Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Αρχηγέ ούτε εγώ δε μπορώ να το διαβάσω αυτό, από τα μουνέτα το περιμένεις? :confused:
Ρε μεγάλε, λες να πηγαίνω με αγράμματες;
Τι με πέρασες ;
Για κανά τριπιτσόλι ;

Όπου να'ναι θα μας πείτε ότι πάμε και με πουτάνες εδώ μέσα ....

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.267
Πόντοι
206
Ρε μεγάλε, λες να πηγαίνω με αγράμματες;
Τι με πέρασες ;
Για κανά τριπιτσόλι ;

Όπου να'ναι θα μας πείτε ότι πάμε και με πουτάνες εδώ μέσα ....
Έχεις δίκιο, συγνώμη παραφέρθηκα. Άλλα τώρα που το σκέφτομαι σωστά επιστημονικά το παίρνω πίσω το συγνώμη γιατί υπονοείς ότι είμαι αγράμματος :confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Έχεις δίκιο, συγνώμη παραφέρθηκα. Άλλα τώρα που το σκέφτομαι σωστά επιστημονικά το παίρνω πίσω το συγνώμη γιατί υπονοείς ότι είμαι αγράμματος :confused:
Όχι ρε μην παίρνεις έτσι .
Μπορεί να μην το είχες απλά με τα αρχαία. Κι εγώ γκασμάς ήμουν στα αρχαία.
Δεν προλαβαίναμε και με τα γαλλικά γερμανικά και σουηδικά που μαθαίναμε .... συν ρώσικα από το 1989 και μετά ...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Για τις γυναίκες γενικώς ... για να μη νομίζετε ... ότι μαθαίνουμε κάτι νέο ...

Τα ίδια είχε γράψει ο Βέρντι πριν ... 190 χρόνια !!!!!!!!
Με καριόλες ιταλιάνες είχε εμπειρία ο χύστης !
Το είχε μάθει το μάθημα !

Δείτε τι έγραψαν (με το λιμπρετίστα του) για τις γκόμενες στο διάσημο ... λα ντονα ε μομπιλε στο Ριγκολέτο ....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΙΧΟΥΣ !!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Όσον αφορά το άλφα μέιλ που χρησιμοποιεί το χρήμα για να έλξει και μετά να καθηλώσει την κάθε γκόμενα όπως -ακριβώς- έχω γράψει (και ισχύει) ξέχασες
να προσθέσεις το πόσες φορές έχω υπογραμμίσει ότι δεν τα σκάει. :rockon:Το να μιλάς εσύ για αυτά τα θέματα που είσαι χορηγάρα ενός πορνιδίου περιμένοντας (κατά δήλωσή σου όλα αυτά) να αποκομίσεις κέρδος από κάποιο πρότζεκτ, είναι ανέκδοτο. :2funny:Δεν έχω ανάγκη να γυρίσω τιποτα. Ορισμένοι δεν μπορείτε ούτε μεταξύ σας να τα βρείτε ενώ αν κι όταν βγείτε γκομενα, θα πληρώνετε και τις συκωταριές σας. Δεν υπάρχει μέση οδός ανάμεσα στην χορηγία και στην επιβολή. :rockon:
Συνεχίζουμε. Μας λες ότι τα alpha males δελεάζουν με το χρήμα, αλλά δεν τα σκάνε. Πού ξέρεις εσύ ο μουνοζητιάνος τι κάνουν τα alpha males? Σε ποια βίβλο το είδες γραμμένο αυτό που λες;

Καταρχήν alpha male δεν σημαίνει αναγκαστικά λεφτάς, αλλά έχει να κάνει με την αντρίκια συμπεριφορά. Οι περισσότεροι όμως alpha males έχουν και χρήμα, επειδή είναι δραστήρια άτομα. Αν μοστράρεις χρήμα, είναι δυνατόν να μην ξοδέψεις; Για χαζές τις έχεις αυτές που θα έρθουν για το χρήμα; Άμα δεν το δουν, θα μυριστούν την απάτη και θα την κάνουν. Άν δεν μπορώ να μιλήσω εγώ για αυτά τα θέματα που έχω μοστράρει χρήμα κι έχω κάνει χορηγός, μπορείς εσύ που έχεις δηλώσει μετριομπατήρης και κάνεις τον κλόουν στην Ερμού;

Εννοείται ότι ξοδεύεις για να κάνεις το γούστο σου, είτε επειδή θέλεις customized «γκόμενα», είτε επειδή έχεις διαφορά ηλικίας και δεν έχεις άλλον τρόπο να προσεγγίσεις μικρές. Αν εγώ περιμένω να βγάλω χρήμα κι από κάποιο πρότζεκτ με μεντορέτα, είναι δική μου υπόθεση και κάτι το έξτρα που δεν έχει να κάνει με το γενικό concept των χορηγών.

Και σαφώς μπορεί να υπάρξει και χορηγία κι επιβολή. Οι πραγματικοί χορηγοί επιβάλλονται στις γκόμενες, γιατί σέβονται τα λεφτά τους και θέλουν να πιάνουν τόπο όταν τα ξοδεύουν. Δεν είναι αγαπούληδες.
Αυτά θα τα μάθεις, αν ποτέ βγάλεις λεφτά, αλλά δεν είσαι από αυτούς που κοπιάζουν και λες ό,τι φαντάζεσαι.

Τέλος, μόνο ηγέτης δεν είμαι αλλά ανεξάρτητος αγωνιστής. Όσοι ψάχνουν ηγέτες κι αρχηγούς είναι παράλληλα
κι αδύναμες προσωπικότητες. Τους λες και φυγεύθυνους.

Σιγά μην ψάχνω κάναν ηγέτη. Πλάκα σπάω γιατί είσαι διασκεδαστικός. :2funny:

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
9045 σελίδες… και συνεχίζεται την κλάψα που δεν μπορείτε να έχετε γκομενα…
Άντε και στις 10.000

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.267
Πόντοι
206
9045 σελίδες… και συνεχίζεται την κλάψα που δεν μπορείτε να έχετε γκομενα…
Άντε και στις 10.000
Τύπε μου σεβαστέ και στα ρδέλα πόρτα τρώμε, για ποιες γκόμενες μιλάς? Προφανώς και θα κλαίμε, με μαύρο δάκρυ κιόλας :confused: Τι είναι οι 9Κ σελίδες μπροστά σε αυτό το κακό που μας βρήκε? :confused:

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Τύπε μου σεβαστέ και στα ρδέλα πόρτα τρώμε, για ποιες γκόμενες μιλάς? Προφανώς και θα κλαίμε, με μαύρο δάκρυ κιόλας :confused: Τι είναι οι 9Κ σελίδες μπροστά σε αυτό το κακό που μας βρήκε? :confused:
Εγώ πάντως ξέρω γυναίκες από τον κύκλο μου (7αρια αληθινά, μερικές και 9αρια με δουλειές ανεξάρτητες οικονομικά ) που είναι αγαμητες… πολυυυυ καιρό (προσεχε !!! Όχι έχω κάποιον να μου τον καρφώνει, και ψάχνω τον τέλειο παράλληλα, αλλά… έχω να τον φάω 1 χρόνο + )
Σε ερώτηση… γιατί ;
Δεν υπάρχουν άντρες μου λένε… και οι καλοί είναι καπάρω …και τους απαντάω “δαχτυλάκι… δεν κακό…αλλά μια φορά ζεις”
Τώρα παρακάτω δεν ασχολούμαι μαζί τους… είμαι στον 3ο γάμο και η Κυρά είναι αρκετή σε ολααα της, και την ζηλεύουν οι καργιολες…

Τελευταία τροποποίηση:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.267
Πόντοι
206
Εγώ πάντως ξέρω γυναίκες από τον κύκλο μου (7αρια αληθινά, μερικές και 9αρια με δουλειές ανεξάρτητες οικονομικά ) που είναι αγαμητες… πολυυυυ καιρό (προσεχε !!! Όχι έχω κάποιον να μου τον καρφώνει, και ψάχνω τον τέλειο παράλληλα, αλλά… έχω να τον φάω 1 χρόνο + )
Σε ερώτηση… γιατί ;
Δεν υπάρχουν άντρες μου λένε… και τους απαντάω “δαχτυλάκι… δεν κακό…αλλά μια φορά ζεις”
Τώρα παρακάτω δεν ασχολούμαι μαζί τους… είμαι στον 3ο γάμο και η Κυρά είναι αρκετή σε ολααα της, και την ζηλεύουν οι καργιολες…
Ηλικίες στα 9αράκια? Και στη περίπτωσή μου, όταν αναρωτιούνται γιατί είμαι ανύπαντρος, ότι δεν υπάρχουν γυναίκες τους λέω
Πάντως χαίρομαι για εσένα που μετά από κάποιους γάμους κατάφερες να είσαι ευτυχισμένος.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Ηλικίες στα 9αράκια? Και στη περίπτωσή μου, όταν αναρωτιούνται γιατί είμαι ανύπαντρος, ότι δεν υπάρχουν γυναίκες τους λέω
Πάντως χαίρομαι για εσένα που μετά από κάποιους γάμους κατάφερες να είσαι ευτυχισμένος.
26-30

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.267
Πόντοι
206
Κάτι δε μου βγαίνει στην εξίσωση μεταξύ του βαθμού εμφάνισης των μουνέτων, της ηλικίας, της αγαμίας ΚΑΙ του διαστήματος της αγαμίας. Φυσικά δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τα γραφόμενά σου :hi:

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Κάτι δε μου βγαίνει στην εξίσωση μεταξύ του βαθμού εμφάνισης των μουνέτων, της ηλικίας, της αγαμίας ΚΑΙ του διαστήματος της αγαμίας. Φυσικά δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τα γραφόμενά σου :hi:
Τις περίμενες για θείες… επειδή είναι αγαμητες ;
η στο 9 το εκλαμβάνεις αντι για εμφάνιση μόνο… αλλά γενικό σύνολο ;

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.267
Πόντοι
206
Τις περίμενες για θείες… επειδή είναι αγαμητες ;
η στο 9 το εκλαμβάνεις αντι για εμφάνιση μόνο… αλλά γενικό σύνολο ;
Ναι έχεις δίκιο. Λάθος το εξέλαβα. Νόμιζα ότι το 9 πήγαινε καθαρά για εμφάνιση. εμφάνιση 3 + όλα τα άλλα = 9 κάπως βγαίνει η πράξη (λέμε τώρα τυχαίους αριθμούς)

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Ναι έχεις δίκιο. Λάθος το εξέλαβα. Νόμιζα ότι το 9 πήγαινε καθαρά για εμφάνιση. εμφάνιση 3 + όλα τα άλλα = 9 κάπως βγαίνει η πράξη (λέμε τώρα τυχαίους αριθμούς)

Το 9 για την εμφάνιση το λέω άμα βάλεις και το οικονομικά ανεξάρτητες πάμε στο 10.
Αλλά πες μου τώρα, που είναι ο προβληματισμός σου…

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.267
Πόντοι
206
Τότε σωστά κατάλαβα. Δεν έχω κάποιο προβληματισμό φυσικά. Απλά αυτό που ανέφερα στο αρχικό μου post (αυτό που παρέθεσα, το 2ο post άκυρο τότε). Δε μου βγαίνει η "εξίσωση".

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Τότε σωστά κατάλαβα. Δεν έχω κάποιο προβληματισμό φυσικά. Απλά αυτό που ανέφερα στο αρχικό μου post (αυτό που παρέθεσα, το 2ο post άκυρο τότε). Δε μου βγαίνει η "εξίσωση".
Ποια εξίσωση ;

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Θα το αναλύσουμε στο επόμενο συνέδριο της MENSA. Καλό βράδυ και καλά να περνάς με τη σύζυγο :hi:
α είσαι και εξυπνούλης !!!

Μην μου ζαλίζεις τα αρχιδια όμως με τις συνιστώσες σου και την άλγεβρα και όποιον άλλο αλγόριθμο έχεις.
την 3η την έχω όσο μου κάνει τα κέφια… άμα δεν τα κάνει θα πάρω και 4η και 5η…

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Δεν σου αρέσει όμως κι η χλίδα κυρίλα.
Ροκάδικα πέτσινα και μαλακίες γουστάρεις, για μαλλιάδες.
To πετσινο δεν κυκλοφορεί πλέον.
Μόνο καγκουρες βλέπω με κουκούλες και σπορτεξ χειμώνα καλοκαίρι.
Προτιμώ την χλιδα κυριλα αλλά μόνο στο κέντρο Θεσσαλονίκης θα το δω αυτό.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.873
Πόντοι
9.297
Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο θέμα με αυτούς που έχουν τατουάζ και πίρσινγκς (δεν έχω τίποτα από τα 2), δικαίωμά του καθενός στη τελική. Τα θεωρώ τα περισσότερα αντιαισθητικά το λιγότερο, για να μην επεκταθώ σε άλλους χαρακτηρισμούς και αναλύσεις. Και αναφέρομαι και στα 2 φύλα.
Απλά παρέθεσα το συγκεκριμένο γιατί "τατουάζ ΒΙΖΙΤΑ στο μπούτι" δλδ κάπου έλεος ρε τύποι :confused:
Λεφτά υπάρχουν...
Απλά είναι γελοίο να θεωρείται προχωρημένος τύπος με τατουάζ που είναι κάτι που κάνουν συνήθως διαταραγμένοι ,άνθρωποι του περιθωρίου ,φυλακοβιοι και γενικα ΟΧΙ ΠΡΟΤΥΠΑ .Γενικά μιλάω...
Επίσης είναι και επιδειξιομανεις...δεν επενδύεις πόνο και λεφτά για να κρύβεις το τατουάζ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom