Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
ητανε ενας τυπος που του ελειπαν τα δοντια και κρατουσε 5 τσαντες, και η γκομενα διπλα του μια χαρα, και του ελεγε παμε και σε αυτο εδω το καταστημα.
ρε τι κανουν οι τυπισσες, εχουν παθει καταναλωτικη μανια, θα βρουν οποιον ναναι να κανουν τις αγορες τους και ας καθονται να τις γαμανε αθλιοι

Εχεις παιξει ποτε το παιχνιδι που ο ενας κοιταει τον αλλον στα ματια και χανει αυτος που θα κλεισει τα ματια-βλεφαρα πρωτος; Αυτο παιχτηκε και στο καμακι στην Ελλαδα

Οι γυναικες κρατανε μεγαλυτερη αντισταση στο παιχνιδι με αποτελεσμα οι αντρες να υποχωρουνε και να χανουνε. Παροτι και τα 2 φυλα θελουν στον ιδιο βαθμο να γαμηθουν

Ως αποτελεσμα, εχουμε φτασει σε εθνικο επιπεδο οι αντρες να ειναι με τη γλωσσα εξω σαν ξαναμμενα μαντροσκυλα που αν δε γαμησουν συντομα θα εκραγουν και οι γυναικες παιζουν καρτερικα και η καθεμια τους πετυχαινει αυτο που θελει. Αλλη επιβεβαιωση, αλλη δωρα, αλλη κολακιες, αλλη εξουσια και ελεγχο, κλπ

Το προβλημα πλεον ειναι ΕΘΝΙΚΟ και το καταλαβαινεις μολις πας σε μια κανονικη χωρα, οπου η λιμπιντο και οι συμπεριφορες εινια πιο ισορροπημενες

Ναι μεν οι γυναικες απο τη φυση ειναι πιο καρτερικες στο θεμα σεξ, αλλα αυτο στην Ελλαδα εχει φτασει σε βαθμο υπερβολης. Απο το φυσιολογικο πχ 5, Ελλαδα ειναι στο 200

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
πηγα πριν να ψωνισω στον σκλαβενιτη και στο διαδρομο βλεπω μια αθλια ελληνιδα καπου στα 30, σαν φυματικη να καθοτανε να μαλακιζεται και να φασωνεται με τον αθλιο γκομενο της που ητανε σαν πρεζονι και ολα αγαπες και μελια ητανε για αρκετη ωρα , οτι ναναι ρε φιλε, μεχρι και το πιο αθλιο ζομπι στην ελλαδα ζει ενδοξες στιγμες και ειναι τερμα ποθητη.
ενα σουπερ μαρκετ πας και βλεπεις την αηδια και την καταντια της σημερινης κοινωνιας
Όλο μαλακίες λες δε βρίσκουν ωραίοι και βρίσκουν Πακιστανοί μαύροι Φιλιππινέζοι και ξεδοντιαρηδες πρεζακια έλα ξυπνά για Ελληνίδες μιλάμε βλημμα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Μεγαλη αλητεια,πουτσα,πορτοφολι και κατανοηση στην απιστια ειναι η συνταγη της επιτυχιας για τις ελλεινιδες.
Αν κατι σου λειπει μπορεις να το αναπληρωσεις μεγαλωνοντας κατι αλλο
Πχ εισαι μικροψωλης;ε πρεπει να εισαι μαφιοζος τερμα φετες και με κατανοηση.Να χεις εκατομμυρια.
Εισαι καλο.παιδι;Πρεπει να χεις 25 εκατοστα πουτσα εκατομμυριουχος κτλ
Εισαι φτωχος;να σαι αλητης ψωλαρας κτλ
Σημειωση:αν εισαι αραπης ολα συγχωρουνται

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.086
Πόντοι
206
Όλο μαλακίες λες δε βρίσκουν ωραίοι και βρίσκουν Πακιστανοί μαύροι Φιλιππινέζοι και ξεδοντιαρηδες πρεζακια έλα ξυπνά για Ελληνίδες μιλάμε βλημμα.
ρε φιλε εχω δει ελληνιδες να ειναι χερακι χερακι με πακιστανο, και με νιγηριανο και με φιλιππινεζο . αφου τα λεμε εδω , οι αλλες δεν κοιτανε μονο εμφανιση, κοιτανε στον αλλον να του φανε τα φραγκα για ψωνια, τι νομιζεις ο πακιστανος δουλευει 12 ωρα στα ντιλιβερι, ενα χιλιαρικο βγαζει, γιατι νομιζεις οτι δεν εχει λεφτα να τα δινει στις ελληνιδες

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ρε φιλε εχω δει ελληνιδες να ειναι χερακι χερακι με πακιστανο, και με νιγηριανο και με φιλιππινεζο . αφου τα λεμε εδω , οι αλλες δεν κοιτανε μονο εμφανιση, κοιτανε στον αλλον να του φανε τα φραγκα για ψωνια, τι νομιζεις ο πακιστανος δουλευει 12 ωρα στα ντιλιβερι, ενα χιλιαρικο βγαζει, γιατι νομιζεις οτι δεν εχει λεφτα να τα δινει στις ελληνιδες
Κοψε τις μαλακιες υπαρχουν ελληνες που βγαζουν 1000 ευρω δεν ειναι κανα κατορθωμα αιντε.Γιατι να πανε με τον πακιστανοι,το μαυρο,τον φιλιπινεζο για 1000 ευρω?καλυτερα να το κοψουν παρα να πανε με αυτους.Επειδη τις ξερω τις ελληνιδες μη εκφερεις αποψη σε παρακαλω.Μαλλον τους γουσταρεις και τους μαυρους και τους πακιστανους και τους φιλιπινεζους και βγαζεις οτι πανε οι ελληνιδες μαζι τους με το ζορι για να παραμυθιαστεις.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εκανες καμακι συναγωνιστη;

Πάντα κάνω καμάκι,στοχευμένο σέ μαγαζιά,χώρους πού πηγαίνω,υπηρεσίες καί όπου μπορώ,
γιά πολλά χρόνια παλαιότερα,έκανα παντού live,τώρα όχι -είμαι 55 χρονών-
Μού αρέσει τό καμάκι μέ ανοζωογονεί,γκόμενα από κονέ -γνωστών,φίλων κτλ- ποτέ στήν ζωή μου δέν έχω δεχθεί,
είναι ενάντια στήν κοσμοθεωρία μου,γκόμενα μόνο μέ τήν αξία-μαγκιά μου αλλιώς...τίποτα!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Πάντα κάνω καμάκι,στοχευμένο σέ μαγαζιά,χώρους πού πηγαίνω,υπηρεσίες καί όπου μπορώ,
γιά πολλά χρόνια παλαιότερα,έκανα παντού live,τώρα όχι -είμαι 55 χρονών-
Μού αρέσει τό καμάκι μέ ανοζωογονεί,γκόμενα από κονέ -γνωστών,φίλων κτλ- ποτέ στήν ζωή μου δέν έχω δεχθεί,
είναι ενάντια στήν κοσμοθεωρία μου,γκόμενα μόνο μέ τήν αξία-μαγκιά μου αλλιώς...τίποτα!
Σε μπουρδέλα πηγαίνεις ?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Γιά αρκετά χρόνια πήγαινα,έχω σταματήσει τό 2007.
Ασχετα άν είχα γκόμενα η όχι!
Έχεις χρόνια που έχεις σταματήσει πως και έτσι?πόσες φορές περίπου έχεις πάει συνολικά στη ζωή σου περίπου πες.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
Γιά αρκετά χρόνια πήγαινα,έχω σταματήσει τό 2007.
Ασχετα άν είχα γκόμενα η όχι!
Γιατί σταμάτησες το 2007 στα 39 σου και στα ντουζενια σου;
Ξενερώσες με τη φάση;
Γνώρισες κάτι που σου πήρε τα μυαλά;
Αν θες λες

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Έχεις χρόνια που έχεις σταματήσει πως και έτσι?πόσες φορές περίπου έχεις πάει συνολικά στη ζωή σου περίπου πες.
Ημουν από τούς πρώτους στήν Αθήνα,όταν ήρθαν οί πρώτες από Ανατολικό Μπλόκ καί πιό πρίν βέβαια.
Είχα πάει αρκετές δέκαδες φορές -όχι χιλιάδες-
Τό γούσταρα...κάργα!

Γιατί σταμάτησες το 2007 στα 39 σου και στα ντουζενια σου;
Ξενερώσες με τη φάση;
Γνώρισες κάτι που σου πήρε τα μυαλά;
Αν θες λες
Είχα πάει Ολλανδία γιά αρκετό καιρό!

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.733
Πόντοι
456
Σε βρίσκω μαλακό... Ο σκληρός χύστης πρέπει να είναι ανελέητος.

Δεν έχεις καθόλου άδικο.
Αλλά είχα τύψεις γιατί ενώ ήμουν παλικαράκι και μπορούσα να χτυπάω ελεύθερα μουνιά και να έχω κάποια και να κυκλοφοράω μια χαρά, εγώ έμπλεκα σε κωλοκαταστάσεις, μυστικά ραντεβού, μυστικά τηλέφωνα...Όλα μυστικά. Και ταλαιπωρούσα και εμένα και αυτούς.
Θα μου πεις "έτσι κι αλλιώς αυτή με κάποιον θα πήγαινε, απλά έτυχε να είσαι εσύ".
Μάλλον έτσι είναι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Παπάκι έχω μία γνωστή πολλά χρόνια,είναι σχεδιάστρια μόδας -επαγγελματικά πολύ επιτυχημένη-μέσω αυτής καί μέ παρέα πού κάνουμε χρόνια,
γνώρισα πολλούς από τόν περιγυρό της.Ολοι μόδιστροι,όλοι πούστηδες,όλοι μουνόπανα,δέν μπορείς νά φανταστείς τό τί κάνουν ο ένας στόν άλλο.
Φυσικά δέν σημαίνει ότι όλοι οι Gay είναι έτσι -δέν τό γνωρίζω κιόλας,μπορεί καί νά είναι- αλλά εγώ πού είμαι άσχετος από τέτοια κονέ...τούς σιχάθηκα! :hi:
Δεν χρειάζονται κονέ. Καθημερινά είτε από δουλειά είτε από βόλτες, συναντάς τα πάντα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ημουν από τούς πρώτους στήν Αθήνα,όταν ήρθαν οί πρώτες από Ανατολικό Μπλόκ καί πιό πρίν βέβαια.
Είχα πάει αρκετές δέκαδες φορές -όχι χιλιάδες-
Τό γούσταρα...κάργα
Κατάλαβα σύνολο παίζει να έχεις πάει καμία 500αρια φορές σε πουτανες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Το κόμπλεξ των γυναικών είναι τόσο θηριώδες, που όταν τους δίνεις σημασία ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ πλασάρουν
το παραμύθι ότι έχεις αυτοπεποίθηση ενώ αν δεν τους δίνεις σημασία ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ σε βαπτίζουν άχρηστο ή λιγουρη. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Κατάλαβα σύνολο παίζει να έχεις πάει καμία 500αρια φορές σε πουτανες.
Στήν Ελλάδα ναί ίσως λίγο περισσότερες,
στό Εξωτερικό...πιό πολλές,καί επαναλαμβάνω άσχετα άν είχα γκόμενα -πού είχα- η όχι!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Στήν Ελλάδα ναί ίσως λίγο περισσότερες,
στό Εξωτερικό...πιό πολλές,καί επαναλαμβάνω άσχετα άν είχα γκόμενα -πού είχα- η όχι!
Πολλές έχεις πάει μια χαρά σε βρίσκω,γαμαγες πολύ σε μπουρδέλα.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.398
Πόντοι
3.506
Δεν έχεις καθόλου άδικο.
Αλλά είχα τύψεις γιατί ενώ ήμουν παλικαράκι και μπορούσα να χτυπάω ελεύθερα μουνιά και να έχω κάποια και να κυκλοφοράω μια χαρά, εγώ έμπλεκα σε κωλοκαταστάσεις, μυστικά ραντεβού, μυστικά τηλέφωνα...Όλα μυστικά. Και ταλαιπωρούσα και εμένα και αυτούς.
Θα μου πεις "έτσι κι αλλιώς αυτή με κάποιον θα πήγαινε, απλά έτυχε να είσαι εσύ".
Μάλλον έτσι είναι.
Εγώ πάντως που πλέον έχω χόμπυ τις παντρεμένες, μια χαρά εγκλιματίζομαι στις καταστάσεις που περιγράφεις. Και δεν δημιουργούνται και υποχρεώσεις.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Πολλές έχεις πάει μια χαρά σε βρίσκω,γαμαγες πολύ σε μπουρδέλα.
Οταν ήμουν μέ μία γκόμενα 1-2 χρόνια,πάντα ενδιάμεσα έπαιζα μέ επαγγελματίες,
άν ήμουν 2-3 μήνες μέ γκόμενα πάλι έπαιζα -σέ κάποιες τό είχα πεί κιόλας ότι τό έκανα-
Καί σέ Ελληνίδες...καί σέ ξένες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom