Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.036
- Πόντοι
- 2.356
Πλησιάζω στα 50 σε λίγα χρόνια. Μέχρι στιγμής έχω ενέργεια. Βλέπουμε για αργότερα..Εσυ ντακ πόσο χρονων εισαι?
Πλησιάζω στα 50 σε λίγα χρόνια. Μέχρι στιγμής έχω ενέργεια. Βλέπουμε για αργότερα..Εσυ ντακ πόσο χρονων εισαι?
Φιλε για εμένα οτι κανει καποιος μεχρι τα 40Πλησιάζω στα 50 σε λίγα χρόνια. Μέχρι στιγμής έχω ενέργεια. Βλέπουμε για αργότερα..
Δε με νοιάζει να είμαι αρεστός σε κανέναν Με νοιάζει να κάνω πράγματα που με εκφράζουν όπως και το να κρατιέμαι καλά. Αν κλατάρω όπως όλοι κάποια στιγμή, θα περιοριστώ στις μπριζόλες.Φιλε για εμένα οτι κανει καποιος μεχρι τα 40
Εγω ηδη ειμαι 35 και λεω αλλα 5 χρόνια εχω.
Γερναει το σωμα η αντοχές ολα γι αυτο λεω μεχρι τα 40 αντε 45
Μετα δεν θα εισαι και αρεστος στις γυναίκες
πιστεύω ότι παίζει ρόλο και η προσοχή που δείχνει ο καθένας στο σώμα του, η διατροφή...έχει τύχει να δω σε αγώνες (5-6 χιλιομέτρων) στο τρέξιμο 50άρη που δεν τον έπιανες με τίποτα, μας κατουρούσε όλους και εμένα που ήμουν εικοσικάτι τότε. Επίσης παίζει ρόλο η ψυχολογία νομίζω. Αν κάποιος πχ πει στα 50 "α είμαι τελειωμένος" ε μετά θα νιώθει κι έτσι.Φιλε για εμένα οτι κανει καποιος μεχρι τα 40
Εγω ηδη ειμαι 35 και λεω αλλα 5 χρόνια εχω.
Γερναει το σωμα η αντοχές ολα γι αυτο λεω μεχρι τα 40 αντε 45
Μετα δεν θα εισαι και αρεστος στις γυναίκες
Όσο μεγαλώνουν (άνδρες και γυναίκες) πέφτει η απόδοση σε όλα. Δεν είναι μόνο να προσέχεις αλλά και το ύφασμα" δηλσδή τι σκαρί είσαι. Φυσικά εδώ μέσα εκτός των ποιοτικών μελών, υπάρχουν και σώγαμπροι που θέλουνπιστεύω ότι παίζει ρόλο και η προσοχή που δείχνει ο καθένας στο σώμα του, η διατροφή...έχει τύχει να δω σε αγώνες (5-6 χιλιομέτρων) στο τρέξιμο 50άρη που δεν τον έπιανες με τίποτα, μας κατουρούσε όλους και εμένα που ήμουν εικοσικάτι τότε. Επίσης παίζει ρόλο η ψυχολογία νομίζω. Αν κάποιος πχ πει στα 50 "α είμαι τελειωμένος" ε μετά θα νιώθει κι έτσι.
Τυπαρα ποτέ θα ανεβάσεις καινούργιο βιντεάκι;Εκεί που το νήμα ψυχορραγούσε στα χέρια των τρολο-κλώνων,ευτυχώς βρέθηκαν 2-3 μύστες και το κράτησαν
Τυπαρα ποτέ θα ανεβάσεις καινούργιο βιντεάκι;
Τυπαρα εσυ τι σχέση έχεις με τον Σαντ μαν;Εσυ πάλι καινούριος κλώνος είσαι;
Απο κώλο βγαίνετε ρε;
Γιατί έχεις νεύρα;Μου το'δωσε η μάνα σου για ενθύμιο
Ξέρω περίπτωση που κάποια πήγε διακοπές με την φίλη της και αρχίσανε τα ψαλίδια και τα λοιπά είδη κοπτικής -ραπτικης...παντρεμένες και οι δύο.Δεν χωρίσανε φυσικά και γυρίσανε πίσω στους τυχερούς συζύγους.Είναι πολύπλοκο. Ας το κάνω απλό. Τα 5-10 οκ άτομα (ανδρες-γυναικες) έχουν δείξει περγαμηνές ως στενότεροι
κι άξιοι για παρέα, αμοιβαιότητα, προσφορά κτλ, οπότε κομπλέ. Αν πάει η όποια γκόμενα μου μαζί με κάποιο από αυτά τα άτομα δεν με πειράζει που θα πάει με αυτά αλλά θα την χωρίσω σε κλάσμα δευτερολέπτου. Ο λόγος είναι ότι ιγια να φτάσει να θέλει να πάει διακοπές χωρίς εμένα σημαίνει ότι δεν με θέλει άρα μου είναι άχρηστη. Τι να την κάνω; αν μάλιστα μου πει και τίποτα γυναικεία τύπου "θέλω να δω αν μου λείπεις ή θέλω να αλλάξω παραστάσεις" όπως ακούμε γύρω μας
θα την ξεφτιλισω κιόλας (έχω μάστερ σε αυτό). Δηλαδή δεν με ενοχλεί το να κάνει κάτι η άλλη αν δεν το ξέρω όπως π.χ να πάει για καφέ και να γαμηθεί κρυφά αλλά δεν έχει καμία σχέση με το να μου το λέει στην μούρη. Διότι εγώ αυτό ακούω. Υπάρχει και μια μικρή περίπτωση να κάνω τον μαλάκα μόνο αν μαγειρεύει ωραία και με φροντίζει οπότε θα την κρατήσω μέχρι να βρω άλλη σταθερή. Όμως θα έχει ήδη χάσει την θέση της
και θα αρχίσει η στυγερή εκμετάλλευση.
Να βγάλουμε δηλαδή κάποιο κέρδος από την πατσαβούρα.
Σε τέτοια θέματα δεν έχω συναισθηματισμούς.
Μπαμ και κάτω.
Welcome back...ανησυχησαμε αρκετοί άμα τη απουσια σου.Εκεί που το νήμα ψυχορραγούσε στα χέρια των τρολο-κλώνων,ευτυχώς βρέθηκαν 2-3 μύστες και το κράτησαν
Ήταν λάθος αυτό ...Άμα δεν έπιανε και μάνες άλλων στο στόμα του,καλά θα ήταν
Εγω ειμαι 35 τιγνα στη γυμναστική σωμα σκληραγωγια κλπ αλλα στα 40 θα εχω πτώση.Για αν σε γουστάρουν γκόμενες στα 40 πρέπει.. Να έχεις λεφτά.. Να μη δουλεύεις για να μη κουραζεσε.. Να κάνεις διατροφή.. Να κάνεις γυμναστική.. Και το κυριότερο.. Θέλει καλό υπνο.. Να ξυπνάς μετα τις 2 το μεσημέρι.. Αν ξυπνάς από τις 6 το πρωί να πας για δουλειά.. Στα 40..θα είσαι σαν 55αρης
Γιατί όχι;Θα τολμούσε να το πει αυτό σε κανέναν Γιώργο Κρους ή nikolas81?
Λιντερ ποσο εισαι?Όσο μεγαλώνεις είναι σαν να σου κόβουνε τα πόδια.. Και εγώ κάνω τζοκινγκ. Χρόνο με το χρόνο βλέπω ότι βαραινω.στις ίδιες ανηφόρες κουράζουμε πολύ.. Εκεί που έκανα πριν 3 χρόνια 1ωρα και 43 τώρα θέλω 1ωρα και 51 για την ίδια διαδρομή.. Φανταζομε στα 50 θα θέλω ασθενοφόρο για να κάνω τζοκινγκ τόσα χιλιομετρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννοείς μουνοκολαρακι και βλαιδμηρο.?εσυ πάλι..κλονοσ του ραγκναρ δεν εισαι?
Welcome back...ανησυχησαμε αρκετοί άμα τη απουσια σου.
Δεν ξέρω αν θα κάτσω τύπε.Όπως βλέπεις,οι κλώνοι ήδη αρχίσαν επιθέσεις και δεν μπορώ να ασχολούμαι με σκατά.Σε βρίζουν και αμα τους βρίσεις,στέλνουν σε σένα pm οι admin για 'ανάρμοστη γλώσσα'.
Τεσπα,απλά μπήκα να χαιρετήσω όλα τα άλλα αξιόλογα μέλη που κάνουμε τις συζητήσεις μας,θέλω να μείνω,αλλά δυστυχώς δεν μπορώ και να αντιμετωπίζω συνεχώς επιθέσεις απο άλλα account.