Το μέγα πρόβλημα τη σήμερον εποχή με τις Ελληνίδες είναι ότι νομίζουν ότι με ένα κωλο και δύο βυζιά μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο όλο. Και εν μέρει .οορουν να καταφέρουν παρά πολλά. Το θέμα είναι ότι οι άντρες πέφτουν στην παγίδα και τις κυνηγάνε όλες αυτές απλά για να γαμησουν. Προχθεσινή καθαροδευτεριατικη φάση. Παραλία οικογενειακώς όπου προχωράω στην αμμουδιά με τον μικρό και βλέπω σε μια ξερά που έμεινε μέσα στη θάλασσα το εξής σκηνικό. Ζευγάρι με μικρό παιδάκι, το παιδάκι να παίζει μόνο του με ένα ξύλο στη θάλασσα, η γυναίκα να παίρνει πόζες και ο άντρας να τραβάει φωτογραφίες με το κινητό αυτήν. Η δε γυναίκα καθόλη τη διάρκεια που έπαιρνε πόζες κοίταζε γύρω γύρω να δει αν την κοιτάζουν. Περνάω από δίπλα και ακούω τη γυναίκα μετά τη λήψη της φωτό να λέει, για να δω..ο άντρας της απαντάει καλή είναι ωραία. Καλή είναι λέει αυτή, βγάλε με και μια έτσι και θα βάλω φιλτρο σαυτη την πρώτη. Όλα αυτά παίζοντας ματιές σε εμένα. Κάποια στιγμή το κατάλαβε ο δικός τους και με κοίταξε με ύφος κακόμοιρο, ρε φίλε μήπως μήπως μπορείς να πας πιο πέρα για να μην προκαλείς τη δικιά μου να κοιτάζει; Μου ήρθε στιγμιαία η σκέψη να γελάσω αλλά πήρα το μικρό και φύγαμε. Αυτοί συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, το παιδί με το ξύλο, η γκόμενα να παίρνει πόζες με τουρλωτο κωλο και να σηκώνει το Μάλι και ο άντρας φωτογράφος κριτικός της πιο πουτανιαρικης πόζας που θα πάρει η γυναικα του για να την ανεβάσει στο instagram, πιθανόν και να μπει μετά αυτός με καμμιά δεκαριά διαφορετικά προφίλ να της κάνει like. Συμπέρασμα, αν γουστάρεις να είσαι φωτογράφος προμοτορας για να βρει γαμιά η γυναίκα σου η να ικανοποιεί στην καλύτερη την αυτάρκεια της, με γεια σου με χαρά σου. Έτσι θα είσαι μια ζωή και έτσι θα σε αντιμετωπίζει και η γυναίκα σου. Η γυναίκα όσο πιο πολύ σε ευνουχισει, τόσο πιο εύκολα θα γυρίσει στο τέλος να πει τι να τον κάνω έναν άντρα που δεν παίρνει πρωτοβουλία για τίποτα και τον κάνω ότι θέλω, δε με ιντριγκάρει πια, ότι ώρα θέλω ανοίγω το βρακί μου και τον βρίσκω μέσα, πάμε για άλλα. Η λογική του να αφήσεις τη γυναίκα σου να κάνει ότι γουστάρει, να γίνεις υποτακτικός της μόνο και μόνο για να ρίχνεις ένα γαμησι (πιθανώς και παρακαλεί και ξινό) μια στο τόσο δεν στέκει μάγκες. Όσοι το κάνετε να ξέρετε ότι οι γυναίκες σας γελάνε με το μαλακά, ίσως γελάνε και οι φίλες τους μαζί και γρήγορα μπορεί να κανονίζουν καμμία παρτούζα με τίποτα πιτσιρικάδες που ξεφτιλιζουν και ριχνουν και ξύλο για να γουστάρουν. Τουτέστιν, απαξιωστε τις πουτανες και αναδείξτε τις νορμάλ γυναίκες. Εμείς επιλέγουμε τι θα κάνουμε