Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν η γκόμενα δέν έχει τά χαρακτηριστικά πού αναζητώ,όχι μόνο καμάκι δέν τής κάνω,αλλά δέν τήν κοιτάω κάν.
Στίς 100 γκόμενες,αυτές πού θά μού αρέσουν θά είναι 5-10 τό πολύ,άρα κοιτάω μόνο 5-10 τίς υπόλοιπες καθόλου,
καί από τίς 5-10 αναλόγως χώρου,τόπου,περιβάλλοντος,καταστάσεων κτλ τήν πέφτω σέ μία,
άρα από ότι καταλαβαίνεις οι πιθανότητες...αγγίζουν το μηδέν!
Ναι έτσι είναι και πάνω κάτω ισχύει για όλους αν δεν είναι σαβουρογαμηδες αλλά αυτό με το από 5-10 να πέσεις μόνο στην μια απλά δεν συμφέρει. Κατα συνέπεια δεν βαζεις "σφαίρες" στο "πιστόλι" και νομοτελειακά οι πιθανότητες θα αγγίξουν το μηδέν.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.836
Πόντοι
3.506
Ο άνδρας μου με έχει καλυμένη οικονομικά και σεξουαλικά οπότε και δεν αναζήτησα ποτέ σεξ και συναίσθημα σε άλλον άνδρα
Δεν πρόσεξα όμως το χρήμα σε εκείνον.
ΚσλρΤώρα ναι αν κάνουμε παιδιά θα πρέπει να έχουμε εφόδια.
Αλλά το ένα δεν απαγορεύει το άλλο.
Αφού είσαι παντρεμένη με μαλάκα, τι σε έχει καλυμμένη;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656
Θεσσαλονικη ειναι να μην κανεις την αρχη. Αμα βγαλεις την πρωτη οι επομενες εχουν βαθμο δυσκολιας δια 100

Το ιδιο ισχυει Αθηνα αλλα μονο αν μενεις κεντρο. Αν μενεις Γλυφαδα, Μαρουσι, Περιστερι, θα χυνεις πολυ ιδρωτα για καθε επομενη

Και φυσικα για Θεσσαλονικη θεωρουμε αυτονοητο πως μενεις κοντα στο κεντρο, δηλαδη σε περπατισιμη αποσταση απο αυτο, μαξ 10-15 λεπτα

Αν μενεις...Καλαμαρια, Ευοσμο, Λαγκαδα, Θερμη, κλπ κλαφτα Χαραλαμπε, θα βλεπεις μουνι καθε διευλεση του κομητη Χαλει

Μιλαμε παντα για κλασικο εργενη που απλα διαμενει εκει. Αν εισαι μεγαλωμενος σε καποια γειτονια εκει, εχεις παρεες απο σχολειο και γειτονια, δουλευεις με κοσμο και πελατισσες, κλπ εννοειτε πως μπορει να πηδας αβερτα, αλλα αυτο γινεται και στην Αμαλιαδα, και στο Αργος Ορεστικο

Και πάλι,τόσο εύκολο δεν είναι.Μπορεί να ήταν στις εποχές προ σοσιαλ,που οι γκόμενες δεν ήταν 24/7 με το κωλοσμαρτφον στο χέρι και κοιτάζαν και κανέναν γύρω τους.Τώρα ούτε καν

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στις γκόμενες έξω λεμε είναι τσάμπα αυτό είναι το ωραίο και το διαφορετικό από τα μπουρδέλα που πληρώνεις.Αν όμως κερνάς συνέχεια γκόμενες έξω είναι και αυτό πληρωμένο.Σκοπος είναι να την βγάλεις με κάνα καφέ κάνα σουβλάκι και να γαμησεις όχι τώρα να της παίρνεις ρούχα,να τη κερνάς συνέχεια σε εστιατόρια σε μπαρ και δε ξέρω εγώ τι άλλο.Τσαμπα σεξ ίσον να μη βάζεις το χέρι στη τσέπη άντε κάνα καφέ ή κάνα σουβλάκι.
Είναι δύο ταχυτήτων τα μουνιά. Οι άνδρες έχουν άλλη μια μοναδική ικανότητα που δεν έχουν οι γυναίκες. Κρίνουν σωστά και πολύ γρήγορα σε ποια κατηγορία ανήκει η γκόμενα. Συνήθως πέφτουν μέσα εκτός αν είναι ναυάγια. Άλλο που κολλάνε. Αυτό έχει να κάνει με συναισθήματα. Οπότε αν είναι μόνο για γαμήσι την έχεις χεσμενη και δεν θα ανέβει ποτέ στην καλή κατηγορία της οκ γκόμενας με τα παρελκόμενα (μην εννοώντας τον γάμο). Οι γυναίκες δεν είναι σαν εμάς. Δυσκολεύονται να καταλάβουν σε ποια κατηγορία ανήκουμε γιατί τις πιέζει ο χρόνος καθημερινά και έχουν την τάση να δικαιολογούν τις τυχον αποτυχίες στις επιλογές τους. Δηλαδή προσπαθούν περισσότερο από εμας ΑΝ δεθούν αλλά ΚΑΙ γενικότερα. Δεν τους αρέσει η διαρκής προσπάθεια εύρεσης άνδρα. Άσε τι λένε που το παίζουν ιστορία. :2funny:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Και πάλι,τόσο εύκολο δεν είναι.Μπορεί να ήταν στις εποχές προ σοσιαλ,που οι γκόμενες δεν ήταν 24/7 με το κωλοσμαρτφον στο χέρι και κοιτάζαν και κανέναν γύρω τους.Τώρα ούτε καν

Εχω καιρο που δεν εχω ασχοληθει με Θεσσαλονικη, αλλα πιστευω πως οτι χαντικαπ ειχε παλια εναντι αλλων πολεων, το διατηρει και τωρα, λογω τρομερης ποσοτητας γυναικων στο κεντρο που ψαχνονται

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.135
Πόντοι
10.411
Δεν επιθυμούμε και τα δύο φύλα το ίδιο πράγμα.
Εσείς οι άνδρες επιθυμείτε το σεξ...εμείς οι γυναίκες θέλουμε πολλά παραπάνω και αφοσίωση...
Προτάσεις για σεξ έχω και είχα πάντα από πολλούς...από όλους αυτούς θα έπρεπε να διαλέξω τον καλύτερο...:smitten:σωστά ματάκια μου;
Και διάλεξες έναν malaka?:confused::think:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι γυναίκες είναι προορισμένες για να μεγαλώνουν παιδιά και να στηρίζουν τους άνδρες στις προσπάθειες τους. Η βασική τους γραμμη είναι αυτή
(από το εργοστάσιο).
Ειναι πλήρως εξαρτημένες από εμάς. Δεν δρουν αλλά αντιδρουν. Οποιαδήποτε δράση τους είναι ντυμένη με τον μανδύα του θορύβου.
Δηλαδή κάλπικη.
Σε έναν κόσμο χωρίς γυναίκες θα περνούσαμε πολύ καλύτερα από ότι αυτές σε έναν κόσμο χωρίς άνδρες. Το ότι αλληλεπιδρούμε ως ανάγκη είναι άλλο θεμα. Δεκτό φυσικα. Λογικά όμως αν ήταν μόνες, θα ανατίναζαν τον πλανήτη. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όταν κατηγορείτε τις γυναίκες, όλες τα βάζουν μαζί σας. Όταν κατηγορείτε την καθεμία ξεχωριστά, όλες συμφωνούν.

(Gina Lollobrigida)

Αυτό από μόνο του φανερώνει την βαθιά ανασφάλεια των γυναικών.
Και βέβαια όπως έχουμε ξαναπεί, δεν χρειάζεται να προσπαθήσουμε
να καταλάβουμε τις γυναίκες.
Όσα ήδη γνωρίζουμε
ο καθένας από τις εμπειρίες του, φτάνουν και περισσεύουν. Οτιδήποτε συμβεί απλά το εξηγούμε
με ανδρικό τρόπο διότι αυτο είναι το μυαλό μας, δηλαδή σκεπτόμαστε ανδροκεντρικά και αυτό ειναι όλο.

:rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Είναι δύο ταχυτήτων τα μουνιά. Οι άνδρες έχουν άλλη μια μοναδική ικανότητα που δεν έχουν οι γυναίκες. Κρίνουν σωστά και πολύ γρήγορα σε ποια κατηγορία ανήκει η γκόμενα. Συνήθως πέφτουν μέσα εκτός αν είναι ναυάγια. Άλλο που κολλάνε. Αυτό έχει να κάνει με συναισθήματα. Οπότε αν είναι μόνο για γαμήσι την έχεις χεσμενη και δεν θα ανέβει ποτέ στην καλή κατηγορία της οκ γκόμενας με τα παρελκόμενα (μην εννοώντας τον γάμο). Οι γυναίκες δεν είναι σαν εμάς. Δυσκολεύονται να καταλάβουν σε ποια κατηγορία ανήκουμε γιατί τις πιέζει ο χρόνος καθημερινά και έχουν την τάση να δικαιολογούν τις τυχον αποτυχίες στις επιλογές τους. Δηλαδή προσπαθούν περισσότερο από εμας ΑΝ δεθούν αλλά ΚΑΙ γενικότερα. Δεν τους αρέσει η διαρκής προσπάθεια εύρεσης άνδρα. Άσε τι λένε που το παίζουν ιστορία. :2funny:
Δε κατάλαβα πολύ καλά το κείμενο σου να είμαι και απόλυτα ειλικρινής μαζί σου.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Γιατι δεν μπορείς να βρίσκεις ελλεινιδα στο κέντρο και να τη πηγαίνεις στο σπίτι σου στο κορδελιο να τη γαμας? Τι κόλλημα είναι αυτό με το σπίτι στο κέντρο? Για Αθήνα είναι αλλιώς τα πράγματα.. Τεράστιες περιοχές είναι αγαμισταν.. Από ψυχικο και πανω δεν γαμας τίποτα και πότε, ούτε με θαύμα.. Το ίδιο από Μπραχάμι και κάτω.. Πρέπει να εισαι πλούσιος για να γαμησεις. Ο σαμπ νομίζει ότι Αθήνα γαμανε εύκολα.. Στη πραγματικότητα η Θεσσαλονίκη είναι πιο κατάλληλη πόλη για γνωριμιες
Δεν ειναι κολλημα τυπε, ειναι τα logistics. Ειναι σα να θες να ανοιξεις μαγαζι. Δε θα δουλεψει το ιδιο αν ειναι επανω στην Τσιμισκη με το να ειναι σε ενα στενο της Καλαμαριας, του Ευοσμου, της Θερμης, του Λαγκαδα

Αμα μενεις Θερμη, αναγκαστικα το 70% των καφεδων σου θα τους πινεις Θερμη η μεσα στο σπιτι σου. Αν μενεις κεντρο, το 100% των καφεδων σου θα τους πινεις σε μαγαζια με πολλες ευκαιρες πεσιματος.

Μετα υπαρχουν πολλα θεματα στις νυχτερινες εξοδους, πως θα κινηθεις πριν το πεσιμο, μετα το πεσιμο και το φορτωμα της γκομενας, κλπ

Σκεψου μονο αυτο: Την πεφτεις σε μια γκομενα στην παραλια της Θεσσαλονικης. Ειναι το ιδιο το να της προτεινεις να πατε για γυρο εκει διπλα στα 100 μετρα ή να πατε για γυρο σε ενα γυραδικο της Θερμης; Πως θα το δει απ τη μερια της; Ε, ακριβως το ιδιο ειναι και με την γαμιστρωνα. Αλλιως ακουγεται στο αυτι της αμα εισαι στα 100 μετρα, αλλιως αμα εισαι καπου 10 χιλιομετρα μακρια

Προσωπικα εχω ζησει και κεντρο και μακρια απο κεντρο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ναι έτσι είναι και πάνω κάτω ισχύει για όλους αν δεν είναι σαβουρογαμηδες αλλά αυτό με το από 5-10 να πέσεις μόνο στην μια απλά δεν συμφέρει. Κατα συνέπεια δεν βαζεις "σφαίρες" στο "πιστόλι" και νομοτελειακά οι πιθανότητες θα αγγίξουν το μηδέν.
Σαβουρογάμηδες είναι τό 95% των ανδρών,καί αυτών πού κάνουν καμάκι καί τών άλλων πού δέν κάνουν.
Τό νά τήν πέσω σέ 30 γκόμενες -πού δέν θά μού αρέσουν- ακόμα καί όλες νά τίς έβγαζα,δέν μού λέει μία.
Οι πιθανότητες βέβαια εκτοξεύονται νά γαμήσεις,αλλά γία τήν δική μου κοσμοθεωρία,είναι μία τρύπα στό νερό!
Είναι ένα "εργοτάξιο" παραγωγής,άχρηστων καί...αντιαισθητικών "γυναικών"

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.560
Πόντοι
3.656
Αμα μενεις Θερμη, αναγκαστικα το 70% των καφεδων σου θα τους πινεις Θερμη η μεσα στο σπιτι σου. Αν μενεις κεντρο, το 100% των καφεδων σου θα τους πινεις σε μαγαζια με πολλες ευκαιρες πεσιματος.
Εγώ γιατί νομίζω, ότι η μέση γκόμενα στη θέρμη .... και στην καλαμαριά .... είναι πιο μπάνικη από τη μέση στο ψυχικό .... τη φιλοθέη ... και το χαλάνδρι ;
Για μαλακισμένη , δεν το συζητώ. Η μαλακία στην αττική είναι 20πλασια.

Οι δε πιθανότητες να είναι ταγάρι , που αναλύει την παγκόσμια επανάσταση των λαϊκών στρωμάτων απέναντι στη διεθνή καπιταλιστική μεθοδολογία .... είναι αστείες στη θέρμη .

Στο χαλάνδρι .... είναι 70% ....

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σαβουρογάμηδες είναι τό 95% των ανδρών,καί αυτών πού κάνουν καμάκι καί τών άλλων πού δέν κάνουν.
Τό νά τήν πέσω σέ 30 γκόμενες -πού δέν θά μού αρέσουν- ακόμα καί όλες νά τίς έβγαζα,δέν μού λέει μία.
Οι πιθανότητες βέβαια εκτοξεύονται νά γαμήσεις,αλλά γία τήν δική μου κοσμοθεωρία,είναι μία τρύπα στό νερό!
Είναι ένα "εργοτάξιο" παραγωγής,άχρηστων καί...αντιαισθητικών "γυναικών"
H σαβουρογαμίαση είναι ένα γεγονός που παρουσιάζεται κυρίως σε μικρές ηλικίες όπου όλοι μας θα μπορούσαμε να πηδήξουμε μέσες άκρες ακόμα και κορμό δέντρου με τρύπα. Οι ορμόνες μιλούν την γλώσσα τους. Όσο οι άνδρες μεγαλώνουν θέλουν γυναίκες της προκοπής αλλιώς τις έχουν χεσμενες. Μεγάλος άνδρας σε ηλικία για να γίνει σαβουρογαμης θα πρέπει να είναι στερημένος κάργα. Οι γυναίκες βέβαια παρουσιάζουν όλους τους άνδρες που τις γράφουν ως σαβουρογαμηδες η αποτυχημένους ώστε να καταπολεμήσουν την ροχαλα που τρώνε. :2funny: Συνεπώς αν την πέφτουμε σε λίγες από ένα τεράστιο σύνολο είναι το πλέον φυσιολογικό. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δε κατάλαβα πολύ καλά το κείμενο σου να είμαι και απόλυτα ειλικρινής μαζί σου.
Απλούστερα, αν μια γκόμενα είναι άχρηστη σε όλα και απλά γαμιέται αυτή θα είναι κι η μοίρα της και δεν θα σου κάνει κέφι ούτε καφέ να την κεράσεις. Δεν είναι από τσιγκουνιά αλλά συμβαίνει αυτόματα και μόνο αν είσαι νορμάλ άνδρας με αξιοπρέπεια. Αν τώρα βρεις μια που μόνο γαμιεται και την χρυσωνεις, ποιος ο λόγος αφού και τα γαμήσια μετρια θα είναι μιας που θα θέλει μόνο λεφτά. Εκεί συμφέρουν οι πουτάνες να έχεις και την ησυχία σου αφού ακόμα κι αυτή θα ζαλίζει αρχίδια.
Η καλύτερη περίπτωση ειναι οι γκόμενες που προσφέρουν και προσφέρεις ώστε να ζήσεις και πέντε πράγματα για όσο πάει και δεν εννοώ απειρα σάλια και γάμους σε ξωκλήσια με λουλούδια. Εννοώ απλά πράγματα ήρεμα κι ωραία. Κάτι το υπερ-σπάνιο πλέον.:rockon:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.038
Πόντοι
206
σε αλλες χωρες παντως που εχω ζησει για καποιο διαστημα οι γυναικες δεν ειναι ετσι.Δεν ειναι ψωνισμενες οπως οι ελληνιδες και φυσικα εχουν αλλα γουστα στους ανδρες....Αυτο το στυλ του ανδρα βουτυρομπεμπέ αρεσει μονο στις ελληνιδες.Αν και παντα θα πιστευω οτι κατα βαθος μεσα τους πολυ θα γουσταραν να τις γαμαει ενα αγορι τυπου καγκουρας ή χουλιγκαν καποιας ομαδας.Το οτι καταληγουν ομως με εναν φλωρο ειναι καθαρά απο συμφερον για να τους κανει τα χατίρια κι οχι επειδη καυλωνουν μαζι του

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
σε αλλες χωρες παντως που εχω ζησει για καποιο διαστημα οι γυναικες δεν ειναι ετσι.Δεν ειναι ψωνισμενες οπως οι ελληνιδες και φυσικα εχουν αλλα γουστα στους ανδρες....Αυτο το στυλ του ανδρα βουτυρομπεμπέ αρεσει μονο στις ελληνιδες.Αν και παντα θα πιστευω οτι κατα βαθος μεσα τους πολυ θα γουσταραν να τις γαμαει ενα αγορι τυπου καγκουρας ή χουλιγκαν καποιας ομαδας.Το οτι καταληγουν ομως με εναν φλωρο ειναι καθαρά απο συμφερον για να τους κανει τα χατίρια κι οχι επειδη καυλωνουν μαζι του
Ειναι ξεκάθαρα θέμα συμφέροντος. Πολλοί το βλέπουμε καθημερινά γύρω μας είτε σε δουλειά είτε σε γνωστούς/γνωστές. Το σύστημα πάει ακριβώς έτσι. Βρίσκουν έναν ελεγχόμενο μαλάκα που δεν έχει καμία σημασία αν τις γαμάει οκ η όχι. Αν τις γαμάει καλά, ακόμα καλύτερα για αυτές. Δεν προσφέρουν τίποτα παρά μόνο τυπικότητες κι αυτές οριακά. Έχουν 150 γαμπρο-γαμιαδες :2funny: να κρέμονται στα σόσιαλ και στις δουλειές τους όπως και στην καθημερινότητα, το παίζουν φτασμενες μήπως βρουν κι από κει κανέναν υποψήφιο γαμιά η πορτοφόλι για δώρα. Τον βασικό χορηγό δεν τον αλλάζουν εύκολα. Κι από κει και πέρα αν τύχει και τους αρέσει κανεις κι έχουν όρεξη ανάμεσα στα υπαρξιακά :2funny: και στον ανταγωνισμό μεταξύ τους, τρώνε καμιά πούτσα. Αυτη είναι η σημερινή κατασταση σε συντριπτικό ποσοστό. Γι αυτό και όλο και περισσότεροι τις έχουν μόνο για γαμήσι και πέταμα. Οτιδήποτε άλλο αποτελεί εξαίρεση. Όσοι δεν το βλέπουν αυτό κοιμούνται όρθιοι, παραμυθιαζονται ενώ το βλέπουν η έχουν πετύχει λαχείο ως εξαίρεση. :rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656
Όσο οι άνδρες μεγαλώνουν θέλουν γυναίκες της προκοπής αλλιώς τις έχουν χεσμενες. Μεγάλος άνδρας σε ηλικία για να γίνει σαβουρογαμης θα πρέπει να είναι στερημένος κάργα.

Προφανώς έτσι έπρεπε να είναι,α΄λλά εσύ πιστεύεις ότι όλοι είναι...χορτασμένοι για να τις έχουν χεσμένες;

Γιατί εγώ πιστεύω ότι εκεί στις ηλικίες των συν πλην 40,πολλοί singles είναι σε φάση 'βρείτε μου κάποια να παντρευτώ'

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.477
Πόντοι
2.356
Μία γκόμενα σε ''πλήρη σχέση'' κοστίζει αρκετά, το αν στοιχίζει παραπάνω από εκδιδόμενη εξαρτάται από το πόσο συχνά γαμάς και τι είδους αγοραίο έρωτα προτιμάς.
Όσον αφορά στο GFE, μπορώ να σου ότι μέσα στα χρόνια έχω βρει κάμποσες που με έκαναν να ξεχάσω ότι εκείνη την ώρα συνευρισκόμουν με μία εκδιδόμενη...
Σκατά στο στόμα μου αλλά εγώ αυτό το βρήκα μόνο σε κάποιες ελάχιστες τρανς (μη εγχειρισμένες) - που πλεόν κι αυτές σπάσανε και τα στανταράκια δεν τα βρίσκω εύκολα.

Στο πρώτο που είπες και συμφωνώ και διαφωνώ. Γιατί μπορεί η πλήρης σχέση να είναι συγκαταβατική και να τα βρίσκετε. Πραγμα σπάνιο.

Τα πολλά λεφτά φεύγουν στο πρωτο διμηνο τριμηνο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΟ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Προφανώς έτσι έπρεπε να είναι,α΄λλά εσύ πιστεύεις ότι όλοι είναι...χορτασμένοι για να τις έχουν χεσμένες;

Γιατί εγώ πιστεύω ότι εκεί στις ηλικίες των συν πλην 40,πολλοί singles είναι σε φάση 'βρείτε μου κάποια να παντρευτώ'
Το έχουμε ήδη πει. Όλοι όσοι θέλουν να παντρευτούν για Χ λόγους, αργά η γρήγορα θα οδηγηθούν στον γάμο. Γίνονται γάμοι. Το βλέπουμε αυτό και δεν το λέμε έτσι.
Θα παντρευτούν είτε επειδή τους ζαλίζουν τον πούτσο στον κύκλο τους, είτε για να έχουν παρέα, είτε για να έχουν μια να τους φροντίζει λόγω ότι δεν ξέρουν τίποτα να κάνουν μόνοι τους, είτε λόγω αγαμίας νομίζοντας ότι θα βρουν σταθερες τρύπες τλ. Σπανίως άνδρας που ΔΕΝ θέλει να παντρευτεί, θα παντρευτεί.
Το έχει μέσα του ναι ή όχι. Προσωπικά όλους όσους ξέρω που παντρεύτηκαν, παντρεύτηκαν για πολλούς λόγους εκτός χημείας. ΔΕΝ έχω παράδειγμα γάμου ταιριαστου και μενω Αθήνα. Δηλαδή έχω πολύ ισχυρό δείγμα γραφής. ΠΛΕΟΝ εδώ και χρόνια με τον γάμο έχεις ΜΟΝΟ να χάσεις. Καλύτερα γύρω γύρω όπου γουστάρεις ή συγκατοίκηση χωρίς δέσμευση με γκόμενα η φίλη για όσο πάει. Οτιδήποτε άλλο είναι εγγυημένη ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ και ΕΥΘΥΝΟΦΟΡΤΩΜΑ σκουπιδιων. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο αγοραιος έρωτας λέγεται έτσι για να είναι αρεστός και εύηχος. Ουσιαστικά είναι αγοραίο σεξ. Πας, πληρώνεις και γίνεται μια πράξη. Μετά τέλος το θέμα. Κάθε φορά που πας πληρώνεις. Αν δεν πληρώσεις, δεν έχει πράξη. Άρα λοιπόν έχουμε συναλλαγή. Δηλαδή δουλειά κάτι που σημαίνει αγγαρεία και παράλληλα σημαίνει πως οτιδήποτε φοβερά θετικό συμβεί είναι υπερ-σπάνιο.
Το ότι αποτελεί εκτόνωση όλη αυτή η ιστορία είναι γεγονός
και το μόνο δεκτό.
Η λέξη έρωτας στην έκφραση, πρέπει να καταργηθεί. Είναι προπαγάνδα και ωραιοποίηση. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom