Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (7 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Σε λίγο θα μας πεις ότι οι φλέβες ειναι αποτέλεσμα αναβολικων...

Αχ ρε χαζούλη,σταμάτα να σαι τόσο στενομυαλος και κομπλεξικός.
Άσε που και οι αρχαίοι Έλληνες "προωθούσαν" το νους υγιεις εν σώματι υγιεί.Δες μια και τα αρχαιοελληνικα αγάλματα...
Οι κοιλιακοί είναι για τους φλώρους και τις φλωρογκομενες τέλος.Αποδεξου τη αλήθεια όσο πιο γρήγορα μπας και ηρεμήσεις.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Σου ταιριάζει απόλυτα
squidward-throw-away.gif
Μάλλον εσένα σου ταιριάζει και λες το αντίθετο για να παραμυθιαστεις.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μήπως είσαι καμιά 20αρια κιλά πάνω από το ύψος σου και έχεις κάποια συγγένεια με τον Βαγγελαρο που προ 1 εβδομάδας έγραφε τα ίδια;
Δε έχω καμία σχέση με τον βαγγελαρο και δε έχει σχέση το πόσα κιλά πάνω είμαι εγώ.Η λογική το λέει ότι ένας άντρας που έχει κοιλιακούς και φλέβες στα χερια είναι Φλώρος τέλος.

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
236
Πόντοι
21
Μην τα ισοπεδωνουμε όλα. Οταν μουσκευουν το βρακάκι τους γιά κάποιον, σε αυτον τον κάποιον, γινονται χαλι να της πατησει. Τους υπόλοιπους τους εχουν χεμένους. Υπαρχουν καιοι ενδιαμεσες καταστασεις.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.461
Πόντοι
2.356
Κάνεις λάθος οι 40 αρες θέλουν τα σωστους άντρες τους αυθεντικούς και όχι τους φλώρους που πάνε οι πιτσιρίκες 18-25 κατάλαβε το αυτό μη είσαι ισχιρογνωμων.Οι 40 αρες θέλουν άντρες φυσιολογικους και όχι καγκουρες(πχ τρανός) και κλαρινογαμπρους(πχ Σχίζας,Κατσούλης από σαρβαιβορ) όπως θέλουν οι πιτσιρίκες.
Ε τώρα τι να σου πω; Δεν μπορώ να πω τόσο εύκολα ότι έχεις λάθος καθώς ίσως στο περιβάλλον που κινούμαι εγώ βρίσκω τέτοιες. Πάντως αν κρίνω απο αυτές τις 40αρες που ξέρω - όσες "ψάχνονται" κοιτάνε να έχεις αμαξάρα και καλή δουλειά - άρα κλαφτα Μπάμπη και πάλι. Χαχαχα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Τι τρεχει τελικα με τις ελλεηνιδες;
Τι τρεχει με τις γυναικες γενικα;
Μας νοιαζει στ αληθεια τοσο;
Τι τρεχει με μας παιδες αυτο ειναι το σημαντικο.
Πρεπει να γραψουμε ο καθενας σ ενα κομματι χαρτι τι θελουμε περισσοτερο για την παρτη μας και να το ακολουθησουμε.
Οχι τι πιστευουμε οτι ειναι το "σωστο" η τι θα ηθελε η κοινωνια απο μας.
Αλλα τι θελουμε.
Αμεσως μετα μα σχεδιασουμε ενα τροπο εξυπνο και λειτουργικο για να το κατακτησουμε.
Αστες να κουρευονται αυτες.
Εμεις ενα πραγμα θελουμε πρωτιστως και απο εκει και περα ο καθενας οτι τραβαει η ορεξη του και οι δυναμεις του.

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
309
Πόντοι
26
Πρεπει να γραψουμε ο καθενας σ ενα κομματι χαρτι τι θελουμε περισσοτερο για την παρτη μας και να το ακολουθησουμε.
Αλλα τι θελουμε.
Αμεσως μετα μα σχεδιασουμε ενα τροπο εξυπνο και λειτουργικο για να το κατακτησουμε.
Εμεις ενα πραγμα θελουμε πρωτιστως και απο εκει και περα ο καθενας οτι τραβαει η ορεξη του και οι δυναμεις του.
Σωστός.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Αν το ζητούμενο
Αλλα τι θελουμε.
Το θέμα δεν είναι μόνο τι τρέχει με εκείνες, αλλά και τι τρέχει με εμάς τους άντρες τελικά, διαβάζοντας την όλη συζήτηση εδώ μέσα.
Η κατάσταση για το ''μέσο άντρα'' είναι δύσκολη για να βρει ερωτική σύντροφο, αλλά βλέποντας γύρω μου αυτούς που είναι τελείως αγάμητοι κατά βάθος κατανοώ και τους λόγους που αυτό συμβαίνει.
Όσο δύσκολη και να είναι η κατάσταση για τους άντρες, για να στερείται κάποιος παντελώς ερωτικού συντρόφου θα υπάρχει κάποιος βαθμός ''συνυπαιτιότητας'', κάτι δεν κάνει καλά ή κάποιο άλλης τάξης πρόβλημα υπάρχει.
Θα μπορούσα να εξαιρέσω μόνον όσους ζούνε σε συνθήκες κοινωνικού αποκλεισμού λόγω επαρχίας..

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Επαρχια γαμας πιο εύκολα.. Οι Αθήναιες είναι με διαφορά οι χειρότερες ελλεεινιδες, όλες κακομαθημενες και ψάχνουν για την πορτοφολα, κι έχουν άπειρες επιλογές ψωλης στην αθηνα, μια σερραια η μία χαλκιδικιοτισα είναι πολύ πιο ντόμπρες από τις Αθήναιες τις τελευταιες
Εννοείς Βόρεια Ελλάδα.
Βόρεια Ελλάδα υπάρχει σχετική πείνα. Δεν υπάρχει τουρισμός και μεγάλες επιχειρήσεις. Επίσης , ειδικά σαλόνικα και Γιάννενα οι γυναίκες είναι πολύ περισσότερες από τους άνδρες. Γιατί νομίζεις ότι οι σερραίες, οι σαλονικιές κτλ φτιάχνονται τόσο πολύ? Γιατί υπάρχει ανταγωνισμός. Το ίδιο συνέβαινε και στο ανατολικό μπλοκ.
Αθήνα λόγω μεγέθους θα βρεις τα πάντα, σνομπ, απλές κοπέλες, κτλ

Πήγαινε στους αρχιδόκαμπους να δεις πως είναι οι περισσότερες. Ειδικά μετά τα 25-30 που έχουν αποκατασταθεί αρκετές. Είναι πραγματικά λυπηρό. Θα πω ευτυχώς που δεν μένω σε τέτοιες περιοχές.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.902
Πόντοι
3.656
Επαρχια γαμας πιο εύκολα.. Οι Αθήναιες είναι με διαφορά οι χειρότερες ελλεεινιδες, όλες κακομαθημενες και ψάχνουν για την πορτοφολα, κι έχουν άπειρες επιλογές ψωλης στην αθηνα, μια σερραια η μία χαλκιδικιοτισα είναι πολύ πιο ντόμπρες από τις Αθήναιες τις τελευταιες

Να το ξαναπώ;

Όποιος δεν γαμάει στην Αθήνα,δεν θα γαμήσει σε καμια επαρχία

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Να το ξαναπώ;

Όποιος δεν γαμάει στην Αθήνα,δεν θα γαμήσει σε καμια επαρχία
Είναι αρκετά εύκολο και Αθήνα αλλά σαλόνικα έχει πολύ καλύτερα μουνιά. Το μόνο κακό είναι ότι υπάρχει η νοοτροπία της μικρής πόλης όπου αρκετοί γνωρίζουν ο ένας τον άλλο οπότε δεν είναι τόσο ανοιχτοί όσο Αθήνα. Αλλά και πάλι έτη φωτός μπροστά σε σχέση με περιοχές όπως Λέσβο, Ρόδο, Έβρο τπτ Λαμία, Χανιά κτλ.
Μην κοιτάς εσένα που είσαι από τα μεγαλύτερα ναυάγια εδώ μέσα και δεν μπορείς ούτε εκεί που είσαι να βρεις κάτι.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.038
Πόντοι
9.297
Σιγά μη γαμανε 4 στη ζωή τους.. Μια και με το ζόρι, απο προξενιό,και τη. Παντρεοντε κιόλας.. Ενώ πολλοί άλλοι δεν γαμανε ούτε μια σε όλη τους τη ζωή.. Για να γαμησουν 4 πρεπει να είναι φραγκατοι. Εγώ 2 που ξέρω στη γειτονια μου παντρεύτηκαν τη πρώτη γκόμενά που τους εκατσε στα 35 τους
Επιβεβαιωνω από φίλο μου...ακριβώς ίδια περίπτωση...ο συγκεκριμένος μένει στον γάμο για καθαρά κοινωνικούς λόγους και δεν νιώθει καλά μαζί της...ούτε καν εμφανίσιμη δεν είναι.
Ελπίζω οι περιπτώσεις που είπες πιο πάνω ,να περνάνε καλά τουλάχιστον....

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.590
Πόντοι
32.478
@Donald-Duck ο μεγαλύτερος ατακαδόρος μακράν στο bou.
Mιλάμε ότι πεθαίνω στο γέλιο, μου φτιάχνει την διάθεση.
Αν είναι και τόσο ετοιμόλογος και ατακαδόρος και στο καμάκι, πιστεύω ότι θα έχει καλό ποσοστό επιτυχίας.
Σε πολλά πράγματα λεει μεγάλες αλήθειες.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Αν το ζητούμενο

Το θέμα δεν είναι μόνο τι τρέχει με εκείνες, αλλά και τι τρέχει με εμάς τους άντρες τελικά, διαβάζοντας την όλη συζήτηση εδώ μέσα.
Η κατάσταση για το ''μέσο άντρα'' είναι δύσκολη για να βρει ερωτική σύντροφο, αλλά βλέποντας γύρω μου αυτούς που είναι τελείως αγάμητοι κατά βάθος κατανοώ και τους λόγους που αυτό συμβαίνει.
Όσο δύσκολη και να είναι η κατάσταση για τους άντρες, για να στερείται κάποιος παντελώς ερωτικού συντρόφου θα υπάρχει κάποιος βαθμός ''συνυπαιτιότητας'', κάτι δεν κάνει καλά ή κάποιο άλλης τάξης πρόβλημα υπάρχει.
Θα μπορούσα να εξαιρέσω μόνον όσους ζούνε σε συνθήκες κοινωνικού αποκλεισμού λόγω επαρχίας..
Αυτο που συνειδητοποιω ειναι πως τα παντα γινονται για τη διαωνιση του ειδους.
Αυτο εξ ορισμου σημαινει δυσκολια για τους ανδρες λογω ανταγωνισμου.
Οταν μια γυναικα "καπαρωνεται" απο ενα αρσενικο σταματαει να ειναι διαθεσιμη για αλλους.
Αυτο τη συμφερει και οχι να αλλαζει ερωτικους συντροφους.
Το ακριβως αντιθετο δηλαδη η πολυγαμια συμφερει τους ανδρες αλλα αυτο δεν θα τους το χαρισει απλοχερα η φυση γιατι θελει μονο τους πιο ικανους να γονιμοποιουν περισσοτερα απο ενα θηλυκα.
Δηλαδη η φυση τι θελει;
10 αρσενικα με πολυ ευνοικα χατακτηριστικα(υγεια,σωματικη ευρωστια,δυναμη,ομορφια)να γονιμοποιουν καμμια 100 θηλυκα αναλογων προσοντων.
Οτι "ξεμενει" απ τα θηλυκα να γονινοποιειται απο ανδρες β διαλογης(που να μην εχουν τα τελεια χατακτηριστικα αλλα να εχουν καποια μπονους)και τελος το κατακαθι των θηλυκων να σμιγει με το κατακαθι των αρσενικων.
Οτι περισευει να μη ζευγαρωνει ποτε η σπανια.
Στο καμακι οι γκομενες που θα πεσουν ανηκουν δυστυχως στις τελευταιες δυο κατηγοριες δηλαδη απο οτι "ξεμεινε" απο το ταιριαγμα των καλυτερων ζευγαριων.
Αυτο ειναι ας πουμε ενα κοινωνικο "μοντελο" ζευγαρωματος.
Στην πραξη τα πραγματα ειναι λιγο διαφορετικα με εξαιρεσεις γιατι ας πουμε ενας ανδρας υποδεεστερος σε δυναμη και υγεια η ομορφια εχει περισσοτερη τολμη(αρα ψυχικη υγεια) και διεκδικει μια ομορφη γυναικα αξιας περισσοτερο απο ενα ενα αλλο που συγκεντρωνει ολα τα ευνοικα χαρακτηριστικα αλλα καθεται απραγος.
Οπως και να χει:
Οταν εισαι μονος ανδρας που ψαχνει ακομη και στην καλυτερη κατηγορια να εισαι θα πρεπει να τολμησεις και να δοκιμαστεις σκληρα αν θες να καταληξεις σε ευρεση συντροφου αξιας.
Οι πιο πολλες γνωριμιες σου θα ειναι οι λεγομενες "αζευγαρωτες",τα περισευματα.
Εκτος κι αν τυχει να χωρισει καποιο ζευγαρι απο τα πρωτα οποτε μπορεις να διεκδικησεις εσυ να μπεις στη θεση του αλλου που εφυγε.
Ο κανονας ειναι η απορριψη και η αντιμετωπιση αρνησης σε πολλα επιπεδα.
Τα πραγματα ειναι δυσκολα για το μεσο ανδρα μια και η φυση δε θελει να του δωσει προνομια και φυσικα ουτε λογος για δικαιοσυνη.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.590
Πόντοι
32.478
Στούκαρα άλλο ένα προφίλ στο πεδίο της μάχης ίσα να κάνω υπερμπαχαλο στα σοσιαλ.
Με περίτεχνες κινήσεις μπουκαρα σε συζήτηση που αφορουσε τον Σασμο και πετσοκοψα 5-6 σκουπιδια με βυζιά :2funny: τα οποία τρελλαθηκαν στις αναφορες. Έχει πολλές σελίδες στο φέισμπουκ με θέμα αυτή την μαλακία. Πολλές γυναίκες πορωνονται άσχημα οπότε τους γαμάω τις ψυχουλες με σβηστές μηχανές. :2funny:Έχω ένα καταπληκτικό ρεκόρ από πέρσι οπου οδήγησα στην τρελλα και στην υστερία καμία 20αρια βρώμες που προσπαθούσαν να βρουν ηδονή στα στεγνά βρωμερά μουνιά τους μέσω οθόνης με μπαλωθιές από τους ναυαγούς του Σασμου
και τέτοια καραγκιοζιλίκια. Ακόμα θυμάμαι το τι βόθρο άδειασα στα μυαλά τους με πρόσχημα ότι οι μπαλωθιες σκοτώνουν κόσμο κι εσείς την βρίσκετε ανώμαλες πατσαβούρες. Θρυλικές στιγμές! :rockon:
Ρε πούστη δεν παίζεσαι. Έκλαψα πραγματικά όμως

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
@Donald-Duck ο μεγαλύτερος ατακαδόρος μακράν στο bou.
Mιλάμε ότι πεθαίνω στο γέλιο, μου φτιάχνει την διάθεση.
Αν είναι και τόσο ετοιμόλογος και ατακαδόρος και στο καμάκι, πιστεύω ότι θα έχει καλό ποσοστό επιτυχίας.
Σε πολλά πράγματα λεει μεγάλες αλήθειες.
Είμαι (γενικώς) η φωνή της αλήθειας. Είμαι όντως ετοιμόλογος. Πιστεύω ότι είμαι ασύγκριτα ευφυής
αν είναι για άμεσο κέρδος.
Αν μου δώσεις μια δυσκολη περίπτωση που απαιτεί χρόνο, είναι ακατάλληλος να την διεκπεραιωσω. Δεν συμφέρει η κόπωση. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Γι αυτό τα λεφτά
τα παίρνουν αυτοί που βάζουν τους άλλους να δουλεύουν κι όχι αυτοί που δουλεύουν οι ίδιοι. Έχει αποδειχθεί κι αυτό.
Το ποσοστό μου στο καμάκι είναι για τον πούτσο αλλά δεν μπορεί να γίνει αλλιώς διότι την πεφτω σε άγνωστες. Από μόνο του αυτό αποτελεί τροχοπέδη. Γίνετε όλοι Ντόναλντ να περνατε καλύτερα από ότι πριν. :rockon:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.461
Πόντοι
2.356
Υπάρχουν πολλοί μπαζολαγνοι με άφθονα ψυχολογικά θέματα και καλές δουλειές άρα δικαιούται να ελπίζει η κάθε πικραμένη.
Πάνω σε αυτό. Έχω υπόψη μου μία που μου τη πέφτει στη δουλεια και δεν τη πήδαγα ούτε με ένα μπουκάλι βότκα... κι όμως η τύπισσα βρίσκει κάθε τόσο γκόμενους ρε σεις!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
γιατι απαξιωνουν τα μπουρδελα επειδη εκει δεν βρισκεις τον ερωτα, ενω με την γκομενα τον βρισκεις
τι να πεις οι τυπαδες αυτοι ειναι τερμα στοκοι, και με την συμπεριφορα τους μας γαμανε και εμας την ζωη που προσπαθουμε να βρουμε μια φυσιολογικη γκομενα χωρις να την εχουμε να μας αρμεγει
ωραια και να βρεις μια θα σου πει, κοιταξε εμενα η φιλη μου εχει γκομενο και αυτος της κανει ολο δωρα, εμενα γιατι δεν μου κανεις, αντε τωρα τι να της απαντησεις της ηλιθιας
απλα θα της ριξεις κατι βρισιδια και θα φυγεις και στο τελος θα μενεις μπακουρι
Τα μπουρδέλα έχουν πέσει πολύ σε αξία. Δεν αξίζουν πλέον όπως παλιά που είχαν καλές συνισταμένες ως πρόχειρη λύση. Έτσι κι αλλιώς μονιμότητα η αυθεντικότητα δεν πρόσφεραν ποτέ.
Οι συγκεκριμένοι τύποι όμως, στρουθοκαμηλιζουν. Δεν απαξιωνουν τα μπουρδέλα βάση ρεαλιστικης προσέγγισης αλλά τα απαξιώνουν με λάθος τρόπο. Είναι δηλαδή όλα λάθος πάνω τους. :2funny:Πληρώνουν διαρκώς για να έχουν μια γκόμενα
η οποία είναι ερασιτεχνιδα πουτάνα. Απλά δεν γαμιέται κατ επάγγελμα, τον τρώει οπότε άλλου τύχει αλλά αφού την έχουν εργολαβία ψευτοπειθονται ότι είναι πετυχημένοι. :jerking:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πες τα καλύτερα σε πουτανες δε το συζητώ.Αν είναι να γαμησεις έξω κανονική γκόμενα θα το κάνεις με κέρασμα κάνα καφέ ή κάνα σουβλακι και όχι κάτι άλλο αλλιώς ότι άλλο θεωρείται πληρωμένος έρωτας.
Οι πουτάνες είναι μια πρόχειρη λύση να αυγοκοψεις. Αλλά σίγουρα το να πληρώνεις διαρκώς σαν μαλάκας για να κρατάς δίπλα σου την οποιαδήποτε, είναι μέγιστη κατάντια. Δηλαδή ακόμα κι εγώ που απαξιωνω τα μπουρδέλα εντελώς πλεον όπως κατάντησαν (πάντα τα είχα ως πρόχειρη λύση) αν μου δώσεις έναν τελειωμένο μπουρδελιαρη κι έναν χορηγό θα διαλέξω ως περισσότερο νορμάλ τον μπουρδελιαρη. Είναι αυταποδεικτο.
Η γκόμενα αξίζει μόνο αν νοιάζεται για σένα κι εσύ για αυτή. Αλλιως είναι εντελώς άχρηστη. Πόσες τέτοιες βρήκατε στην ζωή σας; εγώ μόνο δύο. Όλες οι άλλες ήταν μόνο για γαμήσι. Οι συντριπτικά περισσότεροι άνδρες εκει κινούνται η και μπορεί να μην βρουν καμία.
Και μιλάμε για όλη μας την ζωή. Αν δεις άνδρα να λέει ότι γνώρισε π.χ 10 καλές γκόμενες σε όλα ως πακέτο, είναι ψεύτης ή ημιτρελλος
ή υποτακτικός που τις βλέπεις όλες διαμάντια. Αυτοι είναι για Καιάδα! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom