Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.096
Πόντοι
206
Πλησιάζω στα 50 σε λίγα χρόνια. Μέχρι στιγμής έχω ενέργεια. Βλέπουμε για αργότερα..

:rockon:
Φιλε για εμένα οτι κανει καποιος μεχρι τα 40
Εγω ηδη ειμαι 35 και λεω αλλα 5 χρόνια εχω.
Γερναει το σωμα η αντοχές ολα γι αυτο λεω μεχρι τα 40 αντε 45
Μετα δεν θα εισαι και αρεστος στις γυναίκες

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Δε με νοιάζει να είμαι αρεστός σε κανέναν Με νοιάζει να κάνω πράγματα που με εκφράζουν όπως και το να κρατιέμαι καλά. Αν κλατάρω όπως όλοι κάποια στιγμή, θα περιοριστώ στις μπριζόλες. :2funny:
Σε γενικές γραμμές
οι γκόμενες είναι ηλίθιες.
Δεν έχουν ευθεία λογική
και σταθερή πορεία. Γι αυτό ποτέ δεν συζητώ με γυναίκες. Δεν μπορούν να σταθούν σε καμία συζήτηση. Ώρες ώρες έτσι που κάνετε εδώ μέσα νομίζω ότι είστε γυναίκες ορισμένοι. Πρέπει να καταλάβετε την έννοια της ακρίβειας στην συζήτηση. Εσείς όλο τρώγεστε.

:2funny:

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
πιστεύω ότι παίζει ρόλο και η προσοχή που δείχνει ο καθένας στο σώμα του, η διατροφή...έχει τύχει να δω σε αγώνες (5-6 χιλιομέτρων) στο τρέξιμο 50άρη που δεν τον έπιανες με τίποτα, μας κατουρούσε όλους και εμένα που ήμουν εικοσικάτι τότε. Επίσης παίζει ρόλο η ψυχολογία νομίζω. Αν κάποιος πχ πει στα 50 "α είμαι τελειωμένος" ε μετά θα νιώθει κι έτσι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
πιστεύω ότι παίζει ρόλο και η προσοχή που δείχνει ο καθένας στο σώμα του, η διατροφή...έχει τύχει να δω σε αγώνες (5-6 χιλιομέτρων) στο τρέξιμο 50άρη που δεν τον έπιανες με τίποτα, μας κατουρούσε όλους και εμένα που ήμουν εικοσικάτι τότε. Επίσης παίζει ρόλο η ψυχολογία νομίζω. Αν κάποιος πχ πει στα 50 "α είμαι τελειωμένος" ε μετά θα νιώθει κι έτσι.
Όσο μεγαλώνουν (άνδρες και γυναίκες) πέφτει η απόδοση σε όλα. Δεν είναι μόνο να προσέχεις αλλά και το ύφασμα" δηλσδή τι σκαρί είσαι. Φυσικά εδώ μέσα εκτός των ποιοτικών μελών, υπάρχουν και σώγαμπροι που θέλουν
να μας πείσουν ότι γαμάνε σαν κομπρεσέρ μέχρι τα 100 :2funny: άλλοι ότι έχουν μυική δύναμη θηρίου κι ας είναι
σαν σεφταλιές με πόδια :2funny: παραδίπλα κάποιοι ότι γαμούσαν κάαααααποτε λέγοντας ιστορίες όσο δεν βρίσκουν
να κατουρήσουν όταν τους έρχεται λόγω δουλειάς :2funny:έχει δεκανίκια που στηρίζει το ένα το άλλο για να αγιοποιούν
τις πατσαβουρογκόμενες ώστε να το παίζουν πετυχημένοι :2funny:και πάει λέγοντας. Έτσι είναι τα φόρουμ.
Γι'αυτό μπαίνεις, γράφεις τι πραγματικά συμβαίνει και παράλληλα τους σπας τ αρχίδια με ειρωνεία. Γιατί να τσακώνεσαι;

pablo001

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Like
422
Πόντοι
21
Εσυ πάλι καινούριος κλώνος είσαι;

Απο κώλο βγαίνετε ρε;
Τυπαρα εσυ τι σχέση έχεις με τον Σαντ μαν;
Μιας και δεν είσαι κλώνος;

Επίσης το κομποσχοίνι από που το αγόρασες;:confused::confused::confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.777
Πόντοι
9.297
Είναι πολύπλοκο. Ας το κάνω απλό. Τα 5-10 οκ άτομα (ανδρες-γυναικες) έχουν δείξει περγαμηνές ως στενότεροι
κι άξιοι για παρέα, αμοιβαιότητα, προσφορά κτλ, οπότε κομπλέ. Αν πάει η όποια γκόμενα μου μαζί με κάποιο από αυτά τα άτομα δεν με πειράζει που θα πάει με αυτά αλλά θα την χωρίσω σε κλάσμα δευτερολέπτου. Ο λόγος είναι ότι ιγια να φτάσει να θέλει να πάει διακοπές χωρίς εμένα σημαίνει ότι δεν με θέλει άρα μου είναι άχρηστη. Τι να την κάνω; αν μάλιστα μου πει και τίποτα γυναικεία τύπου "θέλω να δω αν μου λείπεις ή θέλω να αλλάξω παραστάσεις" όπως ακούμε γύρω μας
θα την ξεφτιλισω κιόλας (έχω μάστερ σε αυτό). :rockon: Δηλαδή δεν με ενοχλεί το να κάνει κάτι η άλλη αν δεν το ξέρω όπως π.χ να πάει για καφέ και να γαμηθεί κρυφά αλλά δεν έχει καμία σχέση με το να μου το λέει στην μούρη. Διότι εγώ αυτό ακούω. Υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να κάνω τον μαλάκα μόνο αν μαγειρεύει ωραία και με φροντίζει οπότε θα την κρατήσω μέχρι να βρω άλλη σταθερή. Όμως θα έχει ήδη χάσει την θέση της
και θα αρχίσει η στυγερή εκμετάλλευση.
Να βγάλουμε δηλαδή κάποιο κέρδος από την πατσαβούρα.
Σε τέτοια θέματα δεν έχω συναισθηματισμούς.
Μπαμ και κάτω.

Ξέρω περίπτωση που κάποια πήγε διακοπές με την φίλη της και αρχίσανε τα ψαλίδια και τα λοιπά είδη κοπτικής -ραπτικης...παντρεμένες και οι δύο.Δεν χωρίσανε φυσικά και γυρίσανε πίσω στους τυχερούς συζύγους.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.096
Πόντοι
206
Για αν σε γουστάρουν γκόμενες στα 40 πρέπει.. Να έχεις λεφτά.. Να μη δουλεύεις για να μη κουραζεσε.. Να κάνεις διατροφή.. Να κάνεις γυμναστική.. Και το κυριότερο.. Θέλει καλό υπνο.. Να ξυπνάς μετα τις 2 το μεσημέρι.. Αν ξυπνάς από τις 6 το πρωί να πας για δουλειά.. Στα 40..θα είσαι σαν 55αρης
Εγω ειμαι 35 τιγνα στη γυμναστική σωμα σκληραγωγια κλπ αλλα στα 40 θα εχω πτώση.
Ηδη στα 110 κιλα μπαρα δεν μπορω να τα αυξησω με ευκολία, ειχα στοχο 120 μεχρι τελος του χρονου δεν μπόρεσα, τωρα ειμαι και τσεχια για δουλειά πρέπει επείγοντος να παω γυμναστήριο μη χασω τη φορμα μου.
Αν ημουν 25 ανετα θα ημουν στα 120 μη πω 125 κιλα μπαρα.
Παίζει η ηλικία ρολο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.777
Πόντοι
9.297
Θα τολμούσε να το πει αυτό σε κανέναν Γιώργο Κρους ή nikolas81?
Γιατί όχι;
Απλώς έτυχε και τον προκάλεσε ο συγκεκριμένος...ίσως πρέπει να σκεφτούμε αν θα του έλεγαν το ίδιο οι συναγωνιστές που προαναφερες.

Gianis klavdios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
1.096
Πόντοι
206
Όσο μεγαλώνεις είναι σαν να σου κόβουνε τα πόδια.. Και εγώ κάνω τζοκινγκ. Χρόνο με το χρόνο βλέπω ότι βαραινω.στις ίδιες ανηφόρες κουράζουμε πολύ.. Εκεί που έκανα πριν 3 χρόνια 1ωρα και 43 τώρα θέλω 1ωρα και 51 για την ίδια διαδρομή.. Φανταζομε στα 50 θα θέλω ασθενοφόρο για να κάνω τζοκινγκ τόσα χιλιομετρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εννοείς μουνοκολαρακι και βλαιδμηρο.?εσυ πάλι..κλονοσ του ραγκναρ δεν εισαι?
Λιντερ ποσο εισαι?

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.683
Πόντοι
4.615
Το νήμα βοηθά στην καύση εγκεφάλων, πλέον δεν προσφέρει τίποτα στο πόσο ελεεινές είναι οι Ελληνίδες αλλά τις δικαιολογεί σε μεγάλο βαθμό όταν κυκλοφορούν ορισμένες τεράστιες μορφές του αντρικού φύλου ανάμεσά μας (και ανάμεσά τους).

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.743
Πόντοι
3.656
Welcome back...ανησυχησαμε αρκετοί άμα τη απουσια σου.

Δεν ξέρω αν θα κάτσω τύπε.Όπως βλέπεις,οι κλώνοι ήδη αρχίσαν επιθέσεις και δεν μπορώ να ασχολούμαι με σκατά.Σε βρίζουν και αμα τους βρίσεις,στέλνουν σε σένα pm οι admin για 'ανάρμοστη γλώσσα'.

Τεσπα,απλά μπήκα να χαιρετήσω όλα τα άλλα αξιόλογα μέλη που κάνουμε τις συζητήσεις μας,θέλω να μείνω,αλλά δυστυχώς δεν μπορώ και να αντιμετωπίζω συνεχώς επιθέσεις απο άλλα account.

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
931
Πόντοι
86
Αυτό το κακό με τις Ελληνίδες που είναι μέσα στην γκρίνια και την μουρμούρα δεν έχει προηγούμενο.
Σπανίζουν οι σοβαρές γυναίκες.
Η πλειοψηφία είναι για τα μπάζα.
Εγώ το έβλεπα και στην οικογένειά μου μέσα όπου η μάνα μου όλο γκρινιάζει και μάλωναν με τον πατέρα μου οπότε μικρούλης αποφάσισα να ψάξω να βρω κάτι που να μην μοιάζει με την μάνα μου.
Δυστυχώς όμως οι δύο τελευταίες σχέσεις μου ήταν τέτοιες.
Εγώ γενικά είμαι εργατικός,ήρεμος δηλαδή επιδιώκω να τα λύνω όλα με συζήτηση,ηρεμία κλπ.Συμβιβαστικος επίσης και κρατάω τις ισορροπίες.Πιστευω ότι για οποία προβλήματα προκύπτουν στις σχέσεις υπάρχουν λύσεις.
Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τις Ελληνίδες.Οοκυ τσαμοιυκα και ψευτομαγκια.
Το μόνο θετικό είναι ότι στο σεξ όταν τις είχα αυτές δεν μου έλεγαν ποτέ όχι.Εκει σταματούσε μόνο η γκρίνια.
Οπότε τις παράτησα γιατί θεώρησα ότι είναι υψηλό το αντίτιμο για να τα περνάω όλα αυτά.
Προτίμησα την ησυχία μου παρά να έχω το σεξ αλλά και την γκρίνια.
Οπότε κατέληξα να έχω ελεύθερες σχέσεις.
Τουλάχιστον γλίτωσα τον πονοκέφαλο.

Τι σόι μυαλά πάντως κουβαλάνε αυτές οι Ελληνίδες δεν έχω καταλάβει ακόμα και ούτε πρόκειται.
Προσωπικά τις θεωρώ σκέτη αποτυχία.

Σίγουρα υπάρχουν και οι σοβαρές που μπορούν να σταθούν σε μια σχεση με συνεννόηση και να είναι ισορροπημένες αλλά αυτή η κατηγορία είναι μειοψηφία.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Δεν ξέρω αν θα κάτσω τύπε.Όπως βλέπεις,οι κλώνοι ήδη αρχίσαν επιθέσεις και δεν μπορώ να ασχολούμαι με σκατά.Σε βρίζουν και αμα τους βρίσεις,στέλνουν σε σένα pm οι admin για 'ανάρμοστη γλώσσα'.

Τεσπα,απλά μπήκα να χαιρετήσω όλα τα άλλα αξιόλογα μέλη που κάνουμε τις συζητήσεις μας,θέλω να μείνω,αλλά δυστυχώς δεν μπορώ και να αντιμετωπίζω συνεχώς επιθέσεις απο άλλα account.

Ηρθε η ωρα για καινουργιο ακαουντ τυπε

Ο καλυτερος τροπος για ενα φρεσκο ρισταρτ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom