Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.658
Πόντοι
1.336
Πάω χθες σουπερμάρκετ. Μπαίνουν σχεδόν ταυτόχρονα με εμένα 2 κορίτσια εκεί γύρω στα 15 θα έλεγα. Μέσα σε 1 λεπτό μπήκαν και κινούμενες με αέρα μαγκιάς και βασιλικής καταγωγής ταυτόχρονα, πήραν μια χούφτα καραμέλες, τις έβαλαν στις τσέπες τους, πήραν και κάτι γκοφρετες (κι αυτές τσέπες) και μετά πήραν ένα μπουκάλι νερό και γεμάτες ναζι, ζήτησαν να προσπεράσουν όλη την ουρά γιατί είχαν μόνο ένα μπουκάλι να πληρώσουν.
Τέτοια συμπυκνωμένη ελλεινιδιστικη συμπεριφορά, δεν είχα πετύχει ξανά. Και ούτε πεινασμένες ήταν, ούτε από γνωστή ευπαθή ομάδα. Καθημερινά 15χρονα που νομίζουν πως όλος ο κόσμος τους ανήκει.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Άσχετο θέμα συναγωνιστές. Εχθές ήμουν στο Μπραχάμι, σε φιλικό σπίτι και χαζεύαμε λίγο μπάσκετ (Μπράβο στον Παναθηναικό).
Το σπίτι είναι σε πολυκατοικία των 70s που δεν φημίζονταν για την άποψη περί ηχομόνωσης. Στο δίπλα διαμέρισμα ζεί ένα νεαρό, σχετικά, ζευγάρι, το οποίο μετακόμισε πριν 1-2 χρόνια, αφου παντρεύτηκε και τους έχω δεί πολλές φορές, καθώς η πολυκατοικία είναι μικρή, αλλά εγώ πηγαίνω και πολύ συχνά. Είχαν εχθές τσακωμό μεγάλο. Βασικά η τύπισσα είχε τσακωμό, ο άλλος δεν ακουγόταν και πολύ. Το θέμα ηταν η τεκνοποίηση. Απο ότι καταλάβαμε η τύπισσα είχε κάνει πολλές εκτρώσεις με πρώην γκομενους και πλέον που είναι κοντά στα 40 δυσκολεύεται ακόμα περισσότερο. Μάλλον ο γιατρός επισημανε ότι η δυσκολία αυτή οφείλεται όχι μονο στην ηλικία, αλλά και στο παρελθόν της τύπισσας. Και να ουρλιάζει σε δαύτον και να του λέει πως είναι άχρηστος και πως όλοι την είχαν γκαστρώσει εκτός απο δαύτον που είναι ανίκανος και άλλα τέτοια υστερικά. Μα τω θεω, τσαντίστηκα άπειρα. Σε έχουν ξεμουνιάσει και σε έχουν καταχύσει όλοι οι λεχρίτες. Πήγαινες και τα έρχνες, μέχρι να βρεθεί ο μαλάκας που θα σε ανεχτεί και μετά επειδή εσύ δεν μπορείς να κάνεις παιδιά να λές τον άλλον ανίκανο, ενώ το θέμα είναι δικό σου. Το μόνο λάθος του τύπου είναι που απλά την κρατάει, ενώ είναι γενικά αγενής, ανισορροπή και μαλάκω και όλη η γειτονιά έχει πρόβλημα με την πάρτη της. Ασταδιάλα.
Όπως η γυναικα αναρωτιέται άν "αυτός με θέλει ή μου λέει ψέμματα για να γαμήσει"΄έτσι και οι νέες γενιες αντρών σκέφτονται: "με θέλει αυτή ή απλώς κάνει υπομονή μέχρι το γάμο;"

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τρέχα εσύ να κάνεις αυτοβελτίωση...όσο ο μαλάκας θα ξεσκίζεται στα γαμήσια
Ε μην κάνεις τίποτα τότε. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και περίμενε να έρθει το τέλος κοιτώντας το ταβάνι. :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μας λες όλο παραμύθια..μας λες ότι η τυπισα δουλεύει λογίστρια αρα έχει πρωινό ξύπνημα..και μετά αμέ λες την είδες δυόμιση η ώρα το βραδυ εχθές με 2αγνώστους
.δηλαδή πότε πήγε για δουλειά αυτή άμα γαμιοτανε όλο το βράδυ?πότε κοιμήθηκε?
Αν η οποιαδήποτε γκόμενα θέλει να γαμηθεί, δεν την νοιάζει το πρωινό ξύπνημα. Αυτά είναι για τους αποτυχημένους
που η ζωή τους ξέρασε σαν άδειο μπουκάλι σε μια αμμουδιά και τηρούν ευλαβικά το πρόγραμμα της πουτάνας
που έχει ωράριο. Οι γαμιάδες κι οι γαμιόλες, δεν έχουν ωράριο. Ρούφα τ αυγό σου.

:2funny:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Έχουν εξελιχθεί σε ολους τους τομείς, κοινωνικούς οικονομικούς κλπ
Παλιά η γυναικα ηταν μεσα στο πατρικό σπιτι δεν ηξερε τι θα πει εξοδος,δεν ειχε εμπειριες ουτε με αλλους αντρες,δεν ειχε οικομικη ανεξαρτησια, δεν ειχε την πληρη ελευθερία να κάνει οτι θέλει και πολλα αλλα.
Η εξέλιξη ήρθε πολυ γρήγορα και τωρα ο άντρας εχει πάθει ενα πρωτο σοκ.
Ε ας τρέξουμε να βρούμε γιοτ και ελικόπτερα τότε μήπως γαμήσουμε γιατί οι γυναίκες έχουν αυτοκίνητα. Δεν πάει έτσι. Π.χ. οι βορειοευρωπαίες που έχουν περάσει από αυτό το στάδιο της "απελευθέρωσης" βολέυονται με έναν ισάξιο με αυτές. Εδώ ακόμα τα θέλουν όλα μονά ζυγά δικά τους.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Καλά τα λες, αγαπητέ, σε γενικές γραμμές, αλλά αυτό με την αυτοβελτίωση προσωπικά δεν με εμπνέει. Μου ακούγεται σχεδόν ως εμμονή.

Από τη δική μου οπτική γωνία είναι απλά μέρος της σύγχρονης πλύσης εγκεφάλου. Καταλήγει κανείς ένα εμβολιασμένο πιόνι του συστήματος, που πεθαίνει προσπαθώντας.

Αρκεί να ξέρει κανείς τα όρια του και να μην τα ξεπερνά, και από κει και πέρα έρχονται όλα μόνα τους.
Πολύ σωστός. Αυτοβελτιώσου όσο θες αλλά κράτα μικρό καλάθι. Αν σε θέλει λίγο και η τύχη μπορεί και να γαμήσεις :2funny:
Μας τα έχουν γράψει και άλλοι φιλόσοφοι:

"Έτσι κι αλλιώς είναι σικέ ετούτος ο αγώνας, μέχρι να πάρεις παγωτό σε βρίσκει ο χειμώνας"
:orchestra:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Έχετε δει γυναίκα που ξέρει να οδηγάει αυτοκίνητο να έχει σχέση;

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το λέει ξεκάθαρα: δούλεψε για την πάρτη σου, γίνε ισχυρός και οι γυναίκες θα ακολουθήσουν. Και ισχύει.

Εσύ τι μας λές; Κυνηγάω γκόμενες, αλλά επειδή δεν μου κάθονται έχω ανάγκη και τις πουτάνες.
Δεν είσαι ηγέτης που εμπνέει πια. Πήγαινε να κάνεις παρέα τον ερημίτη Ακροατή που έχει αυτοεξοριστεί στο νησί της Άρνησης και τη βγάζει με βρούβες και μυρμήγκια. :cheesy:

Το "θα έρθουν μόνες τους" ουσιαστικά σημαίνει ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες.
Καλά ρε πάπιε, τι νομίζεις ότι ψάχνουν οι γυναίκες σε ένα άντρα για σοβαρή σχέση; Τους 20 πόντους;
Πλάκα κάνεις;
Αν δεν είσαι ποιοτικός, με τα αγγούρια και τις μελιτζάνες μπορεί να γαμηθούν, με σένα αποκλείεται.Ακόμα και αν είσαι ο μοναδικός άντρας στη γη.
Στο ξαναείπα πριν καιρό, εσύ σκέφτεσαι "έλα να γαμηθούμε και να γνωριστούμε". Αυτές σκέφτονται "έλα να γνωριστούμε και μετά να γαμηθούμε". Έχει μία διαφορά, έτσι;
Μπορεί και να φταίει το γαμημένο το dna, δεν ξέρω. Αλλά όπως έγραψες κι εσύ πριν λίγες μέρες, λίγοι άντρες είναι αυτοί που τις ξελογιάζουν όλες από την πρώτη στιγμή, που έχουν το κάτι διαφορετικό. Οι υπόλοιποι, πρέπει να βελτιωθούμε. Και μη νομίζεις ότι βελτίωση σημαίνει "βελτιώνω τα σημεία που πρέπει για να ρίξω μία γυναίκα". Βελτίωση σημαίνει να κουβαλάς όλα τα χαρακτηριστικά που κουβαλάνε όλα τα αρσενικά κάθε είδους. Καλώς ή κακώς, όταν παρουσιάζεσαι σε μία γυναίκα, είναι σα να κάνεις συνέντευξη σε δουλειά. Θα σε δει και θα σε κρίνει και θα αποφασίσει αυτή. Αν είσαι εκείνος που γράφω παραπάνω, αυτός που τις έχει όλες στα πόδια του, κλάνεις όποια θες επί τόπου. Αλλά επειδή δεν είμαστε, βελτιώνουμε τους εαυτούς μας.
Mε μπυροκοιλιές, ποδόσφαιρο, καναπέ, playstation, δε γάμησε κανείς...να το πω λαϊκά.
Σε εσάς θα απαντήσω μαζί και ταυτόχρονα, διότι έχω κόσμο στην ουρά που περιμένει με δίψα την γνώση. :rockon:
Ο (αποτυχημένος) κλωνο-Ανέστης :2funny: δεν μπόρεσε να ορθώσει κανένα συγκεκριμένο επιχείρημα και τακτική
παρά μόνο θολούρα, οπότε και τον κατατρόπωσα με αυτό το ποστ το οποίο δυστυχώς για εσάς
δεν μπορέσατε να "γκρεμίσετε".

screen-18.17.48[21.03.2024].png

Επίσης, όσον αφορά τον Ακροατή, έχει τις δικές του αντιλήψεις τις οποίες και γράφει. Θυμίζω ότι όταν είχε πει
δημόσια πως όπου πάει τον κοιτούν γκόμενες και του μιλάνε, τον κάλεσα να το αποδείξει ενώ σίγουρα
θα αποδείκνυα κι εγώ αυτά που γράφω. Δεν ήρθε αλλά επειδή έδειξε χαρακτήρα, τον στηρίζω
και παράλληλα λέω τα δικά μου. :2funny:Δηλαδή βαράω από δύο μέτωπα προς κάθε αποτυχημένη ιδεολογία. :2funny:
Ιδιαίτερη προσοχή στην παπαριά περί έλξης κι εντυπωσιασμού γυναικών με ισχύ, λεφτά, δημιουργικότητα κτλ.
Πολύ απλά με αυτόν τον τρόπο, θα παραλάβετε μια ερασιτέχνιδα πουτάνα. :2funny:

Μόνο τα κατώτερα όντα τείνουν να εντυπωσιάζουν άλλα. Οι πραγματικοί άνδρες επιβάλλονται!

(πω πω τι τους έγραψα πάλι)

:rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.791
Πόντοι
3.656
Όπως η γυναικα αναρωτιέται άν "αυτός με θέλει ή μου λέει ψέμματα για να γαμήσει"΄έτσι και οι νέες γενιες αντρών σκέφτονται: "με θέλει αυτή ή απλώς κάνει υπομονή μέχρι το γάμο;"

Μάλλον σκέφτονται 'με θέλει αυτή ή το κάνει για να ζηλέψει αυτός που γουστάρει';

Ή 'αν βρει κανέναν με καλύτερη δουλειά,θα με στείλει άκλαφτο';

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τύπε, θέλει λίγο προσοχή , να μην σε παρασύρει η ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
Κατά βάθος όλοι θα θέλαμε να είχε γαμηθεί . Γιατί δεν θα ήταν μοναδική. Θα είχαν και πολλές άλλες παρόμοια νοοτροπία. Και δεν θα ήταν η ελλάδα η ψωλαρία της αγαμίας.
Στην ουσία!
Μύστη μου, όσον αφορά εμένα, είμαι ρεαλιστής κα ιδεολόγος. Άλλοι είναι οι ρομαντικοί και ιδεαλιστές.
Δεν γίνεται να σου λέω ότι η εικόνα ήταν πως πάνε για γαμήσι (δεν το ήξερα να τους παρακολουθήσω
κάνοντας ποδήλατο σαν τον λίντερ) :2funny: να σου εξηγώ τις συνθήκες με αγκαλιές κτλ μέσα στην νύχτα πεζοί,
να δέχομαι ότι δε μπορώ να το αποδείξω όπως άλλα που μπορώ κι εσύ να λες ξερά ότι δεν γαμήθηκαν! :confused:

Δεν στέκει το ποστ σου. Τουλάχιστον γράψε ότι ενδέχεται να γαμήθηκαν! Αυτό στέκει!

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Δεν κατάλαβες δεν θα ανταγωνιστεις τις γυναικες τυπε.
Σκοπος ειναι να εισαι εσυ πανω απο το μεσο όρο και οσο σε παίρνει να εισαι καλύτερος και οχι μονο για τις γυναίκες αλλα και για ολα τα υπολοιπα.
Καλό είναι να είσαι πάνω από το μέσο όρο αλλά δεν μπορούν όλοι να είναι πάνω από το μέσο όρο. Γιατί; Γιατί αν όλοι προσπαθούν να αυτοβελτιωθούν θα ανεβεί και ο μέσος όρος...

Οι γυναίκες σήμερα εχουν απαιτήσεις εχουν προσφορες πολλές, αν καποιος νομίζει οτι θα τον αγαπήσει η θα τον ερωτευτει καποια έτσι κάνει λάθος.
Οι γυναίκες πρωτον κοιτάνε το οφελος τους και δεν λεω οτι ειναι μονο το οικονομικό.
Ενας αντρας κάνει σχέση πιο πολυ ή πρωταρχικα για να πηδηξει μια ωραία κατα βαση, μια γυναίκα κανει σχέση γιατι θελει να οφεληθει απο αυτη τη σχεση σε κατι,εστω και καποιες συναισθηματικά.
Οποίος πει οτι δεν κοιτάνε επενδυτικα και το οφελος τους γιατι τοτε υπάρχει τοση απαίτηση να βρουν καποιον και ανεβαζουν τον πήχη ψηλά?και δεν έκαναν σχεση με τον καθένα.
Δεν εχετε δει κακομαθημένες γυναίκες να λενε οτι ο ενας της ξυνιζει ο αλλος της βρωμάει?αυτή δεν εχει απαιτήσεις?αυτή δεν ζει στην αυταπάτη οτι ειναι γκομενα αξίας και εχει μεγαλοιδεα για τον εαυτο της...
Δε διαφωνώ καθόλου. Γι αυτό άμα γραφτώ στο meete σαν τον alex θα με θέλουν όλες οι γκόμενες στην κολομβία ενώ τον ντόπιο δεν τον κοιτάνε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θυμίζω πάλι το αξίωμα Ντόναλντ!

Άλλο να γαμάς πουτάνα σε όλο το φάσμα της πορνείας, η οποία σε "ανέχεται" σε συγκεκριμένο πρόγραμμα
για όσο χρόνο προβλέπεται σε στημένο γαμήσι που πληρώνεις κάθε φορά κι άλλο να γαμάς
κανονική γκόμενα που σε "γουστάρει" σε πρόγραμμα τα πάντα όλα για ατελείωτο χρόνο
σε ρεαλιστικό γαμήσι που δεν στο χρεώνει. :rockon:

Οι ιδεολογικοί εχθροί μου βρίσκονται όλοι ριγμένοι στο κανναβάτσο. :2funny:
Μόνος τραγανίζω τα κοκαλάκια τους. :confused: Δυναμικέ αναγνώστη μην υποχωρείς στους φρουρούς της μούχλας
μιας γυναικοκεντρικής κοινωνίας. Σε οδηγούν να αγωνίζεσαι στο να εντυπωσιάζεις γκόμενες
για να έρθουν αυτές σε εσένα. Θα παραλάβεις όμως πουτάνα αντί για γκόμενα.
Γάμα γκόμενες λοιπόν για ποιότητα με ξερό πέσιμο και πουτάνες για τα χοντρά. Γίνε η αλλαγή που θες!

Μόνο τα κατώτερα όντα τείνουν να εντυπωσιάζουν άλλα. Οι πραγματικοί άνδρες επιβάλλονται!

chess-chesscom.gif

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Σε εσάς θα απαντήσω μαζί και ταυτόχρονα, διότι έχω κόσμο στην ουρά που περιμένει με δίψα την γνώση. :rockon:
Ο (αποτυχημένος) κλωνο-Ανέστης :2funny: δεν μπόρεσε να ορθώσει κανένα συγκεκριμένο επιχείρημα και τακτική
παρά μόνο θολούρα, οπότε και τον κατατρόπωσα με αυτό το ποστ το οποίο δυστυχώς για εσάς
δεν μπορέσατε να "γκρεμίσετε".

screen-18.17.48[21.03.2024].png

Επίσης, όσον αφορά τον Ακροατή, έχει τις δικές του αντιλήψεις τις οποίες και γράφει. Θυμίζω ότι όταν είχε πει
δημόσια πως όπου πάει τον κοιτούν γκόμενες και του μιλάνε, τον κάλεσα να το αποδείξει ενώ σίγουρα
θα αποδείκνυα κι εγώ αυτά που γράφω. Δεν ήρθε αλλά επειδή έδειξε χαρακτήρα, τον στηρίζω
και παράλληλα λέω τα δικά μου. :2funny:Δηλαδή βαράω από δύο μέτωπα προς κάθε αποτυχημένη ιδεολογία. :2funny:
Ιδιαίτερη προσοχή στην παπαριά περί έλξης κι εντυπωσιασμού γυναικών με ισχύ, λεφτά, δημιουργικότητα κτλ.
Πολύ απλά με αυτόν τον τρόπο, θα παραλάβετε μια ερασιτέχνιδα πουτάνα. :2funny:

(πω πω τι τους έγραψα πάλι)

Στρεψοδικείς. Τύπος Zapata εννοεί να δώσουμε προτεραιότητα στην αυτοβελτίωσή μας και οι γυναίκες θα ακολουθήσουν. Εσύ λες να εννοούσε ότι πρέπει να παγώσουμε τη διαδικασία μέχρι να ολοκληρωθεί η αυτοβελτίωση και μετά να ασχοληθούμε με γυναίκες;;
Επίσης η αυτοβελτίωση δεν σημαίνει κούφιος εντυπωσιασμός, σημαίνει πραγματική αναβάθμιση.

Να θυμηθούμε επίσης που έλεγες ότι το alpha αρσενικό χρησιμοποιεί το χρήμα για να δελεάσει κι ύστερα επιβάλλεται. Το χρήμα σαν δέλεαρ εντυπωσιασμός είναι, αλλά τώρα το γυρίζεις και λες ότι μόνο τα κατώτερα όντα εντυπωσιάζουν. Σόρυ, αλλά στον αγώνα χρησιμοποιείς όλα τα ατού σου, οπότε και ο εντυπωσιασμός και η αυτοβελτίωση συμβάλλουν.

Νομίζω ότι τύπος Zapata σε έχει εκμηδενίσει με την ανανεωμένη του εμφάνιση και είναι ο νέος αρχηγός. :2funny: :rockon:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.936
Πόντοι
3.506
Αν η οποιαδήποτε γκόμενα θέλει να γαμηθεί, δεν την νοιάζει το πρωινό ξύπνημα. Αυτά είναι για τους αποτυχημένους
που η ζωή τους ξέρασε σαν άδειο μπουκάλι σε μια αμμουδιά και τηρούν ευλαβικά το πρόγραμμα της πουτάνας
που έχει ωράριο. Οι γαμιάδες κι οι γαμιόλες, δεν έχουν ωράριο. Ρούφα τ αυγό σου.

Μην τον βομβαρδίζεις με την αλήθεια. Είναι που είναι Αλβανός ποσα να αντέξει ;

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Στρεψοδικείς. Τύπος Zapata εννοεί να δώσουμε προτεραιότητα στην αυτοβελτίωσή μας και οι γυναίκες θα ακολουθήσουν. Εσύ λες να εννοούσε ότι πρέπει να παγώσουμε τη διαδικασία μέχρι να ολοκληρωθεί η αυτοβελτίωση και μετά να ασχοληθούμε με γυναίκες;;
Επίσης η αυτοβελτίωση δεν σημαίνει κούφιος εντυπωσιασμός, σημαίνει πραγματική αναβάθμιση.

Να θυμηθούμε επίσης που έλεγες ότι το alpha αρσενικό χρησιμοποιεί το χρήμα για να δελεάσει κι ύστερα επιβάλλεται. Το χρήμα σαν δέλεαρ εντυπωσιασμός είναι, αλλά τώρα το γυρίζεις και λες ότι μόνο τα κατώτερα όντα εντυπωσιάζουν. Σόρυ, αλλά στον αγώνα χρησιμοποιείς όλα τα ατού σου, οπότε και ο εντυπωσιασμός και η αυτοβελτίωση συμβάλλουν.

Νομίζω ότι τύπος Zapata σε έχει εκμηδενίσει με την ανανεωμένη του εμφάνιση και είναι ο νέος αρχηγός. :2funny: :rockon:
Καλα ενταξει...Το παπακι με τις πιπες που εχει αραδιασει εως τωρα,παιζει να μην εχει δει ποτε μουνι στη ζωη του!Το μονο που ξερει να κανει καλυτερα ειναι να γαμα τη χουφτα του πισω απο ενα pc.Και κακως κατ'εμε δωσαμε τοση αξια σε αυτον το κλοουν...Πισω απο εναν υπολογιστη σου κανω και εγω το ξερολα!

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301

Σε πολλα απο αυτα που λεει ο Ζαπατα θα συμφωνησω!Απ'το να γινεσαι συνεχως ρεζιλι σαν το παπακι και να τρως ακυρα δεξια και αριστερα,καλυτερα να εστιασεις στο τι μπορεις να εξελιξεις στον εαυτο σου.Να αποκτησεις τσαμπουκα και εγωισμο με λιγα λογια...Και αν θες να ικανοποιησεις τις σεξουαλικες σου ορμες,λυσεις υπαρχουν και καλες μαλιστα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom