Όσον αφορά το άλφα μέιλ που χρησιμοποιεί το χρήμα για να έλξει και μετά να καθηλώσει την κάθε γκόμενα όπως -ακριβώς- έχω γράψει (και ισχύει) ξέχασες
να προσθέσεις το πόσες φορές έχω υπογραμμίσει ότι δεν τα σκάει.
Το να μιλάς εσύ για αυτά τα θέματα που είσαι χορηγάρα ενός πορνιδίου περιμένοντας (κατά δήλωσή σου όλα αυτά) να αποκομίσεις κέρδος από κάποιο πρότζεκτ, είναι ανέκδοτο.
Δεν έχω ανάγκη να γυρίσω τιποτα. Ορισμένοι δεν μπορείτε ούτε μεταξύ σας να τα βρείτε ενώ αν κι όταν βγείτε γκομενα, θα πληρώνετε και τις συκωταριές σας. Δεν υπάρχει μέση οδός ανάμεσα στην χορηγία και στην επιβολή.
Συνεχίζουμε. Μας λες ότι τα alpha males δελεάζουν με το χρήμα, αλλά δεν τα σκάνε. Πού ξέρεις εσύ ο μουνοζητιάνος τι κάνουν τα alpha males? Σε ποια βίβλο το είδες γραμμένο αυτό που λες;
Καταρχήν alpha male δεν σημαίνει αναγκαστικά λεφτάς, αλλά έχει να κάνει με την αντρίκια συμπεριφορά. Οι περισσότεροι όμως alpha males έχουν και χρήμα, επειδή είναι δραστήρια άτομα. Αν μοστράρεις χρήμα, είναι δυνατόν να μην ξοδέψεις; Για χαζές τις έχεις αυτές που θα έρθουν για το χρήμα; Άμα δεν το δουν, θα μυριστούν την απάτη και θα την κάνουν. Άν δεν μπορώ να μιλήσω εγώ για αυτά τα θέματα που έχω μοστράρει χρήμα κι έχω κάνει χορηγός, μπορείς εσύ που έχεις δηλώσει μετριομπατήρης και κάνεις τον κλόουν στην Ερμού;
Εννοείται ότι ξοδεύεις για να κάνεις το γούστο σου, είτε επειδή θέλεις customized «γκόμενα», είτε επειδή έχεις διαφορά ηλικίας και δεν έχεις άλλον τρόπο να προσεγγίσεις μικρές. Αν εγώ περιμένω να βγάλω χρήμα κι από κάποιο πρότζεκτ με μεντορέτα, είναι δική μου υπόθεση και κάτι το έξτρα που δεν έχει να κάνει με το γενικό concept των χορηγών.
Και σαφώς μπορεί να υπάρξει και χορηγία κι επιβολή. Οι πραγματικοί χορηγοί επιβάλλονται στις γκόμενες, γιατί σέβονται τα λεφτά τους και θέλουν να πιάνουν τόπο όταν τα ξοδεύουν. Δεν είναι αγαπούληδες.
Αυτά θα τα μάθεις, αν ποτέ βγάλεις λεφτά, αλλά δεν είσαι από αυτούς που κοπιάζουν και λες ό,τι φαντάζεσαι.
Τέλος, μόνο ηγέτης δεν είμαι αλλά ανεξάρτητος αγωνιστής. Όσοι ψάχνουν ηγέτες κι αρχηγούς είναι παράλληλα
κι αδύναμες προσωπικότητες. Τους λες και φυγεύθυνους.
Σιγά μην ψάχνω κάναν ηγέτη. Πλάκα σπάω γιατί είσαι διασκεδαστικός.