Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
@Donald-Duck Παράδοξο, αλλά εδώ μέσα όσες περισσότερες αλήθειες λες, τόσο περισσότερο σε βγάζουν παραμυθά
Είναι φυσικό επακόλουθο. :confused:
Η μέγιστη αλήθεια για την κατάντια των ανδρών είναι
ότι η συντριπτική πλειοψηφία αναλώνεται σε αποκτήση πόρων και ψευτοφιγούρα
για να γαμήσουν. :2funny:Και το ακόμα χειρότερο ότι ποδοπατούν τους υπόλοιπους άνδρες σε έναν ανίερο αγώνα ώστε να τα καταφέρουν. :confused:
Η (ευγενής) άμιλλα είναι άγνωστη λέξη
στο λεξιλόγιό τους.

" Όπου άμιλλα, ενταύθα
και νίκη εστίν ".

Το έχει πει ο Αριστοτέλης!!!

Μέχρι κι αυτόν,
μαλάκα θα τον βγάλουν. :2funny:

Ποιον;;; ΑΥΤΟΝ που διατύπωσε την τιτάνια αλήθεια περί γυναικών πολύ πριν ο φρενοβλαβής Φρόιντ, φάει την ζωή του για να καταλήξει ότι δεν βρήκε
τι θέλουν οι γυναίκες.

Ο Αριστοτέλης είχε ήδη πει
σε απλά ελληνικά ότι οι γυναίκες είναι προορισμένες για άλλα πράγματα!!!

:rockon:

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.357
Πόντοι
496
Δεν μπορω να καταλάβω την ιδεολογια σας.
Στηρίζεται μια ιδεολογια του πεσιματος κλπ και αντι να θέλετε να απομακρύνετε τον ανταγωνισμό λετε καντε ολοι το ιδιο..για ποιο λογο το κανετε?
Θέλετε να αυξήσετε το ποσοστό δυσκολιας?
Ποιά ιδεολογία, ποιός ανταγωνισμός, ποιό ποσοστό δυσκολίας; Αν είναι κάτι που μπορούμε να έχουμε από τους πραγματικούς άντρες των πρωτόγονων εποχών είναι να κατακτάμε την γυναίκα. Το φαγητό πλέον δεν το μαζεύουμε στα δάση, φωτιά στις σπηλιές δεν βάζουμε, έμεινε μόνο αυτό, βλέπεις μια γυναίκα και πηγαίνεις. Εκείνες τις εποχές νομίζεις σκέφτονταν όλα αυτά που λες; Θέλω, κάνω, παίρνω αυτή είναι η ζωή του παίκτη. Απλά εσείς γίνατε πολύ μαλακοί και ευαίσθητοι. Μην σας πει τίποτα η γυναίκα και θίξει τον εγωισμό σας. Καλό καναπέ

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.357
Πόντοι
496
Είναι φυσικό επακόλουθο. :confused:
Η μέγιστη αλήθεια για την κατάντια των ανδρών είναι
ότι η συντριπτική πλειοψηφία αναλώνεται σε αποκτήση πόρων και ψευτοφιγούρα
για να γαμήσουν. :2funny:Και το ακόμα χειρότερο ότι ποδοπατούν τους υπόλοιπους άνδρες σε έναν ανίερο αγώνα ώστε να τα καταφέρουν. :confused:
Η (ευγενής) άμιλλα είναι άγνωστη λέξη
στο λεξιλόγιό τους.

" Όπου άμιλλα, ενταύθα
και νίκη εστίν ".

Το έχει πει ο Αριστοτέλης!!!

Μέχρι κι αυτόν,
μαλάκα θα τον βγάλουν. :2funny:

Ποιον;;; ΑΥΤΟΝ που διατύπωσε την τιτάνια αλήθεια περί γυναικών πολύ πριν ο φρενοβλαβής Φρόιντ, φάει την ζωή του για να καταλήξει ότι δεν βρήκε
τι θέλουν οι γυναίκες.

Ο Αριστοτέλης είχε ήδη πει
σε απλά ελληνικά ότι οι γυναίκες είναι προορισμένες για άλλα πράγματα!!!

Το αστείο είναι πως λένε βγάλτε λεφτά για να γαμάτε και δεν γαμάνε ούτε με λεφτά, επειδή δεν μπορούν να πουν ένα γεια στην γυναίκα που τους άρεσε

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Άμα έχεις εύκολη πρόσβαση, κάνε μια δοκιμή. Αυτό είναι όντως στοχευμένο καμάκι. Δεκέμβρη γνώρισα δύο (μαζί) σε μια βιβλιοθήκη εδώ. Δεν έδωσα συνέχεια λόγω αμέλειας.
Το έχω στο πρόγραμμα...

τώρα βέβαια έχω βαρύ πρόγραμμα γιατί κάνω ένα δίμηνο σεμινάριο για να πάρω μια επαγγελματική άδεια, οπότε με βολεύει ο δρόμος γιατί χαλαρώνω με το περπάτημα.

Παράλληλα όμως με τον δρόμο θα δοκιμάσω και καμιά βιβλιοθήκη στο μέλλον καθώς διαβάζω κιόλας συγκεκριμένα πράγματα που είναι σχετικά με τον τομέα σπουδών μου

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κοιτάξτε εδώ πως απάντησα στον καλόγερο στο άλλο θέμα. Άριστη απάντηση.

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.357
Πόντοι
496
Δεν ειναι μονο τα λεφτα αλλα το συνολικό πακέτο.
Λεφτά γνωσεις εμπειρία κυρος στυλ εμφάνιση κλπ Οσο καλύτερο φουλ πακετ εισαι τοσο καλύτερα.
Οταν σταθεις και βρεθεις ως ολοκληρωμενος με το φουλ πακετ πιστεύεις οτι οι γυναίκες θα αρχίσουν τα μα και τα μου?
Όταν όταν όταν... Τα όταν είναι για τους ονειροπόλους. Οι παίκτες δρουν εδώ και τώρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω σου λεω για ποιο λογο θες να αυξήσεις τον ανταγωνισμό?
Αν το 90%των καναπεδατων οπως λες αρχισουν και τη ππεφτουν τοτε η πιτα εσενα και του παπια θα μοιραστεί
Ένας είναι ο ανταγωνιστής μου, αυτός που ήμουν χθες

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.357
Πόντοι
496
Το έχω στο πρόγραμμα...

τώρα βέβαια έχω βαρύ πρόγραμμα γιατί κάνω ένα δίμηνο σεμινάριο για να πάρω μια επαγγελματική άδεια, οπότε με βολεύει ο δρόμος γιατί χαλαρώνω με το περπάτημα.

Παράλληλα όμως με τον δρόμο θα δοκιμάσω και καμιά βιβλιοθήκη στο μέλλον καθώς διαβάζω κιόλας συγκεκριμένα πράγματα που είναι σχετικά με τον τομέα σπουδών μου
Συνέχισε φίλε και μην αφήσεις τον εχθρό που είναι οι ενδοιασμοί του μυαλού να σε σταματήσουν.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.883
Πόντοι
3.556
Δεν ειναι μονο τα λεφτα αλλα το συνολικό πακέτο.
Λεφτά γνωσεις εμπειρία κυρος στυλ εμφάνιση κλπ Οσο καλύτερο φουλ πακετ εισαι τοσο καλύτερα.
Οταν σταθεις και βρεθεις ως ολοκληρωμενος με το φουλ πακετ πιστεύεις οτι οι γυναίκες θα αρχίσουν τα μα και τα μου?

Ισχύει. Η κάθε πουτάνα ( και όχι ιερόδουλη) θα τσιμπήσει, όταν έχει μπροστά της ένα πακέτο, που τη συμφέρει.

Δε μου λέει κάτι. Έτσι ο άντρας καταλήγει, από την πολλή αυτοβελτίωση, δουλάρα του συστήματος και της λεγάμενης.

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.357
Πόντοι
496
Καλα τα κλαμπ καλες οι βιβλιοθηκες και ολα αυτα που λετε αλλα τα ποσοστά επιτυχιας γερνουν υπερ της χειλοπιτας.
Δεν λεω οτι φοβομαστε τη χειλοπιτα αλλα γιατι να επιβεβαιώσουμε αλλη μια,γιατι να ειμαστε ο 126ος στη σειρα που της αυξησε την αυτοπεποίθηση και εχει παρει το στυλ της ντίβας?υπαρχει περίπτωση ο 127ος ο επόμενος να εχει επιτυχία?αρα ποιος θα εχει επιτυχια στην δύσκολη τη γκόμενα?
Και αλλαζω θεμα,αν θελετε να εχετε μεγάλα ποσοστα επιτυχιας μονο αν οι γυναικες δουλευουν σε εσας.
Π.χ μια προμοσιον εταιρεια καλλυντικων δικια σας,ξερετε ποσες απο αυτές θα σας κατσουν?
Δεν έχουμε τι να χάσουμε, δεν φοβόμαστε την απόρριψη. Αυτό που λες εσύ είναι γονατισμός στο μουνί όχι αυτό που κάνουμε εμείς. Λες σας βάζω τόσο ψηλά που φτιάχνω ολόκληρη εταιρεία μόνο και μόνο για να μου κάτσετε.

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.357
Πόντοι
496
Ωραία και γιατι τα γραφεις εδω μεσα τοτε και δεν τα λες απο μεσα σου τοτε?αφου ανταγωνιστής ειναι ο εαυτός σου?
Ότι να ναι. Εγώ δεν είπα για κανέναν ανταγωνισμό. Εσύ ξεκίνησες και εγώ απάντησα στην ερώτηση. Δεν βλέπω τους άλλους ανθρώπους σαν ανταγωνιστές, όχι επειδή είμαι τόσο γαματος, αλλά επειδή δεν είναι στον χαρακτήρα μου

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
343
Πόντοι
21

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.357
Πόντοι
496
Ισχύει. Η κάθε πουτάνα ( και όχι ιερόδουλη) θα τσιμπήσει, όταν έχει μπροστά της ένα πακέτο, που τη συμφέρει.

Δε μου λέει κάτι. Έτσι ο άντρας καταλήγει, από την πολλή αυτοβελτίωση, δουλάρα του συστήματος και της λεγάμενης.
Λένε βγάλτε πρώτα τα λεφτά χωρίς να μιλάτε σε γυναίκες και μετά όταν βγάλουν λεφτά θα τους πουλάει μια το παραμύθι του έρωτα, θα την παντρευτούν και θα τους φάει την μισή περιουσία. Ενώ αν μιλάς συνέχεις σε γυναίκες, θα πεις ωραία μας τα λες, αλλά βγαίνω για βραδινή έξοδο και γνωρίζω άλλες δέκα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν μπορω να καταλάβω την ιδεολογια σας.
Στηρίζεται μια ιδεολογια του πεσιματος κλπ και αντι να θέλετε να απομακρύνετε τον ανταγωνισμό λετε καντε ολοι το ιδιο..για ποιο λογο το κανετε?
Θέλετε να αυξήσετε το ποσοστό δυσκολιας?
Η πλάκα με σενα ειναι οτι εχεις μονος σου ξεφτιλίστει με τις παραλογες ιδεολογιες σου.
Εγω το λεω και το υπογραφω εδω μεσα οτι δεν εχεις ρηξη ουτε θυληκια γάτα και με φρισκις.
Αν θες να αποστομωσεις βαλε αποδείξεις

Πρώτον δεν υποχρεώνεται κάνεις να ακολουθήσει αυτόν τον τρόπο (λάιβ καμάκι). :rockon:Προσωπικά, το γράφω επειδή αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος και έχω δοκιμάσει
τα πάντα. Η απάντηση στην ερώτηση σου είναι ότι μόνο δια της απαξίωσης μέσω των σόσιαλ, οι πατσαβούρες θα έχουν ως μόνη λύση το λάιβ καμάκι κάτι που μαθηματικά οδηγεί σε τεράστια επιτυχία όπως παλαιότερα. :rockon:Δεν ισχύει το ανάποδο (να πάμε όλοι μέσω σόσιαλ) διότι τρέχει ήδη αυτό το πλάνο (ελάχιστοι κάνουν καμάκι και κάργα είναι στα σόσιαλ) και το χάλι είναι φανερό! :2funny:Δεύτερον, αποδείξεις υπάρχουν κάργα αλλά αν βάλω μια γνωστή μου, πως θα ξέρετε ότι λέω αλήθεια; μήπως θέλετε να βάλω και το γαμήσι; εξάλλου κάποιοι έχετε βγει κότες διότι δεν ήρθατε
να παρακολουθήσετε την διαδικασία (συν ότι πως να φέρετε
και τους κλώνους σας; ) :2funny:οπότε δεν μπορείτε να μιλάτε. Φτιάχνε κι άλλους κλώνους
να σε ευνουχίζει διαρκώς
ο Αντισθένης όταν βαράς μπιέλα.

:2funny:

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.357
Πόντοι
496
Πρώτον δεν υποχρεώνεται κάνεις να ακολουθήσει αυτόν τον τρόπο (λάιβ καμάκι). :rockon:Προσωπικά, το γράφω επειδή αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος και έχω δοκιμάσει
τα πάντα. Η απάντηση στην ερώτηση σου είναι ότι μόνο δια της απαξίωσης μέσω των σόσιαλ, οι πατσαβούρες θα έχουν ως μόνη λύση το λάιβ καμάκι κάτι που μαθηματικά οδηγεί σε τεράστια επιτυχία όπως παλαιότερα. :rockon:Δεν ισχύει το ανάποδο (να πάμε όλοι μέσω σόσιαλ) διότι τρέχει ήδη αυτό το πλάνο (ελάχιστοι κάνουν καμάκι και κάργα είναι στα σόσιαλ) και το χάλι είναι φανερό! :2funny:Δεύτερον, αποδείξεις υπάρχουν κάργα αλλά αν βάλω μια γνωστή μου, πως θα ξέρετε ότι λέω αλήθεια; μήπως θέλετε να βάλω και το γαμήσι; εξάλλου κάποιοι έχετε βγει κότες διότι δεν ήρθατε
να παρακολουθήσετε την διαδικασία (συν ότι πως να φέρετε
και τους κλώνους σας; ) :2funny:οπότε δεν μπορείτε να μιλάτε. Φτιάχνε κι άλλους κλώνους
να σε ευνουχίζει διαρκώς
ο Αντισθένης όταν βαράς μπιέλα.

:2funny:
Αυτά γουστάρουν αυτοί να βλέπουν τσόντες πως γαμάνε οι άλλοι.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.883
Πόντοι
3.556
Ότι να ναι. Εγώ δεν είπα για κανέναν ανταγωνισμό. Εσύ ξεκίνησες και εγώ απάντησα στην ερώτηση. Δεν βλέπω τους άλλους ανθρώπους σαν ανταγωνιστές, όχι επειδή είμαι τόσο γαματος, αλλά επειδή δεν είναι στον χαρακτήρα μου

Πολλή φασαρία για το τίποτα παίδες. Η μέση Ελληνίδα δεν ξέρει καν να ξεχωρίζει τους τρεις τύπους άντρα, που θα γνωρίσει.

Ο ένας τη θέλει για σύντροφο, ο άλλος για μόστρα και για να του υπηρετεί τον πούτσο, και ο άλλος για παιδομηχανή.

Και οι ίδιοι οι άντρες χάνουμε τη μπάλα, όταν δεν ξέρουμε κι εμείς οι ίδιοι σε ποια ακριβώς κατηγορία ανήκουμε.

Η λύση είναι τοξικές σχέσεις. Όλα στα αρχίδια σου. Άμα θέλει να κάτσει κάθεται, και άμα θέλει να φύγει ας φύγει.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όλα στα αρχίδια σου. Άμα θέλει να κάτσει κάθεται, και άμα θέλει να φύγει ας φύγει.
Αυτό λέω κι εγώ. Έτσι κι αλλιώς, ως πότε θα γαμάς την ίδια ή ως πότε θα γαμιέται από τον ίδιο; συνεπώς όταν κάποια δεν μας κάνει, ρίχνουμε αράουτ ή μας ρίχνει αυτή. Θα σκεφτεί ο αναγνώστης τώρα...καλά μόνο το γαμήσι είναι; ΝΑΙ! Στον γυναικοκεντρισμό ως σύγχρονη χολέρα, οτιδήποτε άλλο βγει ως θετικό, είναι θαύμα!!!

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.357
Πόντοι
496
Πολλή φασαρία για το τίποτα παίδες. Η μέση Ελληνίδα δεν ξέρει καν να ξεχωρίζει τους τρεις τύπους άντρα, που θα γνωρίσει.

Ο ένας τη θέλει για σύντροφο, ο άλλος για μόστρα και για να του υπηρετεί τον πούτσο, και ο άλλος για παιδομηχανή.

Και οι ίδιοι οι άντρες χάνουμε τη μπάλα, όταν δεν ξέρουμε κι εμείς οι ίδιοι σε ποια ακριβώς κατηγορία ανήκουμε.

Η λύση είναι τοξικές σχέσεις. Όλα στα αρχίδια σου. Άμα θέλει να κάτσει κάθεται, και άμα θέλει να φύγει ας φύγει.
Να πάμε στο άκρο δηλαδη και να γίνουμε μαλάκες

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.883
Πόντοι
3.556
Βγάλε εσύ τα συμπεράσματα σου για τον εαυτό σου.

Εγώ το θεωρώ την απόλυτη μαλακία να ασχολείσαι με το τι θέλει μια γυναίκα.

Η γυναίκα είναι πάντα αναποφάσιστη, και δεν ξέρει τι θέλει, και όλο αλλάζει γνώμη, και όλο κάτι άλλο θέλει.

Όσο πιο κλασμένες τις έχεις, τόσο το καλύτερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom