Πρέπει να είναι ευγενικός και να προχωράει όσο βλέπει ενδιαφέρον κι από την πλευρά της. Δεν πρέπει να γίνει φορτικός. Το να μην προσπαθήσει μπορεί να είναι χάσιμο ευκαιρίας.Το ότι μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε κ να στραβώσει η γκόμενα κ να βλέπει την επιχείρηση με τα κιάλια μετά ο τυπος το σκεφτήκατε ?.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.836
Συμφωνώ απόλυτα αλλα πιστεύω ότι κ να λέει η κοπέλα θα παίρνει επιβεβαίωση σε κάθε επίσκεψη στο κατάστημα. Αν πάλι γουστάρει η γκόμενα δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί εκεί είναι η δουλειά της για ευνόητους λόγους όπως καταλαβαίνεις.Πρέπει να είναι ευγενικός και να προχωράει όσο βλέπει ενδιαφέρον κι από την πλευρά της. Δεν πρέπει να γίνει φορτικός. Το να μην προσπαθήσει μπορεί να είναι χάσιμο ευκαιρίας.
Το καλυτερο είναι αφού ο τυπος την παρακολουθεί όπως λέει να την πετύχει ΕΚΤΟΣ δουλειάς κ να της μιλήσει προσωπικα προτείνοντας της ενα ραντεβού γνωριμίας.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.186
- Πόντοι
- 3.656
Μη γράφετε ΜΑΛΑΚΙΕΣ περί ιντερνετικού και τα πάρει σοβαρά κανάς νιούφης και απελπιστεί .
Το κρίμα στο λαιμό σας.
Κάτι παλιούς μαύρους σκύλους σαν εμένα, στα αρχίδια μου, γαμούσα , όταν οι πατεράδες των νιούφηδων πήγαιναν σχολείο.
Αλλά ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ , ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ... ΣΟΣΙΑΛ ...
Αρχίδια καπαμάς γίνεται μέσω σόσιαλ .
Μέσω σόσιαλ , ναυάγια κάτω από τον τιτανικό , κάνουν likes και στέλνουν κοπλιμάν που δεν τα διαβάζει η πατόζα,
ανεβάζουν τον εγωισμό σε αναλφάβητες πατόζες γκόμενες τραγουδιστών , παικτών και λοιπών σελέμπριτυ
με ένα αμάξι και νοικιασμένο σπίτι ... αλλά γλυφάδα, κηφισιά , λυκαβητό ....
και κάποιοι αποτυχημένοι τέρμα, βρίσκουν γκόμενα βαθμολογίας μέχρι 2.5 / 10 , στα 50 τους.
Όλοι οι άλλοι ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΡΟΞΕΝΙΑ ... και ας τα βαφτίζουν όπως γουστάρουν .
Το κρίμα στο λαιμό σας.
Κάτι παλιούς μαύρους σκύλους σαν εμένα, στα αρχίδια μου, γαμούσα , όταν οι πατεράδες των νιούφηδων πήγαιναν σχολείο.
Αλλά ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ , ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ... ΣΟΣΙΑΛ ...
Αρχίδια καπαμάς γίνεται μέσω σόσιαλ .
Μέσω σόσιαλ , ναυάγια κάτω από τον τιτανικό , κάνουν likes και στέλνουν κοπλιμάν που δεν τα διαβάζει η πατόζα,
ανεβάζουν τον εγωισμό σε αναλφάβητες πατόζες γκόμενες τραγουδιστών , παικτών και λοιπών σελέμπριτυ
με ένα αμάξι και νοικιασμένο σπίτι ... αλλά γλυφάδα, κηφισιά , λυκαβητό ....
και κάποιοι αποτυχημένοι τέρμα, βρίσκουν γκόμενα βαθμολογίας μέχρι 2.5 / 10 , στα 50 τους.
Όλοι οι άλλοι ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΡΟΞΕΝΙΑ ... και ας τα βαφτίζουν όπως γουστάρουν .
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Μια χαρά στα εξηγώ.Η μπαλα εκτος εξέδρας.
Ωραία μια μερα που θα τη πεφτεις στην ερμου θα ειμαι εγω σε απόσταση να σε δω πως καμακωνεις εισαι μέσα?
Θα ερθω απο επαρχεία μονο γι αυτό,συμφωνεις?
Ξεφτιλιστήκατε αρκετοί.
Αν είναι ναι μπαίνει κάθε φορά ένας κλώνος να προκαλεί ώστε να ανανεώνεται η προσπάθειά σας και τελικά να μην έρχεται κανείς, δεν λέει. Ωστόσο επειδή ποτέ δεν βρέθηκε άνθρωπος να μου την βγει
σε ακεραιότητα και γνώση θεμάτων γκόμενων και τροφίμων εδώ μέσα (όσο κι αν προσπάθησαν αρκετοί) θα γίνει ως εξής. Θα μαζευτείτε όλοι όσοι αποδειχτήκατε κότες και θα λογκάρουμε έστω τυπικά (γιατί μπορεί να έρθετε άλλοι) ποιοι είμαστε. Βίντεο απαγορεύεται και το δηλώνω διότι μετά είστε υπεύθυνοι. Το ποστ αυτό σας δεσμεύει. Θα πάμε όπου θέλετε. Θα μου λέτε σε ποιες θα την πέφτω ώστε να μην λέτε ότι το έστησα. Θα μπει χρόνος για να υπάρχει επίσημη ληξη.
Δικαιούμαι να αρνηθώ πέσιμο αν θεωρήσω κάποια καμμένη υπόθεση για να μην χάνω χρόνο αλλά υποχρεούμαι
να την πέφτω μόνο σε όσες μου λέτε. Σε μιάμιση ώρα θα έχω πάρει τηλέφωνο.
Θα το έκανα σε μία ώρα αλλά είναι πολύ δύσκολο διότι θα μου λέτε εσείς που θα πηγαίνω. Αυτή ήταν/είναι
η συμφωνία
κι η συμφωνία νόμο χαλά.
Όοοοοοοοοοοταν λοιπόν οργανωθείτε, βρείτε ημερομηνία-ώρα
να μπορούμε όλοι και τα λέμε.
Διαγραμμένο μέλος 234907
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.354
- Πόντοι
- 496
Θα σε φάνε από την ζήλεια πρόσεχεΜια χαρά στα εξηγώ.
Ξεφτιλιστήκατε αρκετοί.
Αν είναι ναι μπαίνει κάθε φορά ένας κλώνος να προκαλεί ώστε να ανανεώνεται η προσπάθειά σας και τελικά να μην έρχεται κανείς, δεν λέει. Ωστόσο επειδή ποτέ δεν βρέθηκε άνθρωπος να μου την βγει
σε ακεραιότητα και γνώση θεμάτων γκόμενων και τροφίμων εδώ μέσα (όσο κι αν προσπάθησαν αρκετοί) θα γίνει ως εξής. Θα μαζευτείτε όλοι όσοι αποδειχτήκατε κότες και θα λογκάρουμε έστω τυπικά (γιατί μπορεί να έρθετε άλλοι) ποιοι είμαστε. Βίντεο απαγορεύεται και το δηλώνω διότι μετά είστε υπεύθυνοι. Το ποστ αυτό σας δεσμεύει. Θα πάμε όπου θέλετε. Θα μου λέτε σε ποιες θα την πέφτω ώστε να μην λέτε ότι το έστησα. Θα μπει χρόνος για να υπάρχει επίσημη ληξη.
Δικαιούμαι να αρνηθώ πέσιμο αν θεωρήσω κάποια καμμένη υπόθεση για να μην χάνω χρόνο αλλά υποχρεούμαι
να την πέφτω μόνο σε όσες μου λέτε. Σε μιάμιση ώρα θα έχω πάρει τηλέφωνο.
Θα το έκανα σε μία ώρα αλλά είναι πολύ δύσκολο διότι θα μου λέτε εσείς που θα πηγαίνω. Αυτή ήταν/είναι
η συμφωνία
κι η συμφωνία νόμο χαλά.
Όοοοοοοοοοοταν λοιπόν οργανωθείτε, βρείτε ημερομηνία-ώρα
να μπορούμε όλοι και τα λέμε.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Ας μαζευτούν πρώτα καμιά δεκαριά πόσοι ήταν και βλέπουμε. Εδώ μέσα δεν ξέρουμε ποιος είνσι ποιοςΘα σε φάνε από την ζήλεια πρόσεχε
και ισχύει για όλους.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
H απαξίωση μέσω των σόσιαλ ειναι η μόνη ρεαλιστική λύση. Δυστυχώς είναι ανέφικτη διότι ουδέποτε στα χρονικά έχει παρουσιαστεί φαινόμενο συστράτευσης ανδρών σε τέτοια θέματα. Το εξήγησα ως βάση ιδεολογίας επειδήΗ απαξίωση μέσω των σόσιαλ δεν είναι ρεαλιστική λύση. Το ιντερνέτ είναι η νέα πραγματικότητα κι έχει φέρει την άνεση. Κανένας δεν σηκώνεται από τον υπολογιστή του πλέον για να μπει στην αρένα. Τα σημερινά dating apps μπορεί να δημιουργούν μία απογοήτευση σε πολλούς, αλλά όταν οι εταιρείες δουν ότι χάνουν πελατεία θα επινοήσουν κάποιο καλύτερο concept. Βασικά το μέλλον είναι το online dating με όλο και πιο βελτιωμένο concept.
με ρώτησε ο κλώνος.
Δεν περιμένω καν προσπάθεια, πόσο μάλλον
να υλοποιηθεί. Όποτε θα πηγαίνει έτσι η κατάσταση μέχρι νομοτελειακά να καταστραφούν όλα. Οι εταιρείες δεν σκέφτονται όπως αυτοί που θέλουν να γαμησουν αλλά αποσκοπούν να κονομήσουν. Και ακριβώς γι αυτό ποντάρουν στο να κρατούν τα πελατάκια
με ελπίδα. Η ελπίδα είναι
η μεγαλύτερη παγίδα της ανθρωπότητας. Εξάλλου στο γυναικοκεντρισμό τοποθετείται η γυναίκα να επιλέγει μέσω των σόσιαλ. Αυτη η χολέρα είναι πολύ οδυνηρό χτύπημα στα ανδρικά θέλω. Και όσο της επιτρέπεται να οργανώνεται μέσω των σόσιαλ, τόσο θα ανταγωνίζονται οι άνδρες μεταξύ τους και τόσο θα αποκτά περισσότερη δύναμη
η γυναίκα. Δεν υπάρχει τακτική να την "πετσοκόψεις" όπως στο καμάκι. Θα πρέπει να υπομένεις και να ελίσσεσαι μαζί με πολλούς άλλους μέχρι να αποφασίσει εκείνη το οτιδήποτε. Άρα βρίσκεσαι μονίμως σε άμυνα. Ακριβώς όπως στα γράφω. Έλα μαζί μας μπάρμπα και γίνε η αλλαγή που θες στο ξερό σου το κεφάλι. Αυτό ξέρω εγώ να πω.
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.147
- Πόντοι
- 456
Ρε σεις δεν αντέχω θέλω κάπου να το πω. Είναι μια κοπέλα συγγενής μου. Η μάνα μου την εμπιστεύεται πάρα πολύ.
Όταν είχα τις μαυρίλες μου , ήθελα να αυτοκτονήσω , έπινα βότκα για πρωινό , δεν έκανα μπάνιο κ.λ.π.
( Έχω ζήσει κάποια φρικιαστικά στο παρελθόν )
Η τύπισσα έλεγε στη μάνα μου πως ο Readytogo22 δεν έχει τίποτα , τα βγάζει όλα από το κεφάλι του , σου λέει ψέματα να σου κάνει το καλό.
Φυσικά από μπροστά η ξαδέρφη το μέρος μου έπαιρνε αλλά έτυχε μια μέρα να το ξεχάσει το κινητό της ανοικτό η μάνα μου και τα είδα όλα. Φυσικά μετά σταμάτησα αυτόματα να τη μιλάω.
Η τύπισσα πήγε με το πυρφόρο της στη Πολωνία. Πήγαν στο Άουσβιτς και ανέβαζε φωτογραφίες. Έγραψε " τα εκατομμύρια ανθρώπων εκεί τα σκότωσε η αδιαφορία " και τα λοιπά.
ΕΙΧΑ ΚΟΝΤΕΨΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ " ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙ ".
Σας παρακαλώ πείτε μου τι δε πάει καλά μαζί τους ;
Όταν είχα τις μαυρίλες μου , ήθελα να αυτοκτονήσω , έπινα βότκα για πρωινό , δεν έκανα μπάνιο κ.λ.π.
Η τύπισσα έλεγε στη μάνα μου πως ο Readytogo22 δεν έχει τίποτα , τα βγάζει όλα από το κεφάλι του , σου λέει ψέματα να σου κάνει το καλό.
Φυσικά από μπροστά η ξαδέρφη το μέρος μου έπαιρνε αλλά έτυχε μια μέρα να το ξεχάσει το κινητό της ανοικτό η μάνα μου και τα είδα όλα. Φυσικά μετά σταμάτησα αυτόματα να τη μιλάω.
Η τύπισσα πήγε με το πυρφόρο της στη Πολωνία. Πήγαν στο Άουσβιτς και ανέβαζε φωτογραφίες. Έγραψε " τα εκατομμύρια ανθρώπων εκεί τα σκότωσε η αδιαφορία " και τα λοιπά.
Διαγραμμένο μέλος 234907
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.354
- Πόντοι
- 496
Φίλε προσπάθησε να μειώσεις τις επαφές με αυτό το άτομο και βρες κάποια ασχολία που να σε γεμίζει. Ο καθένας μας μπορεί να χαρακτηρίσει την ζωή του όπως να ναι, αλλά με τίποτα μάταιη.Ρε σεις δεν αντέχω θέλω κάπου να το πω. Είναι μια κοπέλα συγγενής μου. Η μάνα μου την εμπιστεύεται πάρα πολύ.
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.147
- Πόντοι
- 456
Έχει χρόνια που τη ξέκοψα απλά λόγω συγγένειας την ακολουθώ στο instagram.Φίλε προσπάθησε να μειώσεις τις επαφές με αυτό το άτομο και βρες κάποια ασχολία που να σε γεμίζει. Ο καθένας μας μπορεί να χαρακτηρίσει την ζωή του όπως να ναι, αλλά με τίποτα μάταιη.
( Η μόνη που ακολουθώ , αλλά είπαμε λόγο συγγένειας )
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Γάργαρα έκανες. Δεν σας βολεύει η "χάρη" που σας κάνω όπως και ο πλέον δίκαιος τρόπος διεξαγωγής.Moνο λογια εισαι παπια.
Τιποτα δεν κάνεις,θα μπορυσες να έβαζες εδω αποδειξεις και να μη δωσεις σημασια σε κανεναν τι θα σου πει.
Αλλα εισαι μονο λογια.
Αλλα μεταξι μας σε ενδιαφερει περισσότερο η δημοτικότητα εδω μεσα,ψωφας για διασημότητα και να ασχολούνται μαζι σου.
Αυτη ειναι η κεντρικη ιδεα ολο του θέματος.
Ποια δημοσιότητα; δεν υπάρχει καμία δημοσιότητα εδώ μέσα
ούτε κι ανάγκη μου για αυτή.
Μια χαρά την παλεύω.
Για μαλάκα με έχεις να γίνω θύμα μόνο εγώ; όλοι στον τάκο και όλοι ταυτόχρονα. Επίσης, αποδείξεις δεν υπάρχουν στο νετ. Μπορώ να σου φέρω 5 συναδέλφισσες μου, να τους βάζω χέρι και καλά και να έχω ημερομηνία σημερινή χωρίς φάτσα.
Μην λες μαλακίες. Απλά δεν μπορείτε να συστρατευτείτε σε τίποτα. Εγώ παίζω μόνος μου.Εσείς όμως έχετε υποχρέωση να είστε μαζί αφού μαζί κοντράρατε κτλ.
Και τώρα μπορώ να μιλήσω εγώ για τον πληθυντικό σας.
Τόμπολα!
Διαγραμμένο μέλος 234907
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.354
- Πόντοι
- 496
Δεν χρειάζεται ούτε αυτό ή κάνε απόκρυψη τα στόρυ έστωΈχει χρόνια που τη ξέκοψα απλά λόγω συγγένειας την ακολουθώ στο instagram.
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.836
Μην ανησυχείς το Δαφνί έχει ανοίξει την πόρτα κ την περιμένει να την υποδεχτεί!Έχει χρόνια που τη ξέκοψα απλά λόγω συγγένειας την ακολουθώ στο instagram.
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.147
- Πόντοι
- 456
Βασικά όλες χάπια χρειάζονται μια μιαΜην ανησυχείς το Δαφνί έχει ανοίξει την πόρτα κ την περιμένει να την υποδεχτεί!
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Για αυτό και διασφαλίζουμε ότι μπορούμε. Τέλοσπάντων δεν θες όπως κι οι προηγούμενοι. ΣυνεπώςΓιατί ξερουμε εμεις ποιος εισαι?.περα απο παπια δεν ξερουμε τιποτα αλλο
η πρόκληση ακυρώνεται αφού δεν έγινε δεκτή και μάλιστα
με τον πλέον τίμιο τρόπο. Καλή συνέχεια.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.784
- Πόντοι
- 3.656
Στη σημερινή εποχή η μόνη ευτυχία για τον άντρα είναι 2 πραγματα:
Πολυ Υγεία κ πολλά χρήματα!!!
Όταν έχεις αυτά τα δύο όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους
In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women. (Τony Montana)
In this country,you gotta make the social circle first.Then when you get the social circle,you get the power.Then when you get the power,then you get the women (Sub-Zero)
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Τις προτάσεις τις έκανα εγώ.Εγω σου έκανα τοσες προτάσεις για να ανεβει η δημοτικότητα,θεωρεια εισαι πράξη δεν βλεπω
Όπως και τις εξηγήσεις γιατί δεν στέκουν αυτά που λες
με αποδειξεις στο νετ.
Εσύ όπως και κάποιοι
άλλοι, δεν θέλετε να βγείτε στο φως της ημέρας.
Από δικαιολογίες, χόρτασα. Όπως και να έχει ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ!!!
Τώρα κάτσε και ψάχνε διαφυγές
ή γιατί ο ήλιος βγαίνει
από την ανατολή. Αυτά.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Έγινε. Θα μπαίνει όποτε θέλει ένας κλώνος καρφωτός στον θέμαΔεν ξερω τι ειπες και εκανες με τους άλλους.
Εγω απλα λεω οτι η θεωρεια σου ειναι άκυρη
να λέει τα ίδια των προηγουμένων ως καινούργια εκ του ασφαλούς.
Η θεωρία έγινε πράξη.
Εσύ πίστευε ότι θες από τον καναπέ. Πάω να φάω.
Το ότι δεν ήρθατε το είπαμε;;;
Είναι ρεαλιστική, αλλά είναι ανέφικτη... ΟΚ, καταλάβαμε, πάλι αρλούμπες...H απαξίωση μέσω των σόσιαλ ειναι η μόνη ρεαλιστική λύση. Δυστυχώς είναι ανέφικτη διότι ουδέποτε στα χρονικά έχει παρουσιαστεί φαινόμενο συστράτευσης ανδρών σε τέτοια θέματα. Το εξήγησα ως βάση ιδεολογίας επειδή
με ρώτησε ο κλώνος.
Καλύτερα ξερό κεφάλι, παρά άδειο σαν το δικό σου.Έλα μαζί μας μπάρμπα και γίνε η αλλαγή που θες στο ξερό σου το κεφάλι. Αυτό ξέρω εγώ να πω.
Θα έρθω να σε δω στην Ερμού, κράτα και κάνα κυπελάκι να σου ρίξω κάνα δίευρω...
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Βεβαίως και είναι ρεαλιστική αφού είναι πολύ εύκολοΕίναι ρεαλιστική, αλλά είναι ανέφικτη... ΟΚ, καταλάβαμε, πάλι αρλούμπες...
Καλύτερα ξερό κεφάλι, παρά άδειο σαν το δικό σου.
Θα έρθω να σε δω στην Ερμού, κράτα και κάνα κυπελάκι να σου ρίξω κάνα δίευρω...
να γίνει κι εντός της πραγματικότητας.
Τι δυσκολία έχει; το ότι εσύ και πολλοί άλλοι δεν την θέλουν, την καθιστά ανέφικτη. Αααααααν έρθεις στην Ερμού που λόγω άμυνας αναφέρεις μόνο ένα μέρος, μη φέρεις δίευρο. Φέρε τους υπόλοιπους που κρύβονται.
Δεν περίμενα να παραθέσεις όλο το ποστ. Φημίζεσαι για τα κάτ επιλογήν αλλά κι εκεί όπως βλέπεις....
Anyway...καλό βράδυ.