Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
για σένα :grin:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

άσε που το μεσημερι έκανες κήρυγμα πόσο εύκολα τις ρίχνεις κι ε΄δινες και συμβουλες :confused:
Ναι ρε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ευκολες,εγω τις ριχνω με τη μεθοδο μου αλλα ευκολες δεν τις λες,τωρα τσεχια που ειμαι θα σου πω διαφορες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παρατηρώ μια θολή εμμονή από μερικούς στις πουτάνες ως και καλά ανάγκη ζωής.
Δεν πιστεύω καν να έχουν πάει ποτέ. Απλά σου λέει... μπουρδέλα είναι το φόρουμ, κάτσε να μην πω τίποτα αρνητικό για αυτό. :2funny:
Δεν είναι ένας αλλά αρκετοί. Από την άλλη έχουμε και το γνωστό μάτσο υποτακτικών γκονενοδουλων
που όλα τα ξέρει εξ οθονης και πιστεύει ότι οι γκόμενες αξίζουν πολλά. :2funny:

Οκ ρε παιδιά, εγώ να ξέρετε πάντως σας δέχομαι
με τα "κουσούρια" σας. :2funny:
Μια παρέα είμαστε. Σόρρυ που δεν είναι με καμια πλευρά αλλά με τους τιμητές της απαξίωσης.

:rockon:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Ναι ρε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ευκολες,εγω τις ριχνω με τη μεθοδο μου αλλα ευκολες δεν τις λες,τωρα τσεχια που ειμαι θα σου πω διαφορες
Τι τσεχία, κόντρα ακόμα δεν πήγαμε...

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Όπως και να'χει, τα μπουρδέλα τελείωσαν πια μετά τον κόβιντ. Οι (καθυστερημένες) πουτάνες κατάλαβαν
ότι δεν συμφέρει να σαλονάρεις 500 φορές την μέρα :2funny: για να κάνεις 10 ραντεβού και το έχουν γυρίσει σε βίζιτες
ή σηκώθηκαν κι έφυγαν από την χώρα της ξεφτίλας για να κονομίσουν αλλού. Έτσι κι αλλιώς από την στιγμή
που δεν υπάρχει εμφάνιση και παροχή (πλέον) κι ο κόσμος τα έχει απαξιώσει, δεν υπάρχει κίνητρο πουθενά
και για κανέναν. Θα κλείσουν όλα σταδιακά όπως βλέπουμε ήδη να συμβαίνει (είτε με ατσάλινες πλάκες ενός τόνου
στις πόρτες, είτε με τριπλοσφραγίσματα/λουκέτα κτλ). Στην συνέχεια θα φουντάρουν και τα σακατεμένα μασάζ
των μπουχεσών μαζί με τα ήδη διαλυμένα στούντιο της φολαρίας και θα μείνουν κάτι κωλ γκερλ της πλάκας
να κάνουν αντάρτικο μιας που κι αυτή η κατηγορία επίσης συντετρίβη. Είναι παγκόσμιο το κυνήγι πλέον να συντριβεί
η πορνεία και έχει να κάνει με τον γυναικοκεντρισμό, με τον φεμινισμό και με το ότι οι γυναίκες δεν θέλουν (πλέον)
να γαμιούνται για λεφτά αλλά να τα ρουφάνε ξεκούραστα. Εσείς τώρα το πήρατε χαμπάρι;
να ζήσουμε να τα θυμόμαστε...

07-800-fb.gif

κοψε κατι ρε bro, που θα εξαφανιστει και η πορνεια...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Όπως και να'χει, τα μπουρδέλα τελείωσαν πια μετά τον κόβιντ. Οι (καθυστερημένες) πουτάνες κατάλαβαν
ότι δεν συμφέρει να σαλονάρεις 500 φορές την μέρα :2funny: για να κάνεις 10 ραντεβού και το έχουν γυρίσει σε βίζιτες
ή σηκώθηκαν κι έφυγαν από την χώρα της ξεφτίλας για να κονομίσουν αλλού. Έτσι κι αλλιώς από την στιγμή
που δεν υπάρχει εμφάνιση και παροχή (πλέον) κι ο κόσμος τα έχει απαξιώσει, δεν υπάρχει κίνητρο πουθενά
και για κανέναν. Θα κλείσουν όλα σταδιακά όπως βλέπουμε ήδη να συμβαίνει (είτε με ατσάλινες πλάκες ενός τόνου
στις πόρτες, είτε με τριπλοσφραγίσματα/λουκέτα κτλ). Στην συνέχεια θα φουντάρουν και τα σακατεμένα μασάζ
των μπουχεσών μαζί με τα ήδη διαλυμένα στούντιο της φολαρίας και θα μείνουν κάτι κωλ γκερλ της πλάκας
να κάνουν αντάρτικο μιας που κι αυτή η κατηγορία επίσης συντετρίβη. Είναι παγκόσμιο το κυνήγι πλέον να συντριβεί
η πορνεία και έχει να κάνει με τον γυναικοκεντρισμό, με τον φεμινισμό και με το ότι οι γυναίκες δεν θέλουν (πλέον)
να γαμιούνται για λεφτά αλλά να τα ρουφάνε ξεκούραστα. Εσείς τώρα το πήρατε χαμπάρι;
να ζήσουμε να τα θυμόμαστε...

07-800-fb.gif

Δεν είμαστε Αμερική για να έχουμε μιλφ και κούγκαρ να τριγυρνάνε ανάμεσα μας...εδώ οι πιο πολλές είναι ξενερουα και για όσους ζουν εκτός μεγάλων πόλεων το θέμα είναι ακομα πιο έντονο.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλα τα λες λαικ πολλα δεν βλέπω ομως φίλε.
Αν ομως ολοι τη πεφταμε οπως λες θα γινοταν κατι αναλογο οπως στα σοσιαλ.
Ειδες εκει τη πέφτουν ολοι και καμια πια δεν ανταποκρίνεται.
Στο λαιβ καμακι πολλοι κοτευουν ισως αυτο να παιζει και ενα ρολο που εχεις επιτυχία γιατι και εγω ειμαι καμακας αλλου επιπεδου,εγω τις πληρωνω η δινω δωρα εχω αυτη τακτικη.
Αλλα οι βιασμοι δεν εγιναν τοτε γαιτι υπήρχε απαγορευση κυκλοφοριας,αλλα φαντασου κλειστα τα μπουρδέλα και ανοιχτη η εξω ζωη.
Αυτοι οι 150χιλιαδες τακτικοι στα μπουρδελα ρι θα εκαναν?
Δεν σε προβληματίζει οτι τα σεξ σοπ επι καραντινας αυξησαν τα κερδη τους ραγδαια?
Μου έχουν κάνει πάνω από 6000 λάικ. Πόσα να κάνουν πια; :2funny: άσε που τα λαικ μετρούν μόνο για τους κομπλεξικούς. Εμένα και μηδέν να γράψει το κοντέρ, τα ίδια θα λέω. Τα υπόλοιπα που λες είναι απλές δικαιολογίες. Μίλα με επιχειρήματα αν θες. Το τι θα κάνουν οι άλλοι δεν αφορά εσένα εκτός αν έχεις το ίδιο πρόβλημα. Άρα φεύγεις από το πρόβλημα
με κάποια λύση. Εσένα σε νοιάζει η πάρτη σου ή οι άλλοι; αν σε νοιάζουν οι άλλοι, τότε είσαι με αυτούς που έχουν το προβλημα. Σε αυτή την περίπτωση πες στους τηγανοκέφαλους Αλβανούς
να φέρουν καλές πουτάνες. Εγώ τι να κάνω; :2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μου έχουν κάνει πάνω από 6000 λάικ. Πόσα να κάνουν πια; :2funny: άσε που τα λαικ μετρούν μόνο για τους κομπλεξικούς. Εμένα και μηδέν να γράψει το κοντέρ, τα ίδια θα λέω. Τα υπόλοιπα που λες είναι απλές δικαιολογίες. Μίλα με επιχειρήματα αν θες. Το τι θα κάνουν οι άλλοι δεν αφορά εσένα εκτός αν έχεις το ίδιο πρόβλημα. Άρα φεύγεις από το πρόβλημα
με κάποια λύση. Εσένα σε νοιάζει η πάρτη σου ή οι άλλοι; αν σε νοιάζουν οι άλλοι, τότε είσαι με αυτούς που έχουν το προβλημα. Σε αυτή την περίπτωση πες στους τηγανοκέφαλους Αλβανούς
Έχεις τόσα like ρε μπαγασα? Έχει υπομονή τελικά ο κόσμος εδώ μέσα .Η μάλλον...πολλούς αργοσχολους

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.970
Πόντοι
3.446
Οκ μαν. Θα μείνουν 20 μπουρδέλα με φοράδες ή άχρηστες ρούκι. Σκόντο δεν κάνω άλλο. :2funny:
Το φθηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλιά.Αν δεν πληρώσεις μην περιμένεις να γαμησεις καλό μουνι

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Με Τσεχία που είχα πάει εγώ το 07 καμία σχέση...υποψην

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχεις τόσα like ρε μπαγασα? Έχει υπομονή τελικά ο κόσμος εδώ μέσα .Η μάλλον...πολλούς αργοσχολους
Κονόμησα. Τώρα ποιος με πιάνει; :2funny:είχα τσεπωσει κι από την ενημέρωση που μου έκαναν αλλά μόλις άρχισα το σχολιασμο όσων έβλεπα, σκίστηκε η ψυχούλα τους
και άρχισαν τις αναφορές. Πάντως έχω στυλ. Δεν μπορείς να πεις. :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μη νομίζεις ειναιι δυσκολες και εδώ.
Απλα ειναι πιο ομορφες και πιο ψηλες.
Νομίζω αυτό που σου είπα (οποίοι ξέρουν) ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ .Τώρα είναι δύσκολες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κονόμησα. Τώρα ποιος με πιάνει; :2funny:είχα τσεπωσει κι από την ενημέρωση που μου έκαναν αλλά μόλις άρχισα το σχολιασμο όσων έβλεπα, σκίστηκε η ψυχούλα τους
και άρχισαν τις αναφορές. Πάντως έχω στυλ. Δεν μπορείς να πεις. :rockon:
Έχεις ένα στυλ ψυχακια αυτό στο αναγνωριζω

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το φθηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλιά.Αν δεν πληρώσεις μην περιμένεις να γαμησεις καλό μουνι
Σε ότι αφορά την πορνεία
δεν έχεις άδικο. Αυτά όμως
τα έχουμε αναλύσει πολύ πριν. Όποιος πληρώνει πουτάνες (συνήθως) γαμάει ανάλογα την πληρωμή αλλά ποτέ δεν γαμάει όπως πρέπει. Μόνο αν δεν πληρώσεις, γάμησες αληθινά. Λείπει κι ο άλλος
ο ένας και μοναδικός να τον περάσω τόρνο που ακόμα δεν απάντησε για την πουτάνα του που μας έλεγε ότι τον γουστάρει αλλά ποτέ δεν βγήκε να γαμηθεί εκτός μαζί του. Μόνο με φράγκα του καθόταν. :2funny:

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Επρεπε σε καθε μνμ να ησουν αιθερας αλλα δεν εισαι σε λαικ.
Τελος παντων η θεωρεια σου καλη ειναι αλλα 50% εχει ελλείψεις σε πρακτικα ζητηματα.
Καποιους παραγοντες τους προσπερνάς,οπως η εμφάνιση το οικονομικό σκελος,το κοινωνικο κλπ
Η θεωρεια σου ειναι απλοικη,λες να την πεφτετε παντου στο δρομο κλπ και θα εχετε επιτυχία 1 στα 50 η 1 συα 100

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
Η θεωρεια σου ειναι απλοικη,λες να την πεφτετε παντου στο δρομο κλπ και θα εχετε επιτυχία 1 στα 50 η 1 συα 100
Ζυγίζεις πριν την πέσεις.
Σε κάποιες , δεν πρέπει να την πέσεις.
Αν δεν κοιτάνε ... ξεκάθαρα δείχνουν βιαστικές .... φόβο κτλ ....

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
Τι κρίμα που φεύγω σε 1-2 ώρες ρε .........

Τρίτη θα είμαι πάλι όμως !
Θα είστε καλά παιδιά.
Μη κολλάτε σάλτσες στους τοίχους.

Προσέχτε τα ψίχουλα από τις τυρόπιτες.

Και αν δεν παίρνει κανένα αμάξι του 1994 μπρος ... επειδή έχει μπαταρία εποχής,
βάλτε κανά χεράκι και σπρώχτε .... μην είστε καριόλες .....

giphy.gif

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.422
Πόντοι
456
Σε ότι αφορά την πορνεία
δεν έχεις άδικο. Αυτά όμως
τα έχουμε αναλύσει πολύ πριν. Όποιος πληρώνει πουτάνες (συνήθως) γαμάει ανάλογα την πληρωμή αλλά ποτέ δεν γαμάει όπως πρέπει. Μόνο αν δεν πληρώσεις, γάμησες αληθινά. Λείπει κι ο άλλος
ο ένας και μοναδικός να τον περάσω τόρνο που ακόμα δεν απάντησε για την πουτάνα του που μας έλεγε ότι τον γουστάρει αλλά ποτέ δεν βγήκε να γαμηθεί εκτός μαζί του. Μόνο με φράγκα του καθόταν. :2funny:
Έχω ακούσει το κορυφαίο από Έλληνα της αλλοδαπής, ότι η πόρνη τον είχε ερωτευτεί και έχυνε μόνο μαζί του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom