Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.457
Πόντοι
456
Δεν ρίχνω ανάθεμα. Άλλοι ρίχνουν. Εγώ γελάω.
Την απόδειξη ότι τα άλλα παίρνουν κούπες που την είδες;;; επειδή λέει ο καθένας ότι θέλει; αν είναι έτσι να λέω κι εγώ ότι γάμησα όχι 1 η 2 αλλά 150 σε ένα μήνα. :2funny:
Δηλαδή τι θες να πεις; Ότι μπήκαμε εδώ δύο-τρεις που λέμε ότι ο τρόπος αυτός δουλεύει, αν έχεις κάποια χαρακτηριστικά, έτσι για να περνάει η ώρα;
Δεν ξέρω, εγώ δε χάνω το χρόνο μου γράφοντας ότι να 'ναι. Θα μπορούσα να παραθέσω διαλόγους με αυτές που έκλεινα για καφέ, αλλά δεν το θέλω.
Όπως εσύ γράφεις ότι πέφτουν 2 στις 50 και σε πιστεύω, έτσι σου λέω κι εγώ ότι είναι εύκολο να κλείσεις καφέ, ΑΦΟΥ μιλήσεις λίγο πρώτα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δηλαδή τι θες να πεις; Ότι μπήκαμε εδώ δύο-τρεις που λέμε ότι ο τρόπος αυτός δουλεύει, αν έχεις κάποια χαρακτηριστικά, έτσι για να περνάει η ώρα;
Δεν ξέρω, εγώ δε χάνω το χρόνο μου γράφοντας ότι να 'ναι. Θα μπορούσα να παραθέσω διαλόγους με αυτές που έκλεινα για καφέ, αλλά δεν το θέλω.
Όπως εσύ γράφεις ότι πέφτουν 2 στις 50 και σε πιστεύω, έτσι σου λέω κι εγώ ότι είναι εύκολο να κλείσεις καφέ, ΑΦΟΥ μιλήσεις λίγο πρώτα.
Εδώ μπαίνουμε και κάνουμε συζήτηση. Δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύουν αυτά που λένε κάποιοι για τον εαυτό τους ώστε να το παίξουν ιστορία. Και βέβαια δεν απαιτώ να πιστεύουν ούτε εμένα. Πόσες με ενδιαφέρει. Ούτε παίζουμε το ποιος είναι
ο καλύτερος τρόπος. Σίγουρα όμως με νοιάζει η αυθεντικότητα κι όχι το μέσω Λαμίας με υπομονή και στην ουρά. :2funny:
Η ουσία είναι ότι εγώ τα έχω κάνει αυτά που λέτε καποιοι και τα έχω ηδη απορρίψει.
Άλλοι συμφωνούν κι άλλοι διαφωνουν μαζί μου. Λογικό. Στο προηγούμενο ποστ μου σου ισοπέδωσα το σόσιαλ ολοσχερώς. Εσύ έχεις να μου πεις γιατί δεν πας με άλλον τρόπο; εγώ πιστεύω λοιπόν ότι δεν θέλετε να τρώτε άκυρα κάποιοι και γενικώς τα χάνετε στο λάιβ. Εσύ έχεις να πεις κάτι σε αυτό; συμπερασματικά έχω ήδη δηλώσει την θέση μου περί σόσιαλ. Δεν έχω δηλαδή κάτι με τους σοσιαλακηδες αλλά με τον άχρηστο αυτό τρόπο. Δεν βλέπω κάνα πρόβλημα. Άλλοι θεωρούν τον δικό μου τρόπο άχρηστο. Συζήτηση κάνουμε. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σειρά κατάταξης τρόπων "κατάκτησης" γυναικών

-Live καμάκι σέ οποιοδήποτε μέρος,χώρο,κατάσταση,δρόμος,εργασία,υπηρεσίες,μαγαζιά κτλ -Νο 1-

