Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.637
Πόντοι
3.556
Βγάλε εσύ τα συμπεράσματα σου για τον εαυτό σου.

Εγώ το θεωρώ την απόλυτη μαλακία να ασχολείσαι με το τι θέλει μια γυναίκα.

Η γυναίκα είναι πάντα αναποφάσιστη, και δεν ξέρει τι θέλει, και όλο αλλάζει γνώμη, και όλο κάτι άλλο θέλει.

Όσο πιο κλασμένες τις έχεις, τόσο το καλύτερο.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.637
Πόντοι
3.556
Εντάξει, εγώ γουστάρω που έχω κάνει παιδιά, και μπορεί να έκανα κι άλλα. Κι άμα δεν είναι το ένα ή το άλλο γαμήσι τόσο πετυχημένο, δεν είναι εκεί το θέμα μου. Δεν τρέχει κάτι.

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.354
Πόντοι
496
Εντάξει, εγώ γουστάρω που έχω κάνει παιδιά, και μπορεί να έκανα κι άλλα. Κι άμα δεν είναι το ένα ή το άλλο γαμήσι τόσο πετυχημένο, δεν είναι εκεί το θέμα μου. Δεν τρέχει κάτι.
Τώρα είσαι παντρεμένος δηλαδή;

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.354
Πόντοι
496
Εγώ σου λέω ότι όταν φεύγεις γελάνε και σε κοροϊδεύουνε και λένε..κοίτα ρε ένα λιγουρικαλά πάει καλά ο άνθρωπος ήρθε να μας τη πέσει χώρις να τον ξέρουμε?ρε τι μαλακες υπάρχουν!!γελάνε μαζί σου,σε κοροϊδεύουνε καημένε!!
Ναι με κοροιδευούνε, για αυτό βγαίνουν ραντεβού με εμένα μετά και με καλούνε σπίτι τους για κρασάκι. Αν είναι τόσο καλές οι Αλβανίδες και κακές οι Ελληνίδες γιατί δεν πας στην Αλβανία;

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.637
Πόντοι
3.556
Όχι, δεν παντρεύομαι. Στα παιδιά λέμε ναι, αλλά ο γάμος είναι απάτη. Ούτε για αστείο.

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.354
Πόντοι
496
Όχι, δεν παντρεύομαι. Στα παιδιά λέμε ναι, αλλά ο γάμος είναι απάτη. Ούτε για αστείο.
Αν επιτρέπεται ζεις με την γυναίκα αλλά δεν παντρεύεσαι ή γενικά μετά από ένα σημείο πας πάντα στην επόμενη;

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.637
Πόντοι
3.556
Δεν επιτρέπεται. :—)

Δεν εξηγώ δημόσια τα προσωπικά μου, αγαπητέ.

Απλά λέω, ότι δεν αξίζει να ασχολείται κανείς, τι θέλουν οι γυναίκες. Ας θέλουν.

Και ότι κάθε σοβαρή κουβέντα χάνει το νόημα της, όταν εξελίσσεται σε κουβενταρία.

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.354
Πόντοι
496
Δεν επιτρέπεται. :—)

Δεν εξηγώ δημόσια τα προσωπικά μου, αγαπητέ.

Απλά λέω, ότι δεν αξίζει να ασχολείται κανείς, τι θέλουν οι γυναίκες. Ας θέλουν.

Και ότι κάθε σοβαρή κουβέντα χάνει το νόημα της, όταν εξελίσσεται σε κουβενταρία.
Δεν λέμε τι θέλουν. Πιο πολύ για τις γνωριμίες από κοντά λέμε

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Η απάντηση στην ερώτηση σου είναι ότι μόνο δια της απαξίωσης μέσω των σόσιαλ, οι πατσαβούρες θα έχουν ως μόνη λύση το λάιβ καμάκι κάτι που μαθηματικά οδηγεί σε τεράστια επιτυχία όπως παλαιότερα. :rockon:Δεν ισχύει το ανάποδο (να πάμε όλοι μέσω σόσιαλ) διότι τρέχει ήδη αυτό το πλάνο (ελάχιστοι κάνουν καμάκι και κάργα είναι στα σόσιαλ) και το χάλι είναι φανερό! :2funny:
Η απαξίωση μέσω των σόσιαλ δεν είναι ρεαλιστική λύση. Το ιντερνέτ είναι η νέα πραγματικότητα κι έχει φέρει την άνεση. Κανένας δεν σηκώνεται από τον υπολογιστή του πλέον για να μπει στην αρένα. Τα σημερινά dating apps μπορεί να δημιουργούν μία απογοήτευση σε πολλούς, αλλά όταν οι εταιρείες δουν ότι χάνουν πελατεία θα επινοήσουν κάποιο καλύτερο concept. Βασικά το μέλλον είναι το online dating με όλο και πιο βελτιωμένο concept.

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.354
Πόντοι
496
Η απαξίωση μέσω των σόσιαλ δεν είναι ρεαλιστική λύση. Το ιντερνέτ είναι η νέα πραγματικότητα κι έχει φέρει την άνεση. Κανένας δεν σηκώνεται από τον υπολογιστή του πλέον για να μπει στην αρένα. Τα σημερινά dating apps μπορεί να δημιουργούν μία απογοήτευση σε πολλούς, αλλά όταν οι εταιρείες δουν ότι χάνουν πελατεία θα επινοήσουν κάποιο καλύτερο concept. Βασικά το μέλλον είναι το online dating με όλο και πιο βελτιωμένο concept.
Το αυθεντικό και αυτό που θα εκτιμάται περισσότερο θα είναι πάντα από κοντά

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Το αυθεντικό και αυτό που θα εκτιμάται περισσότερο θα είναι πάντα από κοντά
Αυτό θα το κάνουν λίγοι, οπότε οι περισσότεροι θα συνεχίσουν με τα σόσιαλ. Ίσως κάποιες εταιρείες επινοήσουν ένα υβριδικό μοντέλο πχ δημιουργία events για να γνωρίζεσαι live.

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.354
Πόντοι
496
Αυτό θα το κάνουν λίγοι, οπότε οι περισσότεροι θα συνεχίσουν με τα σόσιαλ. Ίσως κάποιες εταιρείες επινοήσουν ένα υβριδικό μοντέλο πχ δημιουργία events για να γνωρίζεσαι live.
Ήδη υπάρχει αυτό. Το λεγόμενο ραντεβού στα τυφλά, ή ειδικές συναντήσεις για να γνωρίζονται άγνωστοι

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Καλα τα κλαμπ καλες οι βιβλιοθηκες και ολα αυτα που λετε αλλα τα ποσοστά επιτυχιας γερνουν υπερ της χειλοπιτας.
Δεν λεω οτι φοβομαστε τη χειλοπιτα αλλα γιατι να επιβεβαιώσουμε αλλη μια,γιατι να ειμαστε ο 126ος στη σειρα που της αυξησε την αυτοπεποίθηση και εχει παρει το στυλ της ντίβας?υπαρχει περίπτωση ο 127ος ο επόμενος να εχει επιτυχία?αρα ποιος θα εχει επιτυχια στην δύσκολη τη γκόμενα?
Και αλλαζω θεμα,αν θελετε να εχετε μεγάλα ποσοστα επιτυχιας μονο αν οι γυναικες δουλευουν σε εσας.
Π.χ μια προμοσιον εταιρεια καλλυντικων δικια σας,ξερετε ποσες απο αυτές θα σας κατσουν?
Το ζουμί της μεθόδου έγκειται στο γεγονός ότι ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΘΑ τα χαμηλά ποσοστά επιτυχίας, δεν τα αφήνουμε να μας ρίχνουν!

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Εγώ σου λέω ότι όταν φεύγεις γελάνε και σε κοροϊδεύουνε και λένε..κοίτα ρε ένα λιγουρικαλά πάει καλά ο άνθρωπος ήρθε να μας τη πέσει χώρις να τον ξέρουμε?ρε τι μαλακες υπάρχουν!!γελάνε μαζί σου,σε κοροϊδεύουνε καημένε!!
Παραβλέπω τους χαρακτηρισμούς που δεν χρειάζονται και μπαίνω στην ουσία η οποία είναι η εξής:

Εις την πουτσα του Καβλανι και του κάθε Καβλανι για το τι μπορεί να λέει η κάθε γκόμενα μετά το πέσιμο!

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.354
Πόντοι
496
Παραβλέπω τους χαρακτηρισμούς που δεν χρειάζονται και μπαίνω στην ουσία η οποία είναι η εξής:

Εις την πουτσα του Καβλανι και του κάθε Καβλανι για το τι μπορεί να λέει η κάθε γκόμενα μετά το πέσιμο!
Είσαι μεγάλος παίκτης φίλε συνέχισε και μην ακούς κανέναν. Όλοι τα θέλουν πλέον στο πιάτο εδώ και τώρα. Είναι όπως το γυμναστήριο δεν μπορείς μέσα σε μια εβδομάδα να χτίσεις σωματάρα. Έτσι και η επικοινωνία με τις γυναίκες.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.416
Πόντοι
2.836
Εντάξει,αλλά και ποια είναι η ευτυχία τελικά για έναν άντρα;Να είναι μόνος και να πηγαίνει στα μπουρδέλα;

Όλα χρειάζονται φίλε,και τα μπουρδέλα,αλλά και οι γκόμενες για να νιώθεις ότι είσαι άνθρωπος
Στη σημερινή εποχή η μόνη ευτυχία για τον άντρα είναι 2 πραγματα:

Πολυ Υγεία κ πολλά χρήματα!!!

Όταν έχεις αυτά τα δύο όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους

In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women. (Τony Montana)

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.354
Πόντοι
496
Τοτε δεν σε ενοχλει αν το 90% των καναπεδατων οπως λες χωθουν και σου μειωσουν τα ποσοστά?
Π.χ αν τωρα εχεις 1 στα 20 μετα θα εχεις 1 στα 100 επιτυχια
Κοιτάω πως μπορώ να γίνω καλύτερος. Ο καθένας ας κάνει ότι θέλει

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.354
Πόντοι
496

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εγώ μίλησα τώρα με μια στα τζάμπο αλβανίδα που δουλεύει εκεί.τημ είχα δει που κοιτούσε..της λέω εσύ δε μένεις στη γειτονιά μου?όχι λέει..είπε ότι μένει πολύ μακρυά από εδώ..το θέμα είναι τι κάνει εδώ σε.μενα?η έχει βρει χορηγο..η λέει ψέματα.εγω λέω να τις βάλω το χαρτάκι με το τηλέφωνο μου στο γιοταχι της..ξέρω.τι γιοταχι έχει γιατιτην έχω παρακολουθήσει.και κα της πω πάρε με λίγο τηλέφωνο..είναι ωραίο μωρό έχει και τατού θα ήθελα να κάνω φάση..από την άλλη δε ξέρω..χορηγός μου μυρίζει.βεβαια λίγο που μίλησα μύρισα και πολλά ψυχολογικά προβληματα
Αφού δουλεύει εκεί, έχεις περιθώρια να την ψήσεις. Να πηγαίνεις ταχτικά και να της πιάνεις την κουβέντα. Αλλιώς θα έχει μεν ένα τηλέφωνο, αλλά θα είσαι ένας άγνωστος και μπορεί να κολώσει.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.416
Πόντοι
2.836
Αφού δουλεύει εκεί, έχεις περιθώρια να την ψήσεις. Να πηγαίνεις ταχτικά και να της πιάνεις την κουβέντα. Αλλιώς θα έχει μεν ένα τηλέφωνο, αλλά θα είσαι ένας άγνωστος και μπορεί να κολώσει.

Το ότι μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε κ να στραβώσει η γκόμενα κ να βλέπει την επιχείρηση με τα κιάλια μετά ο τυπος το σκεφτήκατε ?.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom