Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η σαλάτα βοηθάει στην πέψη. Να τρωτε σαλάτες. Θα σας χρειαστούν. Όποτε μπαίνω σας γλεντάω. Μπες τώρα με το άλλο νικ ή γράφε παράλληλα. Δεν εξηγείται αλλιώς πως γράφτηκες Παρασκευή κι έχεις τέτοια αφοσίωση εδώ. :2funny:
Σε δουλειά να βρίσκεσαι.

:2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.778
Πόντοι
3.656
Η καθε γυναικα λογω των πολλων επιλογων που εχει μιας και η παπια και ολοι σαν τη παπια της ανεβαζουν την αξια γινεται επιλεκτική.
Σου λεει αφου εχω προσφορα γιατι να μην εχω τον καλύτερο .
Ολα εχουν να κανουν με τον άντρα.
Ο κάθε αντρας πραττει αναλογως.
Οπως ειπα και πιο πανω η ελλειψη αλλων ενδιαφεροντων ή ανεπάρκεια αποκτησης τους υποσυνείδητα κανουν τον μεσο άντρα να βρίσκει τη χαρα της ζωης στη γυναίκα και να κανει φοκους εκει.
Οι γυναικες απο την αλλη μερια το πανε αλλιως.
Δεν ψαχνουν να βρουν εστω και υποσυνειδητα την ευτυχια στον άντρα.
Οι γυναίκες κανουν φοκους οπουδηποτε αλλου και βρισκουν εκει την ευχαρίστηση και την ευτυχία.
Θα πουν πολλοι δεν θελουν σχεση οικογενεια κλπ ναι θελουν αλλα ολα εχουν να κανουν με τις προτεραιότητες τους.
Αλλη σου λεει θα σπουδασω και μετα, αλλη λεει μετα τα 30 γενικα βαζουν τις προτεραιότητες τους με σειρά.

Από την άλλη,τι ενδιαφέροντα να έχει ένας άντρας σε μεγαλύτερη ηλικία;Άντε πες νεότερος πάει με τους φίλους του για μπάλα,για Playstation,για μπουρδελοτσαρκες,για πιώματα κλ΄π.Μεγαλύτερος που να πάει;Με ποιον;Οι φίλοι φεύγουν και μένει μόνος.Γι'αυτό και κάνει φοκους στο να βρει γυναίκα για να γλυτώσει τη μοναχική ζωή.Οπότε πράγματι,η γυναικεία παρουσία καταλήγει να'ναι πολύ σημαντική γι'αυτόν για να μην ζει σαν φάντασμα

Οι γυναίκες εννοείται πως μας έχουν πολύ πιο κάτω απ'ότι τις έχουμε εμεις.Για αυτές είμαστε έναν αξεσουαρ όπως το κινητό.Που πιο πολύ το θέλουν για να μην τις λένε γεροντοκόρες και αγάμητες,παρά γιατί μας αγαπάνε

Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
495
Πόντοι
301
Εγω θα κανω μια απλη ερωτηση προς τους μεγαλους(εδω γελαμε)παιχτες του "αθληματος" γιατι το'χουμε παραχεσει το πραγμα και καπου κουραζει...Τι ρολο βαρατε σε αυτο το forum εφοσον δε συναντιεστε με πουτανες???Με το να κραζεις κοσμο που γουσταρει την ολη φαση με τα εσκορτ και τα μπουρδελα γενικως,δεν ανεβαινεις στα ματια των αλλων!!!Ισα ισα που μου αποδεικνυεις ποσο μεγαλο κομπλεξικο αρχιδι εισαι...Κανε το κομματι σου και ασε με εμενα να κανω το δικο μου!Συνεχισε εσυ λοιπον να παιζεις το τσουτσουνακι σου κλεισμενος σε τεσσερις τοιχους και εγω θα πηδαω σε τετραστερα ξενοδοχεια εσκορτ πολυτελειας.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.778
Πόντοι
3.656
Η γυναικα τα τελευταία χρονια εξελιχθηκε απελευθερωθηκε εγινε πιο δυνατη ο αντρας απο την αλλη εμεινε στάσιμος και υπαρχει μια ανισορροπια στην εξέλιξη.
Αυτη η ανισορροπια εχει επιπτώσεις να μη βρισκουν οι αντρες ευκολα γυναίκες.
Γενικα αν δεν μπουν ολοι στο τρυπακι της αυτοβελτιωσης και της εξελιξης το μελλον θα ειναι δυσοίωνο για το αντρικο φύλο.
Ολες θα ανακατεύονται με το 20 η 30% των αντρων και αυτοι θα τις ανακυκλωνουν καιοι υπόλοιποι θα μένουν με το πουλι στο χερι η θα μαζευουν οτι αποφάγια εχουν μεινει απο τους ελιτ και ολη τη πλεμπα

Έτσι πως έγινε η ζωή,τα αρχίδια του άντρα είναι στην τσέπη του

Αν η τσέπη του είναι άδεια,είναι σαν να μην έχει αρχίδια.

Και δεν εννοώ να'ναι φτωχός,αλλά και να μην μπορεί να συντηρήσει άλλον πέραν του εαυτού του

Τότε ναι,θα τη βγάζει με αποφάγια (στην καλύτερη) ή θα μείνει με το πουλί στο χέρι

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αν πηγαινω συνέχεια θα καω..άσε που θα με κοροϊδεύουν όλες που δουλεύουν εκεί..το τηλέφωνο είναι πιο καλό αν έχεις το τηλέφωνο παίζεις μπάλα φεις του φεις..γιατί στη δουλειά και να γουστάρει η άλλη δε θα μιλήσει..γιατί αν δούνε άλλοι Αντρες ότι μιλάει.μετα θα τη περάσουνε για εύκολη και θα πηγαίνουμε μετά όλοι να την παρενοχλουνε..
Άμα δώσεις το τηλέφωνο από την αρχή, πας με πιθανότητες 50-50, γιατί είσαι άγνωστος. Γνώμη μου, να της δώσεις την ευκαιρία εξοικείωσης για να ανεβάσεις τις πιθανότητες. Να αρχίσει να συνηθίζει τη φάτσα σου και να το δουλεύει στο μυαλό της σιγά σιγά. Δεν χρειάζεται να ανοίγεις συζήτηση κάθε φορά. Αν μπορείς λέγε κάτι κάθε φορά, αν δεν μπορείς έστω ένα καλημέρα ή ένα χαμόγελο. Και κόβε αντιδράσεις. 4-5 φορές και μετά τηλέφωνο, εκτός αν δείξει φανερά σημάδια ότι δεν γουστάρει καθόλου. Εγώ αυτό το κόλπο εφάρμοζα πάντα και συχνά έπιανε. Προφανώς δεν γνωρίζω πώς είναι οι συνθήκες, οπότε εσύ ξέρεις καλύτερα.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.008
Πόντοι
206
Καθε τι πανω στο καθε αντρα δειχνει το γούστο αλλα και την οικονομική δύναμη.
Επίσης το προμοσιον πρέπει να συνεργάζεται με το στυλ και το χαρακτήρα,π.χ ευδιαθετος χαμογελαστος,ακομπλεξαριστος,κοινωνικος,εξωστρέφεις,λογικός, έξυπνος και να λεει τις εμπειρίες του.
Ολα αυτα ειναι ποιντς.
Αν ο αντρας στο μελλον δεν εξελιχθει αυτοβελτιωθει πολλοι δεν θα εχουν ουτε μια γκόμενα
και μετα ερχεται μια γκομενα που εχει απλα ενα ωραιο κωλο και τιποτα αλλο θετικο επανω στην εμφανιση της , που ομως ειναι ανεργη, χαζη, αμορφωτη, αλλα επειδη εχει ωραιο κωλο την θελουν πολλοι και δεν χρειαζεται να κανει κατι αλλο απο ολα αυτα που αναφερεις για τον αντρα που χρειαζεται να κοπιαζει να δειξει προς τα εξω

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.778
Πόντοι
3.656
Εισαι ηττοπαθης
Παρα πολλα ενδιαφεροντα μπορει να εχει και σε μεγαλυτερη ηλικια των 50 και των 60
Να δουλεύει πολλες ωρες να κανει μια δραστηριότητα να ταξιδευει κλπ να βρισκει συνεχως νεα ενδιαφέροντα.
Ολα ειναι στο μυαλο,αυτο δινει εντολες,οταν εισαι κολλημένος μονο με τις γυναίκες δεν κάνεις τίποτα
Και πες οτι βρίσκεις μια δεν θα εχεις τι να πεις τι να δειξεις τι να κανεις.
Tι θα της πεις οτι ασχολιοσουν με τις γυναικες η οτι κλαιγοσουν π.χ?
Θα σου πει ξερεις γι'αυτό?οχι
Εχεις παει εκει;κανεις το ταδε; οχι
Θα πει στο τελος 50 χρονων και ειναι αδειος λουζερ.
Π.χ ο παπιας θα λεει τις εμπειριες στην Ερμού

Ενδιαφέροντα υπάρχουν,το θέμα είναι θα'χει όρεξη να τα κάνει μόνος;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Από την άλλη,τι ενδιαφέροντα να έχει ένας άντρας σε μεγαλύτερη ηλικία;Άντε πες νεότερος πάει με τους φίλους του για μπάλα,για Playstation,για μπουρδελοτσαρκες,για πιώματα κλ΄π.Μεγαλύτερος που να πάει;Με ποιον;Οι φίλοι φεύγουν και μένει μόνος.Γι'αυτό και κάνει φοκους στο να βρει γυναίκα για να γλυτώσει τη μοναχική ζωή.Οπότε πράγματι,η γυναικεία παρουσία καταλήγει να'ναι πολύ σημαντική γι'αυτόν για να μην ζει σαν φάντασμα
Μπορεί να έχει πάρα πολλά ενδιαφέροντα και να βρίσκει και άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα. Σήμερα το ιντερνέτ βοηθάει στο να βρίσκεις λύσεις. Την γυναίκα, στις μεγάλες ηλικίες, δεν την χρειάζεσαι για να καλύπτεις τον κενό χρόνο, αλλά γιατί έχει ένα νόημα για τη ζωή σου.

Όσο είσαι νέος, είσαι πάντα στην κίνηση και απασχολημένος με διάφορα θέματα λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Σε προχωρημένη ηλικία κόβεις ταχύτητα, αρχικά γιατί μειώνονται οι δυνάμεις σου κι ύστερα γιατί δεν βρίσκεις νόημα να τρέχεις. Θέλεις να αράξεις και να απολαμβάνεις πράγματα και δίχως γυναικεία παρουσία ό,τι και να απολαμβάνεις είναι σαν ανάλατο φαγητό.

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
76
Πόντοι
1
Για όλη την Ελλάδα δεν ξέρω, αλλά στην Αθήνα δεν έχω παράπονο. Στον Νιάρχο έφτιαξαν την μεγαλυτερη βιβλιοθήκη και είναι πολυ ωραίος χώρος.

Εδώ είναι φουλ στις Ρωσίδες

Πας να διαβάσεις και βλέπεις απέναντι την ξανθιά Ρωσίδα να σου ρίχνει βλέμματα,άντε να συγκεντρωθείς μετά...
τι γυναικες πανε εκει ?ηλικια ομορφια κτλ
γιατι ειχα την αισθηση οτι πανε μονο μπαζα

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Γενικα αν δεν μπουν ολοι στο τρυπακι της αυτοβελτιωσης και της εξελιξης το μελλον θα ειναι δυσοίωνο για το αντρικο φύλο.
Το τρυπάκι αυτό όμως είναι μικρό και δεν χωράει πολλούς. Πάντα το top 10-20% αντρών θα προτιμούν οι γυναίκες.

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.354
Πόντοι
496

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
913
Πόντοι
81
Το μέγα πρόβλημα τη σήμερον εποχή με τις Ελληνίδες είναι ότι νομίζουν ότι με ένα κωλο και δύο βυζιά μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο όλο. Και εν μέρει .οορουν να καταφέρουν παρά πολλά. Το θέμα είναι ότι οι άντρες πέφτουν στην παγίδα και τις κυνηγάνε όλες αυτές απλά για να γαμησουν. Προχθεσινή καθαροδευτεριατικη φάση. Παραλία οικογενειακώς όπου προχωράω στην αμμουδιά με τον μικρό και βλέπω σε μια ξερά που έμεινε μέσα στη θάλασσα το εξής σκηνικό. Ζευγάρι με μικρό παιδάκι, το παιδάκι να παίζει μόνο του με ένα ξύλο στη θάλασσα, η γυναίκα να παίρνει πόζες και ο άντρας να τραβάει φωτογραφίες με το κινητό αυτήν. Η δε γυναίκα καθόλη τη διάρκεια που έπαιρνε πόζες κοίταζε γύρω γύρω να δει αν την κοιτάζουν. Περνάω από δίπλα και ακούω τη γυναίκα μετά τη λήψη της φωτό να λέει, για να δω..ο άντρας της απαντάει καλή είναι ωραία. Καλή είναι λέει αυτή, βγάλε με και μια έτσι και θα βάλω φιλτρο σαυτη την πρώτη. Όλα αυτά παίζοντας ματιές σε εμένα. Κάποια στιγμή το κατάλαβε ο δικός τους και με κοίταξε με ύφος κακόμοιρο, ρε φίλε μήπως μήπως μπορείς να πας πιο πέρα για να μην προκαλείς τη δικιά μου να κοιτάζει; Μου ήρθε στιγμιαία η σκέψη να γελάσω αλλά πήρα το μικρό και φύγαμε. Αυτοί συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, το παιδί με το ξύλο, η γκόμενα να παίρνει πόζες με τουρλωτο κωλο και να σηκώνει το Μάλι και ο άντρας φωτογράφος κριτικός της πιο πουτανιαρικης πόζας που θα πάρει η γυναικα του για να την ανεβάσει στο instagram, πιθανόν και να μπει μετά αυτός με καμμιά δεκαριά διαφορετικά προφίλ να της κάνει like. Συμπέρασμα, αν γουστάρεις να είσαι φωτογράφος προμοτορας για να βρει γαμιά η γυναίκα σου η να ικανοποιεί στην καλύτερη την αυτάρκεια της, με γεια σου με χαρά σου. Έτσι θα είσαι μια ζωή και έτσι θα σε αντιμετωπίζει και η γυναίκα σου. Η γυναίκα όσο πιο πολύ σε ευνουχισει, τόσο πιο εύκολα θα γυρίσει στο τέλος να πει τι να τον κάνω έναν άντρα που δεν παίρνει πρωτοβουλία για τίποτα και τον κάνω ότι θέλω, δε με ιντριγκάρει πια, ότι ώρα θέλω ανοίγω το βρακί μου και τον βρίσκω μέσα, πάμε για άλλα. Η λογική του να αφήσεις τη γυναίκα σου να κάνει ότι γουστάρει, να γίνεις υποτακτικός της μόνο και μόνο για να ρίχνεις ένα γαμησι (πιθανώς και παρακαλεί και ξινό) μια στο τόσο δεν στέκει μάγκες. Όσοι το κάνετε να ξέρετε ότι οι γυναίκες σας γελάνε με το μαλακά, ίσως γελάνε και οι φίλες τους μαζί και γρήγορα μπορεί να κανονίζουν καμμία παρτούζα με τίποτα πιτσιρικάδες που ξεφτιλιζουν και ριχνουν και ξύλο για να γουστάρουν. Τουτέστιν, απαξιωστε τις πουτανες και αναδείξτε τις νορμάλ γυναίκες. Εμείς επιλέγουμε τι θα κάνουμε

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.778
Πόντοι
3.656
Το μέγα πρόβλημα τη σήμερον εποχή με τις Ελληνίδες είναι ότι νομίζουν ότι με ένα κωλο και δύο βυζιά μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο όλο. Και εν μέρει .οορουν να καταφέρουν παρά πολλά. Το θέμα είναι ότι οι άντρες πέφτουν στην παγίδα και τις κυνηγάνε όλες αυτές απλά για να γαμησουν. Προχθεσινή καθαροδευτεριατικη φάση. Παραλία οικογενειακώς όπου προχωράω στην αμμουδιά με τον μικρό και βλέπω σε μια ξερά που έμεινε μέσα στη θάλασσα το εξής σκηνικό. Ζευγάρι με μικρό παιδάκι, το παιδάκι να παίζει μόνο του με ένα ξύλο στη θάλασσα, η γυναίκα να παίρνει πόζες και ο άντρας να τραβάει φωτογραφίες με το κινητό αυτήν. Η δε γυναίκα καθόλη τη διάρκεια που έπαιρνε πόζες κοίταζε γύρω γύρω να δει αν την κοιτάζουν. Περνάω από δίπλα και ακούω τη γυναίκα μετά τη λήψη της φωτό να λέει, για να δω..ο άντρας της απαντάει καλή είναι ωραία. Καλή είναι λέει αυτή, βγάλε με και μια έτσι και θα βάλω φιλτρο σαυτη την πρώτη. Όλα αυτά παίζοντας ματιές σε εμένα. Κάποια στιγμή το κατάλαβε ο δικός τους και με κοίταξε με ύφος κακόμοιρο, ρε φίλε μήπως μήπως μπορείς να πας πιο πέρα για να μην προκαλείς τη δικιά μου να κοιτάζει; Μου ήρθε στιγμιαία η σκέψη να γελάσω αλλά πήρα το μικρό και φύγαμε. Αυτοί συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, το παιδί με το ξύλο, η γκόμενα να παίρνει πόζες με τουρλωτο κωλο και να σηκώνει το Μάλι και ο άντρας φωτογράφος κριτικός της πιο πουτανιαρικης πόζας που θα πάρει η γυναικα του για να την ανεβάσει στο instagram, πιθανόν και να μπει μετά αυτός με καμμιά δεκαριά διαφορετικά προφίλ να της κάνει like. Συμπέρασμα, αν γουστάρεις να είσαι φωτογράφος προμοτορας για να βρει γαμιά η γυναίκα σου η να ικανοποιεί στην καλύτερη την αυτάρκεια της, με γεια σου με χαρά σου. Έτσι θα είσαι μια ζωή και έτσι θα σε αντιμετωπίζει και η γυναίκα σου. Η γυναίκα όσο πιο πολύ σε ευνουχισει, τόσο πιο εύκολα θα γυρίσει στο τέλος να πει τι να τον κάνω έναν άντρα που δεν παίρνει πρωτοβουλία για τίποτα και τον κάνω ότι θέλω, δε με ιντριγκάρει πια, ότι ώρα θέλω ανοίγω το βρακί μου και τον βρίσκω μέσα, πάμε για άλλα. Η λογική του να αφήσεις τη γυναίκα σου να κάνει ότι γουστάρει, να γίνεις υποτακτικός της μόνο και μόνο για να ρίχνεις ένα γαμησι (πιθανώς και παρακαλεί και ξινό) μια στο τόσο δεν στέκει μάγκες. Όσοι το κάνετε να ξέρετε ότι οι γυναίκες σας γελάνε με το μαλακά, ίσως γελάνε και οι φίλες τους μαζί και γρήγορα μπορεί να κανονίζουν καμμία παρτούζα με τίποτα πιτσιρικάδες που ξεφτιλιζουν και ριχνουν και ξύλο για να γουστάρουν. Τουτέστιν, απαξιωστε τις πουτανες και αναδείξτε τις νορμάλ γυναίκες. Εμείς επιλέγουμε τι θα κάνουμε

Από την άλλη,πες μου τι θα έκανε ο τύπος (και ο καθε τύπος στην ηλικία του) καθαροδευτεριάτικα ή σε οποιαδήποτε άλλη αργία,αν ήταν κανας μπάκουρος.Ή θα καθόταν σπίτι και θα κοιμόταν ή θα'βγαινε και θα καθόταν μονος του παρέα με το κινητό του.Γιατί σε μεγαλύτερες ηλικίες,κάπως έτσι είναι η ζωή ενός μπάκουρου

Καμια φορά δηλαδή,όταν και οι εναλλακτικές είναι χειρότερες,λες μήπως είμαι καλύτερα από άλλους;

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
913
Πόντοι
81
Από την άλλη,πες μου τι θα έκανε ο τύπος (και ο καθε τύπος στην ηλικία του) καθαροδευτεριάτικα ή σε οποιαδήποτε άλλη αργία,αν ήταν κανας μπάκουρος.Ή θα καθόταν σπίτι και θα κοιμόταν ή θα'βγαινε και θα καθόταν μονος του παρέα με το κινητό του.Γιατί σε μεγαλύτερες ηλικίες,κάπως έτσι είναι η ζωή ενός μπάκουρου

Καμια φορά δηλαδή,όταν και οι εναλλακτικές είναι χειρότερες,λες μήπως είμαι καλύτερα από άλλους;
Είναι θέμα αυτοσεβασμού και αξιοπρέπειας. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις. Προτιμάς να υποτιμά την αξιοπρέπεια σου μια καργια για να τον βρέχεις μια στο τόσο; Και πόσο πολύ ανέχεσαι να την υποτιμά; Γιατί ανερχόμενος πράγματα όπως αυτά που ανέφερα, οι γυναίκες σε πατάνε όλο και πιο κάτω, όλο και πιο κάτω και στο τέλος φτάνεις να μην έχεις καθόλου αξιοπρέπεια και να ζεις μια ζωή στην κατάθλιψη. Είναι καλύτερο να είσαι αξιοπρεπής και να σέβεσαι τον εαυτό σου και ας γαμας μια στο τόσο στις πουτανες παρά να είσαι υπόδουλος. Γνώμη μου

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.778
Πόντοι
3.656
Είναι θέμα αυτοσεβασμού και αξιοπρέπειας. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις. Προτιμάς να υποτιμά την αξιοπρέπεια σου μια καργια για να τον βρέχεις μια στο τόσο; Και πόσο πολύ ανέχεσαι να την υποτιμά; Γιατί ανερχόμενος πράγματα όπως αυτά που ανέφερα, οι γυναίκες σε πατάνε όλο και πιο κάτω, όλο και πιο κάτω και στο τέλος φτάνεις να μην έχεις καθόλου αξιοπρέπεια και να ζεις μια ζωή στην κατάθλιψη. Είναι καλύτερο να είσαι αξιοπρεπής και να σέβεσαι τον εαυτό σου και ας γαμας μια στο τόσο στις πουτανες παρά να είσαι υπόδουλος. Γνώμη μου

Εντάξει,δεν είπαμε να σε πατάει και να σε υποτιμάει,μην πιάνουμε κατευθείαν το άλλο άκρο.Από την άλλη ΄όμως,και το μόνος συνέχεια,θα σε ρίξει στην κατάθλιψη.

Όπως έχω ξαναπεί,δυστυχώς για πολλούς άντρες έχει καταλήξει να'ναι μονόδρομος ή η μια ή η άλλη ζωή.Δηλαδή ή θα'ναι με κάποια και ναι μεν δεν θα είναι μόνοι τους αλλά θα κάνουν συμβιβασμούς ή θα'ναι μόνοι τους και θα ζουν σαν φαντάσματα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.778
Πόντοι
3.656
Το λυπηρο της υποθεσης ειναι οτι πολλοι άντρες προτιμουν να εχουν μια να τους υποτιμα παρα να είναι μονοι τους.
Ειναι αυτο που ελέγα πιο πίσω, οτι οι αντρες κοιτανε να βρουν την ευτυχία βασιζόμενοι σε μια γυναικα.
Αντίθετα η γυναικα βρίσκει την ευτυχια αλλου και δεν στηριζει την ευτυχια της σε ενα αντρα.
Αυτές και μονες τους παίρνανε καλα,αντίθετα οι αντρες οι περισσότεροι μονοι τους δεν αντέχουν,αισθάνονται καπως μειονεκτικά λες και βρίσκονται εκτος νερων τους.
Θελει πολλα κοτσια και αρχίδια να μπορει ενας αντρας να αισθανεται καλα με τον εαυτο του και να μην εχει ανάγκη μια γυναικα,βασικά να στηρίξει την ευτυχια του πανω σε μια γυναίκα

Και οι άντρες θα περνούσαν καλά μόνοι τους,αν μπορούσαν να βρίσκουν γκόμενα όποτε ήθελαν.Αυτή είναι η διαφορά

Οι γυναίκες είναι εφησυχασμένες σ'αυτόν τον τομέα,σου λέει θα κάτσω τώρα μόνη μου 1 μήνα,2 μήνες,και μετά απλά θα διαλέξω κάποιον απ'τους διαθέσιμους.Οι άντρες δεν έχουν διαθέσιμες να τους περιμένουν,τουλάχιστον όσοι δεν έχουν λεφτά ή επάγγελμα γυναικομαγνήτη.

Επίσης,μια γυναίκα δε θα την βγάλουν περίεργη ή λεσβία αν είναι καιρό μόνη της,ενώ για τον άντρα θα λένε χίλια δυο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.778
Πόντοι
3.656
Για ολα αυτα φταίει η κοινωνία.
Αυτη βαζει τα προτυπα και σου λεει η έτσι και εισαι φυσιολογικος η εισαι το αλλο και εισαι εκτός.
Θυμάμαι 3 ζευγαρια θα πηγαιναν καπου μονοημερη και στον φίλο τους ενα εργενη δεν του ειπαν επειδή ταχα πηγαν ζευγαροκατασταση.
Βλέπεις οτι τις διακρισεις τις κανουμε εμεις σαν ανθρωποι η κοινωνία η ιδια.
Π.χ εκδρομη θα πήγαιναν δεν θα πηγαιναν για παρτουζα.
Αυτο τωρα θα το διαβαζεις και θα σε πιανει κρυος ιδρωτας μιας και το θεμα σου ειναι η μοναξια και το περιθώριο.

Ε ούτε κι εγώ θα πήγαινα αν ήμουν στη θέση του,να τους κρατάω το φανάρι;

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
913
Πόντοι
81
Και οι άντρες θα περνούσαν καλά μόνοι τους,αν μπορούσαν να βρίσκουν γκόμενα όποτε ήθελαν.Αυτή είναι η διαφορά

Οι γυναίκες είναι εφησυχασμένες σ'αυτόν τον τομέα,σου λέει θα κάτσω τώρα μόνη μου 1 μήνα,2 μήνες,και μετά απλά θα διαλέξω κάποιον απ'τους διαθέσιμους.Οι άντρες δεν έχουν διαθέσιμες να τους περιμένουν,τουλάχιστον όσοι δεν έχουν λεφτά ή επάγγελμα γυναικομαγνήτη.

Επίσης,μια γυναίκα δε θα την βγάλουν περίεργη ή λεσβία αν είναι καιρό μόνη της,ενώ για τον άντρα θα λένε χίλια δυο
Συνοψίζοντας εκεί καταλήγω και εγώ. Είναι ξεκάθαρα ο νόμος προσφοράς και ζήτησης. Όταν η ζήτηση (των αντρών για γυναίκες) είναι πολύ μεγάλη, τότε η τιμή του προϊόντος αυξάνεται χωρίς αυτό να σημαίνει αυτή είναι και η πραγματική του αξία (τόσο πιο δύσκολο είναι να αγοράσεις το προϊόν, να βρεις δηλαδή γυναίκα). Απτην όσον αφορά τις γυναίκες επειδή είναι μεγάλη η προσφορά αντρών μπορούν να αγοράσουν σε χαμηλή τιμή το προϊόν( να βρουν εύκολα άντρες και επιπλέον να επιλέξουν εκείνες πιο προϊόν θα πάρουν ανάμεσα σε πολλά).

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.778
Πόντοι
3.656
Δεν κατάλαβες δεν του ειπαν,τον έβγαλαν στο περιθωριο.
Γι αυτο λεω οτι και εμεις ως κοινωνια δυσκολευουμε τις καταστάσεις.
Στα 30 πρέπει να εχεις παντρευτει στα 35 πρέπει να εχεις παιδια και παει λεγοντας.
Οποιος δεν τα κανει αυτα αυτοματως τους βγαζουν στο περιθωριο.
Γιατι να μην πηγαινεις ρε τυπε,ξερεις ποσες απο αυτες εχουν βαρεθει τους αντρες τους,και αν εσυ αντικειμενικά εισαι καλύτερος απο αυτους ξερεις οτι ανετα τσιμπας?
Θα μου πεις ειναι αισχρο γιατι ειναι φιλοι σου ναι,αν ομως δεν ειναι φιλοι σου κολλητοι και ειναι γνωστοι σου γιατι να μην χωθεις και να τσιμπήσεις?

Ε καλά τώρα,θα πας μόνος με 3 ζευγάρια και περιμένεις να φας τη γκόμενα κάποιου;Αυτά είναι επιστημονική φαντασία

Επαρχία όντως μένεις περιθώριο αν δεν έχεις οικογένεια μετά απο μια ηλικία,αν ζεις Αθήνα το παλεύεις λόγω ανωνυμίας και επιλογών

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom