Άσχετο θέμα συναγωνιστές. Εχθές ήμουν στο Μπραχάμι, σε φιλικό σπίτι και χαζεύαμε λίγο μπάσκετ (Μπράβο στον Παναθηναικό).
Το σπίτι είναι σε πολυκατοικία των 70s που δεν φημίζονταν για την άποψη περί ηχομόνωσης. Στο δίπλα διαμέρισμα ζεί ένα νεαρό, σχετικά, ζευγάρι, το οποίο μετακόμισε πριν 1-2 χρόνια, αφου παντρεύτηκε και τους έχω δεί πολλές φορές, καθώς η πολυκατοικία είναι μικρή, αλλά εγώ πηγαίνω και πολύ συχνά. Είχαν εχθές τσακωμό μεγάλο. Βασικά η τύπισσα είχε τσακωμό, ο άλλος δεν ακουγόταν και πολύ. Το θέμα ηταν η τεκνοποίηση. Απο ότι καταλάβαμε η τύπισσα είχε κάνει πολλές εκτρώσεις με πρώην γκομενους και πλέον που είναι κοντά στα 40 δυσκολεύεται ακόμα περισσότερο. Μάλλον ο γιατρός επισημανε ότι η δυσκολία αυτή οφείλεται όχι μονο στην ηλικία, αλλά και στο παρελθόν της τύπισσας. Και να ουρλιάζει σε δαύτον και να του λέει πως είναι άχρηστος και πως όλοι την είχαν γκαστρώσει εκτός απο δαύτον που είναι ανίκανος και άλλα τέτοια υστερικά. Μα τω θεω, τσαντίστηκα άπειρα. Σε έχουν ξεμουνιάσει και σε έχουν καταχύσει όλοι οι λεχρίτες. Πήγαινες και τα έρχνες, μέχρι να βρεθεί ο μαλάκας που θα σε ανεχτεί και μετά επειδή εσύ δεν μπορείς να κάνεις παιδιά να λές τον άλλον ανίκανο, ενώ το θέμα είναι δικό σου. Το μόνο λάθος του τύπου είναι που απλά την κρατάει, ενώ είναι γενικά αγενής, ανισορροπή και μαλάκω και όλη η γειτονιά έχει πρόβλημα με την πάρτη της. Ασταδιάλα.