Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Την τύχη την σέβομαι και την υπολογίζω ως υπαρκτό αλλα αστάθμητο παράγοντα. Άρα δεν μετράει στην τακτική.Και ααααν έχεις κωλοφαρδία σαν τη δική μου τύπε!!!
Την τύχη την σέβομαι και την υπολογίζω ως υπαρκτό αλλα αστάθμητο παράγοντα. Άρα δεν μετράει στην τακτική.Και ααααν έχεις κωλοφαρδία σαν τη δική μου τύπε!!!
Και αφού είναι έτσι όπως τα λες γιατί δεν πάτε να ριχτειτε να βγάλετε 4-5 στις 50;;; να βλέπω για να μάθω κι εγώ κάτι.Αναλογικά είσαι μια χαρά.
Αν σκεφτείς ότι από τις 50 που την έπεσες οι μισές περίπου θα έχουν γκόμενο ή θα είναι παντρεμένες . Πας αυτόματα στις 25. Από αυτές 1-3 θα είναι λεσβίες, asexual κτλ οπότε από τις 23 γκόμενες που έχουν απομείνει ακόμα και γκομέναρος να είσαι θα σε θέλουν περίπου οι μισές γιατί εκείνη την στιγμή μπορεί να αισθάνονται άβολα, να έχουν περίοδο ή να μην είσαι του στυλ τους.. Οπότε πέσαμε στις 12 περίπου. Όσες πχ θα έριχνε ο Αργυρός. 12/50 και αυτό θα ήταν το ιδανικό. Κάποιος άγνωστος καλοστεκούμενος να έριχνε πες τις μισές 4-5/50. Ε εσύ που είσαι ναυάγιο του μπου βολεύεσαι με 1-2. Πάντως μπράβο που δεν σε παίρνει από κάτω και συνεχίζεις.
Γιατί παντρεύομαι τον άλλο μήνα. Έχω άτομο να περνάω καλά, δεν έχω ανάγκη άλλο. Και πολύ απλά δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω αυτό που κάνεις εσύ.Και αφού είναι έτσι όπως τα λες γιατί δεν πάτε να ριχτειτε να βγάλετε 4-5 στις 50;;; να βλέπω για να μάθω κι εγώ κάτι.
στον καθρεφτη πες ταΟ εχθρός είναι ένας και λέγεται γυναικοκεντρισμός.
δηλ οποιος δε παντρευεται πρεπει να χώνεται σε 50 γκόμενες τη μερα?Γιατί παντρεύομαι τον άλλο μήνα. Έχω άτομο να περνάω καλά, δεν έχω ανάγκη άλλο. Και πολύ απλά δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω αυτό που κάνεις εσύ.
Από δικαιολογίες εδώ μέσα άλλο τίποτα. Όλο στο έτσι και στο αλλιώς μου είστε ορισμένοι/ες.Γιατί παντρεύομαι τον άλλο μήνα. Έχω άτομο να περνάω καλά, δεν έχω ανάγκη άλλο. Και πολύ απλά δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω αυτό που κάνεις εσύ.
Αν εννοείς την καραμέλα ότι τις επιβεβαιωνω με το να την πεφτω, μάθε ότι ειναι η μόνη οδός για να γαμήσει κάποιος ρεαλιστικά. Άρα ορθώς πράττω. Με το να δίνεις λεφτά γίνεσαι χορηγός και με τα λάικ-σαλια γίνεσαιστον καθρεφτη πες τα
Αυτό είναι το λάθος σου. Πιστεύεις ότι παίζει ρόλο η συμπεριφορά των γυναικών. Βασική αρχή. Όταν παίζεις πρέπει να κερδίσεις επειδή είσαι καλύτερος. Όχι επειδήΈχεις δίκιο, στο σαμπ να τα πεις που νομίζει ότι στη Αθήνα είναι καλύτερα.. Αθήνα είναι το ιδανικό μέρος για να μην γαμησεις.. Οι Αθήναιες έχουν τη χειρότερη συμπεριφορά από ολες
Έχεις δίκιο, στο σαμπ να τα πεις που νομίζει ότι στη Αθήνα είναι καλύτερα.. Αθήνα είναι το ιδανικό μέρος για να μην γαμησεις.. Οι Αθήναιες έχουν τη χειρότερη συμπεριφορά από ολες
Σε όλα αυτά που γράφεις, κάνεις ένα λάθος:Αυτό θα έπρεπε να γράψεις!
................
Λάθος!
Αν έχεις άπειρο χρόνο ελεύθερο και λέγειν άνω του μετρίου αλλά βαριέσαι η δειλιάζεις να πας ρεαλιστικά, ΓΑΜΑΣ από τα social ααααααααν δεχθεί να βγει
η άλλη μαζί σου, ααααααααν είναι όντως αυτή στις φωτογραφίες και ααααααν τελικά σου κάτσει.
Ίσα ίσα που έχω δηλώσει ότι ανεξάρτητα πως σκέφτονται ή αντιδρούνΣε όλα αυτά που γράφεις, κάνεις ένα λάθος:
Νομίζεις ότι οι γυναίκες σκέφτονται όπως οι άντρες και αντιδρούν όπως οι άντρες.
Κάτι που δε συμβαίνει.
Ξέρεις ποιό είναι το μειονέκτημα σε αυτό;Ίσα ίσα που έχω δηλώσει ότι ανεξάρτητα πως σκέφτονται ή αντιδρούν
οι γυναίκες εμείς οφείλουμε να συνεχίζουμε ακλόνητα να λειτουργούμε ανδροκεντρικά. Φαντάζομαι ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Δεν υπάρχει αυτί να ακούσει παρά μόνο μυαλό να αποφασίσει. Η απάντηση στον γυναικοκεντρισμό είναι ο ανδροκεντρισμος. Εσύ πρότεινε άλλη λύση αν θες.
Τόσα ήταν τα ποσοστά του Σλούκα στον τελικό του Super cup!Και αφού είναι έτσι όπως τα λες γιατί δεν πάτε να ριχτειτε να βγάλετε 4-5 στις 50;;; να βλέπω για να μάθω κι εγώ κάτι.
Άλλο.με ρώτησες και σου απάντησα. Στο περί γκομενικού ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι θα αποφασίσει με εμφάνιση.Ξέρεις ποιό είναι το μειονέκτημα σε αυτό;
Ότι η γυναίκα θα αποφασίσει μόνο με την εμφάνισή σου. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό ότι θα φας άκυρο στο πρώτο ραντεβού.
Αυτός όμως που θα μιλήσει στο σόσιαλ, αν η γυναίκα δεχτεί να βγει για καφέ, σίγουρα θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να πηδήξει. Δε λέω κάτι καινούργιο, θα επαναλάβω αυτό που είπε ο φίλος πριν: "θέλει μπλα-μπλα άνω του μετρίου".
Και να μην είσαι σαλιάρης πέφτουλας, θα συμπληρώσω εγώ.
Όλοι ξέρουμε ότι ο τελικός σκοπός και των δύο είναι να βρεθούν στο κρεβάτι, αλλά οι γυναίκες ξενερώνουν αν εσύ θες να πηδήξεις όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Γνώμη μου, από την ως τώρα εμπειρία μου.
Να τους προφυλάξω θέλω...Θες να στενοχωρησεις μερικούς μερικούς (για ευνόητους λόγους) Κυριακάτικα ρε φίλε;
Αδερφέ, όλα τα συστήματα δουλεύουν. Και ο Ρεχάγκελ με άμυνα σήκωσε ευρωπαικό, οι Ιταλοί με το κατενάτσιο έπαιρναν κούπες και οι Βραζιλιάνοι με επιθετικό ποδόσφαιρο τα ίδια...Κανείς δεν έρχεται να αποδείξει το αντίθετο όσων λέω. Συνεπώς "νομιμοποιούμαι" να τα λέω.
Μην αγχώνεστε. Φόρουμ είναι.
Χαχαχα...έχω χάσει συζητήσεις μάλλον...Αλλά εδώ οι μουνάρες κυκλοφορούν μόνο με κοντούς,χαλιες και αγυμναστους
Τι να λέμε τώρα!
Δεν ρίχνω ανάθεμα. Άλλοι ρίχνουν. Εγώ γελάω.Μη ρίχνεις στο ανάθεμα τα άλλα συστήματα όμως, γιατί αποδεικνύεται ότι και τα άλλα παίρνουν κούπες...