Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Πρόσφατα γύρισα από Παρίσι ... όπου έτυχε να είναι και η εβδομάδα του Fashion Week ...

Το τι μουνι κυκλοφορούσε στο κέντρο δεν περιγράφεται... αλλά και τα βράδια που έβγαινα οι Γαλλιδουλες ήταν πολύ ωραίες και με καλούς τρόπους...

Στο αεροδρόμιο όπως γύρναγα για Αθήνα ... με χτύπησε μια διάχυτη ξυνηλα ...
Δεν αλλάζουν με τίποτα οι δικές μας ... ειναι ξενερωτες μέχρι το κόκαλο...

Ειχα παει Παρισι σε καφε-μπαρ στο κεντρο, καθομαι σε ενα τραπεζακι,2 τραπεζια πιο περα ηταν ενα 9ρι ξανθο, τελειως γαλλικα χαρακτηριστικα. Την ωρα που καθομαι, με κοιταει και μου σκαει ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια! Κανω κι εγω ενα νευμα με χαμογελο, και μεχρι να καθησω, να τακτοποιηθω, να δω το μενου, να παραγγειλω και να σχεδιασω τη στρατηγικη χωσιματος, εχει ερθει ο γκομενος της :(

Οκ, δεν υπηρχαν περιθωρια για παιχνιδι, αλλα το ολο σκηνικο μου εχει αποτυπωθει βαθια στη μνημη. Ποτε δε θα ζουσα κατι παρομοιο με ελληνιδα

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.726
Πόντοι
456
Ειχα παει Παρισι σε καφε-μπαρ στο κεντρο, καθομαι σε ενα τραπεζακι,2 τραπεζια πιο περα ηταν ενα 9ρι ξανθο, τελειως γαλλικα χαρακτηριστικα. Την ωρα που καθομαι, με κοιταει και μου σκαει ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια! Κανω κι εγω ενα νευμα με χαμογελο, και μεχρι να καθησω, να τακτοποιηθω, να δω το μενου, να παραγγειλω και να σχεδιασω τη στρατηγικη χωσιματος, εχει ερθει ο γκομενος της :(

Οκ, δεν υπηρχαν περιθωρια για παιχνιδι, αλλα το ολο σκηνικο μου εχει αποτυπωθει βαθια στη μνημη. Ποτε δε θα ζουσα κατι παρομοιο με ελληνιδα
Το γεγονός από μόνο του είναι ικανό να σε ανεβάσει ψυχολογικά και να πας με όρεξη να χωθείς αλλού.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
5.006
Πόντοι
1.446
Το γεγονός από μόνο του είναι ικανό να σε ανεβάσει ψυχολογικά και να πας με όρεξη να χωθείς αλλού.
Αυτό περιγράφουμε όλοι οι μύστες...

Ότι στο εξωτερικό τα θηλυκά ... ανεβάζουν το παιχνίδι
με την ομορφιά και την συμπεριφορά τους ...

Τι πιο ελκυστικό από ένα όμορφο κορίτσι που χαμογελάει...
Οι τυχεροί τα ζουν ... οι υπόλοιποι ... απλα ελπίζουν

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.907
Πόντοι
3.656

Η ελλεεινίδα δεν θέλει να αναπνέετε ούτε τον ίδιο αέρα :shit:

Το'χουμε πει,όσοι δεν είμαστε οι κλασικοί καγκουροκάφροι ελλεειναράδες,είμαστε πολύ άτυχοι.Γεννηθήκαμε στην πιο λάθος χώρα. :sad2:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
180
Like
22.502
Πόντοι
32.478
Φίλε αναγνωστη τα βλέπεις κι εσύ. Κάποιοι προσπαθούν ιδροκοπώντας να αλλοιώσουν τον τρόπο που ακολουθώ για να γαμήσω. Βάζουν και δικά τους. :2funny: Δεν μπόρεσαν ποτέ να απαντήσουν στα ερωτήματα μου. Προφανως πονούν. Πονούν και υστερούν. Σίγουρα δειλιάζουν. Αυτό είναι αξίωμα και για αυτό και το κρύβουν άλλωστε. Όπως και να χει όσοι κάνουν καμάκι λάιβ μπορούν να πάνε στα σόσιαλ, στα μπαράκια ή στις πουτάνες. Πρόκειται όμως για απλά ημίμετρα. Αυτοί όμως που πάνε μόνο σε αυτά, μπορούν να κάνουν λάιβ καμάκι; απειροελάχιστοι! Αυτό από μόνο του λέει πολλά. :rockon:
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι στο νήμα της αλήθειας.
Το νήμα πρέπει να μετονομαστεί σε Donald VS Ελεεινίδων

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Μην τα ισοπεδωνουμε όλα. Οταν μουσκευουν το βρακάκι τους γιά κάποιον, σε αυτον τον κάποιον, γινονται χαλι να της πατησει. Τους υπόλοιπους τους εχουν χεμένους. Υπαρχουν καιοι ενδιαμεσες καταστασεις.
ετσι...αν σε γουστάρει πραγματικα ολα θα γινουν ευκολα..αν οχι η ντεμι,αρχιζουν οι δικαιολογιες..Αυτο ειναι ενα μαθημα που καθε νεος πρεπει να το παρει ειτε εδω μεσα ειτε εξω..ειτε ναυαγιο ειτε οχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Καταρχήν για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα εδώ μέσα.. δικαίωμα έχει να κρίνει τις γυναίκες σε Ελλεινιδες και μη,κάποιος αφού έχει κάνει την αυτοκριτική του.Οταν ήμουν άσχετος από γυναίκες,έλεγα "είμαι άσχετος" και το παραδεχομουν.Τοτε δεν είχα κανένα δικαίωμα να λέω την Ελληνίδα,ελλεινιδα.Επισης έχω γυρίσει και καμιά 10ρια χώρες και έχω και μια εικόνα...πάρτε το χαμπάρι μερικοί μερικοί.Αν στα 50 strike βγάζετε μια γκόμενα,δε φταίνε οι γυναίκες.Για να εξηγούμεθα.Χωρις βέβαια αυτό να σημαίνει ότι όντως εδώ οι γυναίκες έχουν ορισμένα κολλήματα σε σχέση με άλλες χώρες και αυτό το κάνει πιο δύσκολο.Αλλα αν είσαι μαλακας,είσαι μαλακας τέλος .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.907
Πόντοι
3.656
πιο πολύ μου λείπει η συντροφιά της γυναίκας για ένα φαγητό, ένα ποτό ή ένα ταξίδι πάρα το σεξ μαζί της αφού το αναπληρώνω αλλιώς.

Γι'αυτό πολλοί ψάχνουν σχέσεις ή έστω ψευτοσχέσεις,γιατί τους λείπουν κι αυτά

Σήμερα πχ είχε φοβερή μέρα,εδώ θέλει να'χεις κανα γκομενάκι να πάτε καμια μονοήμερη,να φάτε το ψάρι σας,να κάνετε τη βόλτα σας και να γυρίσετε.Κι αυτά χρειάζονται

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
180
Like
22.502
Πόντοι
32.478
Γι'αυτό πολλοί ψάχνουν σχέσεις ή έστω ψευτοσχέσεις,γιατί τους λείπουν κι αυτά

Σήμερα πχ είχε φοβερή μέρα,εδώ θέλει να'χεις κανα γκομενάκι να πάτε καμια μονοήμερη,να φάτε το ψάρι σας,να κάνετε τη βόλτα σας και να γυρίσετε.Κι αυτά χρειάζονται
Δεν αντιλέγω αλλά εάν κάποιος σαν εμένα που τα έχει ζήσει αυτά, ακόμα και εάν του λείπουν δεν κάνει υποχωρήσεις προκειμένου να λέει ότι έχει σχέση. Προσωπικά έκανα φιλίες με άλλες γυναίκες ώστε να μπορω όποτε θελω να βγώ για καφέ ή φαγητό η ακόμα και ταξίδια και να μην είμαι μπακουρος. Όταν ανεβάζω καμιά φωτογραφία μαζί τους οι πιο μακρινοί αμέσως τσιμπάνε και αρχίζουν ερωτήσεις του τύπου Ωπ καινούργια γκομενα, ποια είναι αυτή και κάτι τέτοια. Αφού τους λέω για χαβαλέ ότι μου κάνουν χαλάστρα γιατί πολλοί νομίζουν ότι έχω σχέση

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Έλα τώρα σαλονικη ειναι πολυ πιο καλές οι γκομενες..βασικά οι βόρειες μπορώ να πω ότι είναιι διαφορά οι πιο καλές ελλεινιδες.. Ίσως και λόγω σλαβικων γονιδιων. Για να μη παρεξηγηθώ και οι πόντιεε σχετικά οκ είναι.. Και οι ρωσοποντιες πολύ καλες

Ναι αλλά Θεσσαλονίκη όπως λες οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άντρες.
Και περισσότεροι να είναι οι άντρες,οι γυναίκες θα πάνε με το 20% από αυτούς

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Τι σου φταίει το κακόμοιρο το Ζαντέ ρε εσύ...

Μια γυναίκα θέλει τον Μπισμπικη δηλαδή;
Νομίζω το ύψος είναι μεγαλύτερο προτέρημα από το να είσαι ωραίος.Ειδικα αν είσαι και ψηλός και ωραίος εκεί αν δεν γαμας θα πρέπει να έχεις μυαλά....τζιμακου

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
@George71

Στη Θεσσαλονίκη μόνο ως φοιτητής έχεις ευκαιρίες να γαμήσεις.Μετά τα 25-30...δύσκολα τα πράγματα,αν δεν μπεις στο τρυπάκι μόνιμης σχέσης
Συμφωνω, αλλα γενικα η Θεσσαλονικη προσφερεται για ξεσαλωμα, ειναι πιο ευκολη πολη

Δηλαδη μπορεις να πηδηξεις 3-4-5-6 γκομενες σε ενα ετος σχετικα ευκολα

Το οτι μετα τα 25 τα πραγματα δυσχεραινουν εκθετικα, συμφωνω και το εχω πει επανελλειμενα

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Και τα 2 είναι εξίσου δυνατά στοιχεία,αλλά πάνω από όλα η κοιλιά μη χέσω
Ο Oreos24 είχε πει ότι οι κοιλαραδες είναι πιο άντρες?? Αχαχχαχα ....εντάξει είναι πιτσιρικάς..αυτοί που είναι εδώ μέσα μέχρι 25 δεν τους παρεξηγω. Tα βάζω περισσότερο με τους 30+ που έχουν μυαλά 20ρηδων

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Και να ταν το μόνο που πρέπει να κάνει...

Ω ναι,ανέφερε και ως αντρακλα τον Μπισμπικη.
Αχχαχα

Κοίτα το ποσό άντρας είναι κάποιος βέβαια δε πάει με το ύψος

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Μόλις γύρισα από βόλτα. Έφαγα μετρημένα 52 άκυρα και πήρα 2 τηλέφωνα.
Η πρώτη, μια μιλφ κουλτουριάρα που ενδέχεται να είναι ολίγον φρενοβλαβής αλλά έχει τσιμπουκοφατσα και καλό σώμα. Η δεύτερη μια 25αρα με κοτσίδες που προφανώς θέλει να ζήσει την επανάσταση της με αρκετά ωραίο σώμα. Διασταύρωσα τα τηλέφωνα ακαριαία με την γνωστή μέθοδο κάτσε να σου κάνω αναπάντητη να πάρεις το δικό μου. Άρα έχουμε τελική εικόνα. Χρόνος επιχείρησης: 1 ώρα και 45 λεπτά περιπου. Η συντριπτική πλειοψηφία με έκλανε επιτόπου :2funny: ή δεν ψαρωνε αλλά θεωρείται άκυρο
κι αυτό. Τα νούμερα είναι αυτά. Μιλάμε για άγνωστες. Όποιος και να πάει, ακόμα
κι ο κορυφαίος των κορυφαίων, είναι αδύνατον
να καλυτερεύσει το ποσοστό.
Μέσο όρο θα τρώει παρά πολλά άκυρα για να πάρει ελάχιστα έγκυρα (1 στα 50 ή δύο στα 50 κτλ) διότι απευθύνεται σε άγνωστες!!! Μην το βλέπετε ως άθλιο ποσοστό επειδή μαθηματικά όντως είναι.
Σαν ουσία είναι προθάλαμος του σεξ. Η δυναμική της μεθόδου βρίσκεται
στο ότι παρακάμπτεις τα πάντα όπως ουρές, λάικ, άχρηστες συζητήσεις καθε είδους και χώρου, αναμονή
και λοιπες μούφες. Βλεπεις απευθείας την γκόμενα, δεν μπορεί να κρυφτεί η οργανωθεί και δεν κερνάς σαν μαλάκας καθισμένος σε μια καρέκλα όπου και χάνεις το βράδυ σου αν έχεις βγει μόνο για γκόμενες. Βασίζεσαι μόνο σε στατιστική και ατελείωτες επιλογές. Μόνο ενας διάσημος μπορεί να κάμψει αυτά τα νούμερα. Ούτε καν πλούσιος. Δεν υπάρχει χρόνος για επίδειξη πλούτου σε τόσα πεσίματα. Ας έρθει όποιος θέλει να αποδείξει το αντίθετο. Το πολύ πολύ να βελτιωθεί η μέθοδος. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Θυμίζω ότι δεν έχω ιδέα από εξωτερικό. Είμαι εντελώς άσχετος. Δεχομαι ότι έξω μπορεί να πάει καλύτερα ως μέθοδος και πιστεύω ότι θα πάει αν δοκιμαστεί. Σίγουρα θα το κάνουν ήδη. Βασικά δεν την έχω εφευρει εγώ. Καμακια υπήρχαν πριο πολλων ετών. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να τραβήξω την μέθοδο στα άκρα ώστε να μπορώ να παίξω με στατιστική. Αν δηλαδή ριχνόμουν σε 2 η 3 θα επαιρνα τ αρχίδια μου βάση πιθανοτήτων κι επειδή
δεν θα υπήρχε σχεδόν ποτέ αποτέλεσμα
θα απογοητευομουν. Τώρα όμως έχω μπροστά μου εύρος άκυρων γύρω στα 50 μέσο όρο. Δηλαδή ξεκινώ και νιώθω αβάντα στην ψυχολογία μου ότι δεν πιέζομαι. Γυρισα το άκυρο σε πλεονέκτημα. Impossible is nothing. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom