Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.729
Πόντοι
456
Εγώ πάντως που πλέον έχω χόμπυ τις παντρεμένες, μια χαρά εγκλιματίζομαι στις καταστάσεις που περιγράφεις. Και δεν δημιουργούνται και υποχρεώσεις.
To θέμα των υποχρεώσεων, πρέπει να είναι αμοιβαίο και εξηγημένο.
Αν ένας από τους δύο το βλέπει αλλιώς, είναι δύσκολο το άθλημα. Αυτή το έβλεπε αλλιώς τότε, κι εγώ το έβλεπα αλλιώς. Αλλά οι καταστάσεις ήταν δύσκολες και έγινε αφόρητη η φάση. Ίσως για αυτό να έχω πικρή εμπειρία και μνήμες.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Οταν ήμουν μέ μία γκόμενα 1-2 χρόνια,πάντα ενδιάμεσα έπαιζα μέ επαγγελματίες,
άν ήμουν 2-3 μήνες μέ γκόμενα πάλι έπαιζα -σέ κάποιες τό είχα πεί κιόλας ότι τό έκανα-
Καί σέ Ελληνίδες...καί σέ ξένες!
Καλά Ελληνίδες να έχεις γαμησει το πολύ κάνα 1-2 περισσότερο με ξένες θα τη έβγαζες εσύ και με μπουρδέλα.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.575
Πόντοι
456
Μαίρη Χρονοπούλου: H μεγάλη σταρ μέσα από δηλώσεις της

31 Αυγούστου 1973

Στον Νίκο Καμπάνη και την Ήρα Φελουκατζή, για το θέμα της ηλικίας και της εμφάνισης. Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι τότε 40 ετών.

«Δεν με τρομάζει η ληξιαρχική ηλικία. Με τρομάζει η ηλικία, η περασμένη, των ιστών και των κυττάρων. Κι εγώ δεν έχω τώρα αυτή την ηλικία. Τρέμω όμως την στιγμή, που θα αρχίσουν να χαλαρώνουν οι ιστοί και να καταστρέφονται.

»Όχι, γιατί να φοβηθώ να πω την ηλικία μου; Όταν μπορώ να φοράω μπλούζα, χωρίς σουτιέν κι όταν το μυαλό και η εσωτερική διάθεση είναι στην καλύτερη φόρμα του; Όταν αυτά αρχίσουν να καταρρέουν, τότε θ’ αρχίσω κι εγώ ν’ ανησυχώ.

»Κάθε ηλικία είναι όμορφη. Εγώ τώρα βρίσκομαι στην πιο ώριμη και όμορφη ηλικία. Νοιώθω μόνο τρομερά ανολοκλήρωτη σαν γυναίκα, που δεν έχω κάνει ένα παιδί. Ζηλεύω τις γυναίκες που έχουν παιδιά. (…) Νομίζω, ότι η παρουσία ενός παιδιού, βαραίνει πολύ στην ευτυχία μιας γυναίκας κι επομένως όλα τ’ άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα».

1 Ιουλίου 1992

Στη Φρίντα Μπιουμπι, για τη σχέση της με τους άνδρες. Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι τότε 59 ετών.

«Δεν πιστεύω ότι ο φόβος του άνδρα για την επιτυχημένη γυναίκα είναι το πρόβλημα. Αυτή μπορεί να είναι μια δικαιολογία των ώριμων σε ηλικία γυναικών. Γιατί όταν ήμουν πιο νέα – αν και πιο αψιά- οι άντρες με πολεμούσαν, αλλά δένονταν μαζί μου.

»Τώρα που είμαι μόνη εδώ και κάμποσα χρόνια, βλέπω ότι οι άνδρες που θα μου ταίριαζαν, στην ηλικία τουλάχιστον, ή κοιτάζουν τις μικρούλες ή είναι παντρεμένοι – ή και τα δύο.

»Απομένει η λύση του πολύ νεότερου άνδρα, αλλά μ’ έναν νεότερο άνδρα δεν έχω κοινά βιώματα και εμπειρίες. Τι να κουβεντιάσω μαζί του; Όσο μεγαλώνεις και λιγοστεύει η προσφορά, αυξάνεται η επιλεκτικότητά σου».

Πιστεύω συνοψίζει τα πάντα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Καλά Ελληνίδες να έχεις γαμησει το πολύ κάνα 1-2 περισσότερο με ξένες θα τη έβγαζες εσύ και με μπουρδέλα.
Τί 1-2 γκόμενες Ελληνίδες,πλάκα μού κάνεις ? :2funny:
Η πρώτη γκόμενα μου ήταν από τό γυμνάσιο,χωνόμουν εγώ πάρα πολύ καί ακόμα χώνομαι.
Δέν κολλάω πουθενά στίς μούνες!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
ητανε ενας τυπος που του ελειπαν τα δοντια και κρατουσε 5 τσαντες, και η γκομενα διπλα του μια χαρα, και του ελεγε παμε και σε αυτο εδω το καταστημα.
ρε τι κανουν οι τυπισσες, εχουν παθει καταναλωτικη μανια, θα βρουν οποιον ναναι να κανουν τις αγορες τους και ας καθονται να τις γαμανε αθλιοι
Είναι πραγματικά απίστευτο το πως διπλαρώνουν όλους τους σακατεμενους από την ζωή και τους έχουν για σωφέρ, νταντευτές κι άγιους Βασιληδες. Κάποιες φορές λέω βρε μπας και είναι ερωτευμένοι ή αγαπιούνται γιατί αυτό θα το δεχομουν. Όχι όμως, απλά τους έχουν για την παραπάνω τριπλέτα. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Είναι πραγματικά απίστευτο το πως διπλαρώνουν όλους τους σακατεμενους από την ζωή και τους έχουν για σωφέρ, νταντευτές κι άγιους Βασιληδες. Κάποιες φορές λέω βρε μπας και είναι ερωτευμένοι ή αγαπιούνται γιατί αυτό θα το δεχομουν. Όχι όμως, απλά τους έχουν για την παραπάνω τριπλέτα. :2funny:
Κάτι τέτοιους,τούς κάνουν κονέ γνωστοί καί φίλοι.
Σάπιες καταστάσεις τοξικές τού κερατά,
καί πολλές τέτοιες σχέσεις -λόγο ζήλιας,κέρατου κτλ- κάποια στιγμή τίς... γράφουν οι εφημερίδες,
δολοφονίες,ξυλοδαρμοί κτλ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Έχω παρατηρήσει ότι από τις πελάτισσες που την πεφτω και λένε ναι, πολύ λίγες θα μου κάτσουν βραχυπρόθεσμα
ή μακροπρόθεσμα.
Οι περισσότερες όλως παραδόξως θέλουν κάποιον να μιλήσουν για την ζωή τους η να έχουν έναν να τις παρηγορεί. Με εξιταρει αυτό. Εκτός από τα νερντ που ρουφάνε λσχταριστα τον πούτσο κι έχουν στενά υπέροχα μουνιά και ροδαλες σουφρες, εξαιρετικές είναι οι στερημένες ευέλικτες μιλφοθειτσες μεσαίων κυβικών βάρους που ξεσκίζονται χωρις αύριο.
:rockon:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.086
Πόντοι
206
Στο μαλλ οπότε πάω με πιάνει κατάθλιψη με τις ελλεινιδες. Πως μπορείς και πας? Βλέπω και του σιχαμεροτε χορηγούς τους. Αν τους ψωνίζουν ρούχα και τσαντες. Θες να κάνεις εμετό εκείνη την ωρα. Η μία ελλεινιδα χειρότερη από την άλλη είναι το μαλλ
πηγαινω μαλλ καλοκαιρι κυριως γιατι μαζευει τουριστριες και λιγες καλες ελληνιδες, ειδικα εκει στα γκουντις και τριγυρω εχεις και λιγες ευκαιριες να γνωρισεις και καποια που ειναι στην κοσμαρα της και πιο ευκολη για καμακι.
επισης σπαω πλακα γιατι βλεπεις κατι σιχαμενες που πανε με τον γκομενο, τον γυρνανε σε ολες τις βιτρινες και του υποδεικνυουν αυτο θελω να μου παρεις, υπαρχουν καποιοι καημενοι που δεν εχουν λεφτα και κανουν νοηματα, εεε ασφαλως ναι θα στο παρω αυτο,αχαχχαχχα και ο αλλος προφανως αν δεν το παρει στην αλλη αυτο που της εταξε θα παρει τον μπουλο συντομα

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Στο μαλλ οπότε πάω με πιάνει κατάθλιψη με τις ελλεινιδες. Πως μπορείς και πας? Βλέπω και του σιχαμεροτε χορηγούς τους. Αν τους ψωνίζουν ρούχα και τσαντες. Θες να κάνεις εμετό εκείνη την ωρα. Η μία ελλεινιδα χειρότερη από την άλλη είναι το μαλλ
Αυτό με τα ψωνια είναι νέα μόδα σχετικά πρόσφατη. Ποτέ δεν ήταν χειρότερη. Έχω πολλά παραδείγματα γνωστών που τις πάνε για ψώνια κάργα δίνοντας και τον κώλο τους. Νιώθουν ότι έτσι τις κρατούν κοντά τους. Εντελώς ξεφτιλισμένα άτομα.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.086
Πόντοι
206
Αυτό με τα ψωνια είναι νέα μόδα σχετικά πρόσφατη. Ποτέ δεν ήταν χειρότερη. Έχω πολλά παραδείγματα γνωστών που τις πάνε για ψώνια κάργα δίνοντας και τον κώλο τους. Νιώθουν ότι έτσι τις κρατούν κοντά τους. Εντελώς ξεφτιλισμένα άτομα.
οτι μερα και να πας στο μαλλ απο τις 12 το μεσημερι και μετα, γινεται πανικος απο γκομενες κυριως νεαρης ηλικιας και μεχρι 40, που ψωνιζουν σαν να μην υπαρχει αυριο, σαν να μην υπαρχει οικονομικη κριση στην ελλαδα
και επειδη εχουν αυξηθει ολοι οι ξεφτιλες που θα δωσουν και το βρακι τους για την ελληνιδα, βλεπεις αυτο το ρεκορ υπερκαταναλωσης στα ψωνια

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Έχω τέσσερις τρελλές που μου στέλνουν μηνύματα συχνά πυκνά και μου λένε παπαριές. Οι δύο είναι αντικειμενικά όμορφες καλοστεκουμενες με ωραία σώματα. Τους αρέσει πολύ το παραμύθι. Ξέρω όμως ότι αν βγούμε θα μου γίνουν στενός κορσές. Θα μου φορτωθούν. Οι άλλες δύο είναι μέτριες και το μόνο τις νοιάζει είναι να βρουν δεκανίκι στην ζωή.
Η μία εκ των δύο πρώτων θέλει λέει να κάνει παιδί επειδή με τον άνδρα της δεν έκανε κι έχουν χωρίσει. Τι λογική είναι αυτή; ότι να ναι δηλαδη αρκεί να γκαστρωθει. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Αφού άμα δεν τις κάνουν δώρα,θα τον παρατήσουν για άλλον, τί να κανουν και αυτοί? Το mall θέλει βομβαρδισμό,όλες οι ελλεεινιδες εκεί μέσα μαζεμένες, να ψωνίζουν σαν μάνιακες, προφανώς με λεφτά από τον γαμια τους
Αυτή η κατηγορία ανδρών είναι καλύτερα να πηγαινει στις πουτάνες. Αν είναι να είναι συνέχεια με το χέρι στην τσέπη, ποιος ο λόγος να έχουν γκόμενα; :2funny:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.086
Πόντοι
206
Αυτή η κατηγορία ανδρών είναι καλύτερα να πηγαινει στις πουτάνες. Αν είναι να είναι συνέχεια με το χέρι στην τσέπη, ποιος ο λόγος να έχουν γκόμενα; :2funny:
γιατι απαξιωνουν τα μπουρδελα επειδη εκει δεν βρισκεις τον ερωτα, ενω με την γκομενα τον βρισκεις
τι να πεις οι τυπαδες αυτοι ειναι τερμα στοκοι, και με την συμπεριφορα τους μας γαμανε και εμας την ζωη που προσπαθουμε να βρουμε μια φυσιολογικη γκομενα χωρις να την εχουμε να μας αρμεγει
ωραια και να βρεις μια θα σου πει, κοιταξε εμενα η φιλη μου εχει γκομενο και αυτος της κανει ολο δωρα, εμενα γιατι δεν μου κανεις, αντε τωρα τι να της απαντησεις της ηλιθιας
απλα θα της ριξεις κατι βρισιδια και θα φυγεις και στο τελος θα μενεις μπακουρι

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Μεγαλη αλητεια,πουτσα,πορτοφολι και κατανοηση στην απιστια ειναι η συνταγη της επιτυχιας για τις ελλεινιδες.
Αν κατι σου λειπει μπορεις να το αναπληρωσεις μεγαλωνοντας κατι αλλο
Πχ εισαι μικροψωλης;ε πρεπει να εισαι μαφιοζος τερμα φετες και με κατανοηση.Να χεις εκατομμυρια.
Εισαι καλο.παιδι;Πρεπει να χεις 25 εκατοστα πουτσα εκατομμυριουχος κτλ
Εισαι φτωχος;να σαι αλητης ψωλαρας κτλ
Σημειωση:αν εισαι αραπης ολα συγχωρουνται
τύπε αν και μεγας γυναικας υστερα απο πολλα χρονια κατάλαβα οτι καλυτερα να εισαι αυτος που εισαι και σε οποια αρέσεις..το λεω γιατι και γω παντα παλευα να "αρεσω" βεβαια αυτο μου εβγαζε και εναν αερα
που δεν καταλαβα τελικα αν ηταν ο αερας που γαμουσα η η εμφάνιση...γιατι οταν ημουν πεσμενος δε με κοιταγε καμια.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Στήν Ελλάδα πιστεύω οι άνδρες πού είναι Cool,καί "κρατάνε'' γκόμενα χωρίς νά πληρώνουν,
μέ τόν ένα η άλλο τρόπο,δέν πρέπει νά είναι ούτε τό 5-10%
Τέτοιες γκόμενες ούτε νά τίς βλέπω,επίσης ούτε τούς άνδρες αυτούς...θέλω νά βλέπω!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Διάβαζα στο πρώτο θέμα για Μια γριά 40χρονων που χώρισε έναν 25 αρη που είχε και λεφτά κιόλας ο 25αρης(δικο του σπιτι) και αυτός τρελάθηκε της έσκισε τα λάστιχα της σκότωσε το σκυλι.
Αν ένα 25αρης με λεφτα τρελενετε, που τον χωρίζει μια κολογρια, φαντάσου τη αγαμία υπάρχει στο ελλαντα
Kαι αν καθεσαι και πιστευεις ό,τι λενε οι γυναικες οταν κατηγορουν τους αντρες, φαντασου τι ανοησια υπαρχει στο Ελλαντα. Καλα το πας

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.897
Πόντοι
6.056
όλες οι ελλεεινιδες εκεί μέσα μαζεμένες, να ψωνίζουν σαν μάνιακες, προφανώς με λεφτά από τον γαμια τους
Τύπε, εγώ όσες φορές έχω πάει μολ, μου ψώνιζε δώρα η γυναίκα μου με δικά της λεφτά. Μερικές φορές δίνει και στα παιδιά λεφτά για δώρα μέρας πατέρα και τέτοιες μαλακίες.

Εσύ που ξέρεις με τι λεφτά ψωνίζει ο καθένας ;

Ξέρεις ήξερα έναν σαν εσένα, φανατικό κατά του γάμου.
Βασικά φανατικός της μπακουριάς και της μαλακίας ήταν.
Τον έβλεπα σε γιορτές συγγενικού προσώπου. Με μεγάλη διαφορά χρονική οι δύο γιορτές μέσα στο χρόνο.
Σαν να λέμε μεταξύ φώτων και αγίου σπυρίδωνα.

Πάντα έλεγε ότι είναι κατά του γάμου. Φανατικός κτλ . Των φώτων μια χρονιά το έλεγε.
Στην επόμενη του αγίου σπυρίδωνα, είχε γνωρίσει μία, την είχε γκαστρώσει , είχαν παντρευτεί , είχαν κάνει δίδυμα
και τα είχε βαφτίσει . Στην επόμενη, επειδή ήταν σκληρός άνδρας, άλλαζε πάνες και ετοίμαζε γάλα σκόνη, επειδή η άλλη δεν ήθελε να χαλάσει το βυζί να θηλάσει .

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Τί 1-2 γκόμενες Ελληνίδες,πλάκα μού κάνεις ? :2funny:
Η πρώτη γκόμενα μου ήταν από τό γυμνάσιο,χωνόμουν εγώ πάρα πολύ καί ακόμα χώνομαι.
Δέν κολλάω πουθενά στίς μούνες!
Καλα γιαυτο ελεγες ο μεσος αντρας στην ελλαδα γαμαει απο τα 18-26 καμια ή 1,στα 26-40 1-2 και στα 41-60 3-4,αν γαμαγες ελληνιδες οπως λες δε θα το ελεγες αυτο χωρις να θελω να σε προσβαλω,μου εισαι συμπαθεστατος γενικα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Kαι αν καθεσαι και πιστευεις ότι λενε οι γυναικες οταν κατηγορουν τους αντρες, φαντασου τι ανοησια υπαρχει στο Ελλαντα. Καλα το πας
Στήν Ελλάδα εκτός από αγαμία καί βλακεία,υπάρχει καί τεράστια άγνοια...μή διαχειρίσιμη,
εδώ καί πολλά χρόνια! :hi:

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: alex71

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom