει εκτός απο δαύτον που είναι ανίκανος και άλλα τέτοια υστερικά. Μα τω θεω, τσαντίστηκα άπειρα. Σε έχουν ξεμουνιάσει και σε έχουν καταχύσει όλοι οι λεχρίτες. Πήγαινες και τα έρχνες, μέχρι να βρεθεί ο μαλάκας που θα σε ανεχτεί και μετά επειδή εσύ δεν μπορείς να κάνεις παιδιά να λές τον άλλον ανίκανο, ενώ το θέμα είναι δικό σου. Το μόνο λάθος του τύπου είναι που απλά την κρατάει, ενώ είναι γενικά αγενής, ανισορροπή και μαλάκω και όλη η γειτονιά έχει πρόβλημα με την πάρτη της. Ασταδιάλα.
Τεκτονικες εξελίξεις στην χώρα μας μερα με την μέρα.Μερικοι ευελπιστούν ότι ίσως με Μουσλιμ στρώσουν αφού δεν μπορέσαμε (Αποτύχαμε) πρώτα ως πατέρες και μετά ως γκόμενοι, αδερφοί να είναι σωστές.Χαλασαν μόνες;Τις χαλάσαμε εμείς ;Χάλασαν μαζί μας...χέσε μέσα...
Κανω στιγμιότυπο και το κρατάω αρχείο για το άλλο θέμα που θα ανοιχτεί σε λίγο με τίτλο:
"Γιατί κατάντησαν οι λευκές γυναίκες έτσι".
Katikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 940
- Πόντοι
- 81
Και πάλι αν δεν είσαι μαχητής,δεν κάνεις το πρώτο βήμα δεν αρκεί η εξωτερική εμφάνιση όσο και σε τέλεια φυσική κατάσταση ,πρόσωπο,ντύσιμο και στυλ να έχεις.Αυτο πρέπει να το ντύσεις με προσωπικότητα πάνω από όλα που να σε προσδιορίζει ανάμεσα από πολλούς ώστε να μην θεωρείσαι ο "ένας ακόμη".Είναι πιο εύκολο να βγαλει γκόμενα ο μπηχτης που είναι 6 παρά ο 8,9 που πάει 6 μέρες την εβδομάδα γυμναστήριο,είναι προσεγμένος στην εντέλεια και φτιάχνει προφίλ στα σοσιαλ ή περιμένει να του την πέσουν οι γκόμενες.Στην Ελλάδα αυτό ποτέ δεν λειτουργησε,δεν το έχω ζήσει σε κανένα περιβάλλον φοιτητικό,εργασίας,παρεΐστικο,ξενυχταδικα,μπουζούκια, διακοπές πουθενά και μπορώ εκ του ασφαλούς να πω ότι δεν λειτουργούσε και όταν ο άντρας ήταν 7,8 και η κοπέλα 5 για πχ.Το χρημα ειναι το δόλωμα,ειναι σαν να εχεις ρηξει πετονιά με δολωμα στη θάλασσα ολο και καποιο ψαρι θα τσιμπήσει και υπάρχει περίπτωση να πανε να τσιμπήσουν ολα μαζί.
Γενικά οι γυναίκες απο 2 τινα έλκονται, το χρημα και τη διασημότητα.
Αλλα επιμένω οτι η αυτοβελτίωση χαρακτήρα σωματος τροπου συμπεριφοράς τροπου σκέψης στυλ ντυσίματος εκγύμναση σώματος οπως και η οικονομική εξελιξη θα σε φερουν πιο κοντά στην επιτυχία να εχεις πιο πολλές γυναίκες στη ζωη σου.
Πάντα για την γυναίκα ήταν πολύ πιο εύκολα στην Ελλάδα τουλάχιστον.Τωρα αν ο άλλος ήταν 1.90 και το σώμα,πρόσωπο έμοιαζε με τον Ερμή του Πραξιτέλη έχω δει χολιγουντιανά σενάρια αλλά τέτοιους έχω δει 2 στην ζωή μου.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.203
- Πόντοι
- 3.656
Σε κάποια μέρη δεν θα δεις καθόλου μπακούρια..όπως λέει και ο Τέλης..σε καμία άλλη χώρα δε θα δεις στο δρόμο μαζεμένα τόσα πολλά μπακουρια..
Γαλλία, Ιταλία ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΠΑΚΟΥΡΙΑ.
Και ΗΠΑ, αν εξαιρέσεις μπιλιαρδάδικα, μπόουλινγκ , σινεμά και καγκουροφαγάδικα ,
δεν θα δεις σε σοβαρό μπαρ, ποτάδικο , καφέ κτλ ... άνδρες μόνους μετά τη δύση του ηλίου.
παιρνοντας σημερα απεξω απο το γιαβα το απογευμα παρατηρησα τρελη ψωλαρια να εχει μεσα, και απο γκομενες κυριως κατι θειτσες ειχε, μετα παιρνοντας απεξω απο το alterlife ειδα να βγαινουν 2 ωραιες νεαρες με φοβερα σωματα, πιστευω οτι πλεον οι νεαρες γκομενες πανε και κανουν ατομικες προπονησεις σε γυμναστηρια οπως το alterlife, γιατι θα εχουν βαρεθει να πηγαινουν σε μεγαλα γυμναστηρια εκει που μαζευεται τιγκα κοσμος και κανουν ολοι μαζι γυμναστικη σε ενα μεγαλο μερος, που σημαινει οτι θα εχει και λιγουρες να τις βλεπουν και μετα να τις πριζουν ειδικα οταν πανε και την βρισκουν σε ινστα και της λενε οπα εσυ εισαι απο το τζιμ που παμε μαζι.
θυμαμαι απο το μεγκα τζιμ, ητανε μια κοπελα καπου 24 χρονων, κοντουλα ασχημουλα , αβυζη με μετριο κωλο, και περιμεναμε μαζι το λεωφορειο και μιλαγε με μια φιλη της στο τηλεφωνο και της ελεγε, με βρηκε ενας 40 χρονων απο το γυμναστηριο στο fb που δεν μου μιλαει καν στο τζιμ και ειναι παντρεμενος με παιδι και μου ελεγε αν ειμαι ελευθερη και οτι ειμαι ομορφη και ηθελε να με γνωρισει καλυτερα, μετα ελεγε για εναν αλλο απο το τζιμ 38 χρονων που της ελεγε μα καλα ειναι δυνατον μια τετοια κοπελα σαν εσενα να ειναι μονη της? και στο τελος ελεγε μα καλα ειμαι τοσο φοβερη που μου την πεφτουν τοσοι εκει μεσα στο γυμναστηριο?
θυμαμαι απο το μεγκα τζιμ, ητανε μια κοπελα καπου 24 χρονων, κοντουλα ασχημουλα , αβυζη με μετριο κωλο, και περιμεναμε μαζι το λεωφορειο και μιλαγε με μια φιλη της στο τηλεφωνο και της ελεγε, με βρηκε ενας 40 χρονων απο το γυμναστηριο στο fb που δεν μου μιλαει καν στο τζιμ και ειναι παντρεμενος με παιδι και μου ελεγε αν ειμαι ελευθερη και οτι ειμαι ομορφη και ηθελε να με γνωρισει καλυτερα, μετα ελεγε για εναν αλλο απο το τζιμ 38 χρονων που της ελεγε μα καλα ειναι δυνατον μια τετοια κοπελα σαν εσενα να ειναι μονη της? και στο τελος ελεγε μα καλα ειμαι τοσο φοβερη που μου την πεφτουν τοσοι εκει μεσα στο γυμναστηριο?
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.203
- Πόντοι
- 3.656
Στα 90s ήταν χειρότερα στην ελλάδα.Να μην παρεξηγηθω δεν λεω ολοι αυτοβελτιωθειτε η αλλαξτε απο αυτο που είστε.
Απλα λεω οτι τα στανταρ εχουν αλλαξει,ο πυχης πια για τις γυναίκες εχει παει ψηλα,ολες εγιναν πιο απαιτητικές πιο εξυπνες πιο ενημερωμένες πιο εμπειρες και αυτη η εξέλιξη της γυναίκας αντι να εχει θετικό αντικτυπο στον άντρα τελικα οι γυναίκες εγιναν πιο επιλεκτικες πιο δύσκολες πιο απαιτητικές και φτάσαμε σε σημειο να ακυρωνουν μεγαλη μαζα άντρων λογω της υπεραξίας που νιωθουν οτι εχουν.
Η κάθε πωλήτρια και υπάλληλος κινητής ήθελε μπεμβεδομερσεντικά και τραπέζια με μπουκάλια
και ΣΚ αράχωβες, σέλια , τρία πέντε πηγάδια, σέλια κτλ ...
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.203
- Πόντοι
- 3.656
Είμαι άνω του 1.90 . Ποτέ δεν μέτρησε σε καμία αυτό . Απωθητικό είναι . Ψαρώνουν και κομπλάρουν .Τωρα αν ο άλλος ήταν 1.90
Πάνω από 1.80 κάτι , είναι μειονέκτημα το ύψος. Με 1.75 στην ελλάδα δεν είσαι κοντός.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.203
- Πόντοι
- 3.656
Και όσες δεν είναι κόρες ζητιάνων και σαλεπιτζήδων .Ναι,τα μπάζα
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.203
- Πόντοι
- 3.656
Μόρτη ... θα σπείρω ζιζάνια στις θεωρίες σου ... είναι λίγο ρηχές ...Θυμίζω πάλι το αξίωμα Ντόναλντ!
Άλλο να γαμάς πουτάνα σε όλο το φάσμα της πορνείας, η οποία σε "ανέχεται" σε συγκεκριμένο πρόγραμμα
για όσο χρόνο προβλέπεται σε στημένο γαμήσι που πληρώνεις κάθε φορά κι άλλο να γαμάς
κανονική γκόμενα που σε "γουστάρει" σε πρόγραμμα τα πάντα όλα για ατελείωτο χρόνο
σε ρεαλιστικό γαμήσι που δεν στο χρεώνει.
Σε γουστάρει γκόμενα .... την ξεσκίζεις στον πούτσο ......
πάτε ΠΣΚ σε ξενοδοχεία καλοκαίρι ... και από παρασκευή μεσημέρι ... μέχρι δευτέρα πρωί ...
πέφτουν πάνω από 15 γαμήσια.
Κάνεις μαραθώνιους.
Τη γαμάς κάθε φορά πάνω από 90' .
Τσιμπούκια, ρουφάει αρχίδια , πάει τον πούτσο μέχρι το λεπτό της έντερο , τα καταπίνει όλα και καθαρίζει τον πούτσο από τα χύσια ... κώλο πάντα , τα πάντα όλα.
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ;;;;;;
Ξερω αρκετες που δουλευουν για 400 και 700 ευρω το μηνα και δεν εχουν γκομενο ουτε χορηγο, ενταξει αφου μενουν με γονεις μαζι που πληρωνουν ολα τα εξοδα αυτοι και οτι βγαζουν οι γκομενες τα χαλανε αλλου για δικα τους αλλα απο αποταμιευση μηδεν αφου διαθετουν μουνι που τα τελευταια χρονια εχει ανεβει η αξια του αρα σκεφτονται οταν βρω γκομενο θα τα πληρωνει ολα αυτος και θα εχει αμαξι να με βολταρει αυτος,Χορηγούς έχουνε ρε..που βρίσκουνε τα λεφτά για να κάνουν Πέρσοναλ?με τα 400ετρω το μήνα που παίρνουν..αν δουλεύουν..όλες πλούσιους ψάχνουνε..
το θεμα ειναι οτι και αυτες ψαχνουν χορηγο γιατι σιγουρα θελουν παραπανω παροχες και παραπανω χλιδη, αλλα με την κριση εχουν μειωθει οι φραγκατοι ,ειδικα σε νεαρες ηλικιες, για αυτο βλεπεις και αρκετες μονες για καιρο.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.873
- Πόντοι
- 9.297
Σε κάθε μικρή κλειστή κοινωνία έτσι γίνεται.Δηλαδή οι ελλεινιδες δεν ερωτεβοντε..απλά παίρνουν κάποιο γιατί μια φίλη τους έκανε το προξενιό..πουτανες δηλαδή..
Ακόμα και αν μιλάμε για μεγάλες πόλεις ,όλες λειτουργούν συντηρητικά σαν να είναι σε χωριό όλη την ζωή τους.Δηλαδη πρέπει συνήθως να kανει δουλειά ένα ενδιάμεσο άτομο που θα στήσει το κονέ.
Τα ίδια σκατα και στο διαδίκτυο...όποιος είναι αρκετά σαλιαρης και ορμηξει στο προφίλ της ,θα ασχοληθεί με αυτόν.
Για αυτό η παραδοσιακή επαφή από κοντα δεν περνάει σήμερα και μόνο τζιτζιφιογκοι θηλυπρεπείς η έστω που είναι σε θέση να κάνουν τούμπες για να τις κάτσει καποια βρίσκουν στόχο.
Ο γνήσιος str8 άνδρας δεν ανέχεται να ξεφτιλιζεται από το κάθε γυναιο για να μην είναι μόνος .
Αντέχει μόνος κάτι που δεν μπορεί να κάνει ένας θηλυπρεπής η ένας σαλιαμαγκουρας ξεφτιλας υποτακτικός.
Over and out...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.873
- Πόντοι
- 9.297
Ισχυει..ομως ασε,Καλά δεν τις λες και λευκές τις ελλεινιδες..μάλλον για μέση ανατολη τις λες...ειδικά κρητικές Κύπριες ροδιτισες..σαν αραβισες είναι..
Τις βλέπουμε και τις δικές σου...
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.799
- Πόντοι
- 3.656
Κοιτα τα 90ς ηταν αλλιώς.
Τοτε τα πράγματα ηταν πιο απλα και ήξερες τι ήθελαν.
Οπως ειπες ολα αυτα πιο πανω ισχυουν αμαξια μπουκαλια σκ αραχωβες κλπ
Ομως σημερα ουτε και με αυτα ριχνεις γκόμενα.
Τι λες ρε τύπε,τώρα είναι που ρίχνεις...αν τα έχεις
Και γκόμενες με τα μισά σου χρόνια
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.203
- Πόντοι
- 3.656
Με αυτά ρίχνεις πάντα. Και μπάνικες.Κοιτα τα 90ς ηταν αλλιώς.
Τοτε τα πράγματα ηταν πιο απλα και ήξερες τι ήθελαν.
Οπως ειπες ολα αυτα πιο πανω ισχυουν αμαξια μπουκαλια σκ αραχωβες κλπ
Ομως σημερα ουτε και με αυτα ριχνεις γκόμενα.
Το θέμα είναι αν αξίζει .
Να ξοδέψεις 2000€ σε ένα ΣΚ, για μία πατόζα.
Για μένα ΟΧΙ.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Το ποιοι στρεψοδικούνΣτρεψοδικείς. Τύπος Zapata εννοεί να δώσουμε προτεραιότητα στην αυτοβελτίωσή μας και οι γυναίκες θα ακολουθήσουν. Εσύ λες να εννοούσε ότι πρέπει να παγώσουμε τη διαδικασία μέχρι να ολοκληρωθεί η αυτοβελτίωση και μετά να ασχοληθούμε με γυναίκες;;
Επίσης η αυτοβελτίωση δεν σημαίνει κούφιος εντυπωσιασμός, σημαίνει πραγματική αναβάθμιση.
Να θυμηθούμε επίσης που έλεγες ότι το alpha αρσενικό χρησιμοποιεί το χρήμα για να δελεάσει κι ύστερα επιβάλλεται. Το χρήμα σαν δέλεαρ εντυπωσιασμός είναι, αλλά τώρα το γυρίζεις και λες ότι μόνο τα κατώτερα όντα εντυπωσιάζουν. Σόρυ, αλλά στον αγώνα χρησιμοποιείς όλα τα ατού σου, οπότε και ο εντυπωσιασμός και η αυτοβελτίωση συμβάλλουν.
Νομίζω ότι τύπος Zapata σε έχει εκμηδενίσει με την ανανεωμένη του εμφάνιση και είναι ο νέος αρχηγός.
το βλέπουμε καιρό τώρα.
Ο κλωνο-Ανέστης (όσο κι αν προσπαθείς να τα μαζέψεις όπως συνηθίζεις) απέρριψε τις γκόμενες (το έγραψε φορά παρτίδα) από την (ανεφάρμοστη) θεωρία του. Από μόνο του αυτό, τερματίζει, ακυρώνει και ενταφιάζει ότι γράφει.
Εν ολίγοις θέλει κι αυτός
να έρθουν μόνες τους κάααααααααποια στιγμή, αφουυυυυυυυυυυυύ αυτοβελτιωθεί κι αααααααααν τα καταφέρει. Δεν μπορεί να την πέσει κι αυτός λόγω δειλίας. Απλό.
Και βέβαια δεν μας είπε πως θα την βγάζει μέχρι τότε.
Άρα αφού εξοστράκισε τις γκόμενες, έμειναν οι πουτάνες και το χειρογλύκανο. Όσον αφορά το άλφα μέιλ που χρησιμοποιεί το χρήμα για να έλξει και μετά να καθηλώσει την κάθε γκόμενα όπως -ακριβώς- έχω γράψει (και ισχύει) ξέχασες
να προσθέσεις το πόσες φορές έχω υπογραμμίσει ότι δεν τα σκάει. Το να μιλάς εσύ για αυτά τα θέματα που είσαι χορηγάρα ενός πορνιδίου περιμένοντας (κατά δήλωσή σου όλα αυτά) να αποκομίσεις κέρδος από κάποιο πρότζεκτ, είναι ανέκδοτο. Δεν έχω ανάγκη να γυρίσω τιποτα. Ορισμένοι δεν μπορείτε ούτε μεταξύ σας να τα βρείτε ενώ αν κι όταν βγείτε γκομενα, θα πληρώνετε και τις συκωταριές σας. Δεν υπάρχει μέση οδός ανάμεσα στην χορηγία και στην επιβολή.
Φέρτε άλλον κλώνο και μπες πάλι βιτρίνα.
Τον τελείωσα κι αυτόν.
Τέλος, μόνο ηγέτης δεν είμαι αλλά ανεξάρτητος αγωνιστής. Όσοι ψάχνουν ηγέτες κι αρχηγούς είναι παράλληλα
κι αδύναμες προσωπικότητες. Τους λες και φυγεύθυνους.
(πάλι τους σακάτεψα)
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.203
- Πόντοι
- 3.656
Σωστός. Με ίδιο ποσό € , σήμερα ρίχνεις +2/10 γκόμενα από το 2003.Τι λες ρε τύπε,τώρα είναι που ρίχνεις...αν τα έχεις
Και γκόμενες με τα μισά σου χρόνια
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.203
- Πόντοι
- 3.656
Εδώ έχω κάποιες ενστάσεις.Απ'το να γινεσαι συνεχως ρεζιλι σαν το παπακι και να τρως ακυρα δεξια και αριστερα,καλυτερα να εστιασεις στο τι μπορεις να εξελιξεις στον εαυτο σου.
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ... ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ... ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ...
Αλλά , αν έχεις κάποια γλωσσική ικανότητα , εμπειρίες και δεν είσαι ο άστεγος άσχημος αδελφός του κουασιμόδου
ΜΠΟΡΕΙ να είσαι σε θέση ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ! Ανθρώπινα, χωρίς σεξιστικά και προτάσεις να τις γαμήσεις.
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ... μπορείς να προτείνεις .... να σε βρουν κάποια στιγμή ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ... με παρέα ... να πιείτε καφέ ....... σε πολυσύχναστο μέρος ..... νορμαλ ώρα .......
Αν το σερβίρεις έτσι ..... ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ....
δείχνει ζώον αυτή αν αρνηθεί ..........
Αν γίνει το βήμα αυτό ... μπορείς να το πας παραπέρα .....
Ρεζίλι δεν βλέπω πως μπορείς να γίνεις με αυτή τη διαδικασία!
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.203
- Πόντοι
- 3.656
Ε όχι . Τώρα , έχει γυναίκες πολύ πιο φτωχές και λόγω καταγωγής από μετανάστεςΔεν καταλαβες παλι σου ειπα πως τα στανταρς εχουν ανεβει και άλλο σε σχεση με το 90
Τωρα απαιτούν πιο πολλά.
που για τη βαθμολογία που παίρνουν , ζητούν λιγότερα από τα 90s.
Το 1992 ... το 6αρι εγχώριο ... ήθελε γλυφάδες μέχρι πρωίας μπουκάλια .... μπάνιο αστέρα .... καφέδες με πιατέλες ... σκ σπέτσες .... μπεμβεδομερσεντικό για όχημα.
Τώρα με φρέντο στη γειτονιά, κεμπαπτζίδικο και μεζεδοπωλείο των 70€ το ζευγάρι ... με χύμα κρασί
και ποτά μονά ... γαμιέται μια χαρά το 6ρι ........
Που το τσιμπάς και από fb ... τότε έπρεπε να στην προξενέψει ξαδέλφη της ... να έχεις κονέ σε τοπική ομάδα ...
πορτιέρηδες ... ραδιοφωνικούς παραγωγούς ... και άλλα αρχίδια ....
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.203
- Πόντοι
- 3.656
Χρονοβόρο δεν είναι ρε τύπε ;Εχω να πω και αλλα κανονιζω ραντεβού με γκομενα,την εριξα απο το διαδίκτυο και χωρις γλύψιμο και ζητιανεμα.
Θα πω αλλη φορα καποια τρικ και για διαδικτιακο οχι πέσιμο αλλα διαδίκτυακη γνωριμία,εχει διαφορά
Εκτός κι αν είσαι πολυ νέος, οπότε όλα καλά, καλά ξηγιέσαι .
Αλλά για εμάς τους πουρέητζερς ... δεν νομίζω ότι λέει ιντερνετικά πλέον .....
Εκτός κι αν μιλάμε για fb με γκόμενες κλάσεως πριν το 1995 ....
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.799
- Πόντοι
- 3.656
Δεν καταλαβες παλι σου ειπα πως τα στανταρς εχουν ανεβει και άλλο σε σχεση με το 90
Τωρα απαιτούν πιο πολλά.
΄΄Όσες απαιτούν πιο πολλά...εν έτει 2024...προφανώς ψάχνουν απο γόνο και πάνω
Εντάξει,κάποιες έστω και μέσα στη μαλακία που τις δέρνει...κατάλαβαν ότι η χώρα πέρασε κρίση.