-Social Media,Dating Apps,καί οποιαδήποτε ηλεκτρονική "υπηρεσία" κτλ -Νο2-

-Κονέ από φίλους,εχθρούς,γνωστούς,αγνώστους,συγγενείς κτλ -Νο3-

-Γραφεία συνοικεσίων κτλ -Νο4-

Μόνο ο πρώτος τρόπος είναι "αυθεντικός" οι άλλοι είναι τού κώλου
Στόν Νο3 καί Νο4 δέν υπάρχει κάν ο όρος "κατάκτηση"
Αυτά ακριβώς πιστεύω κι εγώ. Είναι θέμα αντίληψης και ιδεολογίας των πραγμάτων. Δηλαδή εμένα αν μου φέρεις μια πουτάνα επαγγελματία ή μη της κλίμακας 11 με άριστα το 10 εννοείται ότι θα την γαμήσω αλλά θα καταλάβω από πολλά τι ρόλο βαράει.
Κι αν δεν είναι ορίτζιναλ το γαμήσι αλλά μούφα (που μούφα θα είναι), δεν ευχαριστιεμαι όσο θέλω.
Δεν εννοώ να μου λέει σάλια και να μου δίνει φιλάκια. :2funny:Αυτά το κάνω κι εγώ με καλύτερη πειθώ. Εννοώ ότι με νοιάζει να εινσι ορίτζιναλ τα πάντα μέχρι κι οι αντιδράσεις. Είναι άλλοι που δεν τους νοιάζει αυτό. Παραμυθιάζονται. Ο καθένας όπως το βλέπει. Εγώ θέλω ποιότητα κάργα και αυθεντικότητα. Επίσης θέλω προσφορά. Θα πει κάποιος...καλά που θα τα βρεις αυτά; μα θα έπρεπε να τα έχουν όλες. Άρα το πρόβλημα δεν είναι δικό μου
ή δικό μας αλλά δικό τους. Πρέπει δηλαδή, ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ σε κάθε είδους επαφή όταν αφορά γκόμενα να υπάρχουν στάνταρντς αλλιώς θα τρώνε κάδο. Αλλιώς για ποιον λόγο να κάτσουν η να τις κρατάει κάποιος; για ντάντεμα. :2funny: Αυτά έκανε ο γυναικοκεντρισμός. Παλιά ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα και το ξέρουμε αρκετοί.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αυτά ακριβώς πιστεύω κι εγώ. Είναι θέμα αντίληψης και ιδεολογίας των πραγμάτων. Δηλαδή εμένα αν μου φέρεις μια πουτάνα επαγγελματία ή μη της κλίμακας 11 με άριστα το 10 εννοείται ότι θα την γαμήσω αλλά θα καταλάβω από πολλά τι ρόλο βαράει.
Κι αν δεν είναι ορίτζιναλ το γαμήσι αλλά μούφα (που μούφα θα είναι), δεν ευχαριστιεμαι όσο θέλω.
Δεν εννοώ να μου λέει σάλια και να μου δίνει φιλάκια. :2funny:Αυτά το κάνω κι εγώ με καλύτερη πειθώ. Εννοώ ότι με νοιάζει να εινσι ορίτζιναλ τα πάντα μέχρι κι οι αντιδράσεις. Είναι άλλοι που δεν τους νοιάζει αυτό. Παραμυθιάζονται. Ο καθένας όπως το βλέπει. Εγώ θέλω ποιότητα κάργα και αυθεντικότητα. Επίσης θέλω προσφορά. Θα πει κάποιος...καλά που θα τα βρεις αυτά; μα θα έπρεπε να τα έχουν όλες. Άρα το πρόβλημα δεν είναι δικό μου
ή δικό μας αλλά δικό τους. Πρέπει δηλαδή, ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ σε κάθε είδους επαφή όταν αφορά γκόμενα να υπάρχουν στάνταρντς αλλιώς θα τρώνε κάδο. Αλλιώς για ποιον λόγο να κάτσουν η να τις κρατάει κάποιος; για ντάντεμα. :2funny: Αυτά έκανε ο γυναικοκεντρισμός. Παλιά ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα και το ξέρουμε αρκετοί.
Τώρα θά έρθουν οι "Security τής αγάπης"καί θά σέ κατηγορήσουν.
Υπάρχουν πάρα πολλοί άνδρες ανώριμοι σεξουαλικά,είναι γνωστό αυτό!
Αυτοί είναι καί οι... πιό επικίνδυνοι!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τώρα θά έρθουν οι "Security της αγάπης"καί θά σε κατηγορήσουν.
Υπάρχουν πάρα πολλοί άνδρες ανώριμοι σεξουαλικά,είναι γνωστό αυτό!
Αυτοί είναι καί οι... πιό επικίνδυνοι!
Στα φόρουμ πάντα κάποιοι
έρχονται να αλλάξουν τα νοήματα ώστε να συνεχίσουν να ζουν το παραμύθι τους.

:rockon:

(τώρα πάντως που το γράψαμε δεν θα έρθει κανείς)

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στα φόρουμ πάντα κάποιοι
έρχονται να αλλάξουν τα νοήματα ώστε να συνεχίσουν να ζουν το παραμύθι τους.

(τώρα πάντως που το γράψαμε δεν θα έρθει κανείς)
Ειναί περιττό νά αναφέρω βέβαια,ότι γνωρίζοντας μία γκόμενα -μέ οποιοδήποτε τρόπο-
όλοι αυτοί οι ανώριμοι-αγάμητοι,τούς κάνουν "όλους πέρα" καί τούς φίλους καί τούς γνωστούς,
πολλές φορές ακόμα...καί τούς γονείς τους!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Στούκαρα άλλο ένα προφίλ στο πεδίο της μάχης ίσα να κάνω υπερμπαχαλο στα σοσιαλ.
Με περίτεχνες κινήσεις μπουκαρα σε συζήτηση που αφορουσε τον Σασμο και πετσοκοψα 5-6 σκουπιδια με βυζιά :2funny: τα οποία τρελλαθηκαν στις αναφορες. Έχει πολλές σελίδες στο φέισμπουκ με θέμα αυτή την μαλακία. Πολλές γυναίκες πορωνονται άσχημα οπότε τους γαμάω τις ψυχουλες με σβηστές μηχανές. :2funny:Έχω ένα καταπληκτικό ρεκόρ από πέρσι οπου οδήγησα στην τρελλα και στην υστερία καμία 20αρια βρώμες που προσπαθούσαν να βρουν ηδονή στα στεγνά βρωμερά μουνιά τους μέσω οθόνης με μπαλωθιές από τους ναυαγούς του Σασμου
και τέτοια καραγκιοζιλίκια. Ακόμα θυμάμαι το τι βόθρο άδειασα στα μυαλά τους με πρόσχημα ότι οι μπαλωθιες σκοτώνουν κόσμο κι εσείς την βρίσκετε ανώμαλες πατσαβούρες. Θρυλικές στιγμές! :rockon:
Τύπε πες τους και για τα μπαστούνια με τα τυριά στα σουπερ μαρκετ να τις αποτελειωσεις

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ειναί περιττό νά αναφέρω βέβαια,ότι γνωρίζοντας μία γκόμενα -μέ οποιοδήποτε τρόπο-
όλοι αυτοί οι ανώριμοι-αγάμητοι,τούς κάνουν "όλους πέρα" καί τούς φίλους καί τούς γνωστούς,
Ο θεσμός της οικογένειας έχει ήδη διαλυθεί για αυτους.
Ξέρω μπόλικους. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αφού ειναι τόσο μάγκες γιατί δεν πάνε να ζήσουν μαζί με την γκόμενα να δουν την γλύκα :2funny: αλλά θέλουν μαμά κακά νάνι και σιδέρωμα μην κουραστεί το μουνοβγαλμα που φορτώθηκαν. Από την άλλη ποια ξεκωλιαρα σήμερα θα προσφέρει κάτι σε άνδρα; γι αυτό λέμε συγκατοικήστε
ή συζηστε για όσο παει. :rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.146
Πόντοι
9.297

20Euro.jpg
Όταν μια γυναίκα πέσει σε ανδρα που θελει σεξ ,θα τον θεωρήσει φαλλοκρατη..
Αν πέσει σε αγαπουλη ,θα τον θεωρήσει ξενερωτο...
Βγάλτε άκρη...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δηλαδη θα γαμανε μόνο οι καλύτεροι? Άσε δνε είναι οι καλύτεροι, αυτοι που Γαμουν αλλά οι πλουσιότεροι, και με κύκλο.οι γυναίκες όλες έχουν γκόμενο, είτε Καλές είτε κακες
Εννοώ ότι στην ψωλή σου η συμπεριφορά της γκόμενας. Ότι άμυνα και να βγάλει εσυ πρέπει να λες και να κάνεις
τα δικά σου. Είσαι καλύτερος. Κι αν δεν είσαι θα της λες έτσι ή θα γίνεις. Πάντα είναι κατώτερες. :rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ο θεσμός της οικογένειας έχει ήδη διαλυθεί για αυτους.
Ξέρω μπόλικους. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αφού ειναι τόσο μάγκες γιατί δεν πάνε να ζήσουν μαζί με την γκόμενα να δουν την γλύκα :2funny: αλλά θέλουν μαμά κακά νάνι και σιδέρωμα μην κουραστεί το μουνοβγαλμα που φορτώθηκαν. Από την άλλη ποια ξεκωλιαρα σήμερα θα προσφέρει κάτι σε άνδρα; γι αυτό λέμε συγκατοικήστε
ή συζηστε για όσο παει. :rockon:
Γιατί αυτοί οι άνδρες,νομίζεις ότι είναι "ψημένοι" στήν ζωή,έχουν κοπιάσει γιά κάτι ?
έχουν πάει 35-40 καί 50 χρονών,καί ακόμα περιμένουν από τούς...υπέργηρους γονείς τους!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Όταν μια γυναίκα πέσει σε ανδρα που θελει σεξ ,θα τον θεωρήσει φαλλοκρατη..
Αν πέσει σε αγαπουλη ,θα τον θεωρήσει ξενερωτο...
Βγάλτε άκρη...
Και ξανά εδώ θέλει ανδροκεντρισμο. Ότι κι αν λέει αν στην σπάει θα το βγάζεις λάθος. 1+1 θα κάνει 2 μόνο όταν θες εσύ. Όταν όλα τελειώσουν πετά την κάδο.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.457
Πόντοι
456
Εδώ μπαίνουμε και κάνουμε συζήτηση. Δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύουν αυτά που λένε κάποιοι για τον εαυτό τους ώστε να το παίξουν ιστορία. Και βέβαια δεν απαιτώ να πιστεύουν ούτε εμένα. Πόσες με ενδιαφέρει. Ούτε παίζουμε το ποιος είναι
ο καλύτερος τρόπος. Σίγουρα όμως με νοιάζει η αυθεντικότητα κι όχι το μέσω Λαμίας με υπομονή και στην ουρά. :2funny:
Η ουσία είναι ότι εγώ τα έχω κάνει αυτά που λέτε καποιοι και τα έχω ηδη απορρίψει.
Άλλοι συμφωνούν κι άλλοι διαφωνουν μαζί μου. Λογικό. Στο προηγούμενο ποστ μου σου ισοπέδωσα το σόσιαλ ολοσχερώς. Εσύ έχεις να μου πεις γιατί δεν πας με άλλον τρόπο; εγώ πιστεύω λοιπόν ότι δεν θέλετε να τρώτε άκυρα κάποιοι και γενικώς τα χάνετε στο λάιβ. Εσύ έχεις να πεις κάτι σε αυτό; συμπερασματικά έχω ήδη δηλώσει την θέση μου περί σόσιαλ. Δεν έχω δηλαδή κάτι με τους σοσιαλακηδες αλλά με τον άχρηστο αυτό τρόπο. Δεν βλέπω κάνα πρόβλημα. Άλλοι θεωρούν τον δικό μου τρόπο άχρηστο. Συζήτηση κάνουμε. :rockon:
Έχω γράψει και σε προηγούμενα ποστ τι είναι το λάθος στον τρόπο αυτό και το έγραψε και άλλος φίλος.
Δε μπορεί να την πέφτεις έτσι στην τύχη, άλλη περιμένει το γκόμενο, άλλη γυρνάει κομμάτια από τη δουλειά, άλλη πάει να πάρει το παιδί από το νηπιαγωγείο.
Ούτε που θα σου δώσουν σημασία. Αυτό λέγεται αυτοσεβασμός, δε γίνεσαι ρόμπα.
Αν μου έλεγες ότι έχεις ένα, δύο, τρία στέκια, μπαράκια ή καφέ και εκεί κάνεις παιχνίδι γιατί περνάνε ωραίες γκόμενες, θα σου πω ναι, είσαι μάγκας. Και οι γκόμενες όταν πάνε για καφέ-ποτό, είναι πιο χαλαρές, κάνουν πιο εύκολα παιχνίδι.
Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι δε γίνεται παιχνίδι στα σόσιαλ ή όσοι άντρες μπαίνουν εκεί τρώνε άκυρο, θα σε διαψεύσω και μάλιστα οικτρά...Μη σου πω ότι ειδικά μετά τον covid , τα σόσιαλ πήραν φωτιά κυριολεκτικά.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γιατί αυτοί οι άνδρες,νομίζεις ότι είναι "ψημένοι" στήν ζωή,έχουν κοπιάσει γιά κάτι ?
έχουν πάει 35-40 καί 50 χρονών,καί ακόμα περιμένουν από τούς...υπέργηρους γονείς τους!
Η οικογενεια οφειλει να είναι δεμένη μέχρι τελους. Αλλά που δεμένη σήμερα; δεν βλέπεις τι γίνεται; :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έχω γράψει και σε προηγούμενα ποστ τι είναι το λάθος στον τρόπο αυτό και το έγραψε και άλλος φίλος.
Δε μπορεί να την πέφτεις έτσι στην τύχη, άλλη περιμένει το γκόμενο, άλλη γυρνάει κομμάτια από τη δουλειά, άλλη πάει να πάρει το παιδί από το νηπιαγωγείο.
Αν μου έλεγες ότι έχεις ένα, δύο, τρία στέκια, μπαράκια ή καφέ και εκεί κάνεις παιχνίδι γιατί περνάνε ωραίες γκόμενες, θα σου πω ναι, είσαι μάγκας. Και οι γκόμενες όταν πάνε για καφέ-ποτό, είναι πιο χαλαρές, κάνουν πιο εύκολα παιχνίδι.
Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι δε γίνεται παιχνίδι στα σόσιαλ ή όσοι άντρες μπαίνουν εκεί τρώνε άκυρο, θα σε διαψεύσω και μάλιστα οικτρά...Μη σου πω ότι ειδικά μετά τον covid , τα σόσιαλ πήραν φωτιά κυριολεκτικά.
Από την στιγμή που βάζεις όρια στα θέλω σου απέναντι σε τυχαιες πατσαβουρες πάει να πει ότι δεν έχεις στόχους και το πλασάρεις ως αυτοσεβασμό. Τελικά πες ότι φοβάσαι μην φας άκυρο στο λάιβ.
Δεν είναι ντροπή. Από ότι κατάλαβα δεν ξέρεις να διαχωρίσεις την ελεύθερη από την αγκαζε. Αλλά ακόμα και να υποθέσουμε ότι πέφτεις στην περίπτωση αυτή, τι νομίζεις ότι θα γίνει; προσωπικά και να μιλήσουν σε γκόμενα μου ποτέ δεν ανακατεύομαι. Έχει χρέος να γράψει στο μουνί της όποιον έρχεται παρουσία μου. Πίσω μου στα παπάρια μου. Αν δεν το κάνει εμπρός μου σημαίνει ότι με ακυρώνει οπότε τρώει κάδο. Οι άνδρες παίρνουν θέση στα δύσκολα. Σιγά μην πάω εγώ να πω σε άλλον τι κάνεις εκεί να χαρεί το βρωμομουνο; Καλά ρε που ζείτε; στην βικτωριανή εποχή; γκόμενα είναι. Μέχρι να αποδείξει την αξία της θα χύσει ιδρώτα. Μια χαρά τις δασκαλεύω.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.146
Πόντοι
9.297
Αν η άλλη έχει να νιώσει ξεχωριστή χρόνια ολόκληρα,γιατί να μην υποκύψει στον Παπιο η στον οποιονδήποτε ηρωα που έχει τα όργανα να διεκδικήσει το ο,τιδηποτε ;
Νομίζεις ότι τα ναυάγια που είναι στο ίντερνετ χαλβαδιαζοντας γκόμενες μπορούν να ψάξουν π.χ.μόνα τους για δουλειά;Εγώ νομίζω ότι οι πιο πολλοί χωρίς μπλιμπλικια ούτε που θα τρώνε.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ισχύει αυτοί που δεν έχουν συνηθίσει στο μουνι εξαφανίζονται.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Αν η άλλη έχει να νιώσει ξεχωριστή χρόνια ολόκληρα,γιατί να μην υποκύψει στον Παπιο η στον οποιονδήποτε ηρωα που έχει τα όργανα να διεκδικήσει το ο,τιδηποτε ;
Νομίζεις ότι τα ναυάγια που είναι στο ίντερνετ χαλβαδιαζοντας γκόμενες μπορούν να ψάξουν π.χ.μόνα τους για δουλειά;Εγώ νομίζω ότι οι πιο πολλοί χωρίς μπλιμπλικια ούτε που θα τρώνε.
Μπορούν γιατί να μη μπορούν?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δυστυχώς διακρίνω ότι υπάρχει δειλία. Δηλαδή δεν ρίχνονται εύκολα οι άνδρες τετ α τετ μην φάνε άκυρο λες και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Αντίθετα προτιμούν τα σοσιαλ όπου θα πιάσουν το μπίρι μπίρι με αυτή να ηγείται και να αποφασίζει τι και πώς (αίσχος) ώστε να της το φέρουν μαλακά. Σίγουρα θα σκέφτονται ότι το άκυρο από οθόνη είναι πιο απρόσωπο (όπως κι η όλη φάση τονίζω έως και κάλπικη μέχρι αποδειξεως του αντιθέτου) και αρα πιο εύκολα απορροφήσιμο ως κραδασμό στην ψυχούλα τους. Μέγα λάθος. Είναι ακριβώς το ίδιο. Απλά είναι θέμα συνήθειας. Όλα τα άκυρα λέγονται άκυρα ακομα κι αν τα βάψετε με αορατη μπογιά. Είναι μια μυθοπλασία όλο αυτό. Το όχι είναι όχι όπως κι όπου κι αν ειπωθεί. Δεν έχετε επεκτατική πολιτική ορισμένοι και αυτό είναι αρνητικό. Κάντε ότι νομίζετε. Εγώ υπήρξα ξεκάθαρος. Όσο τις γλύφετε στα σόσιαλ κατά εκαντονταδες έχουν απόρθητο κάστρο. Έξω κλάνουν μέντες. Αν υποθέσουμε ότι αυτά που λέω είναι μαλακίες γιατί δεν δοκιμάζετε; εγώ τα σοσιαλ τα δοκίμασα και δεν με συμφέρει. Τόσο απλό. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom