Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.895
- Πόντοι
- 3.556
Πολυβόλο Ντόναλντ στις επαλξεις έτοιμος να προσφέρει το φως του στα πιτσιρίκια.
To θέμα των υποχρεώσεων, πρέπει να είναι αμοιβαίο και εξηγημένο.Εγώ πάντως που πλέον έχω χόμπυ τις παντρεμένες, μια χαρά εγκλιματίζομαι στις καταστάσεις που περιγράφεις. Και δεν δημιουργούνται και υποχρεώσεις.
Καλά Ελληνίδες να έχεις γαμησει το πολύ κάνα 1-2 περισσότερο με ξένες θα τη έβγαζες εσύ και με μπουρδέλα.Οταν ήμουν μέ μία γκόμενα 1-2 χρόνια,πάντα ενδιάμεσα έπαιζα μέ επαγγελματίες,
άν ήμουν 2-3 μήνες μέ γκόμενα πάλι έπαιζα -σέ κάποιες τό είχα πεί κιόλας ότι τό έκανα-
Καί σέ Ελληνίδες...καί σέ ξένες!
Τί 1-2 γκόμενες Ελληνίδες,πλάκα μού κάνεις ?Καλά Ελληνίδες να έχεις γαμησει το πολύ κάνα 1-2 περισσότερο με ξένες θα τη έβγαζες εσύ και με μπουρδέλα.
Είναι πραγματικά απίστευτο το πως διπλαρώνουν όλους τους σακατεμενους από την ζωή και τους έχουν για σωφέρ, νταντευτές κι άγιους Βασιληδες. Κάποιες φορές λέω βρε μπας και είναι ερωτευμένοι ή αγαπιούνται γιατί αυτό θα το δεχομουν. Όχι όμως, απλά τους έχουν για την παραπάνω τριπλέτα.ητανε ενας τυπος που του ελειπαν τα δοντια και κρατουσε 5 τσαντες, και η γκομενα διπλα του μια χαρα, και του ελεγε παμε και σε αυτο εδω το καταστημα.
ρε τι κανουν οι τυπισσες, εχουν παθει καταναλωτικη μανια, θα βρουν οποιον ναναι να κανουν τις αγορες τους και ας καθονται να τις γαμανε αθλιοι
Κάτι τέτοιους,τούς κάνουν κονέ γνωστοί καί φίλοι.Είναι πραγματικά απίστευτο το πως διπλαρώνουν όλους τους σακατεμενους από την ζωή και τους έχουν για σωφέρ, νταντευτές κι άγιους Βασιληδες. Κάποιες φορές λέω βρε μπας και είναι ερωτευμένοι ή αγαπιούνται γιατί αυτό θα το δεχομουν. Όχι όμως, απλά τους έχουν για την παραπάνω τριπλέτα.![]()
πηγαινω μαλλ καλοκαιρι κυριως γιατι μαζευει τουριστριες και λιγες καλες ελληνιδες, ειδικα εκει στα γκουντις και τριγυρω εχεις και λιγες ευκαιριες να γνωρισεις και καποια που ειναι στην κοσμαρα της και πιο ευκολη για καμακι.Στο μαλλ οπότε πάω με πιάνει κατάθλιψη με τις ελλεινιδες. Πως μπορείς και πας? Βλέπω και του σιχαμεροτε χορηγούς τους. Αν τους ψωνίζουν ρούχα και τσαντες. Θες να κάνεις εμετό εκείνη την ωρα. Η μία ελλεινιδα χειρότερη από την άλλη είναι το μαλλ
Αυτό με τα ψωνια είναι νέα μόδα σχετικά πρόσφατη. Ποτέ δεν ήταν χειρότερη. Έχω πολλά παραδείγματα γνωστών που τις πάνε για ψώνια κάργα δίνοντας και τον κώλο τους. Νιώθουν ότι έτσι τις κρατούν κοντά τους. Εντελώς ξεφτιλισμένα άτομα.Στο μαλλ οπότε πάω με πιάνει κατάθλιψη με τις ελλεινιδες. Πως μπορείς και πας? Βλέπω και του σιχαμεροτε χορηγούς τους. Αν τους ψωνίζουν ρούχα και τσαντες. Θες να κάνεις εμετό εκείνη την ωρα. Η μία ελλεινιδα χειρότερη από την άλλη είναι το μαλλ
οτι μερα και να πας στο μαλλ απο τις 12 το μεσημερι και μετα, γινεται πανικος απο γκομενες κυριως νεαρης ηλικιας και μεχρι 40, που ψωνιζουν σαν να μην υπαρχει αυριο, σαν να μην υπαρχει οικονομικη κριση στην ελλαδαΑυτό με τα ψωνια είναι νέα μόδα σχετικά πρόσφατη. Ποτέ δεν ήταν χειρότερη. Έχω πολλά παραδείγματα γνωστών που τις πάνε για ψώνια κάργα δίνοντας και τον κώλο τους. Νιώθουν ότι έτσι τις κρατούν κοντά τους. Εντελώς ξεφτιλισμένα άτομα.
Αυτή η κατηγορία ανδρών είναι καλύτερα να πηγαινει στις πουτάνες. Αν είναι να είναι συνέχεια με το χέρι στην τσέπη, ποιος ο λόγος να έχουν γκόμενα;Αφού άμα δεν τις κάνουν δώρα,θα τον παρατήσουν για άλλον, τί να κανουν και αυτοί? Το mall θέλει βομβαρδισμό,όλες οι ελλεεινιδες εκεί μέσα μαζεμένες, να ψωνίζουν σαν μάνιακες, προφανώς με λεφτά από τον γαμια τους
γιατι απαξιωνουν τα μπουρδελα επειδη εκει δεν βρισκεις τον ερωτα, ενω με την γκομενα τον βρισκειςΑυτή η κατηγορία ανδρών είναι καλύτερα να πηγαινει στις πουτάνες. Αν είναι να είναι συνέχεια με το χέρι στην τσέπη, ποιος ο λόγος να έχουν γκόμενα;![]()
τύπε αν και μεγας γυναικας υστερα απο πολλα χρονια κατάλαβα οτι καλυτερα να εισαι αυτος που εισαι και σε οποια αρέσεις..το λεω γιατι και γω παντα παλευα να "αρεσω" βεβαια αυτο μου εβγαζε και εναν αεραΜεγαλη αλητεια,πουτσα,πορτοφολι και κατανοηση στην απιστια ειναι η συνταγη της επιτυχιας για τις ελλεινιδες.
Αν κατι σου λειπει μπορεις να το αναπληρωσεις μεγαλωνοντας κατι αλλο
Πχ εισαι μικροψωλης;ε πρεπει να εισαι μαφιοζος τερμα φετες και με κατανοηση.Να χεις εκατομμυρια.
Εισαι καλο.παιδι;Πρεπει να χεις 25 εκατοστα πουτσα εκατομμυριουχος κτλ
Εισαι φτωχος;να σαι αλητης ψωλαρας κτλ
Σημειωση:αν εισαι αραπης ολα συγχωρουνται
Στήν Ελλάδα πιστεύω οι άνδρες πού είναι Cool,καί "κρατάνε'' γκόμενα χωρίς νά πληρώνουν,Αυτή η κατηγορία ανδρών είναι καλύτερα να πηγαινει στις πουτάνες. Αν είναι να είναι συνέχεια με το χέρι στην τσέπη, ποιος ο λόγος να έχουν γκόμενα;![]()
Kαι αν καθεσαι και πιστευεις ό,τι λενε οι γυναικες οταν κατηγορουν τους αντρες, φαντασου τι ανοησια υπαρχει στο Ελλαντα. Καλα το παςΔιάβαζα στο πρώτο θέμα για Μια γριά 40χρονων που χώρισε έναν 25 αρη που είχε και λεφτά κιόλας ο 25αρης(δικο του σπιτι) και αυτός τρελάθηκε της έσκισε τα λάστιχα της σκότωσε το σκυλι.
Αν ένα 25αρης με λεφτα τρελενετε, που τον χωρίζει μια κολογρια, φαντάσου τη αγαμία υπάρχει στο ελλαντα
Τύπε, εγώ όσες φορές έχω πάει μολ, μου ψώνιζε δώρα η γυναίκα μου με δικά της λεφτά. Μερικές φορές δίνει και στα παιδιά λεφτά για δώρα μέρας πατέρα και τέτοιες μαλακίες.όλες οι ελλεεινιδες εκεί μέσα μαζεμένες, να ψωνίζουν σαν μάνιακες, προφανώς με λεφτά από τον γαμια τους
Καλα γιαυτο ελεγες ο μεσος αντρας στην ελλαδα γαμαει απο τα 18-26 καμια ή 1,στα 26-40 1-2 και στα 41-60 3-4,αν γαμαγες ελληνιδες οπως λες δε θα το ελεγες αυτο χωρις να θελω να σε προσβαλω,μου εισαι συμπαθεστατος γενικα.Τί 1-2 γκόμενες Ελληνίδες,πλάκα μού κάνεις ?
Η πρώτη γκόμενα μου ήταν από τό γυμνάσιο,χωνόμουν εγώ πάρα πολύ καί ακόμα χώνομαι.
Δέν κολλάω πουθενά στίς μούνες!
Στήν Ελλάδα εκτός από αγαμία καί βλακεία,υπάρχει καί τεράστια άγνοια...μή διαχειρίσιμη,Kαι αν καθεσαι και πιστευεις ότι λενε οι γυναικες οταν κατηγορουν τους αντρες, φαντασου τι ανοησια υπαρχει στο Ελλαντα. Καλα το πας