Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (13 μέλη και 46 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Καλα γιαυτο ελεγες ο μεσος αντρας στην ελλαδα γαμαει απο τα 18-26 καμια ή 1,στα 26-40 1-2 και στα 41-60 3-4,αν γαμαγες ελληνιδες οπως λες δε θα το ελεγες αυτο χωρις να θελω να σε προσβαλω,μου εισαι συμπαθεστατος γενικα.
Υπάρχουν κάποιοι άνδρες,πού δέν είναι ο μέσος όρος,
κατά κάποιο τρόπο...διαφέρουν! :hi:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Είναι πραγματικά απίστευτο το πως διπλαρώνουν όλους τους σακατεμενους από την ζωή και τους έχουν για σωφέρ, νταντευτές κι άγιους Βασιληδες. Κάποιες φορές λέω βρε μπας και είναι ερωτευμένοι ή αγαπιούνται γιατί αυτό θα το δεχομουν. Όχι όμως, απλά τους έχουν για την παραπάνω τριπλέτα. :2funny:
Με τους σακατεμενους αυτούς τους υπερβολικά επικυνδινους δε πάνε οι Ελληνίδες να ξέρεις,πάνε οι γυναίκες Ρομα και οι αλβανεζες απλα τις νομίζετε για Ελληνίδες.Οι Ελληνίδες οι μικρές πάνε με κλαρινογαμπρους τύπου Σχίζα και Λιβάνη και με καγκουρες τύπου τρανου.Οι μεγάλες πάνε με κάτι γκριζομαλικα λαμόγια ναι αλλά όχι και τους υπερβολικά επικυνδινους που αναφέρετε που βγάζουν μάτι ότι είναι σχιζοφρενεις.Ισως οι μόνες που πηγαίνουν με αυτούς τους υπερβολικά επικυνδινους είναι οι χρηστριες ναρκωτικών αλλά αυτές δε λογίζονται ως κανονικές γυναίκες πλέον είναι αρωστες.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Υπάρχουν κάποιοι άνδρες,πού δέν είναι ο μέσος όρος,
κατά κάποιο τρόπο...διαφέρουν! :hi:
Και εσύ είσαι τέτοιος πιστεύεις?συγγνώμη που θα στο πω αλλά δε το νομίζω.Ειμαι συγουρος πως άντρας Έλληνας που δε ανήκει στον μέσο όρο είναι ο Ντόναλντ αλλά αυτός είναι εξαίρεση μιλάει συνέχεια και με έχει πείσει ότι όντως το κάνει.Εσυ δε με πείθεις ότι μιλάς συνέχεια σα και κεινον γιατί όταν έλεγε για καμάκι ο Ντόναλντ έλεγες το καμάκι πέθανε κλπ κλπ.

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995

Ώπα πιο κορίτσι πέτυχα λέμε λέμε τα live streaming για πάμε λίγο να δούμε τι παίζει..
Πάμε για μάτι

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Και εσύ είσαι τέτοιος πιστεύεις?συγγνώμη που θα στο πω αλλά δε το νομίζω.Ειμαι συγουρος πως άντρας Έλληνας που δε ανήκει στον μέσο όρο είναι ο Ντόναλντ αλλά αυτός είναι εξαίρεση μιλάει συνέχεια και με έχει πείσει ότι όντως το κάνει.Εσυ δε με πείθεις ότι μιλάς συνέχεια σα και κεινον γιατί όταν έλεγε για καμάκι ο Ντόναλντ έλεγες το καμάκι πέθανε κλπ κλπ.
Εγώ έλεγα καί λέω,ότι κάτω από συγκεκριμένες προυποθέσεις,τό live καμάκι είναι αποδεκτό,
μέ ελάχιστες θετικές "απολαβές" καί μέ αρκετό κόπο.
Ανέβασε Post δικό μου πού έχω πεί τέτοιο πράγμα,αλλιώς είσαι αναξιόπιστος!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγώ έλεγα καί λέω,ότι κάτω από συγκεκριμένες προυποθέσεις,τό live καμάκι είναι αποδεκτό,
μέ ελάχιστες θετικές "απολαβές" καί μέ αρκετό κόπο.
Ανέβασε Post δικό μου πού έχω πεί τέτοιο πράγμα,αλλιώς είσαι αναξιόπιστος!
Δε θέλω να σε προσβαλω όπως είπα είσαι συμπαθής αλλά όταν λες πως ο μέσος Έλληνας δε γαμαει σε όλη του τη ζωή και γαμαει το πολύ 3-4 σε όλη του τη ζωή αυτο σημαίνει πως και εσύ είσαι σα το μέσο Έλληνα.Αν γαμαγες όπως ο Ντόναλντ δε θα έλεγες τέτοιο πράγμα.Ο Ντόναλντ που γαμαει δε είπε τέτοιο πράγμα ποτέ.Ακου γκόμενα από το γυμνάσιο ποιος είσαι ο Γεωργούλης?Κοινώς δε με πείθεις αδερφέ μου,ο Ντόναλντ με πείθει από αυτά που έχει πει γενικά εσύ όχι.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αυτή η κατηγορία ανδρών είναι καλύτερα να πηγαινει στις πουτάνες. Αν είναι να είναι συνέχεια με το χέρι στην τσέπη, ποιος ο λόγος να έχουν γκόμενα; :2funny:
Πες τα καλύτερα σε πουτανες δε το συζητώ.Αν είναι να γαμησεις έξω κανονική γκόμενα θα το κάνεις με κέρασμα κάνα καφέ ή κάνα σουβλακι και όχι κάτι άλλο αλλιώς ότι άλλο θεωρείται πληρωμένος έρωτας.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δε θέλω να σε προσβαλω όπως είπα είσαι συμπαθής αλλά όταν λες πως ο μέσος Έλληνας δε γαμαει σε όλη του τη ζωή και γαμαει το πολύ 3-4 σε όλη του τη ζωή αυτο σημαίνει πως και εσύ είσαι σα το μέσο Έλληνα.Αν γαμαγες όπως ο Ντόναλντ δε θα έλεγες τέτοιο πράγμα.Ο Ντόναλντ που γαμαει δε είπε τέτοιο πράγμα ποτέ.Ακου γκόμενα από το γυμνάσιο ποιος είσαι ο Γεωργούλης?Κοινώς δε με πείθεις αδερφέ μου,ο Ντόναλντ με πείθει από αυτά που έχει πει γενικά εσύ όχι.
Ανέβασε Post δικό μου,πού έχω πεί αυτό τό πράγμα,
διαφορετικά δέν συνεχίζω τήν συζήτηση μαζί σου
Αρχηγέ δέν μέ ενδιαφέρει,νά πείσω κανέναν!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ανέβασε Post δικό μου,πού έχω πεί αυτό τό πράγμα,
διαφορετικά δέν συνεχίζω τήν συζήτηση μαζί σου
Αρχηγέ δέν μέ ενδιαφέρει,νά πείσω κανέναν!
Διάβασε αυτά τα 3,κάποιος που γαμαει όπως ο Ντόναλντ τέτοια πράγματα δε λέει με την καμία.

Συνημμένα

• Screenshot_2023-10-07-01-07-28-734~2.jpg
    Screenshot_2023-10-07-01-07-28-734~2.jpg
    60,9 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Screenshot_2023-10-07-01-10-21-473~2.jpg
    Screenshot_2023-10-07-01-10-21-473~2.jpg
    67,2 KB · Εμφανίσεις: 34
  • Screenshot_2023-10-07-01-09-55-141~2.jpg
    Screenshot_2023-10-07-01-09-55-141~2.jpg
    81,3 KB · Εμφανίσεις: 27

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Διάβασε αυτά τα 3,κάποιος που γαμαει όπως ο Ντόναλντ τέτοια πράγματα δε λέει με την καμία.
Ακριβώς αυτά υποστηρίζω όπως στά είπα καί εσένα,πού λέω ότι πέθανε τό καμάκι ?
επίσης,πού γράφω ότι είμαι κατά τού live καμακιού ?
Είσαι άσχετος,καί τό μόνο πού κάνεις εδώ...είναι ζημιά!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ακριβώς αυτά υποστηρίζω όπως στά είπα καί εσένα,πού λέω ότι πέθανε τό καμάκι ?
επίσης,πού γράφω ότι είμαι κατά τού live καμακιού ?
Είσαι άσχετος,καί τό μόνο πού κάνεις εδώ...είναι ζημιά!
δε ξερω αν εισαι η οχι υπερ του λαιβ καμακιου αυτο που ξερω ειναι οτι εφοσον θεωρεις πως ο μεσος ελληνας γαμαει 3-4 γυναικες σε ολη του τη ζωη και αυτο υπαρχει σε ποστ δικο σου και στο εστειλα σημαινει πως εισαι στην ιδια κατασταση.Αν δε ησουν δε θα το ελεγες καθολου οπως δε το λεει και ο ντοναλντ,κατι σου λειπει για να το λες αυτο ολο.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
δε ξερω αν εισαι η οχι υπερ του λαιβ καμακιου αυτο που ξερω ειναι οτι εφοσον θεωρεις πως ο μεσος ελληνας γαμαει 3-4 γυναικες σε ολη του τη ζωη και αυτο υπαρχει σε ποστ δικο σου και στο εστειλα σημαινει πως εισαι στην ιδια κατασταση.Αν δε ησουν δε θα το ελεγες καθολου οπως δε το λεει και ο ντοναλντ,κατι σου λειπει για να το λες αυτο ολο.
Θά σού δώσω μία συμβουλή -εφόσον λές ότι είσαι 24 χρονών-
Οταν συνομιλείς στό net επειδή ο άλλος δέν ξέρεις ποιός είναι,καί τί είναι,νά είσαι πιό εγκρατής,
καί οπωσδήποτε βρές...γκόμενα!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Θά σού δώσω μία συμβουλή -εφόσον λές ότι είσαι 24 χρονών-
Οταν συνομιλείς στό net επειδή ο άλλος δέν ξέρεις ποιός είναι,καί τί είναι,νά είσαι πιό εγκρατής,
καί οπωσδήποτε βρές...γκόμενα!
Τι εγκρατης δε σε εβρισα ειπα τη γνωμη μου,ειναι τοσο κακο?ναι θα βρω εχω παρει συμβουλες απο τον γαμια ντοναλντ,μονο αυτος γαμαει απο το μπου οι αλλοι ειστε μονο μπουρδελα αντε να εχετε γαμησει το πολυ 1 -2 γυναικες επειδη εισαι και 40-50 χρονων μπαρμπες και σε αυτη τη ηλικια να μη εχεις γαμησει ουτε μια δε γινεται.Ο ντοναλντ ομως γαμαει αβερτα το ξερω.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Οι ασχημομετριες βέβαια έχουν γκόμενους στα εμφανισιακά τους κυβικά
Πάντα καί χειρότερους θά έλεγα,
αυτοί είναι χαρούμενοι,έχουν "κατακτήσει" τόν κόσμο,πετάνε στά σύννεφα,
αλλά αφού γουστάρουν...τί νά πώ όλα Ok!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Χαζούλη επειδή νομίζεις ότι οι γυναίκες προτιμάνε κοιλιές κλπ στους άντρες,να σου υπενθυμίσω ότι πολλές γουστάρουν τον Γουόκαπ του μπασκετικού Ολυμπιακού.
Να υποθέσω ότι ο Γουόκαπ είναι Φλώρος ε;
Μεγαλος φλωρος ειναι ναι.Με τους κοιλιακους εντυπωσιαζονται μονο οι ανοργασμικες πιτσιρικες 18-25.Οι γυναικες 35-50 ουτε να τους κλασουν τους φλωρους με τους κοιλιακους.Παρε παραδειγμα την βανδη που βρηκε τον μπισμπικη τον αντρακλα με το σωμα το γερο το αντρικο,οι μεγαλες ξερουν ποιος ειναι ο πραγματικος αντρας στην εμφανηση,μονο οι πιτσιρικες οι ανικανες εντυπωσιαζονται με τους φλωρουμπες με τους κοιλιακους που μονο πραγματικοι αντρες στη εμφανηση δε ειναι.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ρε χαζούλη,δεν είναι μόνο οι κοιλιακοί που αρέσουν εμφανισιακά στις γυναίκες.
Και μια χαρά γερό αντρικό σώμα μπορείς να έχεις μαζί με κοιλιακούς αν γυμνάζεσαι και προσέχεις τη διατροφή σου.

Ψιλά γράμματα αυτά βέβαια για εσένα,καθώς έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας και μάλλον έχεις λίπος και στον εγκέφαλο
Κοιλιακοί και αντρικό σώμα δε πάνε μαζί ξέχνα το αντρικό σώμα δε έχουν αυτοί που έχουν φλέβες στα χέρια που έχουν πάρει 500 αναβολικά και οι κοιλιακοί κάνουν ολόκληρα τετράγωνα από κάτω αυτοί όλοι είναι φλωρουμπες τελευταίες.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Αυτοί που έχουν έστω και κάποια μικρή πιθανότητα να κερδίσουν , δεν λένε ατάκες.
Ούτε πιάνουν κουβέντα ξεκάρφωτα.
Επιλέγουν και χτυπάνε με στρατηγική.

Οι Ιταλοί το 1940 .... επέλεξαν να έρθουν από τα βουνά της πίνδου ... και περίμεναν και τα χιόνια ....
Οι γάλλοι στην ινδοκίνα .... στήθηκαν σε κάμπο στο ντεν μπιεν φου ....

ΑΥΥΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΕΝΙΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΑΤΑΓΩΔΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ.
Τις καλύτερες ατάκες τις έλεγε ο στρατηγός Μακάρθουρ και ήταν πάντα πετυχημένες και ο ίδιος νικηφόρος.
Επίσης τρομερές ατάκες έλεγε ο Μεγάλος Φρειδερίκος,ο Σέρμαν,ο Γκράντ ο Νέιθαν Φόρεστ αλλά και αργότερα ο Πάττον.
Αδιάβαστος.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom