Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Κι ομως γαμας ευκολα απο καμακι
Ειπα σε μια ξενη που πιασαμε κουβεντα:
Ξενη:What s your name?
Trouba: Donald
Ξενη:Trump?
Trouba:no...Duck
Ξενη:Well I ll be damned...THE FAMOUS DONALD DUCK??So... let s fuck!

Να αιτηθουμε να μετονομαστει η Ερμου σε οδο Ντοναλντ Ντακ :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ρε μαλάκες .... το τι θέλουν δεν μπορούν να το εκφράσουν οι ίδιες . Και δεν θα το ψάξουν . Και δεν θα το βρουν .

Έχω περίπτωση μουνάρας . Ήθελε ψηλό , γεροδεμένο , με χρήμα , αφεντικό.

Παντρεύτηκε ένα βοηθό φαναρτζή , κοντό , πινέζα, του δίνει λεφτά για καφέδες.
Τον βάζουν να μαζεύει τα σκουπίδια και να πλένει τα αμάξια πριν τα πιάσει ο μάστορας .... 1.68 αυτός , 1.80 η γκόμενα ......

Ο τύπος επειδή ήταν πιο κάτω από την ξεραμένη λάσπη που έχει κολλήσει στα τοιχώματα των υπονόμων , την έπεφτε χωρίς φρένο και χωρίς να
πληγώνεται . Τι να πληγωθεί ; Ό,τι και να του έλεγαν , αλήθεια ήταν.

Την πέτυχε φρικαρισμένη σε φάση που είχε χάσει δικούς της, τη γκάστρωσε , τον παντρεύτηκε .
Προσόντα -10/10 ο τύπος, γυναίκα 8.5/10 .
καλα αλλο τι λενε οτι θελουν και αλλο σε τι ανταποκρινονται.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Τύπε το ξέρω καλά το ρέθυμνο . Από τις λίγες καλές φοιτήτριες, περιμένουν να φάνε συμφοιτητές και οι 3 νομοί της κρήτης, πλην του λασιθίου.
Για τους οποίους είπες ότι είναι αρχιδόκαμπος. Δεν φτάνουν με τίποτε.

Οι γνωστες σου που ψάχναν γκόμενο ... και δεν βρίσκαν .... ψάχναν εκαλιώτη τζέημς μποντ με πορσικό, πισίνα και ρόλεξ ........

όχι τον μαυροποκαμισά με το ζανταρισμένο μαύρο αγροτικό 4Χ4 ........

Κάτι κουλτουριάρηδες συμφοιτητές τρώνε εκεί από φοιτήτριες, λεφτάδες της πόλης και όσοι είναι στα μαγαζιά της νύχτας.
Λίγα πράγματα.
Η μια ναι ήταν έτσι αλλά ήταν και μουνάρα ψυχολόγος. Τύπου μοντέλο victoria secret χωρίς υπερβολές. Ε αυτή δικαίως να ήθελε κάτι πολύ καλό. Οι άλλες 2 ήταν φουλ άβγαλτες .
Κοίτα θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου. Τους μαυροπουκαμισάδες δεν τους θέλουν ούτε οι ντόπιες ρεθυμνιώτισες. Αυτοί κατεβαίνουν κυρίως Σάββατο σε κάνα Minibar.
Οι συμφοιτητές θα φάνε οι περισσότεροι από κάτι. Ειδικά σε τίποτα ψυχολογία,αρχαιολογία,φιλολογία κτλ. Οικονομικό είναι λίγο πιο ισορροπημένα που ήμουν εγώ αλλά και πάλι.
Ρέθυμνο όσο ήμουν περνούσα πολύ καλά, μέχρι και 2 καθηγήτριες μου μου είχαν πει να μου γνωρίσουν τις κόρες τους μιας και φαινόμουν ότι διαφέρω κάπως από την μάζα.
Αν είσαι λεφτάς ή σε μαγαζί εκεί έχεις πολλές επιλογές από πραγματικά δυνατά μωρά.
Απλά ξέρεις ποιο είναι το θέμα του Ρεθύμνου? Ότι είναι μικρή πόλη, οπότε ακούγονται όλα, ξέρει ο ένας τον άλλο κτλ.
Πάντως δεν είναι τυχαίο ότι όλοι από Χανιά πχ τον χειμώνα πηγαίνουν Ρέθυμνο για διασκέδαση...μιλάμε για νεκρή πόλη η δίπλα.

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.732
Πόντοι
201
Ρέθυμνο ??? Νομίζω ότι θα φύγουν οι σχολές από εκεί και θα πάνε Ηράκλειο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Δε έχεις άδικο οι περισσότεροι Πακιστανοί είναι απλοί στο ντύσιμο εναλλακτικοί τι δουλειά έχουν να πάνε στις σαπιες ντίβες Ελληνίδες?Έτσι όπως κατάντησαν οι Ελληνίδες να μείνουν μόνες ούτε οι Πακιστανοί δε τους αξίζουν οι οποίοι είναι κλάσεις πιο ανωτεροι στο στιλ απο ότι οι Ελληνίδες που είναι όλες ντίβες και ντινονται σα λατερνεςς αντί να ντυθούν απλά σα άνθρωποι.
Κλαίω με σύγκριση στυλιστική Πακιστανού με Ελληνίδα...
Μακάρι η Ελληνίδα να ντυνόταν σαν ντίβα γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω τζην με σπορτεξ λες και έχουν βγει για κοπάνα όλα τα σχολεία ...θέλω κυριλέ εμφανίσεις ακόμα και το πρωί.Μονο στην Θεσσαλονίκη (Κέντρο)και σε κάνα Κολωνάκι θα βλέπω κάτι ανάλογο;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μακάρι η Ελληνίδα να ντυνόταν σαν ντίβα γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω τζην με σπορτεξ λες και έχουν βγει για κοπάνα όλα τα σχολεία ...θέλω κυριλέ εμφανίσεις ακόμα και το πρωί.Μονο στην Θεσσαλονίκη (Κέντρο)και σε κάνα Κολωνάκι θα βλέπω κάτι ανάλογο;
Εκεί Θεσσαλονίκη τι παίζει με τις ντόπιες? Έχουν και αυτές ψηλά τον αμανέ?

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
τα εχεις μπερδεμενα οι ντιβες δε ντυνονται κυριλε ντυνονται με φορεματα βαψιματα σα καριολες,δε ντυνονται με σακακια οπως θες εσυ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Εκεί Θεσσαλονίκη τι παίζει με τις ντόπιες? Έχουν και αυτές ψηλά τον αμανέ?
Δεν ξεχωρίζει η ντόπια Σαλονικια από την φοιτήτρια εκτός αν μιλάμε για Κύπριες που λόγω σκούρων χρωμάτων και κελα'ι'διστης ομιλίας κάνουν μπαμ από μακρυά.
Δεν με ενδιαφέρει ο αμανές απλώς πλήττω με τις πρόχειρες εμφανισεις με τζην και φόρμες.
Μόνο στο Κέντρο υπάρχουν κυριλέ κομψές εμφανίσεις κυρίως σε μιλφ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
τα εχεις μπερδεμενα οι ντιβες δε ντυνονται κυριλε ντυνονται με φορεματα βαψιματα σα καριολες,δε ντυνονται με σακακια οπως θες εσυ.
Όχι σακάκια αλλά κάνα φορεματακι η καμμία γόβα ανυπομονώ να δω.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Το να βλέπω στον δρόμο γυναίκες άνω των 35 με τζην ,φόρμες και σπορτεξ είναι σαν να βλέπω κοριτσάκια σχολείου...σκυλοβαριουνται τα μάτια μου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
..και μέσα σε τοση καγκουρια φυσικά και αν δω μια πενηντάρα με γοβες μπροστά της δεν θα πιάνουν μία ούτε δέκα μικρουλες με πρόχειρα ρούχα ,λες και πάνε στο περίπτερο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.540
Πόντοι
3.656
Κοίτα θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου. Τους μαυροπουκαμισάδες δεν τους θέλουν ούτε οι ντόπιες ρεθυμνιώτισες. Αυτοί κατεβαίνουν κυρίως Σάββατο σε κάνα Minibar.
Οπότε αμέσως αμέσως .... ένα 30% των ανδρών .... είναι ξεκρέμαστοι ..... αντίστοιχοι υπάρχουν σε όλη την επαρχία .........

Και ο σφίχτης , που δουλεύει συνεργείο και γκαρσόνι και πωλητής ....... θα του φύγει ο κώλος, να βρει μια πωλήτρια που θα τον έχει σούζα .........

γιατί αν τη χάσει ...... θα καταλήξει στα κωλόμπαρα με τους μαυροποκαμισάδες .......

Με τους τελευταίους, φτιάχνονται .... και φτιάχνουν παιδιά και πρώην άνδρες (στο μπλοκ) , όλες οι δις τρις ζωντοχήρες του μπλοκ , που πάνε επαρχία .......

Τις οποίες στο μπλοκ δεν πηδάει ούτε άστεγος αλκοολικός και στα χωριά φτιάχνονται με αυτούς και κυκλοφορούν με μπεμβε και το παίζουν ιστορία .....

Ξέρω περίπτωση , αθηναία, απλώς ψηλή και καλοφτιαγμένη , που διορίστηκε ΔΥ, κρήτη .
Στο 3μηνο , αρραβωνιάστηκε τύπο με 15 ακίνητα και γονείς που έχουν κάτι χιλιάδες ελιές και ζώα στο χωριό ......

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.540
Πόντοι
3.656
Το να βλέπω στον δρόμο γυναίκες άνω των 35 με τζην ,φόρμες και σπορτεξ είναι σαν να βλέπω κοριτσάκια σχολείου...σκυλοβαριουνται τα μάτια μου.

Σαλονικιά χωρίς γόβα, φούστα , μίνι παγιέτα, νύχι , ντεκαπάζ ;;;
Που παίζεις ρε τύπε ;

Είχα ειδικά μεταξωτά ποκάμισα και λαμέ .... για μπουζουξίδικα λάρισα σαλόνικα αποκλειστικά.

Αλλα είπαμε .... είσαι ροκάς , λίγδας κτλ ;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Μου πε μια μουνάρα τι κοίτα σε ένα άνδρα
-αλητεια και σώμα
-τατουαζ
-μισθο πάνω από 2000 το μήνα
-κοινωνικη σπουδαιοτητα
-πουτσο παχύ και μακρύ πάνω από 18 εκατοστά
-να κρατάει πάνω από 20 λεπτά πριν χύσει
-να την αφήνει ελεύθερη να βγει με φίλες και ντυμένη ξεκωλα.Να βγαίνει μόνη της με άνδρες φίλους χωρίς να ζήλευει
-να καλύπτει τα έξοδα της όταν βγαίνει
-να είναι πιστός
-να της συγχωρέσει την απιστία αν ήταν μόνο για μια φορα κι αν ήταν μόνο σεξ.
-να είναι καλός πατέρας στα παιδιά τους και να τα κρατάει όταν εκείνη θα βγαίνει έξω.
Αν τα έχει κάποιος όλα αυτά είναι ο ανδρας των ονείρων της.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.978
Πόντοι
3.656
Οπότε αμέσως αμέσως .... ένα 30% των ανδρών .... είναι ξεκρέμαστοι ..... αντίστοιχοι υπάρχουν σε όλη την επαρχία .........

Και ο σφίχτης , που δουλεύει συνεργείο και γκαρσόνι και πωλητής ....... θα του φύγει ο κώλος, να βρει μια πωλήτρια που θα τον έχει σούζα .........

γιατί αν τη χάσει ...... θα καταλήξει στα κωλόμπαρα με τους μαυροποκαμισάδες .......

Σε όλη την Ελλάδα ισχύει αυτό ρε.

Χωρίς γκόμενα,όλοι...ξεκρέμαστοι είναι

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
-αλητεια και σώμα
-τατουαζ
-κοινωνικη σπουδαιοτητα
-να την αφήνει ελεύθερη να βγει με φίλες και ντυμένη ξεκωλα.Να βγαίνει μόνη της με άνδρες φίλους χωρίς να ζήλευει
-να είναι πιστός
-να είναι καλός πατέρας στα παιδιά τους και να τα κρατάει όταν εκείνη θα βγαίνει έξω.
Λίγες απαιτήσεις έχει γενικά από έναν άντρα χαχαχα.Τι ξεφτυλισμενες υπάρχουν σε αυτή τη γαμημενη χώρα ρε πουστη μου.Επισης αυτό τον τύπο άντρα που ζητάει δε είναι άντρας αλλά αδερφή,θέλει δλδ ο άλλος να είναι Φλώρος και στη συμπεριφορά και στη εμφάνηση.Στη συμπεριφορά γιατί δε μπορεί η άλλη να κερατωσει και ο άλλος να τη συγχωρέσει τοτε είναι μαλακας επίσης στο να της πληρώνει όλα τα έξοδα αυτά τα κάνουν οι καραφλωροι μουνοδουλοι.Τωρα στη εμφάνηση οποίος έχει κοιλιακούς τατουάζ και αλητεία είναι ο μέγιστος Φλώρος,ένας άντρας πρέπει να είναι δεμένος με κάποια κιλά παραπάνω,χωρίς τατουάζ και στιλ όχι αλητεία αλλά κλασσικό και σοβαρό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Διάβαζα στο πρώτο θέμα για Μια γριά 40χρονων που χώρισε έναν 25 αρη που είχε και λεφτά κιόλας ο 25αρης(δικο του σπιτι) και αυτός τρελάθηκε της έσκισε τα λάστιχα της σκότωσε το σκυλι.
Αν ένα 25αρης με λεφτα τρελενετε, που τον χωρίζει μια κολογρια, φαντάσου τη αγαμία υπάρχει στο ελλαντα
Μεγάλη αγαμία υπάρχει στη Ελλάδα και λόγω της αγαμίας πολλοί είναι απελπισμενοι και πάνε όχι με 40αρα αλλά ακόμα και με 60 άρα είναι ικανοί να πάνε,αυτό είναι το μόνο συγουρο.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.039
Πόντοι
206
-αλητεια και σώμα
-τατουαζ
-κοινωνικη σπουδαιοτητα
-να είναι πιστός
καλα παιζει να υπαρχει ενας μονος στην ελλαδα με ολα αυτα τα κριτηρια μαζι
αυτο ειναι το θεμα, οτι μια γκομενα θελει να εχει πολλα ο αλλος μαζεμενα θετικα, ενω ο αντρας αρκει η αλλη να ειναι ψιλομετρια,αρκει που εχει μουνι, ας ειναι και χαζη ,του κατηχητικου και ανεργη και ανεπροκοπη

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μετά λοιπόν από τό live καμάκι,επιστροφή στήν "κανονικότητα"
Οποιος θέλει νά παίξει μέ γκόμενες Ελεεινίδες από 7.5άρια καί πάνω θέλει "χαρτί" καί καλό αμάξι,
άς πούμε μέ ένα Citroen C3 η C4 δέν μετράς,η μέ ένα Hyundai i30,τό λιγότερο πρέπει νά "κατέβεις" μέ Mercedes Slk έστω καί 12ετίας,
σέ πρώτη φάση αυτό,μετά "έρχονται" τά υπόλοιπα...βόλτες,ταξιδάκια κτλ!

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.039
Πόντοι
206
Σάμπ έτσι πρέπει, αλλά νομίζεις αν δε φλερτάρουμε εμείς τις νοιάζει τις ελλεεινιδες? Αν θέλουν μπορούν να βρουν γαμια σε μια ώρα.. Αφού ήδη τους την πέφτουν πολλοί από τον κύκλο τους και τα σόσιαλ!
και να μην βρει ελληνα να της κανει τα χατηρια, η ελληνιδα εχει να επιλεξει πλεον απο ενα σωρο μεταναστες που ερχονται εδω, εχω δει στο μαλλ ελληνιδες με γκομενο νιγηριανο,πακιστανο και φιλλιπινεζο

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
και να μην βρει ελληνα να της κανει τα χατηρια, η ελληνιδα εχει να επιλεξει πλεον απο ενα σωρο μεταναστες που ερχονται εδω, εχω δει στο μαλλ ελληνιδες με γκομενο νιγηριανο,πακιστανο και φιλλιπινεζο
Τό όνειρο κάθε Ελληνίδας,νά έχει καί έναν Πακιστανό,Νιγηριανό...καλλονό! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom