Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αναμφίβολα η οικογένεια είναι το παν (συνήθως) αλλά λογικά θα κάνουμε και καλά κονέ στην ζωή μας με 5-10 άτομα που θα ταριαξουμε σε αρκετά σημεία. Οι υπόλοιποι θα είναι κομήτες όπως κι εμείς για αυτούς. :rockon:
Θά είχες εμπιστοσύνη, άν γιά κάποιο λόγο έπρεπε η γκόμενα σου νά πάει γιά 5 ημέρες κάπου,
μέ αυτά τά καλά κονέ τά 5-10 άτομα...πού ανέφερες ?

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
πάντως όντως από κοντά δεν υπάρχει καμία συνέπεια, καθώς το χειρότερο κι εγώ που έχω συναντήσει είναι να με κοιτάξει κάποια με ξινίλα και να φύγει. μου έχει λείψει το καμάκι από κοντά τώρα που είχα ξεκινήσει κάπως τακτική προσπάθεια, καθώς είμαι 4 μέρες off. ο οδοντίατρος μου έκανε χθες καθαρισμό στο δόντι (πήγα γιατί είχα θέμα με ουλίτιδα) και με διέλυσε, δεν σταματάει το αίμα. Ντολάντεια μέθοδο υπό αυτές τις συνθήκες δεν γίνεται να εφαρμόσω :2funny::2funny::2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θά είχες εμπιστοσύνη, άν γιά κάποιο λόγο έπρεπε η γκόμενα σου νά πάει γιά 5 ημέρες κάπου,
μέ αυτά τά καλά κονέ τά 5-10 άτομα...πού ανέφερες ?
Είναι πολύπλοκο. Ας το κάνω απλό. Τα 5-10 οκ άτομα (ανδρες-γυναικες) έχουν δείξει περγαμηνές ως στενότεροι
κι άξιοι για παρέα, αμοιβαιότητα, προσφορά κτλ, οπότε κομπλέ. Αν πάει η όποια γκόμενα μου μαζί με κάποιο από αυτά τα άτομα δεν με πειράζει που θα πάει με αυτά αλλά θα την χωρίσω σε κλάσμα δευτερολέπτου. Ο λόγος είναι ότι ιγια να φτάσει να θέλει να πάει διακοπές χωρίς εμένα σημαίνει ότι δεν με θέλει άρα μου είναι άχρηστη. Τι να την κάνω; αν μάλιστα μου πει και τίποτα γυναικεία τύπου "θέλω να δω αν μου λείπεις ή θέλω να αλλάξω παραστάσεις" όπως ακούμε γύρω μας
θα την ξεφτιλισω κιόλας (έχω μάστερ σε αυτό). :rockon: Δηλαδή δεν με ενοχλεί το να κάνει κάτι η άλλη αν δεν το ξέρω όπως π.χ να πάει για καφέ και να γαμηθεί κρυφά αλλά δεν έχει καμία σχέση με το να μου το λέει στην μούρη. Διότι εγώ αυτό ακούω. Υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να κάνω τον μαλάκα μόνο αν μαγειρεύει ωραία και με φροντίζει οπότε θα την κρατήσω μέχρι να βρω άλλη σταθερή. Όμως θα έχει ήδη χάσει την θέση της
και θα αρχίσει η στυγερή εκμετάλλευση.
Να βγάλουμε δηλαδή κάποιο κέρδος από την πατσαβούρα.
Σε τέτοια θέματα δεν έχω συναισθηματισμούς.
Μπαμ και κάτω.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
πάντως όντως από κοντά δεν υπάρχει καμία συνέπεια, καθώς το χειρότερο κι εγώ που έχω συναντήσει είναι να με κοιτάξει κάποια με ξινίλα και να φύγει. μου έχει λείψει το καμάκι από κοντά τώρα που είχα ξεκινήσει κάπως τακτική προσπάθεια, καθώς είμαι 4 μέρες off. ο οδοντίατρος μου έκανε χθες καθαρισμό στο δόντι (πήγα γιατί είχα θέμα με ουλίτιδα) και με διέλυσε, δεν σταματάει το αίμα. Ντολάντεια μέθοδο υπό αυτές τις συνθήκες δεν γίνεται να εφαρμόσω :2funny::2funny::2funny:
Εμένα οι μισές με κοιτούν
με ξινίλα (γενικώς παρά πολλές κάνουν έτσι στο καμάκι με όλους) αλλα χέστηκα διότι έχω τις άλλες μισές για διαλογή.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Εμένα οι μισές με κοιτούν
με ξινίλα (γενικώς παρά πολλές κάνουν έτσι στο καμάκι με όλους) αλλα χέστηκα διότι έχω τις άλλες μισές για διαλογή.

από την εμπειρία σου τι ποσοστό σε κρατάει ικανοποιημένο στο καμάκι; πχ εγώ θα ήμουν χαρούμενος αν έφτανα σε ένα επίπεδο να έχω 1% επιτυχία με παντελώς άγνωστες στο δρόμο.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Είναι πολύπλοκο. Ας το κάνω απλό. Τα 5-10 οκ άτομα (ανδρες-γυναικες) έχουν δείξει περγαμηνές ως στενότεροι
κι άξιοι για παρέα, αμοιβαιότητα, προσφορά κτλ, οπότε κομπλέ. Αν πάει η όποια γκόμενα μου μαζί με κάποιο από αυτά τα άτομα δεν με πειράζει που θα πάει με αυτά αλλά θα την χωρίσω σε κλάσμα δευτερολέπτου. Ο λόγος είναι ότι ιγια να φτάσει να θέλει να πάει διακοπές χωρίς εμένα σημαίνει ότι δεν με θέλει άρα μου είναι άχρηστη. Τι να την κάνω; αν μάλιστα μου πει και τίποτα γυναικεία τύπου "θέλω να δω αν μου λείπεις ή θέλω να αλλάξω παραστάσεις" όπως ακούμε γύρω μας
θα την ξεφτιλισω κιόλας (έχω μάστερ σε αυτό). :rockon: Δηλαδή δεν με ενοχλεί το να κάνει κάτι η άλλη αν δεν το ξέρω όπως π.χ να πάει για καφέ και να γαμηθεί κρυφά αλλά δεν έχει καμία σχέση με το να μου το λέει στην μούρη. Διότι εγώ αυτό ακούω. Υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να κάνω τον μαλάκα μόνο αν μαγειρεύει ωραία και με φροντίζει οπότε θα την κρατήσω μέχρι να βρω άλλη σταθερή. Όμως θα έχει ήδη χάσει την θέση της
και θα αρχίσει η στυγερή εκμετάλλευση.
Να βγάλουμε δηλαδή κάποιο κέρδος από την πατσαβούρα.
Σε τέτοια θέματα δεν έχω συναισθηματισμούς.
Μπαμ και κάτω.

Οχι δέν μιλάω γιά διακοπές, τό ερώτημα έχει πολυλεκτικό όρο!!
Π.χ γιά κάποια αδιευκρίνιστη αιτία,νά έπρεπε η γκόμενα σου νά βρίσκεται γιά 1 εβδομάδα,
μέ έναν από αυτούς σέ κάποιο μέρος...μόνοι τους!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
από την εμπειρία σου τι ποσοστό σε κρατάει ικανοποιημένο στο καμάκι; πχ εγώ θα ήμουν χαρούμενος αν έφτανα σε ένα επίπεδο να έχω 1% επιτυχία με παντελώς άγνωστες στο δρόμο.
Κάπως έτσι πάει:

) Να καταφέρνεις να ανοίγεις συζήτηση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
στο 10% από όσες την πέφτεις. Αυτό είναι πολύ σημαντικό μιας που ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ θα βγουν όλα τα νούμερα.

2) Να καταφέρνεις να παίρνεις τηλέφωνο από αυτές που συζητάς (δηλαδή από το 10%)
σε ποσοστό τουλάχιστον
20-30%. Πολύ σημαντικό
κι αυτό.

3) Να γαμάς τουλάχιστον
το 50% από όσες βγαίνεις
σε ραντεβού. Αυτό είναι εύκολο αρκεί να μην πέσεις
σε τρελλή. Συνήθως πάει παραπάνω.
Για να βγει η άλλη ραντεβού
με άγνωστο σε κάνα δυο μέρες μετά από τηλέφωνο
και μπλα μπλα, σχεδόν το έχει πάρει απόφαση ότι θα γαμηθεί. Και το προτιμά διότι δεν θα μάθει κανείς τίποτα από τον κύκλο της.

Φυσικά πρέπει να γνωρίζεις ότι η χασούρα είναι τεράστια κι είναι κάτι φυσιολογικό αυτό μιας που είναι όλα χύμα στο κύμα, τίποτα σε ελεγχόμενο περιβάλλον και είστε άγνωστοι. Θα σε βοηθήσει όμως η εξισορρόπηση που παρουσιάζουν οι γκόμενες λόγω γοητείας στον άγνωστο που τους την πέφτει. Είναι τόσο ηλίθιες :2funny: που δεν σκέφτονται πως πάμε να τις γαμήσουμε αλλά ότι κάτι πολύ σημαντικό έχουν για να τους την πέσουμε όπως κι ότι είμαστε πολύ ιδιαίτεροι εμείς που το πράττουμε.
Φυσικά η αλήθεια είναι ότι είμαστε απλοί άνθρωποι εκπαιδευμένοι απατεώνες
που πάμε να γαμήσουμε.
Αυτό δεν το σκέφτονται ποτέ διότι τους το απαγορεύει
ο νσρκισσισμός τους.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οχι δέν μιλάω γιά διακοπές, τό ερώτημα έχει πολυλεκτικό όρο!!
Π.χ γιά κάποια αδιευκρίνιστη αιτία,νά έπρεπε η γκόμενα σου νά βρίσκεται γιά 1 εβδομάδα,
μέ έναν από αυτούς σέ κάποιο μέρος...μόνοι τους!!
Όρισε τις συνθήκες να έχω κάτι χειροπιαστό.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Κάνεις το ίδιο λάθος που κάνουν πολλοί. Υπολογίζεις
και σκέφτεσαι τις γκόμενες αντί να τις γράφεις στον πούτσο σου. Δεν πρέπει να σε νοιάζει σε τι διάθεση είναι. Δεν λέω να πας σε μια τρελλη :2funny: αλλά να μην σε νοιάζει
τι νιώθουν ή πως σκέφτονται. Μήνυση δεν μου έχουν κάνει ποτέ εδώ και χρόνια
διότι δεν υπάρχει παρανομία. Δεν στέκει καν αυτό που λες. Συνήθως την κοπανάνε
με ξινίλα επειδή
το παίζουν ντίβες ή συμμετέχουν στην συζήτηση όπου εκεί πρέπει να κάνουν
το σταυρό τους. :2funny:
Τα μπουρδέλα θα κλείσουν αργά η γρήγορα διότι δεν έχουν ζήτηση πια. Το καμάκι δεν τελειώνει ποτέ. Απλώς αλλάζει μορφές. Είναι στην φύση μας. Απλώς επειδή η κοινωνία γέρνει στην πολιτική ορθότητα και στην ωραιοποίηση, έχει μειωθεί το λάιβ όπως κι από δειλία.
Γι αυτό εξάλλου έχουν μειωθεί και τα γαμήσια. Όλες αυτές
οι γαμιολες που έχουν θρονιαστεί στα σόσιαλ, αντλούν επιβεβαίωση από εκει και έχει φθαρεί όλο το θέμα. Συνεχίζουμε να τις μαρκάρουμε όπως τους αξίζει μέχρι να τους χυθεί το μυαλό στο πάτωμα.

Για πες ποσοστα επιτυχίας στα 10 η 100 πεσίματα που κανεις?
Ηλικία?εμφάνιση?
Επιπεδο κοπελας που ριχνεις 7αρες 8αρες ?

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Σε εμένα ποτέ δεν έχουν απάντηση. Όλο κάτι μαλακίες μου λένε η τίποτα.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΤΑ ΧΑΝΟΥΝ!

:2funny:
ρε στα αρχιδια μου τι κανουν με σενα σου λεω σε μενα λενε αλλα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ρε στα αρχιδια μου τι κανουν με σενα σου λεω σε μενα λενε αλλα
Μήπως σε πατροναρουν;
δεν μπορούν να απαντήσουν.
Τι να πουν; ότι είναι νωρίς
και τέτοιες μαλακίες; είναι δηλαδή νωρίς για έξω αλλά οκ για πληκτρολογηση; μάλιστα αν τους πεις ότι...καλά μωρή χαμούρα, σε γνώρισα λάιβ, είπαμε να τα πούμε, δέχτηκες, και τώρα λες
για πληκτρολόγηση; :2funny:
Γίνονται ρεζίλι.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Όρισε τις συνθήκες να έχω κάτι χειροπιαστό.

Θά στό κάνω πιό απλό, καί πιστεύω πιό κατανοητό!
Νά πρέπει π.χ νά πάς ταξίδι στήν Ασία αλλά στό σπίτι πού μένεις εσύ, νά είναι η γκόμενα καί τό καλό κονέ πού λές ο φίλος σου δηλαδή.
-Νά είστε συγκάτοικοι δηλαδή, νά συγκατοικείτε στό σπίτι 3 άτομα-

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μήπως σε πατροναρουν;
δεν μπορούν να απαντήσουν.
Τι να πουν; ότι είναι νωρίς
και τέτοιες μαλακίες; είναι δηλαδή νωρίς για έξω αλλά οκ για πληκτρολογηση; μάλιστα αν τους πεις ότι...καλά μωρή χαμούρα, σε γνώρισα λάιβ, είπαμε να τα πούμε, δέχτηκες, και τώρα λες
για πληκτρολόγηση; :2funny:
Γίνονται ρεζίλι.

εχεις βαρεσει μπιελα τελος..

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Για πες ποσοστα επιτυχίας στα 10 η 100 πεσίματα που κανεις?
Ηλικία?εμφάνιση?
Επιπεδο κοπελας που ριχνεις 7αρες 8αρες ?
Έγραψα ποσοστά
σε παραπάνω ποστ. Πάντα πάω σε όσες μου αρέσουν και μόνο. Ηλικίες από 25 μέχρι το πολύ 45 περίπου και εμφάνιση γύρω στο 7 ως μέσο όρο βία 8 αλλά με νοιάζει να με φτιάχνει
ως γυναίκα. Όχι μόνο φάτσα
ή μόνο σώμα. Να είναι κομπλέ με θηλυκότητα.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.095
Πόντοι
206
Έγραψα ποσοστά
σε παραπάνω ποστ. Πάντα πάω σε όσες μου αρέσουν και μόνο. Ηλικίες από 25 μέχρι το πολύ 45 περίπου και εμφάνιση γύρω στο 7 ως μέσο όρο βία 8 αλλά με νοιάζει να με φτιάχνει
ως γυναίκα. Όχι μόνο φάτσα
ή μόνο σώμα. Να είναι κομπλέ με θηλυκότητα.

Εσυ ντακ πόσο χρονων εισαι?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θά στό κάνω πιό απλό, καί πιστεύω πιό κατανοητό!
Νά πρέπει π.χ νά πάς ταξίδι στήν Ασία αλλά στό σπίτι πού μένεις εσύ, νά είναι η γκόμενα καί τό καλό κονέ πού λές ο φίλος σου δηλαδή.
-Νά είστε συγκάτοικοι δηλαδή, νά συγκατοικείτε στό σπίτι 3 άτομα-
Πώς θα συγκατοικησουμε αφού εγώ θα λείπω Ασία; και με ποια λογική θα έρθει τρίτο πρόσωπο σπίτι να μείνει; επίσης αν θέλει να μου την κάνει, ποιος ο λόγος να έρθει κάποιος σπίτι; πάει και τον βρίσκει. Τέλος πως θα συγκατοικήσουμε 3 μαζί; γίνε πιο αναλυτικάς να βγει άκρη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom