argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.147
- Πόντοι
- 9.297
Γιατί δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα στην ζωή τους χωρίς μπλιμπλικια.Μπορούν γιατί να μη μπορούν?
Γιατί δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα στην ζωή τους χωρίς μπλιμπλικια.Μπορούν γιατί να μη μπορούν?
Άσε μας ρε τζορμακα βραδιάτικαΔυστυχώς διακρίνω ότι υπάρχει δειλία. Δηλαδή δεν ρίχνονται εύκολα οι άνδρες τετ α τετ μην φάνε άκυρο λες και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Αντίθετα προτιμούν τα σοσιαλ όπου θα πιάσουν το μπίρι μπίρι με αυτή να ηγείται και να αποφασίζει τι και πώς (αίσχος) ώστε να της το φέρουν μαλάκα. Σίγουρα θα σκέφτονται ότι το άκυρο από οθόνη είναι πιο απρόσωπο (όπως κι η όλη φάση τονίζω έως και κάλπικη μέχρι αποδειξεως του αντιθέτου) και αρα πιο εύκολα απορροφήσιμο ως κραδασμό στην ψυχούλα τους. Μέγα λάθος. Είναι ακριβώς το ίδιο. Απλά είναι θέμα συνήθειας. Όλα τα άκυρα λέγονται άκυρα ακομα κι αν τα βάψετε με αορατη μπογιά. Είναι μια μυθοπλασία όλο αυτό. Το όχι είναι όχι όπως κι όπου κι αν ειπωθεί. Δεν έχετε επεκτατική πολιτική ορισμένοι και αυτό είναι αρνητικό. Κάντε ότι νομίζετε. Εγώ υπήρξα ξεκάθαρος. Όσο τις γλύφετε στα σόσιαλ κατά εκαντονταδες έχουν απόρθητο κάστρο. Έξω κλάνουν μέντες. Αν υποθέσουμε ότι αυτά που λέω είναι μαλακίες γιατί δεν δοκιμάζετε; εγώ τα σοσιαλ τα δοκίμασα και δεν με συμφέρει. Τόσο απλό.
Τα τσουβαλιαζεις ώρες ώρεςΓιατί δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα στην ζωή τους χωρίς μπλιμπλικια.
Ουδαμως...Άσε μας ρε τζορμακα βραδιάτικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα τσουβαλιαζεις ώρες ώρες
Ο οποίος παπιος δεν ειναι ούτε λεφτάς ούτε διάσημος ούτε μοντέλο. Ένας απλός άνθρωπος είναι. Απλά το πήρα απόφαση και λέω δεν βγαίνει με το να έχουν το πάνω χέρι από οθόνη. Θα έχω εγώ το πάνω χέρι. Σιγά την φοβερή σκέψη. Ήταν θέμα απόφασης.Αν η άλλη έχει να νιώσει ξεχωριστή χρόνια ολόκληρα,γιατί να μην υποκύψει στον Παπιο η στον οποιονδήποτε ηρωα που έχει τα όργανα να διεκδικήσει το ο,τιδηποτε ;
Νομίζεις ότι τα ναυάγια που είναι στο ίντερνετ χαλβαδιαζοντας γκόμενες μπορούν να ψάξουν π.χ.μόνα τους για δουλειά;Εγώ νομίζω ότι οι πιο πολλοί χωρίς μπλιμπλικια ούτε που θα τρώνε.
Ειναί περιττό νά αναφέρω βέβαια,ότι γνωρίζοντας μία γκόμενα -μέ οποιοδήποτε τρόπο-
όλοι αυτοί οι ανώριμοι-αγάμητοι,τούς κάνουν "όλους πέρα" καί τούς φίλους καί τούς γνωστούς,
πολλές φορές ακόμα...καί τούς γονείς τους!
Άκου λογική ο τύπος.Ωραιος είσαι εσύΌποιος μπούχτισε την ψωλαρία,λογικό είναι να τους κάνει πέρα αν βρει γκόμενα
Ο μεγαλύτερος μαλακας του σαιτΆκου λογική ο τύπος.Ωραιος είσαι εσύ
Αυτό είναι παράλογο, καί δέν έχει βάση-θέση σέ πραγματικό άνδρα.Όποιος μπούχτισε την ψωλαρία,λογικό είναι να τους κάνει πέρα αν βρει γκόμενα
Αυτό είναι παράλογο, καί δέν έχει βάση-θέση σέ πραγματικό άνδρα.
Διότι απαξιώνει τήν πρότερη "φιλία" όποια καί νά ήταν αυτή,
αυτός που θά μηδενίσει τήν φιλία,αργά η γρήγορα θά τόν κλάσει καί η γκόμενα.
Καί πολύ καλά θά τού κάνει...είναι ψεύτικος!
Σέ αυτό συμφωνώ,έχεις δίκιο -καί τό έχω δεί πολλές φορές- αλλά αυτό λέω ότι τελικά η "φιλία" ήταν fake.Ποια φιλία;
Και οι 'φίλοι' τα ίδια κάνουν μόλις βρουν γκόμενα
Φιλία υπάρχει..όσο είστε μπακούρια
Μετά...κάτσε και περίμενε να σε θυμηθεί ο 'φίλος'...μεταξύ πρώτου και δεύτερου γαμησιού που θα ρίχνει
Παρθένος από γκόμενα είναι συγουρα τουλάχιστον ελπίζω που και που να γαμαει σε μπουρδέλα αλλιώς αν δε το κάνει ούτε αυτό είναι μεγάλος βλάκας.Ο μεγαλύτερος μαλακας του σαιτ
Και τη μάνα του θα πούλαγε για να δει μουνι. Είμαι σίγουρος πως είναι παρθένος
Από την στιγμή που βάζεις όρια στα θέλω σου απέναντι σε τυχαιες πατσαβουρες πάει να πει ότι δεν έχεις στόχους και το πλασάρεις ως αυτοσεβασμό. Τελικά πες ότι φοβάσαι μην φας άκυρο στο λάιβ.
Δεν είναι ντροπή. Από ότι κατάλαβα δεν ξέρεις να διαχωρίσεις την ελεύθερη από την αγκαζε. Αλλά ακόμα και να υποθέσουμε ότι πέφτεις στην περίπτωση αυτή, τι νομίζεις ότι θα γίνει; προσωπικά και να μιλήσουν σε γκόμενα μου ποτέ δεν ανακατεύομαι. Έχει χρέος να γράψει στο μουνί της όποιον έρχεται παρουσία μου. Πίσω μου στα παπάρια μου. Αν δεν το κάνει εμπρός μου σημαίνει ότι με ακυρώνει οπότε τρώει κάδο. Οι άνδρες παίρνουν θέση στα δύσκολα. Σιγά μην πάω εγώ να πω σε άλλον τι κάνεις εκεί να χαρεί το βρωμομουνο; Καλά ρε που ζείτε; στην βικτωριανή εποχή; γκόμενα είναι. Μέχρι να αποδείξει την αξία της θα χύσει ιδρώτα. Μια χαρά τις δασκαλεύω.
Παπιας=jormakka?Άσε μας ρε τζορμακα βραδιάτικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα τσουβαλιαζεις ώρες ώρες
Ρε πούστη ο Τζορμάκα είσαι?Ο οποίος παπιος δεν ειναι ούτε λεφτάς ούτε διάσημος ούτε μοντέλο. Ένας απλός άνθρωπος είναι. Απλά το πήρα απόφαση και λέω δεν βγαίνει με το να έχουν το πάνω χέρι από οθόνη. Θα έχω εγώ το πάνω χέρι. Σιγά την φοβερή σκέψη. Ήταν θέμα απόφασης.
Το σημαντικότερο στα μειονεκτήματα δεν είπες.Οτι οι μισές είναι ψυχολογικά ναυάγια και οι άλλες μισές είναι ρουφήχτρες της ενέργειας και του χρόνου σου.Ζουν από την τροφοδότηση θετικών σχολίων κ κοπλιμεντων ζώντας σε ένα μικρόκοσμο που σε διαφορετικη περίπτωση αν ο άντρας δεν έμπαινε στα σοσιαλ για να βρει να γαμησει δεν θα γυρνάγε να τις κοιτάξει ούτε στο 1 μυριο πιθανότητα.Αυτο πάει για ένα σημαντικό ποσοστό που ειναι πραγματικές μπαλοτσες στη ζωή αλλά στον εικονικό κόσμο τους νιώθουν μοντέλα με τόσους followers και αγαπούληδες.Το εκμεταλλεύονται, τους παίζουν και κατά μεγάλο ποσοστό θα μείνουν μονο στα λόγια.Στα πραγματικά τύπου μοντέλα στα σοσιαλ το ποσοστό αυτό είναι μηδαμινό και σχετίζεται πόσο πισωκολλητο θα ρίξεις στο μυαλό τους για να τους κάνεις το "κλικ" πριν την πάρεις δια ζώσης.Αυτο προϋποθέτει τόνους υπομονής κ χρόνου,οξυδερκείας,ετοιμολογιας,άνεσης,προσόντων κτλ.Μιλαμε για ένα ελάχιστο ποσοστό κρεμ ντε λα κρεμ των άλφα male όπως λέτε.Εσεις είστε έτσι;Αν ναι,να πεδίο λαμπρό να αποδείξετε την αξία σας κ να δώσετε άπειρη επιβεβαίωση στα φιλαρεσκα κ εγωιστικά γυναικεία πλάσματα που το επιζητούν.Η τοποθετησή μου στό θέμα γνωριμίας γκόμενας,από Social Media καί Dating Apps.
Πλεονεκτήματα
-Αρκετές γκόμενες,σχεδόν όλων τών κοινωνικών ομάδων
-Παιχνίδι μέ πολλές γκόμενες,άσχετα τό τελικό αποτέλεσμα
-Τόνωση τού εγωισμού μας,στήν περίπτωση πού μας κάνουν "φιλικά" σχόλια περί εμφάνισης,χαρακτήρα κτλ
-Ανεση καί ανωνυμία στό "φλέρτ" καθώς γίνεται από...μακριά
-Σχετική άνεση,στήν οποιαδήποτε απορριψή μας από τίς γκόμενες
Μειονεκτήματα
-Γκόμενες πού δέν ξέρουμε κάν,άν είναι γκόμενες
-Φωτογραφίες "ρετουσαρισμένες" σέ βαθμό,πού η γκόμενα νά μήν είναι κάν αυτή πού βλέπουμε στήν φωτογραφία -η στό Video-
-Σπατάλη χρόνου σέ άσχετες συζητήσεις
-Σπατάλη χρημάτων στήν περίπτωση Dating Apps
-Τεράστια αναμονή άν καί όταν θέλει η γκόμενα ραντεβού
-Αναλογία ανδρών-γυναικών
-Cyber-bullying,μέ όλα τά... επακόλουθα!
Αν διαβάσεις σέ προηγούμενες σελίδες αυτά έχουν αναφερθεί,δέν έχεις καθόλου άδικο λίγο-πολύ συμφωνώ.Το σημαντικότερο στα μειονεκτήματα δεν είπες.Οτι οι μισές είναι ψυχολογικά ναυάγια και οι άλλες μισές είναι ρουφήχτρες της ενέργειας και του χρόνου σου.Ζουν από την τροφοδότηση θετικών σχολίων κ κοπλιμεντων ζώντας σε ένα μικρόκοσμο που σε διαφορετικη περίπτωση αν ο άντρας δεν έμπαινε στα σοσιαλ για να βρει να γαμησει δεν θα γυρνάγε να τις κοιτάξει ούτε στο 1 μυριο πιθανότητα.Αυτο πάει για ένα σημαντικό ποσοστό που ειναι πραγματικές μπαλοτσες στη ζωή αλλά στον εικονικό κόσμο τους νιώθουν μοντέλα με τόσους followers και αγαπούληδες.Το εκμεταλλεύονται, τους παίζουν και κατά μεγάλο ποσοστό θα μείνουν μονο στα λόγια.Στα πραγματικά τύπου μοντέλα στα σοσιαλ το ποσοστό αυτό είναι μηδαμινό και σχετίζεται πόσο πισωκολλητο θα ρίξεις στο μυαλό τους για να τους κάνεις το "κλικ" πριν την πάρεις δια ζώσης.Αυτο προϋποθέτει τόνους υπομονής κ χρόνου,οξυδερκείας,ετοιμολογιας,άνεσης,προσόντων κτλ.Μιλαμε για ένα ελάχιστο ποσοστό κρεμ ντε λα κρεμ των άλφα male όπως λέτε.Εσεις είστε έτσι;Αν ναι,να πεδίο λαμπρό να αποδείξετε την αξία σας κ να δώσετε άπειρη επιβεβαίωση στα φιλαρεσκα κ εγωιστικά γυναικεία πλάσματα που το επιζητούν.
Ένας τρίτος τρόπος προσέγγισης αν δεν έχει ειπωθεί εδώ είναι στις επαφές με γυναικείο κόσμο που συναναστρέφεσαι τακτικά είναι μια κρύο μια ζεστή.Την μια να τις κάνεις κοπλιμεντα πχ για το χτένισμα,τα ρούχα πόσο την κολακεύουν ,το χρώμα στο κραγιόν,πόσο ωραία χείλια εχει (στην πραγματικότητα τι ωραία μεγάλα τσιμπουκοχειλα) και την άλλη μέρα να κρατάς παγερή κ απόμακρη στάση.Θα τρελαθούν,θα κατεβάσουν διακόπτες τι συνέβη,θα μείνουν με την απορία γιατί δεν τους μιλάς.Δεν λέω ότι πετυχαίνει πάντα με όλες αλλά αν πετύχει τότε θα γαμησεις κι αν δεν πετύχει είσαι από πάνω γιατί έφαγαν μίνι χυλοπίτα-κλασιμο και όλες οι γυναίκες μισούν την απόρριψη,από την τοπ μέχρι την τελευταία χλαπατσα.
Η τοποθετησή μου στό θέμα γνωριμίας γκόμενας,από Social Media καί Dating Apps.
Πλεονεκτήματα
-Αρκετές γκόμενες,σχεδόν όλων τών κοινωνικών ομάδων
-Παιχνίδι μέ πολλές γκόμενες,άσχετα τό τελικό αποτέλεσμα
-Τόνωση τού εγωισμού μας,στήν περίπτωση πού μας κάνουν "φιλικά" σχόλια περί εμφάνισης,χαρακτήρα κτλ
-Ανεση καί ανωνυμία στό "φλέρτ" καθώς γίνεται από...μακριά
-Σχετική άνεση,στήν οποιαδήποτε απορριψή μας από τίς γκόμενες
Αν δεν είσαι ναυάγιο μια χαρά απαντάνε το θέμα είναι να βγαίνουν μαζί σου πλέον.Καταρχήν,ξεκινάμε απ'τα βασικά
Σου μιλάει ποτέ καμια άγνωστη στα σοσιαλ αν της στείλεις;
Αν είναι να'χουμε πχ fb για να λέμε μόνο κανα χρόνια πολλά με παλιες συμμαθήτριες και ξαδέρφες...ή να ανταλάσσουμε likes με τους κολλητούς μας...δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι