Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (8 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 512 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.973

Nitro-x

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Μου πε μια μουνάρα τι κοίτα σε ένα άνδρα
-αλητεια και σώμα
-τατουαζ
-μισθο πάνω από 2000 το μήνα
-κοινωνικη σπουδαιοτητα
-πουτσο παχύ και μακρύ πάνω από 18 εκατοστά
-να κρατάει πάνω από 20 λεπτά πριν χύσει
-να την αφήνει ελεύθερη να βγει με φίλες και ντυμένη ξεκωλα.Να βγαίνει μόνη της με άνδρες φίλους χωρίς να ζήλευει
-να καλύπτει τα έξοδα της όταν βγαίνει
-να είναι πιστός
-να της συγχωρέσει την απιστία αν ήταν μόνο για μια φορα κι αν ήταν μόνο σεξ.
-να είναι καλός πατέρας στα παιδιά τους και να τα κρατάει όταν εκείνη θα βγαίνει έξω.
Αν τα έχει κάποιος όλα αυτά είναι ο ανδρας των ονείρων της.
Το περίεργο είναι ότι η "μουναρα" νομίζει πως ένας άντρας με μισθό πάνω από 2000 το μήνα, καλώ σώμα και κοινωνική σπουδαιότητα θα γυρίσει να την κοιτάξει και να ασχοληθεί μαζί της.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.085
Πόντοι
9.297
-αλητεια και σώμα
-τατουαζ
-κοινωνικη σπουδαιοτητα
-να την αφήνει ελεύθερη να βγει με φίλες και ντυμένη ξεκωλα.Να βγαίνει μόνη της με άνδρες φίλους χωρίς να ζήλευει
-να είναι πιστός
-να είναι καλός πατέρας στα παιδιά τους και να τα κρατάει όταν εκείνη θα βγαίνει έξω.
Μήπως τα είχε γράψει όλα αυτά η στα είπε από μνήμης;

• Χαχα
Αντιδράσεις: ALX4

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.085
Πόντοι
9.297
Το περίεργο είναι ότι η "μουναρα" νομίζει πως ένας άντρας με μισθό πάνω από 2000 το μήνα, καλώ σώμα και κοινωνική σπουδαιότητα θα γυρίσει να την κοιτάξει και να ασχοληθεί μαζί της.
Υπάρχουν πολλοί μπαζολαγνοι με άφθονα ψυχολογικά θέματα και καλές δουλειές άρα δικαιούται να ελπίζει η κάθε πικραμένη.

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.999
Πόντοι
25.036
...και κανω αγω την αρχη!Τα ηθελε ο κωλος μου οποτε...Λοιπον γνωριζω κοπελια φοιτητρια της ΑΣΟΕ απο παρεα και ξεκινουν τα sms μεταξυ μας...το πρωτο ραντεβου δεν αργει να κανονιστει,σημειοτεον δε οτι η κοπελια και στα μηνυματα αλλα και απο κοντα ηταν υπερθετικη στο να γινει κατασταση τοσο στα λογια(μου εχεις κανει το κλικ κτλ)οσο και στα εργα(καθε τοσο με χαιδευε απαλα στο χερι και στα γονατα και εσκθβε μπροστα μου πολλαπλες φορες ωστε να βλαπω μπουστο...)Για να μην τα πολυλογω οταν εφτασε η ωρα να τη φιλησω στο στομα τραβηχτηκε και μου ειπε 'να μην κανω τετοια πραγματα γιατι εχει αγορι'....Τα συμπερασματα δικα σας την παλιοπ..... :thefinge:

...και κανω αγω την αρχη!Τα ηθελε ο κωλος μου οποτε...Λοιπον γνωριζω κοπελια φοιτητρια της ΑΣΟΕ απο παρεα και ξεκινουν τα sms μεταξυ μας...το πρωτο ραντεβου δεν αργει να κανονιστει,σημειοτεον δε οτι η κοπελια και στα μηνυματα αλλα και απο κοντα ηταν υπερθετικη στο να γινει κατασταση τοσο στα λογια(μου εχεις κανει το κλικ κτλ)οσο και στα εργα(καθε τοσο με χαιδευε απαλα στο χερι και στα γονατα και εσκθβε μπροστα μου πολλαπλες φορες ωστε να βλαπω μπουστο...)Για να μην τα πολυλογω οταν εφτασε η ωρα να τη φιλησω στο στομα τραβηχτηκε και μου ειπε 'να μην κανω τετοια πραγματα γιατι εχει αγορι'....Τα συμπερασματα δικα σας την παλιοπ..... :thefinge:
Φίλε μου, σίγουρα δεν μπορώ να ξέρω τι παιζόταν στο κεφάλι της, αλλά εκ πείρας και μόνο μπορώ να κάνω δύο υποθέσεις. Η πρώτη υπόθεση είναι η χαμηλή αυτοεκτίμηση, την φτιάχνει να ξέρει ότι τη γουστάρουν και άλλοι άντρες και μέσα στο μυαλό της, της δίνει την εντύπωση ότι έχει το πάνω χέρι στη σχέση της. Π.Χ. θα κάνω τσαλιμια του γκόμενου και αν βγάλει κιχ, τον έχω έτοιμο τον αναπληρωματικό... Η δεύτερη υπόθεση είναι να μην είχε καν γκόμενο και να ήθελε έτσι να σε κάνει να ζηλέψεις για να σε καψουρέψει παραπάνω και να την διεκδικήσεις με λύσσα, ώστε όταν σου κάτσει να πας μπουσουλώντας στην Τήνο για να ευχαριστήσεις την Παναγία. Έτσι πάλι μέσα στο μυαλό της θα είχε το πάνω χέρι στη σχέση με το καλημέρα.
Ελπίζω να βοήθησα σύντροφε...

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εγώ πάντως στά μαγαζιά -σχεδόν- ποτέ δέν βλέπω σούπερ μουνάρες,9άρια καί πάνω μέ γκόμενο,
είναι μαζί μέ πουστράκια καί άκαυλους,όλες μαζί ώς πολύ καλές φιλενάδες.
Μόνο ασχημομέτριες...βλέπω μέ γκόμενους! :dunno:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εσύ μάλλον γούσταρες μουνάρα και επειδή αυτή τα είχε με γυμνασμένο-γραμμωμένο,πληγώθηκες και για αυτό βγάζεις άντρες όσους έχουν κοιλιά/περιττά κιλά και φλώρους όσους έχουν γυμνασμένο σώμα με κοιλιακούς.
Ούτε καν απλά θεωρώ πως κάποιος με κοιλίτσα έχει ένα ωραίο αντρικό σώμα οι κοιλιακοί και οι φλέβες είναι υπερβολές και δε μαρεσουν οι υπερβολές.Οι φλωροι έχουν κοιλιακούς και φλέβες τέλος.Οι φυσιολογικοί άντρες έχουν ένα σώμα απλό κλασσικο της διπλανής πόρτας και όχι φλωριες.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
και να μην βρει ελληνα να της κανει τα χατηρια, η ελληνιδα εχει να επιλεξει πλεον απο ενα σωρο μεταναστες που ερχονται εδω, εχω δει στο μαλλ ελληνιδες με γκομενο νιγηριανο,πακιστανο και φιλλιπινεζο
Ναι ρε έχεις δίκιο θα πάνε πολλές ελληνιδες με ύφος χιλίων πηθικων με τους μαύρους,τους Πακιστανούς και τους Φιλιππινέζους που δε βλέπονται εμφανησιακα.Εδω οι Ελληνίδες δε πάνε με ωραίους Έλληνες και θα πάνε με μετανάστες και μάλιστα άσχημους?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.924
Πόντοι
3.656

Κι αυτά μόνο για να τον κοιτάξει

Όχι...να του κάτσει κιόλας

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
-αλητεια και σώμα
-τατουαζ
-κοινωνικη σπουδαιοτητα
-να είναι πιστός
"'Φτηνή'' τη βρίσκω και δεν το λέω ειρωνικά: τα 2000 είναι πολύ λίγα όταν περιμένει να έχει έναν άντρα που της ''καλύπτει'' τα έξοδα όταν βγαίνει και να έχει και ''κοινωνική σπουδαιότητα''.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.085
Πόντοι
9.297
Διάβαζα στο πρώτο θέμα για Μια γριά 40χρονων που χώρισε έναν 25 αρη που είχε και λεφτά κιόλας ο 25αρης(δικο του σπιτι) και αυτός τρελάθηκε της έσκισε τα λάστιχα της σκότωσε το σκυλι.
Αν ένα 25αρης με λεφτα τρελενετε, που τον χωρίζει μια κολογρια, φαντάσου τη αγαμία υπάρχει στο ελλαντα
Eσυ τελειωσες με την ακμή η ακόμα ψάχνεις στα φαρμακεία για κρεμουλες;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγώ πάντως στά μαγαζιά -σχεδόν- ποτέ δέν βλέπω σούπερ μουνάρες,9άρια καί πάνω μέ γκόμενο,
είναι μαζί μέ πουστράκια καί άκαυλους,όλες μαζί ώς πολύ καλές φιλενάδες.
Μόνο ασχημομέτριες...βλέπω μέ γκόμενους! :dunno:
Ναι γιατί οι ωραίες θέλουν τον τέλειο(τόσο μαλακισμένες είναι ναι) που να τα έχει όλα αλλά στη Ελλάδα ο τέλειος εύκολα δε υπάρχει,λίγοι έχουν λεφτά και εμφάνηση στη Ελλάδα οπότε και μένουν μόνες με 2 σκυλιά γεροντοκόρες στα 50 τους.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.393
Πόντοι
3.656
Ούτε καν απλά θεωρώ πως κάποιος με κοιλίτσα έχει ένα ωραίο αντρικό σώμα οι κοιλιακοί και οι φλέβες είναι υπερβολές και δε μαρεσουν οι υπερβολές.Οι φλωροι έχουν κοιλιακούς και φλέβες τέλος.Οι φυσιολογικοί άντρες έχουν ένα σώμα απλό κλασσικο της διπλανής πόρτας και όχι φλωριες.
Βαρβατίλικα σώματα έχουν οι πυγμάχοι .

tyson-fury-inside-ring-wbc-780359094.jpg

klicko-brothers-boxing-world-0000.jpg

marciano-bio2-768x768.jpg

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.034
Πόντοι
206
Ναι ρε έχεις δίκιο θα πάνε πολλές ελληνιδες με ύφος χιλίων πηθικων με τους μαύρους,τους Πακιστανούς και τους Φιλιππινέζους που δε βλέπονται εμφανησιακα.Εδω οι Ελληνίδες δε πάνε με ωραίους Έλληνες και θα πάνε με μετανάστες και μάλιστα άσχημους?
εχεις παει ποτε στο μαλλ σαββατο απογευμα να δεις τι γινεται? της κακομοιρας, ελληνιδες μια χαρα εμφανισιακα, να εχουν σιτεμενους για γκομενους, πατσαβουριδες, μεχρι και πακιστανο.
προκειμενου να κανουν τα ψωνια τους βρισκουν υποψια θυματα,πουλανε ερωτα και τους τα τρωνε, δεν ξερω αν πηδιουνται και μαζι τους. αλλα μαζι τους βλεπεις χερακι χερακι στα ψωνια

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.034
Πόντοι
206
πηγα πριν να ψωνισω στον σκλαβενιτη και στο διαδρομο βλεπω μια αθλια ελληνιδα καπου στα 30, σαν φυματικη να καθοτανε να μαλακιζεται και να φασωνεται με τον αθλιο γκομενο της που ητανε σαν πρεζονι και ολα αγαπες και μελια ητανε για αρκετη ωρα , οτι ναναι ρε φιλε, μεχρι και το πιο αθλιο ζομπι στην ελλαδα ζει ενδοξες στιγμες και ειναι τερμα ποθητη.
ενα σουπερ μαρκετ πας και βλεπεις την αηδια και την καταντια της σημερινης κοινωνιας

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
προκειμενου να κανουν τα ψωνια τους βρισκουν υποψια θυματα,πουλανε ερωτα και τους τα τρωνε, δεν ξερω αν πηδιουνται και μαζι τους. αλλα μαζι τους βλεπεις χερακι χερακι στα ψωνια
πηδιουνται

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.034
Πόντοι
206
ητανε ενας τυπος που του ελειπαν τα δοντια και κρατουσε 5 τσαντες, και η γκομενα διπλα του μια χαρα, και του ελεγε παμε και σε αυτο εδω το καταστημα.
ρε τι κανουν οι τυπισσες, εχουν παθει καταναλωτικη μανια, θα βρουν οποιον ναναι να κανουν τις αγορες τους και ας καθονται να τις γαμανε αθλιοι

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Μετά λοιπόν από τό live καμάκι,επιστροφή στήν "κανονικότητα"
Οποιος θέλει νά παίξει μέ γκόμενες Ελεεινίδες από 7.5άρια καί πάνω θέλει "χαρτί" καί καλό αμάξι,
άς πούμε μέ ένα Citroen C3 η C4 δέν μετράς,η μέ ένα Hyundai i30,τό λιγότερο πρέπει νά "κατέβεις" μέ Mercedes Slk έστω καί 12ετίας,
σέ πρώτη φάση αυτό,μετά "έρχονται" τά υπόλοιπα...βόλτες,ταξιδάκια κτλ!
Εκανες καμακι συναγωνιστη;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
εχεις παει ποτε στο μαλλ σαββατο απογευμα να δεις τι γινεται? της κακομοιρας, ελληνιδες μια χαρα εμφανισιακα, να εχουν σιτεμενους για γκομενους, πατσαβουριδες, μεχρι και πακιστανο.
Μαλακίες λες επειδή έχω πάει δε ισχιουν αυτά που λες είναι στον ύπνο σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom