Πάνω σε αυτό. Έχω υπόψη μου μία που μου τη πέφτει στη δουλεια και δεν τη πήδαγα ούτε με ένα μπουκάλι βότκα... κι όμως η τύπισσα βρίσκει κάθε τόσο γκόμενους ρε σεις!
Ψάχνει λίγο απ όλα. Τραγική δεν την λές αλλά είναι ντεκαυλέ για εμένα. Είναι ναι 34. Αλλά ευτραφής και ψιλοτετράγωνη. Εχω δει χοντρές γκομενάρες με φάτσες ωραίες κλπ. Αυτή δεν ανήκει σε κάποια απο αυτες τις κατηγορίες.
Ψάχνει λίγο απ όλα. Τραγική δεν την λές αλλά είναι ντεκαυλέ για εμένα. Είναι ναι 34. Αλλά ευτραφής και ψιλοτετράγωνη. Εχω δει χοντρές γκομενάρες με φάτσες ωραίες κλπ. Αυτή δεν ανήκει σε κάποια απο αυτες τις κατηγορίες.
Γιά νά κάνεις επιτυχημένο live καμάκι -όσο είναι δυνατόν- πρέπει νά "χτυπάς" στοχευμένα,
όποιος πηγαίνει καί τά "λέει" σέ όποια βρίσκει μπροστά του,τό αποτέλεσμα θά είναι -σχεδόν- πάντα μηδέν!
Έτσι! Τα έχουμε πει. Πρέπει να σου αρέσει η άλλη. Το βασικότερο όλων ώστε να πιάσει τόπο
η τυχόν επιτυχία. Εκτός αν κάνεις προπόνηση. Το αμέσως επόμενο σημαντικό να λες αυτά που σου βγάζει η καθεμία ώστε να λυγίσει η να χαλαρώσει. Αυτό απαιτεί εξοικείωση. Και βέβαια αυτά έχουν ως αιχμή να μην πτοείσαι ή να τα χάνεις. Πρέπει πάντα κάτι να έχεις να πεις αλλά χωρίς να κάνεις τον κλόουν. Αλλιώς θα γελούν, ίσως χαλαρώσουν αλλά δεν θα γαμήσεις. Θα πει τώρα κανείς...καλά ρε μαλάκα μόνο για γαμήσι είναι οι γκόμενες; ναι είναι η απάντηση. Ξερά ναι! Όλοι οι άνδρες στον πλανήτη όταν δουν καποια που τους αρέσει θέλουν να την γαμήσουν. Και αν ανταποκριθεί θα πάνε να τον παίξουν μέχρι να την γαμήσουν. Αυτό δείχνει ότι την θέλουν. Αν δεν την παίξει κάποιος για γκόμενα δεν την θέλει. Κανόνας!
Τα συναισθήματα...αν έρθουν...θα ερθουν πολύ αργότερα και μόνο αν αξίζει
η γκόμενα κι η χημεία μεταξύ των δύο. Είναι δηλαδή κλειδωμενη κι αποδεδειγμένη η αλήθεια.
Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο Ερρίκος Πετιλόν. Την αποκάλυψη για τον γάμο του, την έκανε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή
www.enikos.gr
Ο 60αρης Πετιλόν ετοιμάζεται λέει να παντρευτεί 35αρα
Δίδαγμα:δεν πα να'σαι άφραγκος,πρεζάκι,με ψυχολογικά προβλήματα,ζητιάνος στην Ερμού...Αν είσαι επώνυμος,πάντα κάποια θα βρεθεί
Ο τύπος είναι βαριά φιγούρα ακόμα κι αν του χυθεί το ένα μάτι στην άσφαλτο.
Διάσημος με βαρύ ιστορικό κάργα γκομενων οπότε θεωρείται στα μυαλά τους ότι κάτι συμβαίνει για να έχει πέραση. Συνεπως έλκει γκόμενες αυτόματα λόγω πρεστίζ και ανταγωνισμού γυναικών. Παράλυτος σε καρότσι και χεσμενος
θα γαμάει αυτός. Άλλη κατηγορία. Δεν είναι περίπτωση καθημερινότητας.
Το έχω εξηγήσει κι αυτό. Αν βγάλεις καλή γκόμενα για γαμήσι είσαι στάνταρ στο ανώτατο επίπεδο. Αν σου βγει μέτρια η βλήμα έχεις το αβαντάζ ότι επειδή είναι γκόμενα θα στα δώσει όλα μόνο και μόνο επειδή σε γουστάρει. Άρα πάλι μια χαρά είσαι. Η πουτάνα όπως έχει αποδειχθεί δεν πρόκειται ποτέ να πιάσει σε απόδοση την γκόμενα διότι δεν σε θέλει (όπως και κανέναν) αλλά σε ανέχεται. Γενικώς η γκόμενα είναι ανώτερη στο γαμήσι σε ποιότητα, χρόνο, παροχή κι αυθεντικότητα. Η πουτάνα είναι ο φτωχός συγγενής
για τα χοντρά. Τέλος με την γκόμενα γαμάς κάργα για καιρό ενώ με την πουτάνα θα πληρώνεις κάθε φορά. Είναι όλα αποδεδειγμένα. Κι εγώ πήγαινα στις πουτάνες αλλά πάντα ήταν δύο κλικ κάτω από γκόμενες. Φυσιολογικότατο..Τώρα πλέον όπως κατάντησαν είναι τέσσερα κλικ κάτω.
Εδω θα διαφωνήσω. Τα τελευταία 3 χρόνια να έχω γαμήσει 3 γκόμενες συνολικά. Πάω συνέχεια σε πουτάνες αλλά αναλογικά είμαι ευχαριστημένος από το σεξ που εισπράτω γι αυτό και δεν ψάχνομαι παραπάνω για γκόμενες . Αν το σεξ ήταν χάλια σίγουρα θα ψαχνόμουν περισσότερο γιατί χωρίς σεξ δεν μπορώ. Είμαι γεμάτος από γκομενικές εμπειρίες στο παρελθόν , πιο πολύ μου λείπει η συντροφιά της γυναίκας για ένα φαγητό, ένα ποτό ή ένα ταξίδι πάρα το σεξ μαζί της αφού το αναπληρώνω αλλιώς. Δεν λέω ότι είμαι χορτάτος από σεξ , άλλωστε γι αυτό πάω και σε πουτάνες. Πιστεύω ότι το σεξ δεν χορταίνεται και όσοι το λένε κοροϊδεύουν τον εαυτό τους ή τους αλλους. Είναι σαν το φαγητό, όσο περισσότερο τρως τόσο θές κι αλλο, το ίδιο και το σεξ όσο γαμάς τόσο περισσότερο θελεις. Γενικά από πουτάνες τα τελευταία χρόνια έχω εισπράξει σεξ που μου θύμησε τα νεανικά μου χρόνια σε ένταση και κάβλα οπότε δεν αγχώνομαι ντε και καλά να κάνω σχέση. Άσε που η τελευταία μου σχέση ήταν τόσο ντεκαβλέ στο σεξ που ενώ είχα τον χρόνο της έριχνα έναν για τα χοντράδια και τίποτα άλλο. Ενώ ήταν μιλφ δεν ήξερε να γαμηθεί, αυτό πρώτη φορά μου συνέβη. Είχε φαντασία και ήθελε πράγματα του στυλ ρολ πλέϊ αλλά όταν φτάναμε να τον χωνέψει με ξενέρωνε. Έπρεπε να την καθοδηγήσω και εγώ δεν είμαι για τέτοια. Ευτυχώς δεν ζητούσε εξόδους γιατί δεν είχε χρόνο και ερχόταν από μόνη της για να τον φάει. Αλλά και πάλι για μένα εάν η γκόμενα δεν σε φτιάχνει στο σεξ δεν αξίζει να μένεις. Καλύτερα σε πουτάνα να το ευχαριστηθείς έστω και για λίγο.
Έτσι! Τα έχουμε πει. Πρέπει να σου αρέσει η άλλη. Το βασικότερο όλων ώστε να πιάσει τόπο
η τυχόν επιτυχία. Εκτός αν κάνεις προπόνηση. Το αμέσως επόμενο σημαντικό να λες αυτά που σου βγάζει η καθεμία ώστε να λυγίσει η να χαλαρώσει. Αυτό απαιτεί εξοικείωση. Και βέβαια αυτά έχουν ως αιχμή να μην πτοείσαι ή να τα χάνεις. Πρέπει πάντα κάτι να έχεις να πεις αλλά χωρίς να κάνεις τον κλόουν. Αλλιώς θα γελούν, ίσως χαλαρώσουν αλλά δεν θα γαμήσεις. Θα πει τώρα κανείς...καλά ρε μαλάκα μόνο για γαμήσι είναι οι γκόμενες; ναι είναι η απάντηση. Ξερά ναι! Όλοι οι άνδρες στον πλανήτη όταν δουν καποια που τους αρέσει θέλουν να την γαμήσουν. Και αν ανταποκριθεί θα πάνε να τον παίξουν μέχρι να την γαμήσουν. Αυτό δείχνει ότι την θέλουν. Αν δεν την παίξει κάποιος για γκόμενα δεν την θέλει. Κανόνας!
Τα συναισθήματα...αν έρθουν...θα ερθουν πολύ αργότερα και μόνο αν αξίζει
η γκόμενα κι η χημεία μεταξύ των δύο. Είναι δηλαδή κλειδωμενη κι αποδεδειγμένη η αλήθεια.
Αν η γκόμενα δέν έχει τά χαρακτηριστικά πού αναζητώ,όχι μόνο καμάκι δέν τής κάνω,αλλά δέν τήν κοιτάω κάν.
Στίς 100 γκόμενες,αυτές πού θά μού αρέσουν θά είναι 5-10 τό πολύ,άρα κοιτάω μόνο 5-10 τίς υπόλοιπες καθόλου,
καί από τίς 5-10 αναλόγως χώρου,τόπου,περιβάλλοντος,καταστάσεων κτλ τήν πέφτω σέ μία,
άρα από ότι καταλαβαίνεις οι πιθανότητες...αγγίζουν το μηδέν!
Το έχω εξηγήσει κι αυτό. Αν βγάλεις καλή γκόμενα για γαμήσι είσαι στάνταρ στο ανώτατο επίπεδο. Αν σου βγει μέτρια η βλήμα έχεις το αβαντάζ ότι επειδή είναι γκόμενα θα στα δώσει όλα μόνο και μόνο επειδή σε γουστάρει. Άρα πάλι μια χαρά είσαι. Η πουτάνα όπως έχει αποδειχθεί δεν πρόκειται ποτέ να πιάσει σε απόδοση την γκόμενα διότι δεν σε θέλει (όπως και κανέναν) αλλά σε ανέχεται. Γενικώς η γκόμενα είναι ανώτερη στο γαμήσι σε ποιότητα, χρόνο, παροχή κι αυθεντικότητα. Η πουτάνα είναι ο φτωχός συγγενής
για τα χοντρά. Τέλος με την γκόμενα γαμάς κάργα για καιρό ενώ με την πουτάνα θα πληρώνεις κάθε φορά. Είναι όλα αποδεδειγμένα. Κι εγώ πήγαινα στις πουτάνες αλλά πάντα ήταν δύο κλικ κάτω από γκόμενες. Φυσιολογικότατο..Τώρα πλέον όπως κατάντησαν είναι τέσσερα κλικ κάτω.
Μία γκόμενα σε ''πλήρη σχέση'' κοστίζει αρκετά, το αν στοιχίζει παραπάνω από εκδιδόμενη εξαρτάται από το πόσο συχνά γαμάς και τι είδους αγοραίο έρωτα προτιμάς.
Όσον αφορά στο GFE, μπορώ να σου ότι μέσα στα χρόνια έχω βρει κάμποσες που με έκαναν να ξεχάσω ότι εκείνη την ώρα συνευρισκόμουν με μία εκδιδόμενη...
Τι τρεχει τελικα με τις ελλεηνιδες;
Τι τρεχει με τις γυναικες γενικα;
Μας νοιαζει στ αληθεια τοσο;
Τι τρεχει με μας παιδες αυτο ειναι το σημαντικο.
Πρεπει να γραψουμε ο καθενας σ ενα κομματι χαρτι τι θελουμε περισσοτερο για την παρτη μας και να το ακολουθησουμε.
Οχι τι πιστευουμε οτι ειναι το "σωστο" η τι θα ηθελε η κοινωνια απο μας.
Αλλα τι θελουμε.
Αμεσως μετα μα σχεδιασουμε ενα τροπο εξυπνο και λειτουργικο για να το κατακτησουμε.
Αστες να κουρευονται αυτες.
Εμεις ενα πραγμα θελουμε πρωτιστως και απο εκει και περα ο καθενας οτι τραβαει η ορεξη του και οι δυναμεις του.
Εντάξει αυτό έχει τήν πιο εύκολη απάντηση,όλοι οι άνδρες θέλουν μία ωραία-έξυπνη-γλυκιά-χαριτωμένη κτλ γκόμενα.
Ποιός είναι αυτός πού θά πεί τό αντίθετο.Η απάντηση βρίσκεται ξεκάθαρα στήν τελευταία λέξη σου,στίς -δυνάμεις- τού άνδρα.
Ανάλογα λοιπόν τήν "δύναμη" τά προσόντα δηλαδή σέ όλα τά επίπεδα,
εμφάνιση-προσωπικότητα-μόρφωση-ευγένεια-χρήματα κτλ οι γκόμενες...μάς κατατάσσουν!
Οι πουτάνες είναι μια πρόχειρη λύση να αυγοκοψεις. Αλλά σίγουρα το να πληρώνεις διαρκώς σαν μαλάκας για να κρατάς δίπλα σου την οποιαδήποτε, είναι μέγιστη κατάντια. Δηλαδή ακόμα κι εγώ που απαξιωνω τα μπουρδέλα εντελώς πλεον όπως κατάντησαν (πάντα τα είχα ως πρόχειρη λύση) αν μου δώσεις έναν τελειωμένο μπουρδελιαρη κι έναν χορηγό θα διαλέξω ως περισσότερο νορμάλ τον μπουρδελιαρη. Είναι αυταποδεικτο.
Η γκόμενα αξίζει μόνο αν νοιάζεται για σένα κι εσύ για αυτή. Αλλιως είναι εντελώς άχρηστη. Πόσες τέτοιες βρήκατε στην ζωή σας; εγώ μόνο δύο. Όλες οι άλλες ήταν μόνο για γαμήσι. Οι συντριπτικά περισσότεροι άνδρες εκει κινούνται η και μπορεί να μην βρουν καμία.
Και μιλάμε για όλη μας την ζωή. Αν δεις άνδρα να λέει ότι γνώρισε π.χ 10 καλές γκόμενες σε όλα ως πακέτο, είναι ψεύτης ή ημιτρελλος
ή υποτακτικός που τις βλέπεις όλες διαμάντια. Αυτοι είναι για Καιάδα!
Στις γκόμενες έξω λεμε είναι τσάμπα αυτό είναι το ωραίο και το διαφορετικό από τα μπουρδέλα που πληρώνεις.Αν όμως κερνάς συνέχεια γκόμενες έξω είναι και αυτό πληρωμένο.Σκοπος είναι να την βγάλεις με κάνα καφέ κάνα σουβλάκι και να γαμησεις όχι τώρα να της παίρνεις ρούχα,να τη κερνάς συνέχεια σε εστιατόρια σε μπαρ και δε ξέρω εγώ τι άλλο.Τσαμπα σεξ ίσον να μη βάζεις το χέρι στη τσέπη άντε κάνα καφέ ή κάνα σουβλάκι.
Εδω θα διαφωνήσω. Τα τελευταία 3 χρόνια να έχω γαμήσει 3 γκόμενες συνολικά. Πάω συνέχεια σε πουτάνες αλλά αναλογικά είμαι ευχαριστημένος από το σεξ που εισπράτω γι αυτό και δεν ψάχνομαι παραπάνω για γκόμενες . Αν το σεξ ήταν χάλια σίγουρα θα ψαχνόμουν περισσότερο γιατί χωρίς σεξ δεν μπορώ. Είμαι γεμάτος από γκομενικές εμπειρίες στο παρελθόν , πιο πολύ μου λείπει η συντροφιά της γυναίκας για ένα φαγητό, ένα ποτό ή ένα ταξίδι πάρα το σεξ μαζί της αφού το αναπληρώνω αλλιώς. Δεν λέω ότι είμαι χορτάτος από σεξ , άλλωστε γι αυτό πάω και σε πουτάνες. Πιστεύω ότι το σεξ δεν χορταίνεται και όσοι το λένε κοροϊδεύουν τον εαυτό τους ή τους αλλους. Είναι σαν το φαγητό, όσο περισσότερο τρως τόσο θές κι αλλο, το ίδιο και το σεξ όσο γαμάς τόσο περισσότερο θελεις. Γενικά από πουτάνες τα τελευταία χρόνια έχω εισπράξει σεξ που μου θύμησε τα νεανικά μου χρόνια σε ένταση και κάβλα οπότε δεν αγχώνομαι ντε και καλά να κάνω σχέση. Άσε που η τελευταία μου σχέση ήταν τόσο ντεκαβλέ στο σεξ που ενώ είχα τον χρόνο της έριχνα έναν για τα χοντράδια και τίποτα άλλο. Ενώ ήταν μιλφ δεν ήξερε να γαμηθεί, αυτό πρώτη φορά μου συνέβη. Είχε φαντασία και ήθελε πράγματα του στυλ ρολ πλέϊ αλλά όταν φτάναμε να τον χωνέψει με ξενέρωνε. Έπρεπε να την καθοδηγήσω και εγώ δεν είμαι για τέτοια. Ευτυχώς δεν ζητούσε εξόδους γιατί δεν είχε χρόνο και ερχόταν από μόνη της για να τον φάει. Αλλά και πάλι για μένα εάν η γκόμενα δεν σε φτιάχνει στο σεξ δεν αξίζει να μένεις. Καλύτερα σε πουτάνα να το ευχαριστηθείς έστω και για λίγο.
Εσύ δε έχεις βρει καν γκόμενα εκτός πουτανας αυτό είναι το μόνο συγουρο.Εσυ σε 9 μήνες έχεις ανεβασμένες 103 κριτικές σε παρακαλώ.Επειδη είσαι και 50 χρόνων άντε να έχεις γαμησει μόνο 1 γκόμενα εκτός πουτανας και αυτό γιατί είναι αδύνατον στα 50 να μη σου έτυχε ούτε μια να γαμησεις.Ο Ντόναλντ γαμαει εσύ όχι.
Εσύ δε έχεις βρει καν γκόμενα εκτός πουτανας αυτό είναι το μόνο συγουρο.Εσυ σε 9 μήνες έχεις ανεβασμένες 103 κριτικές σε παρακαλώ.Επειδη είσαι και 50 χρόνων άντε να έχεις γαμησει μόνο 1 γκόμενα εκτός πουτανας και αυτό γιατί είναι αδύνατον στα 50 να μη σου έτυχε ούτε μια να γαμησεις.Ο Ντόναλντ γαμαει εσύ όχι.
Eντάξει αγόρι μου εσύ ξέρεις καλύτερα. Δηλαδή αν σταματήσω να ανεβάζω κριτικές από αυριο είναι δείγμα ότι γαμάω γκόμενα;; Με τα μυαλά που κουβαλάς και γκόμενα να σου βρουν άλλοι, γιατί ούτε για αυτό είσαι ικανός, σε μια βδομάδα θα λακήξει γιατί είσαι στόκος. Δεν χρειάζεται να σου πω με πόσες γκόμενες είχα πάει στην ηλικία σου ή συνολικά ή με πόσες έχω πάει διακοπές και μάλιστα πληρώνοντας μισά μισα, γιατί έτσι ήταν στην εποχή μου τι να κάνουμε, γιατί θα πρέπει να αυξήσεις την δόση των φαρμάκων σου και δεν είμαι τόσο κακός.
Καλή σου μέρα και φρόντισε να αλλάξεις μυαλά.
Φιλικά πάντα.
Eντάξει αγόρι μου εσύ ξέρεις καλύτερα. Δηλαδή αν σταματήσω να ανεβάζω κριτικές από αυριο είναι δείγμα ότι γαμάω γκόμενα;; Με τα μυαλά που κουβαλάς και γκόμενα να σου βρουν άλλοι, γιατί ούτε για αυτό είσαι ικανός, σε μια βδομάδα θα λακήξει γιατί είσαι στόκος. Δεν χρειάζεται να σου πω με πόσες γκόμενες είχα πάει στην ηλικία σου ή συνολικά ή με πόσες έχω πάει διακοπές και μάλιστα πληρώνοντας μισά μισα, γιατί έτσι ήταν στην εποχή μου τι να κάνουμε, γιατί θα πρέπει να αυξήσεις την δόση των φαρμάκων σου και δεν είμαι τόσο κακός.
Φιλικά πάντα.
Φιλικά πάντα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φιλικά πάντα.
Στη ηλικία μου δε είχες γαμησει ούτε μια στο λέω εγώ και στο υπογράφω μόνο σε πουτανες πήγαινες,γύρω στα 28-30 σου μπορεί να σου έκατσε εκεί πέρα καμια ψωφια εκτός από τις πουτανες που πήγαινες με αυτή τη ψωφια λοιπόν θα κάνατε σχέση κάνα 3 χρόνια και αυτό είναι όλο μετά πάλι πουτανες σε όλη σου τη ζωή.Μια θα σου έχει κάτσει μόνο εκτός πουτανας και αυτό γιατί είσαι 50 χρόνων και είναι αδύνατον ούτε μια.
Στη ηλικία μου δε είχες γαμησει ούτε μια στο λέω εγώ και στο υπογράφω μόνο σε πουτανες πήγαινες,γύρω στα 28-30 σου μπορεί να σου έκατσε εκεί πέρα καμια ψωφια εκτός από τις πουτανες που πήγαινες με αυτή τη ψωφια λοιπόν θα κάνατε σχέση κάνα 3 χρόνια και αυτό είναι όλο μετά πάλι πουτανες σε όλη σου τη ζωή.Μια θα σου έχει κάτσει μόνο εκτός πουτανας και αυτό γιατί είσαι 50 χρόνων και είναι αδύνατον ούτε μια.
Οκ είσαι ο ορισμός του βλάκα και κακώς έκανα που σου απάντησα.
Λένε μην πέσεις ποτέ στο επίπεδο του βλάκα γιατί είναι πιο έμπειρος και θα σε κερδίσει.
Αντιός
Οκ είσαι ο ορισμός του βλάκα και κακώς έκανα που σου απάντησα.
Λένε μην πέσεις ποτέ στο επίπεδο του βλάκα γιατί είναι πιο έμπειρος και θα σε κερδίσει.
Αντιός
Ο Ντόναλντ συγουρα γαμαει το έχει αποδείξει με τα λεγόμενα του και που σνομπαρει τέρμα τα μπουρδέλα,εσυ όχι απλά δε τα σνομπαρεις αλλά πας Μεταξουργείο και γαμας στα 10 λεπτά αυτό είναι δείγμα μεγάλο στο ότι έχω δικιο τέλος.Δε είναι όλοι σα τον Ντόναλντ τι να κάνουμε.
Αν έχεις κοιλιακούς θα σε θέλουν μόνο άχρηστες φλωρογκομενες που στο κρεβάτι είναι πιο μπαμπιες και από τις μπάμιες.Μια γυναίκα που είναι γυναίκα θα θέλει μόνο άντρες με κοιλίτσα.
Ναι οι 1,90+ είναι καταδικασμένοι να γαμανε όλα τα άλογα που οι κοντοί επειδή δεν τους δίνουν σημασία τςς βαφτίζουν ξυλάγκουρα. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.