Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ τι τρέχει με μια ελλεηνίδα;
Έχω μια πρώην συνάδερφο, στέλεχος πουλεθνικής, χωρισμένη, με ένα κοριτσάκι, με την οποία κατά καιρούς ήμασταν fuck buddies. Ακόμα και όταν έχω "σταθερή σχέση", πάω και της ρίχνω κανά δυο. Την τελευταία φορά που την πήδηξα ήταν το καλοκαίρι, και από τότε την έβαλα στον πάγο γιατί είχα μπλέξει με μια άλλη γκόμενα. Πριν από λίγες μέρες βρεθήκαμε ξανά τυχαία σε μια εκδήλωση, και σήμερα με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι θα λείπει η μικρή από το σπίτι και να πάω από εκεί να την πηδήξω χωρίς πολλά πολλά. Μου δήλωσε ότι θέλει απλά στεγνό σεξ, χωρίς βόλτες, εξόδους κτλ. Η φάση είναι απλά πάω σπίτι, τα λέμε για κανά μισάωρο, την πηδάω μια ή δυο φορές και μετά φεύγω κατευθείαν. Από την ώρα που με πήρε τηλέφωνο είμαι φουλ καυλωμένος.
Θα με ρωτήσετε ποιό είναι το πρόβλημα; Θέλει να κάνουμε σεξ χωρίς προφυλάξεις, πράγμα το οποίο με βρίσκει αντίθετο και με βάζει σε υποψίες. Εγώ αντιθέτως, επειδή η σχέση δεν είναι σταθερή, δεν ξέρω τι άλλα πράγματα μπορεί να κάνει, και για να αποφύγω ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, αρρώστιες κτλ θέλω να φοράω πάντα προφυλακτικό. Το έχω συζητήσει αρκετά μαζί της και μου λέει ότι δεν έχω τίποτα να φοβάμαι. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κολλήσει ποτέ τίποτα από αυτήν στο παρελθόν, ούτε έναν απλό μύκητα, και το μουνί της είναι πάντα πολύ καθαρό από θέμα οσμής, όψης και γεύσης. Επίσης μου είπε πως στην κατάσταση που είναι τώρα, μόνη μητέρα, με έναν χλιαρό μισθό και σύμβαση εργασίας περιορισμένης διάρκειας, και χωρίς κάποιον σταθερό σύντροφο να την στηρίζει οικονομικά και στην καθημερινότητα, δεν θα ήθελε με τίποτα να κάνει παιδί. Άσε που στην ηλικία που είναι (43), ακόμα και αν γίνουν όλα σωστά (τελειώσω μέσα της την κατάλληλη μέρα του κύκλου), οι πιθανότητες να μείνει έγκυος είναι σχετικά μικρές.
Για πείτε καμιά συμβουλή, τι παίζει με την συγκεκριμένη;