Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Χθες αργά έκανα μια βόλτα στην γραφική Αθήνα και στην επιστροφή είδα μια γνωστή μου που δουλεύει σε λογιστικό γραφείο. Αργά την νύχτα 2μιση ώρα,
η σοβαρότατη αυτή κοπέλα ήταν αγκαλιά μέσα στα σιρόπια με δύο μαντράχαλους και κατηφόριζαν μια πλατεία. :2funny:
Το χαμόγελό της διάχυτο και το στενό παντελόνι της έτοιμο να βγει. :confused:Ανατριχιασα! Ποιος ξέρει τι γαμήσι θα έφαγε και πόσο σπέρμα θα ήπιαν οι τρύπες της! Εσείς κάποιοι εδώ μεσα σε ποιον πλανήτη ζείτε;

:rockon:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.223
Πόντοι
6.056
Χθες αργά έκανα μια βόλτα στην γραφική Αθήνα και στην επιστροφή είδα μια γνωστή μου που δουλεύει σε λογιστικό γραφείο. Αργά την νύχτα 2μιση ώρα,
η σοβαρότατη αυτή κοπέλα ήταν αγκαλιά μέσα στα σιρόπια με δύο μαντράχαλους και κατηφόριζαν μια πλατεία. :2funny:
Το χαμόγελό της διάχυτο και το στενό παντελόνι της έτοιμο να βγει. :confused:Ανατριχιασα! Ποιος ξέρει τι γαμήσι θα έφαγε και πόσο σπέρμα θα ήπιαν οι τρύπες της! Εσείς κάποιοι εδώ μεσα σε ποιον πλανήτη ζείτε;

Ήταν με δύο ... και την παίρνουν και οι δύο ...
Την καραγκούνα ...

Ναι ... ο ένας ήταν ο ρόκο σιφρέντι και ο άλλος ο πιερ γουντμαν ...
Και η γκόμενα η τσέρυ κις.
Κάναν νταμπλ αναλ πενετρέσιον ... και μπουκάκε ....

Με 2 μαλάκες ήταν , που της κάνουν τους συνοδούς και τους ταξιτζήδες και κερνάνε.
Και δεν έχουν πιάσει ούτε αστράγαλο.

Να έρθουν να πιάσουν τα αρχίδια μου.
Τα τετράγωνα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ήταν με δύο ... και την παίρνουν και οι δύο ...
Την καραγκούνα ...

Ναι ... ο ένας ήταν ο ρόκο σιφρέντι και ο άλλος ο πιερ γουντμαν ...
Και η γκόμενα η τσέρυ κις.
Κάναν νταμπλ αναλ πενετρέσιον ... και μπουκάκε ....

Με 2 μαλάκες ήταν , που της κάνουν τους συνοδούς και τους ταξιτζήδες και κερνάνε.
Και δεν έχουν πιάσει ούτε αστράγαλο.

Να έρθουν να πιάσουν τα αρχίδια μου.
Τα τετράγωνα.
Κι όμως Τέλη. Έχω δει πολλά παρόμοια. :confused: Δεν θα κάτσω να παρακολουθήσω την εξέλιξη όπως ο λίντερ
αλλά όταν βλέπω τύπισσα
που την μέρα μου το παίζει
χάι κλας ντυμένη στην πένα
με εξάντληση στην αυστηρότητα, στα ξαφνικά
να χαριεντίζεται με δύο άνδρες προφανώς πηγαίνοντας για ξέσκισμα, δείχνει ότι οι τύπισσες έχουν ξεφύγει εντελώς. :confused:
Για μένα ισχύει αυτό που έχω γράψει. Πάνε με άγνωστους για να βγάζουν τα μάτια τους ώστε να μην γίνουν βούκινο στις φίλες τους και στον κύκλο τους. Οι τύποι αποκλείεται
να μην γάμησαν. Την είχαν αγκαλιά και πήγαιναν. Που πήγαιναν; για ραδίκια;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μαλάκες, η Βραζιλιάνα Βουλγάρα Νίκη από Κολωνού 45 στο βάθος βρήκε αγαπούλη. :2funny:Τον πήρα πρέφα οτι θα καταλήξει εκεί προ καιρού που είχα πάει
να πάρω την Ιζαμπέλα :rockon:
η οποία έχει φύγει τώρα. Περίμενα να δω ποια δουλεύει επειδή η μια τσατσά δεν λέει. Τότε είχε βγει ο τύπος από δωμάτιο (δεν τον περιγράφω) με ρεντ Μπουλ, μόνστερ
και τσιπς. :2funny:
Καπάκι βγήκε η Νίκη από άλλο δωμάτιο και ήθελε είπε να της μιλήσει. :2funny:Σήμερα μετά τόσο καιρό που είχα να πάω εκεί
και γύρισα το Εμετουργείο,
τον πέτυχα εκεί σε κατάσταση αγαπουλίασης με σάλια.
Ρε μαν, αν διαβάζεις κι είσαι μέλος, τρως το κάτι παραπάνω ή απλά πας από αγάπη και συναίσθημα;;;

αυτο αναρωτήσου μόνο!

:confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.336
Πόντοι
3.656

Μήπως ήταν Κασσελάκης με Τάιλερ τύπε;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλά ιστορίες μας λες τώρα..τι αγνώστους και παραμυθια
Δεν το λέω για να διαφημίσω το αγνωστιλίκι μιας που όπως έχω γράψει εδώ και πολλούς μήνες, την πέφτω κάργα για να γαμήσω σπάνια. Το γράφω όμως διότι οι τύπισσες κάνουν όργια με έξω από τον κύκλο τους ώστε να μην γίνονται μασαμπούκα στα σχόλια των φιλενάδων τους. Άλλη εξήγηση δεν μπορώ να βρω.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.223
Πόντοι
6.056
Πάνε με άγνωστους για να βγάζουν τα μάτια τους ώστε να μην γίνουν βούκινο στις φίλες τους και στον κύκλο τους. Οι τύποι αποκλείεται
να μην γάμησαν. Την είχαν αγκαλιά και πήγαιναν. Που πήγαιναν; για ραδίκια;

Τυπάρα ... αν είχα γαμήσει τις γκόμενες που είχα αγκαλιάσει μέχρι τα 20 , μπορεί να είχα παρατήσει το γαμήσι
στα 22. Και να είχα γίνει ινδοϋστής καλόγερος στο θιβέτ, με βλέψεις για επόμενος δαλάϊ λάμα.
Ούτε το 1% δεν γάμησα.

Χαβαλέ κάναν.
Μπορεί να χόρεψαν και πριν ή μετά ... τρίο ... το χασάπικο της ταβέρνας ... μέχρι εκεί όμως !

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τυπάρα ... αν είχα γαμήσει τις γκόμενες που είχα αγκαλιάσει μέχρι τα 20 , μπορεί να είχα παρατήσει το γαμήσι
στα 22. Και να είχα γίνει ινδοϋστής καλόγερος στο θιβέτ, με βλέψεις για επόμενος δαλάϊ λάμα.
Ούτε το 1% δεν γάμησα.

Χαβαλέ κάναν.
Μπορεί να χόρεψαν και πριν ή μετά ... τρίο ... το χασάπικο της ταβέρνας ... μέχρι εκεί όμως !

Μύστη Τέλη, πλέον τα βλέπω όλα σκακιστικά και με έχει βοηθήσει αυτό. Δεν προτρέχω κι αποδεικνύω προσέχοντας παράλληλα τις κινήσεις μου. Τέτοια ώρα να κατηφορίζει στο άγνωστο ειδικά αυτή, αγκαλίτσα με χαμογελάκια κτλ που πήγαιναν; :confused: δεν θα το ανέφερα καν αν τους έβλεπα σε κλαμπάκι αγκαλιά.
Εκεί θα συμφωνούσα.
Κι αφού ξέρεις τι και πώς, όλοι ξέρουμε όσοι ξέρουμε ότι οι γκόμενες έχουν διαφορά γελάκια. Το γέλιο της ψωλής (στην φάση αυτή των ψωλών) που καταφθάνει
δεν νομίζω να το έχω διακρίνει μόνο εγώ στην ζωή που ζούμε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επίσης βλέπω ότι όσο πιο μικρές, τόσο πιο πολύ το γαμήσι. Βλέπεις κάτι κοριτσάκια μισό κιλό βρεγμένα :2funny:και 16-17 χρόνων να γυρίζουν
με νταγλαράδες. Αν δεν ειναι πρεζάκια, τους πάνε στάνταρ για πούτσα.
Όχι ότι οι μιλφ το έχουν στο μούσκιο αλλά λέμε τώρα.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μετά λένε γιατί γίνονται κάργα εξωσωματικές. Ε βέβαια αφού έχουν κάνει 5 εκτρώσεις η καθεμία τρώγοντας 40 ψωλές, λογικό είναι να έχει χαλάσει το σύστημα.
Αυτές βέβαια το αποδίδουν στο άγχος.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.223
Πόντοι
6.056
Οι γκόμενες, δεν είναι σκάκι . Δεν υπάρχουν απαράβατοι κανόνες που ισχύουν ίδιοι για όλους και πάντα !
Η υπάλληλος ... του λογιστικού ... να κάνει παρτούζες με δύο ... πιθανότητα 1% και πολύ λέω ...

Να τους έχει συνοδούς που δεν πιάνουν ούτε μπράτσο ; 99% ... και λίγο λέω.
Πιο ρεαλιστικές πιθανότητες το 0.1% και 99.9% .

Αν είχαν γαμηθεί ... θα βόλταραν πλατεία ;
Άφαντοι σπίτια μετά το σκηνικό του ξεπατώματος θα γίνονταν .
Και αν γαμιόντουσαν ... γιατί να γυρνάνε 02.30 ;;;
Μπορούσαν να αρχίσουν το γαμήσι στις 19.30 ... μέχρι 00.30 θα είχαν συγκαεί τα αρχίδια τους
και θα πήγαιναν για ύπνο όλοι .
Η ώρα, συντελεί περισσότερο στο να γύριζαν από μαγαζί ... που και αργά είναι πλέον ... επειδή έμειναν μόνοι με το προσωπικό ....

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.336
Πόντοι
3.656
Μύστη Τέλη, πλέον τα βλέπω όλα σκακιστικά και με έχει βοηθήσει αυτό. Δεν προτρέχω κι αποδεικνύω προσέχοντας παράλληλα τις κινήσεις μου. Τέτοια ώρα να κατηφορίζει στο άγνωστο ειδικά αυτή, αγκαλίτσα με χαμογελάκια κτλ που πήγαιναν; :confused: δεν θα το ανέφερα καν αν τους έβλεπα σε κλαμπάκι αγκαλιά.
Εκεί θα συμφωνούσα.
Κι αφού ξέρεις τι και πώς, όλοι ξέρουμε όσοι ξέρουμε ότι οι γκόμενες έχουν διαφορά γελάκια. Το γέλιο της ψωλής (στην φάση αυτή των ψωλών) που καταφθάνει
δεν νομίζω να το έχω διακρίνει μόνο εγώ στην ζωή που ζούμε.

Αν ήταν ΄μονο με έναν,ναι

Με δύο,συμβαίνει ή αυτό που είπα εγώ ή ο Λάκης

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.586
Πόντοι
456
Το θέμα έχει ανέβει επίπεδο με τις τελευταίες απαντήσεις, από χθες.
Ευτυχώς γιατί δεν έλεγε άλλο, ανακυκλώνουμε ίδια πράγματα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι γκόμενες, δεν είναι σκάκι . Δεν υπάρχουν απαράβατοι κανόνες που ισχύουν ίδιοι για όλους και πάντα !
Η υπάλληλος ... του λογιστικού ... να κάνει παρτούζες με δύο ... πιθανότητα 1% και πολύ λέω ...

Να τους έχει συνοδούς που δεν πιάνουν ούτε μπράτσο ; 99% ... και λίγο λέω.
Πιο ρεαλιστικές πιθανότητες το 0.1% και 99.9% .

Αν είχαν γαμηθεί ... θα βόλταραν πλατεία ;
Άφαντοι σπίτια μετά το σκηνικό του ξεπατώματος θα γίνονταν .
Και αν γαμιόντουσαν ... γιατί να γυρνάνε 02.30 ;;;
Μπορούσαν να αρχίσουν το γαμήσι στις 19.30 ... μέχρι 00.30 θα είχαν συγκαεί τα αρχίδια τους
και θα πήγαιναν για ύπνο όλοι .
Η ώρα, συντελεί περισσότερο στο να γύριζαν από μαγαζί ... που και αργά είναι πλέον ... επειδή έμειναν μόνοι με το προσωπικό ....
Δεν είπα πως έχω απόδειξη ότι γαμηθηκαν ή ότι θα γαμηθούν. Το αναφέρω βάση λογικής. Δεν μπορώ να αποδεικνύω τα πάντα
ούτε να πάω να δω τι έκαναν.
Ούτε είπα ότι γαμηθηκαν
ή ότι τους είδα. Είπα ότι πιστεύω πως πήγαιναν
για γαμήσι. Μάλιστα επειδή δεν έχεις ακριβή εικόνα, πίστεψε με ότι αν έβλεπες την φάση, κι εσύ αυτό θα έλεγες.
Αυτά.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν ήταν ΄μονο με έναν,ναι

Με δύο,συμβαίνει ή αυτό που είπα εγώ ή ο Λάκης
Καλά εσύ δάσκαλε το πηγές στα άκρα. Όπως και να έχει εγώ πιστεύω έτσι. Εσείς πιστεύετε κάτι άλλο. Στην παρούσα φάση δεν μπορώ να αποδείξω κάτι αλλά εμένα δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι πήγαιναν για γαμήσι.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.586
Πόντοι
456
Επανερχομαι και λεω οτι το Α και το Ω ειναι να φτιαξεται τον εαυτο σας να αυτοβελτιωθητε, αφηστε τις γκονενες στην ακρη και πρωτα δειτε τον εαυτο σας.
Κοιτάχτε να εχετε περισσότερα λεφτα,γνωριμίες με πολλα ατομα,βρειτε χαρες της ζωης χωρις να συμπεριλαμβανονται οι γκομενες,ζειστε ελεύθεροι και χωρις δεσμεύσεις.
Τωρα για γκοενενςκαι για σεξ αν εσεις ειστε φτιαγμένοι και εχετε γινει αντρες αξιας οι γκομενες θα σας κανουν σινιαλο θα ερθουν και θα γινουν κολιτσιδα σας.
Ανετα απο θεση αξιας μπορειτε να εχετε οποια θελετε
Έχεις πει αρκετές αλήθειες αδερφέ.
Σε ένα μόνο έχω ένσταση: Δε χρειάζεσαι πολύ χρήμα. Χρειάζεσαι να έχεις κάποια αναγκαία ποσότητα χρήματος, να μην είσαι μπατίρης, εν ολίγοις.
Άνδρες μονόχνωτοι, που το μόνο που ασχολούνται είναι η μπάλα, το ψάρεμα και ο καναπές, δεν έχουν καμία ελπίδα να πηδήξουν. Η αυτοβελτίωση είναι μονόδρομος.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχεις πει αρκετές αλήθειες αδερφέ.
Σε ένα μόνο έχω ένσταση: Δε χρειάζεσαι πολύ χρήμα. Χρειάζεσαι να έχεις κάποια αναγκαία ποσότητα χρήματος, να μην είσαι μπατίρης, εν ολίγοις.
Άνδρες μονόχνωτοι, που το μόνο που ασχολούνται είναι η μπάλα, το ψάρεμα και ο καναπές, δεν έχουν καμία ελπίδα να πηδήξουν. Η αυτοβελτίωση είναι μονόδρομος.
Δεν το είχα δει αυτό. :2funny:
Ναι...έχει πει
πολλές αλήθειες ( ; )
Μόνο που είπε βγάλτε
τις γκόμενες έξω σπό την ζωή σας με το πρόσχημα της αυτοβελτίωσης για να έρθουν μόνες τους κάαααααααααποια στιγμή, αυτό αφήνει ερωτηματικά ύποπτα. :confused: Πώς θα την βγάζουμε με το σεξ; μόνο
με πουτάνες
ή με χειρογλύκανο; ή μήπως
οι χαρές της ζωής που ΔΕΝ ανέφερε ποιες (αλλά πάντα χωρίς γκόμενες τις οποίες γκόμενες βλέπει ως δέσμευση ενώ μπορούμε να τις διώχνουμε) είναι να παίζουμε σκραμπλ ή να βλέπουμε τσόντες για παράδειγμα; διότι δεν μας είπε πως θα καλυφθούν οι βασικές επιθυμίες! Αόριστα μίλησε.
Δεν πειράζει. Κάθε μέρα εδώ είναι μετά τα μπαν που τρώει οπότε κι αυτό αυτοβελτίωση είναι.
Τα γράφει πιο πειστικά.
Και σαφώς πιο θολά.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
Δεν το είχα δει αυτό. :2funny:
Ναι...έχει πει
πολλές αλήθειες ( ; )
Μόνο που είπε βγάλτε
τις γκόμενες έξω σπό την ζωή σας με το πρόσχημα της αυτοβελτίωσης για να έρθουν μόνες τους κάαααααααααποια στιγμή, αυτό αφήνει ερωτηματικά ύποπτα. :confused: Πώς θα την βγάζουμε με το σεξ; μόνο
με πουτάνες
ή με χειρογλύκανο; ή μήπως
οι χαρές της ζωής που ΔΕΝ ανέφερε ποιες (αλλά πάντα χωρίς γκόμενες τις οποίες γκόμενες βλέπει ως δέσμευση ενώ μπορούμε να τις διώχνουμε) είναι να παίζουμε σκραμπλ ή να βλέπουμε τσόντες για παράδειγμα; διότι δεν μας είπε πως θα καλυφθούν οι βασικές επιθυμίες! Αόριστα μίλησε.
Δεν πειράζει. Κάθε μέρα εδώ είναι μετά τα μπαν που τρώει οπότε κι αυτό αυτοβελτίωση είναι.
Τα γράφει πιο πειστικά.
Και σαφώς πιο θολά.

Σε ξεφτίλησε ο Ζαπάτα, έχει καλύτερη θεωρία από τη δική σου. :sunglasses: :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σε ξεφτίλησε ο Ζαπάτα, έχει καλύτερη θεωρία από τη δική σου. :sunglasses: :rockon:
Ναι.
Την ανεφάρμοστη θεωρία της καρέκλας. :2funny:Μόλις την αποδόμησα όπως είδες.
Εσύ συμφωνείς διότι αυτό σε γοητεύει.
Να αισθάνεσαι ισχυρός.
Είσαι όμως;

:sleeping:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
Ναι.
Την ανεφάρμοστη θεωρία της καρέκλας. :2funny:Μόλις την αποδόμησα όπως είδες.
Εσύ συμφωνείς διότι αυτό σε γοητεύει.
Να αισθάνεσαι ισχυρός.
Είσαι όμως;

:sleeping:
Το λέει ξεκάθαρα: δούλεψε για την πάρτη σου, γίνε ισχυρός και οι γυναίκες θα ακολουθήσουν. Και ισχύει.

Εσύ τι μας λές; Κυνηγάω γκόμενες, αλλά επειδή δεν μου κάθονται έχω ανάγκη και τις πουτάνες.
Δεν είσαι ηγέτης που εμπνέει πια. Πήγαινε να κάνεις παρέα τον ερημίτη Ακροατή που έχει αυτοεξοριστεί στο νησί της Άρνησης και τη βγάζει με βρούβες και μυρμήγκια. :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom