Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Respect μόνο και μόνο για την τελευταία πρόταση. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν πάω με πουτάνες πια.

Ως προς το οικονομικό πάντως μια γκόμενα κοστίζει ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ περισσότερο από μια πουτάνα - απλά την GFE εμπειρία την βρίσκεις μόνο με γκόμενα.
Το ότι οι πουτάνες έχουν πέσει υπερβολικά σε απόδοση το ξέρουν κι οι πέτρες. Περί οικονομικών διαφωνώ.
Η γκόμενα δεν μπορεί να στα πάρει αν δεν της τα δώσεις.
Το να πας για καφέ δεν στοιχίζει τίποτα. Το να σε κοροϊδεύει και να την πληρώνεις στοιχίζει πολλά. Με την γκόμενα γαμάς ποιοτικότερα, περισσότερο και ρεαλιστικά διότι γουστάρετε ο ένας τον άλλον αλλιώς ΔΕΝ έχει νόημα η γκόμενα. Αν είναι και νορμάλ (μέχρι να σαπίσει) :2funny:το να πας βόλτες είναι φυσιολογικό για ένα οκ ζευγάρι. Να φας να πιεις, να διασκεδασεις είναι οκ. Τα γαμήσια δεν θα είναι μόνο κάθε φορά που θα πηγαίνεις βόλτα. Θα γαμάς γενικώς. Όμως...το βαθύ νόημα δεν είναι μόνο το γαμήσι που σίγουρα ειναι καλύτερο της πουτάνας αλλά ότι θα εχεις βρει άνθρωπο για πολλά πράγματα (σπάνιο) και δεν εννοώ τον γάμο. Μόνο έτσι αξίζει η γκόμενα. :rockon:

Cocteau88

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
41
Πόντοι
0
Μόλις γύρισα από βόλτα. Έφαγα μετρημένα 52 άκυρα και πήρα 2 τηλέφωνα.
Η πρώτη, μια μιλφ κουλτουριάρα που ενδέχεται να είναι ολίγον φρενοβλαβής αλλά έχει τσιμπουκοφατσα και καλό σώμα. Η δεύτερη μια 25αρα με κοτσίδες που προφανώς θέλει να ζήσει την επανάσταση της με αρκετά ωραίο σώμα. Διασταύρωσα τα τηλέφωνα ακαριαία με την γνωστή μέθοδο κάτσε να σου κάνω αναπάντητη να πάρεις το δικό μου. Άρα έχουμε τελική εικόνα. Χρόνος επιχείρησης: 1 ώρα και 45 λεπτά περιπου. Η συντριπτική πλειοψηφία με έκλανε επιτόπου :2funny: ή δεν ψαρωνε αλλά θεωρείται άκυρο
κι αυτό. Τα νούμερα είναι αυτά. Μιλάμε για άγνωστες. Όποιος και να πάει, ακόμα
κι ο κορυφαίος των κορυφαίων, είναι αδύνατον
να καλυτερεύσει το ποσοστό.
Μέσο όρο θα τρώει παρά πολλά άκυρα για να πάρει ελάχιστα έγκυρα (1 στα 50 ή δύο στα 50 κτλ) διότι απευθύνεται σε άγνωστες!!! Μην το βλέπετε ως άθλιο ποσοστό επειδή μαθηματικά όντως είναι.
Σαν ουσία είναι προθάλαμος του σεξ. Η δυναμική της μεθόδου βρίσκεται
στο ότι παρακάμπτεις τα πάντα όπως ουρές, λάικ, άχρηστες συζητήσεις καθε είδους και χώρου, αναμονή
και λοιπες μούφες. Βλεπεις απευθείας την γκόμενα, δεν μπορεί να κρυφτεί η οργανωθεί και δεν κερνάς σαν μαλάκας καθισμένος σε μια καρέκλα όπου και χάνεις το βράδυ σου αν έχεις βγει μόνο για γκόμενες. Βασίζεσαι μόνο σε στατιστική και ατελείωτες επιλογές. Μόνο ενας διάσημος μπορεί να κάμψει αυτά τα νούμερα. Ούτε καν πλούσιος. Δεν υπάρχει χρόνος για επίδειξη πλούτου σε τόσα πεσίματα. Ας έρθει όποιος θέλει να αποδείξει το αντίθετο. Το πολύ πολύ να βελτιωθεί η μέθοδος. :rockon:
Μαγκιά σου, αλλά ρε φίλε πόσες φορές το κάνεις την εβδομάδα αυτό, δεν κουράζεσαι ?

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.940
Πόντοι
25.186
Μόλις γύρισα από βόλτα. Έφαγα μετρημένα 52 άκυρα και πήρα 2 τηλέφωνα.
Η πρώτη, μια μιλφ κουλτουριάρα που ενδέχεται να είναι ολίγον φρενοβλαβής αλλά έχει τσιμπουκοφατσα και καλό σώμα. Η δεύτερη μια 25αρα με κοτσίδες που προφανώς θέλει να ζήσει την επανάσταση της με αρκετά ωραίο σώμα. Διασταύρωσα τα τηλέφωνα ακαριαία με την γνωστή μέθοδο κάτσε να σου κάνω αναπάντητη να πάρεις το δικό μου. Άρα έχουμε τελική εικόνα. Χρόνος επιχείρησης: 1 ώρα και 45 λεπτά περιπου. Η συντριπτική πλειοψηφία με έκλανε επιτόπου :2funny: ή δεν ψαρωνε αλλά θεωρείται άκυρο
κι αυτό. Τα νούμερα είναι αυτά. Μιλάμε για άγνωστες. Όποιος και να πάει, ακόμα
κι ο κορυφαίος των κορυφαίων, είναι αδύνατον
να καλυτερεύσει το ποσοστό.
Μέσο όρο θα τρώει παρά πολλά άκυρα για να πάρει ελάχιστα έγκυρα (1 στα 50 ή δύο στα 50 κτλ) διότι απευθύνεται σε άγνωστες!!! Μην το βλέπετε ως άθλιο ποσοστό επειδή μαθηματικά όντως είναι.
Σαν ουσία είναι προθάλαμος του σεξ. Η δυναμική της μεθόδου βρίσκεται
στο ότι παρακάμπτεις τα πάντα όπως ουρές, λάικ, άχρηστες συζητήσεις καθε είδους και χώρου, αναμονή
και λοιπες μούφες. Βλεπεις απευθείας την γκόμενα, δεν μπορεί να κρυφτεί η οργανωθεί και δεν κερνάς σαν μαλάκας καθισμένος σε μια καρέκλα όπου και χάνεις το βράδυ σου αν έχεις βγει μόνο για γκόμενες. Βασίζεσαι μόνο σε στατιστική και ατελείωτες επιλογές. Μόνο ενας διάσημος μπορεί να κάμψει αυτά τα νούμερα. Ούτε καν πλούσιος. Δεν υπάρχει χρόνος για επίδειξη πλούτου σε τόσα πεσίματα. Ας έρθει όποιος θέλει να αποδείξει το αντίθετο. Το πολύ πολύ να βελτιωθεί η μέθοδος. :rockon:
Τι εννοεις 52;Και μαλιστα σε λιγοτερο απο 2ωρες;
Την έπεφτες στο ο,τιδηποτε ειχε 2 ποδια και 1 μουνι;;Δεν βγαινει το νουμερο.Χωρια που ειναι και ξεφτιλα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εδω θα διαφωνήσω. Τα τελευταία 3 χρόνια να έχω γαμήσει 3 γκόμενες συνολικά. Πάω συνέχεια σε πουτάνες αλλά αναλογικά είμαι ευχαριστημένος από το σεξ που εισπράτω γι αυτό και δεν ψάχνομαι παραπάνω για γκόμενες . Αν το σεξ ήταν χάλια σίγουρα θα ψαχνόμουν περισσότερο γιατί χωρίς σεξ δεν μπορώ. Είμαι γεμάτος από γκομενικές εμπειρίες στο παρελθόν , πιο πολύ μου λείπει η συντροφιά της γυναίκας για ένα φαγητό, ένα ποτό ή ένα ταξίδι πάρα το σεξ μαζί της αφού το αναπληρώνω αλλιώς. Δεν λέω ότι είμαι χορτάτος από σεξ , άλλωστε γι αυτό πάω και σε πουτάνες. Πιστεύω ότι το σεξ δεν χορταίνεται και όσοι το λένε κοροϊδεύουν τον εαυτό τους ή τους αλλους. Είναι σαν το φαγητό, όσο περισσότερο τρως τόσο θές κι αλλο, το ίδιο και το σεξ όσο γαμάς τόσο περισσότερο θελεις. Γενικά από πουτάνες τα τελευταία χρόνια έχω εισπράξει σεξ που μου θύμησε τα νεανικά μου χρόνια σε ένταση και κάβλα οπότε δεν αγχώνομαι ντε και καλά να κάνω σχέση. Άσε που η τελευταία μου σχέση ήταν τόσο ντεκαβλέ στο σεξ που ενώ είχα τον χρόνο της έριχνα έναν για τα χοντράδια και τίποτα άλλο. Ενώ ήταν μιλφ δεν ήξερε να γαμηθεί, αυτό πρώτη φορά μου συνέβη. Είχε φαντασία και ήθελε πράγματα του στυλ ρολ πλέϊ αλλά όταν φτάναμε να τον χωνέψει με ξενέρωνε. Έπρεπε να την καθοδηγήσω και εγώ δεν είμαι για τέτοια. Ευτυχώς δεν ζητούσε εξόδους γιατί δεν είχε χρόνο και ερχόταν από μόνη της για να τον φάει. Αλλά και πάλι για μένα εάν η γκόμενα δεν σε φτιάχνει στο σεξ δεν αξίζει να μένεις. Καλύτερα σε πουτάνα να το ευχαριστηθείς έστω και για λίγο.
Αυτό που λες με την μιλφ ειναι εξαίρεση του κανόνα. Δηλαδή εσένα δεν σε έφτιαχνε. Μιλάς για ντεκαυλε. Ήσουν άτυχος όπως το περιγράφεις. Όντως τότε θέλει κλωτσο. Εγώ ανέφερα την περίπτωση να γουσταρεστε η να ειναι βλήμα δηλαδή αρχάρια αλλά να σε γουστάρει. Άλλο καπέλο. Τότε περνάς καλά πάλι για όσο πάει επειδή σε γουστάρει και σου δίνεται. Ωστόσο σίγουρα καλύτερα να υπάρχει χημεία διότι ως γνωστόν γαμάς πολύ πιο οκ σε όλες τις παραμέτρους με γκόμενα από πουτάνα. Αυτονόητο και το έχουμε πει. Ουσιαστικά δεν διαφωνείς μαζί μου διότι όπως είπες είσαι πλήρης από γκομενικά λόγω παρελθόντος. Άρα από μόνο του αυτό λειτουργεί να σε προσγειώνει ομαλά με την καλή έννοια όπως κι εμένα κι άλλους. Στις πουτάνες πιστεύω πας για ποικιλία. Σίγουρα θα βρεις να γαμήσεις κάτι. Δεν είπαμε ότι είναι 100% άχρηστες. Και βέβαια θες και τα "παρελκόμενα"
της γκόμενας αλλιώς δεν θα αντέξεις πολύ. Τελειώνει το γαμησι η αραιώνει με την ίδια γκόμενα συνέχεια. Δεν φτάνει μόνο αυτό και δεν μιλάω για γάμο. Συνεπώς αφού είχες γκομενικό παρελθόν πας στις πουτάνες για την καύλα της στιγμής. Δηλαδή οπως είπες έστω και για λίγο. Η τελευταία γραμμή σε δικαιώνει ότι ξέρεις τι κάνεις. Δεν τις εξιδανικεύεις σαν μαλάκας.
:rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Την έπεφτες στο ο,τιδηποτε ειχε 2 ποδια και 1 μουνι;;Δεν βγαινει το νουμερο.Χωρια που ειναι και ξεφτιλα.
Ξεφτίλα είναι να βάζεις γνωστούς και συγγενείς να σου κάνουν προξενιά και να κάνεις τα μάτια σου τετράγωνα σε κάθε είδους μπλιμπλικια νομίζοντας ότι εκεί θα βρεις γυναικα προκοπής.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Η γυναίκα δε θέλει κόπο θέλει τρόπο αγορίνες μου...θέλει να σαι αλήτης και πρίγκηπας μαζί...αν νοιώσει ασφάλεια μαζί σου...θα σου δώσει τα πάντα...:kiss-mark:
Το ξερουμε
1696711921403.jpeg

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Η γυναίκα δε θέλει κόπο θέλει τρόπο αγορίνες μου...θέλει να σαι αλήτης και πρίγκηπας μαζί...αν νοιώσει ασφάλεια μαζί σου...θα σου δώσει τα πάντα...:kiss-mark:
Φράγκα για κεφάλαιο κίνησης θέλει κατά προτεραιότητα...για την ίδια πρώτα και σε βάθος χρόνου για τα παιδια.Μόνο αν νιώσει επαρκεια σε αυτό, θα ψάξει σεξ και συναίσθημα πιθανά από ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.940
Πόντοι
25.186
Ξεφτίλα είναι να βάζεις γνωστούς και συγγενείς να σου κάνουν προξενιά και να κάνεις τα μάτια σου τετράγωνα σε κάθε είδους μπλιμπλικια νομίζοντας ότι εκεί θα βρεις γυναικα προκοπής.
To να την πεσεις σε 52 γκομενες σε 1 ωρα και 45 λεπτα-χωρια που αμφιβαλω αν ισχυει καθως τοσες πολλές που τις βρισκεις-σημαινει οτι την πέφτεις σαν τον Μουστακα στην ντισκοτεκ στον Ροζ Γατο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
To να την πεσεις σε 52 γκομενες σε 1 ωρα και 45 λεπτα-χωρια που αμφιβαλω αν ισχυει καθως τοσες πολλές που τις βρισκεις-σημαινει οτι την πέφτεις σαν τον Μουστακα στην ντισκοτεκ στον Ροζ Γατο
Ο Παπιος κινείται σε τουριστικές περιοχές Αθηνών με πολλούς διαθέσιμους στόχους.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δεν εννοούσα αυτό
Όταν λέω τρόπο εννοώ να ναι ο άλλος άνδρας με Α κεφαλαίο
Να εκπέμπει γοητεία και σιγουριά:smiling-face-with-heart-eyes:
Αν έχει και χρήμα δε με χαλάει αυτό έλλειπε:smiling-face-with-heart-eyes:
Αλλά και να μη με πάει σε ακριβό εστιατόριο αλλά σε μια καντίνα πάλι έχει πιθανότητες να με κερδίσει ματάκια μου:kiss-mark:
Βλεπεις το θεμα τελειως λαθος, οπως οι περισσοτερες ελληνιδες. Αυτα ολα τα ΝΑ ποιος σας τα εχει βαλει στο κεφαλι; Και τα δυο φυλα επιθυμουμε εξισου το ιδιο πραγμα (δεσμευση, σχεσεις, ερωτας, σεξ, κλπ) απο που κι ως που μετατρεψατε το παιχνιδι σε λιστα απο "ΝΑ" και για ποιον λογο θεωρειτε τον εαυτο σας τροπαια και ως κατι πολυτιμο;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Ο άνδρας μου με έχει καλυμένη οικονομικά και σεξουαλικά οπότε και δεν αναζήτησα ποτέ σεξ και συναίσθημα σε άλλον άνδρα
Δεν πρόσεξα όμως το χρήμα σε εκείνον.
Τώρα ναι αν κάνουμε παιδιά θα πρέπει να έχουμε εφόδια.
Αλλά το ένα δεν απαγορεύει το άλλο.
Δεν μίλησα για εσένα.
Αλλά δεν υπάρχουν περιπτώσεις όπου αφού ανέβουν κοινωνικά και οικονομικά με έναν πλούσιο γάμο βλέπουν ότι ο σύζυγος δεν τις καλύπτει σεξουαλικά και συναισθηματικά και ψάχνουν από άλλους κάλυψη στους τομείς αυτούς;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δεν επιθυμούμε και τα δύο φύλα το ίδιο πράγμα.
Εσείς οι άνδρες επιθυμείτε το σεξ...εμείς οι γυναίκες θέλουμε πολλά παραπάνω και αφοσίωση...
Προτάσεις για σεξ έχω και είχα πάντα από πολλούς...από όλους αυτούς θα έπρεπε να διαλέξω τον καλύτερο...:smitten:σωστά ματάκια μου;

Δε θελουν ολοι οι ανδρες μονο το σεξ. Εαν αναζητειτε τον καλυτερο αναμεσα σε αυτους που θελουν μονο το σεξ, κατι κανετε λαθος. Και το κανετε πολλες αυτο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.145
Πόντοι
9.297
Υπάρχουν και αυτά αντράκι μου ναι...δυστυχώς...όταν η γυναίκα μείνει ακάλυπτη...και δεν είναι καλής ποιότητας άνθρωπος ώστε να χωρίσει αν δεν την καλύπτει ο γάμος της....
Μα ξέρει πολύ καλά κυρία μου ότι αν χωρίσει θα γυρίσει πίσω στην μάνα της με άδεια χέρια...δεν συμφερει...κρατάει ο,τι μπορεί από τον σύζυγό και διεκδικεί ο,τι της λειπει από άλλους.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ολοι οι άνδρες που είναι δυνατά αρσενικά θέλουν μόνο το σεξ από τη γυναίκα...
Οι ευαισθητούληδες που δε τους έχουμε βγάλει εμείς στην πορεία την ευαισθησία και είναι από την αρχή στρωμένοι τρώνε άκυρο από τα αποδυτήρια ματάκια μου :kiss-mark:

20Euro.jpg

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μαγκιά σου, αλλά ρε φίλε πόσες φορές το κάνεις την εβδομάδα αυτό, δεν κουράζεσαι ?
Σιγά μην πηγαίνω κάθε μέρα. Οπότε έχω όρεξη πάω. Δεν είναι μαγκιά. Ο καθένας έχει την μέθοδο του. Εγώ προτιμώ αυτή ως ρεαλιστική. Μαγκια γίνεται όταν προσπαθούν να στην καταρρίψουν με ψευδαισθήσεις. :rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.969
Πόντοι
3.656
Συμφωνω, αλλα γενικα η Θεσσαλονικη προσφερεται για ξεσαλωμα, ειναι πιο ευκολη πολη

Δηλαδη μπορεις να πηδηξεις 3-4-5-6 γκομενες σε ενα ετος σχετικα ευκολα

Το οτι μετα τα 25 τα πραγματα δυσχεραινουν εκθετικα, συμφωνω και το εχω πει επανελλειμενα

Ας πηδάς καταρχήν 1 ανα έτος,και άσε τις 3-4-5-6.Γιατί και για πολλούς,ακόμα και η 1 θεωρείται...υπέρβαση.Άνω της 1..είναι σαν να ανέβηκαν στο Έβερεστ

ΥΓ Εννοείται γαμήσιμες,όχι χοντρόμπαζα,που και με 100 να πας,δεν τις προσμετράω καν

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ας πηδάς καταρχήν 1 ανα έτος,και άσε τις 3-4-5-6.Γιατί και για πολλούς,ακόμα και η 1 θεωρείται...υπέρβαση.Άνω της 1..είναι σαν να ανέβηκαν στο Έβερεστ

ΥΓ Εννοείται γαμήσιμες,όχι χοντρόμπαζα,που και με 100 να πας,δεν τις προσμετράω καν

Θεσσαλονικη ειναι να μην κανεις την αρχη. Αμα βγαλεις την πρωτη οι επομενες εχουν βαθμο δυσκολιας δια 100

Το ιδιο ισχυει Αθηνα αλλα μονο αν μενεις κεντρο. Αν μενεις Γλυφαδα, Μαρουσι, Περιστερι, θα χυνεις πολυ ιδρωτα για καθε επομενη

Και φυσικα για Θεσσαλονικη θεωρουμε αυτονοητο πως μενεις κοντα στο κεντρο, δηλαδη σε περπατισιμη αποσταση απο αυτο, μαξ 10-15 λεπτα

Αν μενεις...Καλαμαρια, Ευοσμο, Λαγκαδα, Θερμη, κλπ κλαφτα Χαραλαμπε, θα βλεπεις μουνι καθε διευλεση του κομητη Χαλει

Μιλαμε παντα για κλασικο εργενη που απλα διαμενει εκει. Αν εισαι μεγαλωμενος σε καποια γειτονια εκει, εχεις παρεες απο σχολειο και γειτονια, δουλευεις με κοσμο και πελατισσες, κλπ εννοειτε πως μπορει να πηδας αβερτα, αλλα αυτο γινεται και στην Αμαλιαδα, και στο Αργος Ορεστικο

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το έχω εξηγήσει. Πάμε πάλι. Πας σε μέρος με πολύ κόσμο. Την πέφτεις σε όποιες σου αρέσουν. Περπατάς δηλαδή κι όπου θες πας. Εγώ τις βλέπω σαν κοτόπουλα σε αλάνα. :2funny: ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
να την πέσεις σε οσους σου αρέσουν. Παίζει να είναι εκαντονταδες σε κάθε ανέβα κατέβα. Χαλαρά θα βρεις ελάχιστες που σου αρέσουν.
Οι άνδρες έχουν την μοναδική ικανότητα να καταλαβαίνουν σε κλάσματα ποια τους αρέσει για γαμήσι. Οι γυναίκες είναι καθυστερημένες. Θέλουν περισσότερο χρόνο λόγω "εγκεφαλικής αναπηρίας" στο θέμα μιας που δεν μπορούν να ριχτούν αλλά μόνο να δώσουν σήμα. Μια χαρά βγαίνουν
τα νούμερα. Ήδη θα φας 20 άκυρα μέσο όρο από το σύνολο επειδή δεν θα προλάβεις να πεις γρι η θα κολωσουν και θα φύγεις
η θα φύγουν. Ξεφτίλα δεν είναι καθόλου. Αυτές ντρέπονται περισσότερο. Πίστεψε με. :2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Το έχω εξηγήσει. Πάμε πάλι. Πας σε μέρος με πολύ κόσμο. Την πέφτεις σε όποιες σου αρέσουν. Περπατάς δηλαδή κι όπου θες πας. Εγώ τις βλέπω σαν κοτόπουλα σε αλάνα. :2funny: ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
να την πέσεις σε οσους σου αρέσουν. Παίζει να είναι εκαντονταδες σε κάθε ανέβα κατέβα. Χαλαρά θα βρεις ελάχιστες που σου αρέσουν.
Οι άνδρες έχουν την μοναδική ικανότητα να καταλαβαίνουν σε κλάσματα ποια τους αρέσει για γαμήσι. Οι γυναίκες είναι καθυστερημένες. Θέλουν περισσότερο χρόνο λόγω "εγκεφαλικής αναπηρίας" στο θέμα μιας που δεν μπορούν να ριχτούν αλλά μόνο να δώσουν σήμα. Μια χαρά βγαίνουν
τα νούμερα. Ήδη θα φας 20 άκυρα μέσο όρο από το σύνολο επειδή δεν θα προλάβεις να πεις γρι η θα κολωσουν και θα φύγεις
η θα φύγουν. Ξεφτίλα δεν είναι καθόλου. Αυτές ντρέπονται περισσότερο. Πίστεψε με. :2funny:

Παπιε ορμας μονο σε μονες εντελως η και σε 2-αδες, 3-δες;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παπιε ορμας μονο σε μονες εντελως η και σε 2-αδες, 3-δες;
Οπότε έχω πάει σε "ομάδες" το μόνο που έχω εισπραξει από την πλευρά τους είναι αμηχανία, ξινιλα, μουγγαμάρα, ξαφνικά βλέμματα μεταξύ τους, ψευτο-επιβεβαιωσεις στιγμής και στην καλύτερη να γελάμε όλοι μαζί με μαλακίες. Μηδέν αποτέλεσμα δηλαδή. Μόνο σε μόνες δουλεύει το σύστημα και ο κόσμος παίζει φοβερό ρόλο. Αν την πέσεις στο Μοναστηράκι ανάμεσα σε τσούρμο ήρεμα κι ωραία σε κουλ τυπισσες που σου αρέσουν, πιθανόν θα παίξει συζήτηση. Αν βιάζονται, δεν γίνεται τίποτα. Αν την πέσεις μάλιστα σε κανα στενό στην ίδια περιοχή, θα σε περάσουν για δολοφόνο. :2funny:Βασικά οι καλύτερες είναι όσες περπατούν αμέριμνες αρκεί
να εχει κόσμο γύρω. Ναι μεν έχουν κοσμο γύρω και δεν φοβούνται αλλα από την άλλη ντρέπονται ακριβώς επειδή έχει κόσμο γύρω. Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις. Για να πας σε δυάδα θες στήριξη αλλά είναι άλλο είδος καμακιού αυτό. Μόνος σε δύο ή τρεις = σχεδόν αδύνατον. Εξαίρεση τα ντουέτα μιλφ που έχουν κάποιο επίπεδο και δεν σε αποπαιρνουν. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom