Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αναλογικά είσαι μια χαρά.
Αν σκεφτείς ότι από τις 50 που την έπεσες οι μισές περίπου θα έχουν γκόμενο ή θα είναι παντρεμένες . Πας αυτόματα στις 25. Από αυτές 1-3 θα είναι λεσβίες, asexual κτλ οπότε από τις 23 γκόμενες που έχουν απομείνει ακόμα και γκομέναρος να είσαι θα σε θέλουν περίπου οι μισές γιατί εκείνη την στιγμή μπορεί να αισθάνονται άβολα, να έχουν περίοδο ή να μην είσαι του στυλ τους.. Οπότε πέσαμε στις 12 περίπου. Όσες πχ θα έριχνε ο Αργυρός. 12/50 και αυτό θα ήταν το ιδανικό. Κάποιος άγνωστος καλοστεκούμενος να έριχνε πες τις μισές 4-5/50. Ε εσύ που είσαι ναυάγιο του μπου βολεύεσαι με 1-2. Πάντως μπράβο που δεν σε παίρνει από κάτω και συνεχίζεις.
Και αφού είναι έτσι όπως τα λες γιατί δεν πάτε να ριχτειτε να βγάλετε 4-5 στις 50;;; να βλέπω για να μάθω κι εγώ κάτι.

:2funny:

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Και αφού είναι έτσι όπως τα λες γιατί δεν πάτε να ριχτειτε να βγάλετε 4-5 στις 50;;; να βλέπω για να μάθω κι εγώ κάτι.

Γιατί παντρεύομαι τον άλλο μήνα. Έχω άτομο να περνάω καλά, δεν έχω ανάγκη άλλο. Και πολύ απλά δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω αυτό που κάνεις εσύ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Γιατί παντρεύομαι τον άλλο μήνα. Έχω άτομο να περνάω καλά, δεν έχω ανάγκη άλλο. Και πολύ απλά δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω αυτό που κάνεις εσύ.
δηλ οποιος δε παντρευεται πρεπει να χώνεται σε 50 γκόμενες τη μερα?

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.268
Πόντοι
456
Έλειψα εξωτερικό για 10 μέρες, μόλις γύρισα με χτύπησε ξανα η μιζέρια, από το αεροδρόμιο ακόμα, είδα τον χοντρομπαλά οδηγό του λεωφορείου να τσακώνεται και να το παίζει μάγκας σε έναν κακομοίρη....Και φυσικά με χτύπησε η ντεκαύλε μιζέρια των ελλεηνιδων.....Το έχω ξαναπει και θα το λεω πάντα, ζούμε στάνταρ στην χειρότερη χώρα του δυτικού κόσμου

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Από δικαιολογίες εδώ μέσα άλλο τίποτα. Όλο στο έτσι και στο αλλιώς μου είστε ορισμένοι/ες. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
στον καθρεφτη πες τα
Αν εννοείς την καραμέλα ότι τις επιβεβαιωνω με το να την πεφτω, μάθε ότι ειναι η μόνη οδός για να γαμήσει κάποιος ρεαλιστικά. Άρα ορθώς πράττω. Με το να δίνεις λεφτά γίνεσαι χορηγός και με τα λάικ-σαλια γίνεσαι
η τελευταία τρύπα της φολγερας. Άσε που μου κάνεις παράθεση μετά από τόσο καιρό επειδή με ζηλεύεις που με πήγαν τελικό με τον κ-μαν. :2funny: Δεν είχες δεχτεί την πρόσκληση μου παλιά οπότε έχασες την θέση στον τελικό αν είχες κερδίσει. Τώρα είμαι υποχρεωμένος να κερδίσω έναν παππού. Τι να την κάνω αυτή την νίκη (αν εμφανιστεί δηλαδή στον στίβο "μαχης") ;

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχεις δίκιο, στο σαμπ να τα πεις που νομίζει ότι στη Αθήνα είναι καλύτερα.. Αθήνα είναι το ιδανικό μέρος για να μην γαμησεις.. Οι Αθήναιες έχουν τη χειρότερη συμπεριφορά από ολες
Αυτό είναι το λάθος σου. Πιστεύεις ότι παίζει ρόλο η συμπεριφορά των γυναικών. Βασική αρχή. Όταν παίζεις πρέπει να κερδίσεις επειδή είσαι καλύτερος. Όχι επειδή
ο άλλος έχει "καλή" άμυνα και σε απογοητεύει. Ριχτειτε και στον πούτσο σας. :rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.518
Πόντοι
3.656
Έχεις δίκιο, στο σαμπ να τα πεις που νομίζει ότι στη Αθήνα είναι καλύτερα.. Αθήνα είναι το ιδανικό μέρος για να μην γαμησεις.. Οι Αθήναιες έχουν τη χειρότερη συμπεριφορά από ολες

Ο στρατηλάτης επιλέγει στόχους.
Δεν θα πας σε όσες είναι από ματσά οικογένειες. Πας σε μπασκλασαρίες.
Αν αφήσεις και μια αύρα φλώρου , που μπορεί να καψουρευτεί να γίνει σχεσάκιας και καλός γαμπρός ....
γαμάς ναυάγια, άφραγκες , από ρημάδια οικογένειες .... αλλά μουνάρες ... και χωρίς κονέ.

Μέχρι να πάρουν χαμπάρι ότι δεν είσαι όπως σε έκοψαν αρχικά, τους έχεις κάνει κλύσμα 5 λίτρα ψωλόχυμα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.457
Πόντοι
456
Αυτό θα έπρεπε να γράψεις!
................

Λάθος!
Αν έχεις άπειρο χρόνο ελεύθερο και λέγειν άνω του μετρίου αλλά βαριέσαι η δειλιάζεις να πας ρεαλιστικά, ΓΑΜΑΣ από τα social ααααααααν δεχθεί να βγει
η άλλη μαζί σου, ααααααααν είναι όντως αυτή στις φωτογραφίες και ααααααν τελικά σου κάτσει.

Σε όλα αυτά που γράφεις, κάνεις ένα λάθος:
Νομίζεις ότι οι γυναίκες σκέφτονται όπως οι άντρες και αντιδρούν όπως οι άντρες.
Κάτι που δε συμβαίνει.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σε όλα αυτά που γράφεις, κάνεις ένα λάθος:
Νομίζεις ότι οι γυναίκες σκέφτονται όπως οι άντρες και αντιδρούν όπως οι άντρες.
Κάτι που δε συμβαίνει.
Ίσα ίσα που έχω δηλώσει ότι ανεξάρτητα πως σκέφτονται ή αντιδρούν
οι γυναίκες εμείς οφείλουμε να συνεχίζουμε ακλόνητα να λειτουργούμε ανδροκεντρικά. Φαντάζομαι ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Δεν υπάρχει αυτί να ακούσει παρά μόνο μυαλό να αποφασίσει. Η απάντηση στον γυναικοκεντρισμό είναι ο ανδροκεντρισμος. Εσύ πρότεινε άλλη λύση αν θες.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.457
Πόντοι
456
Ίσα ίσα που έχω δηλώσει ότι ανεξάρτητα πως σκέφτονται ή αντιδρούν
οι γυναίκες εμείς οφείλουμε να συνεχίζουμε ακλόνητα να λειτουργούμε ανδροκεντρικά. Φαντάζομαι ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Δεν υπάρχει αυτί να ακούσει παρά μόνο μυαλό να αποφασίσει. Η απάντηση στον γυναικοκεντρισμό είναι ο ανδροκεντρισμος. Εσύ πρότεινε άλλη λύση αν θες.

Ξέρεις ποιό είναι το μειονέκτημα σε αυτό;
Ότι η γυναίκα θα αποφασίσει μόνο με την εμφάνισή σου. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό ότι θα φας άκυρο στο πρώτο ραντεβού.
Αυτός όμως που θα μιλήσει στο σόσιαλ, αν η γυναίκα δεχτεί να βγει για καφέ, σίγουρα θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να πηδήξει. Δε λέω κάτι καινούργιο, θα επαναλάβω αυτό που είπε ο φίλος πριν: "θέλει μπλα-μπλα άνω του μετρίου".
Και να μην είσαι σαλιάρης πέφτουλας, θα συμπληρώσω εγώ.
Όλοι ξέρουμε ότι ο τελικός σκοπός και των δύο είναι να βρεθούν στο κρεβάτι, αλλά οι γυναίκες ξενερώνουν αν εσύ θες να πηδήξεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Γνώμη μου, από την ως τώρα εμπειρία μου.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.331
Πόντοι
2.356

Τόσα ήταν τα ποσοστά του Σλούκα στον τελικό του Super cup!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ξέρεις ποιό είναι το μειονέκτημα σε αυτό;
Ότι η γυναίκα θα αποφασίσει μόνο με την εμφάνισή σου. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό ότι θα φας άκυρο στο πρώτο ραντεβού.
Αυτός όμως που θα μιλήσει στο σόσιαλ, αν η γυναίκα δεχτεί να βγει για καφέ, σίγουρα θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να πηδήξει. Δε λέω κάτι καινούργιο, θα επαναλάβω αυτό που είπε ο φίλος πριν: "θέλει μπλα-μπλα άνω του μετρίου".
Και να μην είσαι σαλιάρης πέφτουλας, θα συμπληρώσω εγώ.
Όλοι ξέρουμε ότι ο τελικός σκοπός και των δύο είναι να βρεθούν στο κρεβάτι, αλλά οι γυναίκες ξενερώνουν αν εσύ θες να πηδήξεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Γνώμη μου, από την ως τώρα εμπειρία μου.
Άλλο.με ρώτησες και σου απάντησα. Στο περί γκομενικού ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι θα αποφασίσει με εμφάνιση.
Η αλήθεια είναι ότι δεν προλαβαίνει ΚΑΝ να αποφασίσει με το λάιβ καμάκι και σκέφτεται γρήγορα με ενθουσιασμό. Ως συνέπεια όσα άκυρα και να φας θα βγάλεις γκόμενα γιατί κυριαρχεί η στατιστική.
Στα σοσιαλ θα είσαι ξεκούραστος κι αραχτός ξάπλα αλλά αυτή θα προετοιμάζεται. Αυτό δεν σε συμφέρει διότι χάνεις πάρα πολύ χρόνο, δεν μπορείς να εστιάσεις σε πολλές και γρήγορα, δεν γεμίζεις από ορμή, δεν το χαίρεσαι τόσο όσο λαιβ, δεν ξέρεις αν τελικά θα βγείτε, δεν ξέρεις αν θα είναι αυτή όπως την βλέπεις σε φώτο, πόσο μάλλον αν θα γαμήσεις. Επίσης στέκεσαι στην ουρά Κοίτα...κάνε ότι θες. Εγώ δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να μπω σε ουρά. ΠΟΤΕ δεν αφήνω γυναίκα να έχει πλεονέκτημα. Της ρουφάω την ψυχή από την αρχή χωρίς καν να την πιέσω. Σιγά σιγά γίνεσαι έτσι διότι αλλιώς δεν συμφέρει. ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ: Αν μια γυναίκα θέλει να σου μιλήσει, πρέπει να το κάνει ευθέως λάιβ. Αν πηγαίνει πλάγια είναι κομπλεξικη και θέλει να κάνει κουμάντο. Άρα είναι άχρηστη. Τώρα αν βρεθεί καμία νορμάλ, θα λέγεται εξαίρεση. Τόσο απλό. Γι αυτό και ποτέ δεν βρέθηκε καμία ούτε σε δοκιμή να μπορέσει να μου απαντήσει γιατί αφού ήδη μιλάμε δεν πάμε να τα πούμε έξω σαν άνθρωποι. Εκει τρώει άκυρο από μενα. Διότι τι να πει; θα πρέπει να πει αναγκαστικά ότι δεν βγαίνει επειδη με θέλει για ροή επιβεβαίωσης και να βγει οπότε θέλει κι αν θέλει. Αν μου πει ΘΑ, τρώει άκυρο. Δεν στέκει καμία δικαιολογία.
Κι αν το δεχθώ όλο αυτο, αυτόματα γίνομαι παθητικός και περιμένω την επιλογή της ανάμεσα από 100. Δεν συμφέρει. Είναι όλα εναντίον του άνδρα όπως βλέπεις.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κανείς δεν έρχεται να αποδείξει το αντίθετο όσων λέω. Συνεπώς "νομιμοποιούμαι" να τα λέω.
Μην αγχώνεστε. Φόρουμ είναι. :2funny:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.457
Πόντοι
456
Κανείς δεν έρχεται να αποδείξει το αντίθετο όσων λέω. Συνεπώς "νομιμοποιούμαι" να τα λέω.
Μην αγχώνεστε. Φόρουμ είναι. :2funny:
Αδερφέ, όλα τα συστήματα δουλεύουν. Και ο Ρεχάγκελ με άμυνα σήκωσε ευρωπαικό, οι Ιταλοί με το κατενάτσιο έπαιρναν κούπες και οι Βραζιλιάνοι με επιθετικό ποδόσφαιρο τα ίδια...
Δες ποιό σύστημα σου ταιριάζει και παίξε μπάλα. Μη ρίχνεις στο ανάθεμα τα άλλα συστήματα όμως, γιατί αποδεικνύεται ότι και τα άλλα παίρνουν κούπες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αλλά εδώ οι μουνάρες κυκλοφορούν μόνο με κοντούς,χαλιες και αγυμναστους
Τι να λέμε τώρα!
Χαχαχα...έχω χάσει συζητήσεις μάλλον...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μη ρίχνεις στο ανάθεμα τα άλλα συστήματα όμως, γιατί αποδεικνύεται ότι και τα άλλα παίρνουν κούπες...
Δεν ρίχνω ανάθεμα. Άλλοι ρίχνουν. Εγώ γελάω.
Την απόδειξη ότι τα άλλα παίρνουν κούπες που την είδες;;; επειδή λέει ο καθένας ότι θέλει; αν είναι έτσι να λέω κι εγώ ότι γάμησα όχι 1 η 2 αλλά 150 σε ένα μήνα. :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Σειρά κατάταξης τρόπων "κατάκτησης" γυναικών

-Live καμάκι σέ οποιοδήποτε μέρος,χώρο,κατάσταση,δρόμος,εργασία,υπηρεσίες,μαγαζιά κτλ -Νο 1-

-Social Media,Dating Apps,καί οποιαδήποτε ηλεκτρονική "υπηρεσία" κτλ -Νο2-

-Κονέ από φίλους,εχθρούς,γνωστούς,αγνώστους,συγγενείς κτλ -Νο3-

-Γραφεία συνοικεσίων κτλ -Νο4-

Μόνο ο πρώτος τρόπος είναι "αυθεντικός" οι άλλοι είναι τού κώλου
Στόν Νο3 καί Νο4 δέν υπάρχει κάν ο όρος "κατάκτηση"

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom