Διαγραμμένο μέλος 234907
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.357
- Πόντοι
- 496
@Donald-Duck Παράδοξο, αλλά εδώ μέσα όσες περισσότερες αλήθειες λες, τόσο περισσότερο σε βγάζουν παραμυθά
Είναι φυσικό επακόλουθο.@Donald-Duck Παράδοξο, αλλά εδώ μέσα όσες περισσότερες αλήθειες λες, τόσο περισσότερο σε βγάζουν παραμυθά
Ποιά ιδεολογία, ποιός ανταγωνισμός, ποιό ποσοστό δυσκολίας; Αν είναι κάτι που μπορούμε να έχουμε από τους πραγματικούς άντρες των πρωτόγονων εποχών είναι να κατακτάμε την γυναίκα. Το φαγητό πλέον δεν το μαζεύουμε στα δάση, φωτιά στις σπηλιές δεν βάζουμε, έμεινε μόνο αυτό, βλέπεις μια γυναίκα και πηγαίνεις. Εκείνες τις εποχές νομίζεις σκέφτονταν όλα αυτά που λες; Θέλω, κάνω, παίρνω αυτή είναι η ζωή του παίκτη. Απλά εσείς γίνατε πολύ μαλακοί και ευαίσθητοι. Μην σας πει τίποτα η γυναίκα και θίξει τον εγωισμό σας. Καλό καναπέΔεν μπορω να καταλάβω την ιδεολογια σας.
Στηρίζεται μια ιδεολογια του πεσιματος κλπ και αντι να θέλετε να απομακρύνετε τον ανταγωνισμό λετε καντε ολοι το ιδιο..για ποιο λογο το κανετε?
Θέλετε να αυξήσετε το ποσοστό δυσκολιας?
Το αστείο είναι πως λένε βγάλτε λεφτά για να γαμάτε και δεν γαμάνε ούτε με λεφτά, επειδή δεν μπορούν να πουν ένα γεια στην γυναίκα που τους άρεσεΕίναι φυσικό επακόλουθο.
Η μέγιστη αλήθεια για την κατάντια των ανδρών είναι
ότι η συντριπτική πλειοψηφία αναλώνεται σε αποκτήση πόρων και ψευτοφιγούρα
για να γαμήσουν. Και το ακόμα χειρότερο ότι ποδοπατούν τους υπόλοιπους άνδρες σε έναν ανίερο αγώνα ώστε να τα καταφέρουν.
Η (ευγενής) άμιλλα είναι άγνωστη λέξη
στο λεξιλόγιό τους.
" Όπου άμιλλα, ενταύθα
και νίκη εστίν ".
Το έχει πει ο Αριστοτέλης!!!
Μέχρι κι αυτόν,
μαλάκα θα τον βγάλουν.
Ποιον;;; ΑΥΤΟΝ που διατύπωσε την τιτάνια αλήθεια περί γυναικών πολύ πριν ο φρενοβλαβής Φρόιντ, φάει την ζωή του για να καταλήξει ότι δεν βρήκε
τι θέλουν οι γυναίκες.
Ο Αριστοτέλης είχε ήδη πει
σε απλά ελληνικά ότι οι γυναίκες είναι προορισμένες για άλλα πράγματα!!!
Το έχω στο πρόγραμμα...Άμα έχεις εύκολη πρόσβαση, κάνε μια δοκιμή. Αυτό είναι όντως στοχευμένο καμάκι. Δεκέμβρη γνώρισα δύο (μαζί) σε μια βιβλιοθήκη εδώ. Δεν έδωσα συνέχεια λόγω αμέλειας.
Όταν όταν όταν... Τα όταν είναι για τους ονειροπόλους. Οι παίκτες δρουν εδώ και τώραΔεν ειναι μονο τα λεφτα αλλα το συνολικό πακέτο.
Λεφτά γνωσεις εμπειρία κυρος στυλ εμφάνιση κλπ Οσο καλύτερο φουλ πακετ εισαι τοσο καλύτερα.
Οταν σταθεις και βρεθεις ως ολοκληρωμενος με το φουλ πακετ πιστεύεις οτι οι γυναίκες θα αρχίσουν τα μα και τα μου?
Ένας είναι ο ανταγωνιστής μου, αυτός που ήμουν χθεςΕγω σου λεω για ποιο λογο θες να αυξήσεις τον ανταγωνισμό?
Αν το 90%των καναπεδατων οπως λες αρχισουν και τη ππεφτουν τοτε η πιτα εσενα και του παπια θα μοιραστεί
Συνέχισε φίλε και μην αφήσεις τον εχθρό που είναι οι ενδοιασμοί του μυαλού να σε σταματήσουν.Το έχω στο πρόγραμμα...
τώρα βέβαια έχω βαρύ πρόγραμμα γιατί κάνω ένα δίμηνο σεμινάριο για να πάρω μια επαγγελματική άδεια, οπότε με βολεύει ο δρόμος γιατί χαλαρώνω με το περπάτημα.
Παράλληλα όμως με τον δρόμο θα δοκιμάσω και καμιά βιβλιοθήκη στο μέλλον καθώς διαβάζω κιόλας συγκεκριμένα πράγματα που είναι σχετικά με τον τομέα σπουδών μου
Δεν ειναι μονο τα λεφτα αλλα το συνολικό πακέτο.
Λεφτά γνωσεις εμπειρία κυρος στυλ εμφάνιση κλπ Οσο καλύτερο φουλ πακετ εισαι τοσο καλύτερα.
Οταν σταθεις και βρεθεις ως ολοκληρωμενος με το φουλ πακετ πιστεύεις οτι οι γυναίκες θα αρχίσουν τα μα και τα μου?
Δεν έχουμε τι να χάσουμε, δεν φοβόμαστε την απόρριψη. Αυτό που λες εσύ είναι γονατισμός στο μουνί όχι αυτό που κάνουμε εμείς. Λες σας βάζω τόσο ψηλά που φτιάχνω ολόκληρη εταιρεία μόνο και μόνο για να μου κάτσετε.Καλα τα κλαμπ καλες οι βιβλιοθηκες και ολα αυτα που λετε αλλα τα ποσοστά επιτυχιας γερνουν υπερ της χειλοπιτας.
Δεν λεω οτι φοβομαστε τη χειλοπιτα αλλα γιατι να επιβεβαιώσουμε αλλη μια,γιατι να ειμαστε ο 126ος στη σειρα που της αυξησε την αυτοπεποίθηση και εχει παρει το στυλ της ντίβας?υπαρχει περίπτωση ο 127ος ο επόμενος να εχει επιτυχία?αρα ποιος θα εχει επιτυχια στην δύσκολη τη γκόμενα?
Και αλλαζω θεμα,αν θελετε να εχετε μεγάλα ποσοστα επιτυχιας μονο αν οι γυναικες δουλευουν σε εσας.
Π.χ μια προμοσιον εταιρεια καλλυντικων δικια σας,ξερετε ποσες απο αυτές θα σας κατσουν?
Ότι να ναι. Εγώ δεν είπα για κανέναν ανταγωνισμό. Εσύ ξεκίνησες και εγώ απάντησα στην ερώτηση. Δεν βλέπω τους άλλους ανθρώπους σαν ανταγωνιστές, όχι επειδή είμαι τόσο γαματος, αλλά επειδή δεν είναι στον χαρακτήρα μουΩραία και γιατι τα γραφεις εδω μεσα τοτε και δεν τα λες απο μεσα σου τοτε?αφου ανταγωνιστής ειναι ο εαυτός σου?
Λένε βγάλτε πρώτα τα λεφτά χωρίς να μιλάτε σε γυναίκες και μετά όταν βγάλουν λεφτά θα τους πουλάει μια το παραμύθι του έρωτα, θα την παντρευτούν και θα τους φάει την μισή περιουσία. Ενώ αν μιλάς συνέχεις σε γυναίκες, θα πεις ωραία μας τα λες, αλλά βγαίνω για βραδινή έξοδο και γνωρίζω άλλες δέκαΙσχύει. Η κάθε πουτάνα ( και όχι ιερόδουλη) θα τσιμπήσει, όταν έχει μπροστά της ένα πακέτο, που τη συμφέρει.
Δε μου λέει κάτι. Έτσι ο άντρας καταλήγει, από την πολλή αυτοβελτίωση, δουλάρα του συστήματος και της λεγάμενης.
Δεν μπορω να καταλάβω την ιδεολογια σας.
Στηρίζεται μια ιδεολογια του πεσιματος κλπ και αντι να θέλετε να απομακρύνετε τον ανταγωνισμό λετε καντε ολοι το ιδιο..για ποιο λογο το κανετε?
Θέλετε να αυξήσετε το ποσοστό δυσκολιας?
Η πλάκα με σενα ειναι οτι εχεις μονος σου ξεφτιλίστει με τις παραλογες ιδεολογιες σου.
Εγω το λεω και το υπογραφω εδω μεσα οτι δεν εχεις ρηξη ουτε θυληκια γάτα και με φρισκις.
Αν θες να αποστομωσεις βαλε αποδείξεις
Αυτά γουστάρουν αυτοί να βλέπουν τσόντες πως γαμάνε οι άλλοι.Πρώτον δεν υποχρεώνεται κάνεις να ακολουθήσει αυτόν τον τρόπο (λάιβ καμάκι). Προσωπικά, το γράφω επειδή αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος και έχω δοκιμάσει
τα πάντα. Η απάντηση στην ερώτηση σου είναι ότι μόνο δια της απαξίωσης μέσω των σόσιαλ, οι πατσαβούρες θα έχουν ως μόνη λύση το λάιβ καμάκι κάτι που μαθηματικά οδηγεί σε τεράστια επιτυχία όπως παλαιότερα. Δεν ισχύει το ανάποδο (να πάμε όλοι μέσω σόσιαλ) διότι τρέχει ήδη αυτό το πλάνο (ελάχιστοι κάνουν καμάκι και κάργα είναι στα σόσιαλ) και το χάλι είναι φανερό! Δεύτερον, αποδείξεις υπάρχουν κάργα αλλά αν βάλω μια γνωστή μου, πως θα ξέρετε ότι λέω αλήθεια; μήπως θέλετε να βάλω και το γαμήσι; εξάλλου κάποιοι έχετε βγει κότες διότι δεν ήρθατε
να παρακολουθήσετε την διαδικασία (συν ότι πως να φέρετε
και τους κλώνους σας; ) οπότε δεν μπορείτε να μιλάτε. Φτιάχνε κι άλλους κλώνους
να σε ευνουχίζει διαρκώς
ο Αντισθένης όταν βαράς μπιέλα.
Ότι να ναι. Εγώ δεν είπα για κανέναν ανταγωνισμό. Εσύ ξεκίνησες και εγώ απάντησα στην ερώτηση. Δεν βλέπω τους άλλους ανθρώπους σαν ανταγωνιστές, όχι επειδή είμαι τόσο γαματος, αλλά επειδή δεν είναι στον χαρακτήρα μου
Αυτό λέω κι εγώ. Έτσι κι αλλιώς, ως πότε θα γαμάς την ίδια ή ως πότε θα γαμιέται από τον ίδιο; συνεπώς όταν κάποια δεν μας κάνει, ρίχνουμε αράουτ ή μας ρίχνει αυτή. Θα σκεφτεί ο αναγνώστης τώρα...καλά μόνο το γαμήσι είναι; ΝΑΙ! Στον γυναικοκεντρισμό ως σύγχρονη χολέρα, οτιδήποτε άλλο βγει ως θετικό, είναι θαύμα!!!Όλα στα αρχίδια σου. Άμα θέλει να κάτσει κάθεται, και άμα θέλει να φύγει ας φύγει.
Να πάμε στο άκρο δηλαδη και να γίνουμε μαλάκεςΠολλή φασαρία για το τίποτα παίδες. Η μέση Ελληνίδα δεν ξέρει καν να ξεχωρίζει τους τρεις τύπους άντρα, που θα γνωρίσει.
Ο ένας τη θέλει για σύντροφο, ο άλλος για μόστρα και για να του υπηρετεί τον πούτσο, και ο άλλος για παιδομηχανή.
Και οι ίδιοι οι άντρες χάνουμε τη μπάλα, όταν δεν ξέρουμε κι εμείς οι ίδιοι σε ποια ακριβώς κατηγορία ανήκουμε.
Η λύση είναι τοξικές σχέσεις. Όλα στα αρχίδια σου. Άμα θέλει να κάτσει κάθεται, και άμα θέλει να φύγει ας φύγει.